2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350804 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar nasri işi 3 gün önce halledildi.antlaşma tamam hem nasri hem city ile. Pep aslında ben göndermedim takımda görmek istemiyorum demiyorum mesajını verdi.kalmasını isteseydi nasri bizim oyuncumuz ve ona ihtiyacımız var derdi. Nezaket örneği gösterdi

Hayırlı olsun civciv kafamız rahat olun.daha talisca ve abouebakar basına düştüğünde hem oyuncularla hem de kulüpleriyle anlaşıldığını belirtmiştim.

Nasri ve Caner erkin hayırlı olsun.iyi işler yapacaklar
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasri bizde oynayacak olsa çıkar adam gibi seneye burada değilim der.

Belli ki anlaşma yok bekleyip görmek gerekiyor.Guardiola ne yapsın sen 3 gün kala adamın oyuncusuna otlanırsan zor yaparsın o transferi.Tüccar kafasıyla ancak bu kadar yöneticilik olur

nediyon sen ya ?

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sırf adı bizimle geçtiği için Nasri kilolu, formsuz vs. diye haftalardır manşetten haberler giren Türk spor medyasına da selamlar  :steamed:

Adam sahaya girdi ateş etmeye başladı WHU'a.Umarım anlaşma olmuştur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadaşlar nasri işi 3 gün önce halledildi.antlaşma tamam hem nasri hem city ile. Pep aslında ben göndermedim takımda görmek istemiyorum demiyorum mesajını verdi.kalmasını isteseydi nasri bizim oyuncumuz ve ona ihtiyacımız var derdi. Nezaket örneği gösterdi

Hayırlı olsun civciv kafamız rahat olun.daha talisca ve abouebakar basına düştüğünde hem oyuncularla hem de kulüpleriyle anlaşıldığını belirtmiştim.

Abi, emin misin? Nasıl bu kadar eminsin?

Çevrimdışı mrred

Belli ki anlaşma yok bekleyip görmek gerekiyor.Guardiola ne yapsın sen 3 gün kala adamın oyuncusuna otlanırsan zor yaparsın o transferi.Tüccar kafasıyla ancak bu kadar yöneticilik olur
Bence gayet iyi yönetiliyor süreç . Samir nasriden bahsediyoruz ingiliterede kafaya oynayan her takımın istediği bir adam. Siz bu işleri kolay mı sanıyorsunuz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sedat

Şuan binlerce Beşiktaş'lının kimyası bozulmuş durumda  :ebebe:
En büyük endişem stopersiz transferi kapatmak  :by2:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı yusufş

Eğer karar Nasri ye kalmışsa bizim başkan onu çoktan ayarlamıştır arkadaşlar içiniz rahat olsun

Çevrimdışı RevivaL

Ben hala geleceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Berat

Dedim Pep yer lafları diye :D

Çevrimdışı ekrembaser

Bence gayet iyi yönetiliyor süreç . Samir nasriden bahsediyoruz ingiliterede kafaya oynayan her takımın istediği bir adam. Siz bu işleri kolay mı sanıyorsunuz ?
Yok kardeşim imkanımız var herkesi alabiliriz parmak şıklatmamız yeter niye öyle diyosun karpuz seçer gibi seçip getirebiliyorlar istediklerini inanamıyorum ya 2 gün önce millet ne işi var diyodu kilolu şişko bi adamdı

Çevrimdışı Çağatay

atılmana az kaldı biliyosun değil mi..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı T.Yapici

Abi umarim dedigin gibidir izninizle seviniyorum
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı amed.yasa

bu nasıl bir üsluptur kardeşim otlanma filan hiç hoş bir tabir değil kaldı ki 1 aydan fazla bir süredir Nasri gündemde
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı matias_27

Abi, emin misin? Nasıl bu kadar eminsin?

Forumda çok fazla girip yorum yazan biri değilim ama daha önce dedim bi takım çok zor da olsa bilgi alabildiğim bi kaç tanıdığım var. Bilenler takip edenler bilir beni abouebakar ve talisca transferlerinde

Bilgim net olmazsa yazmazdım. Dediğim gibi pep nezaket örneği gösterdi ayrıca nasri transferinin taraftara kendisinin değil aslında nasri istediği için gerçekleştiği mesajını vermek istedi cityli taraftarlara

Çevrimdışı AmaralGürses

son dakikada tabataları, aurellio'ları, tekkeleri kovalayan yönetimden dünya yıldızlarını ve yüksek potansiyelli gençleri alan bir yönetime geçtik, kısacası dağları değil, ÇAĞları deldik şu laflara bak hele...

Cidden ne bu Nasri aşkı defans bomboşken?

Çevrimdışı mrred

Yok kardeşim imkanımız var herkesi alabiliriz parmak şıklatmamız yeter niye öyle diyosun karpuz seçer gibi seçip getirebiliyorlar istediklerini inanamıyorum ya 2 gün önce millet ne işi var diyodu kilolu şişko bi adamdı
Ülkede güvenlik sorunu var her gün bir yer patlıyor liginin hiçbir cazibesi yok tamamen EZİK bir ligsin ve bu lige Samir Nasriye getirmeye niyetlenmişsin belli bir aşamaya gelmişsin daha hala yok yönetim beklemişt de yok tüccar kafalıymış da . O borçları kim ödeyecek ? Adam tabiki hesabını yapacak.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abi inşallah dediğin gibi olur. Herkes öyle olmasını da istiyo zaten. İsmi bile yetmişti bu lige, kimbilir kendisi gelse neler olcaktı o Arenada

Çevrimdışı AmaralGürses

günde 1000 mesaj silip 100 hesap kapatan sayın @Necmi abi.. buyrunuz buradan yakınız bir fırt da...

Çevrimdışı mrred

Biz bu kafayla gidersek bize Tolga Zengin bile çok arkadaşlar . Her şeyde yönetime yüklenmeyi bırakın. Adamlar gayet iyi yönetiyorlar. Akılla ve bilimle.
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Dün Başkan Turgay Demirin kızının nikah şahitliği yaptı
düğündeydi
Hakan Gündogan
Turgay Demir
Fatih Doganın twitlerine bakarsanız
Nasri ve 3 kişiden daha isim vermeden bahsediyorlar
Hatta Turgay demir Nasri ismini yazmış
Buradan anlaşılan yönetim kafasında Nasriyi bitirmiş.
Olmama durumu varsa Yönetimde şaşkın olmalı şu sıralarda

saygılar

Çevrimdışı matias_27

Abi umarim dedigin gibidir izninizle seviniyorum

Çok çok çok büyük bi aksilik çıkmazsa ki zannetmiyorum bugün son 15 dk oyuna alması ve pep in sözleri transferin yüzde 99.99 bittiği yönündedir.bu sene özellikle vodafone arenada nasriyi izlemenin keyfini çıkar. Çok ama yüksek oyun bilgisi ve aklı var umarım forvetlerimiz top nasrideyken 2 saniye sonrasını düşünebilir

Çevrimdışı 38life

Günlerdir söylüyorum Nasri gelmeyecek. Bütün medya ve duyumcular yalan söyledi

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

günde 1000 mesaj silip 100 hesap kapatan sayın @Necmi abi.. buyrunuz buradan yakınız bir fırt da...

banlanmazsa zaten bir çok arkadaşımız onun yüzünden mod alıcak yada küfürbaz olucak.

Beyni yok fikri var boş boş konuşuyor işte.

Yıldırım çorapören'in adamımıdır, küçük rüzgar sağanak mıdır ? renkli midir bilinmez.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Birader, renklilerin bile örnek aldıgı baskandır FİKRET ORMAN. Adamın r amacı bir politikası var ki bişeyleri bu zamana kadar bekledi. Muz klubu mü burası kolay değil zaten EPL'den adam getirmek sen ne diyosun.

Etiketler: