2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356520 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı s4rc4stic

eğer şenol hoca cidden veto ettiyse şaşırmamak elde değil..Sertlik konusunda necip'inde pepe'den farkı yok hani..

Çevrimdışı mylife1903

abubakar'a bu video izletilsin hatta yeni gelen bütün oyuncularımıza izletilsin takımdakiler zaten biliyorlarda.

Ona göre yakaladıkları pozisyonları kaçırmayalım.

O değilde dün maç için şait oldum beck marceloya ben sıkışık bir pozisyondayım neden bana atıyorsun dedi marcelo kaleciye atmak istemiyor belli.

bir sonraki pozisyonda topu tolgaya attı top kalenin önüne kadar düştü.
O degilde benim anlamadigim 20-25 yildir hergun antreman yapan bir sporcu 40m topa neden vuramaz? Hani isabetli vurmayi gectim o calismaylan alakali ama guzel kardesim degaj yapiyorsun yahu bugun gavurun 15 yasindaki subyan futbolcusu topa bir cakiyor 45-50m gonderiyor topu, zaten 3 adim kurali kalkti git ceza alanin ustune 20m tasarruf vur ordan iste

Çevrimdışı cursedofdragon

bu adamda oynamıyor bizim takımda nasri gelse oda oynamıcak.

Çevrimdışı AigleBordeaux

eğer şenol hoca cidden veto ettiyse şaşırmamak elde değil..Sertlik konusunda necip'inde pepe'den farkı yok hani..
serdar aziz almamiz lazimdi..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Necip sert degil yahu kontrolsuz, pepe sert oyuncu, elini kolunu dirsegini tabanini falan kullaniyor ama topla karisik ortaya iki bacak koyuyor bizim necip gostere gostere yapiyor

Çevrimdışı Berat

Olcay gibi bizim için biçilmiş kaftan, sahada 4 dakika görmeyi anlamak güç.

Çevrimiçi Necmi

yok yok necip vuruyor vuruyor indiremiyor pepe vuruyor indiriyor indirdikten sonra
vurmaya devam ediyor. :D
ben söyleyeyim cücüyü döver sahada. :bandit:
bülenti havaalanına kadar kovalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

serdar aziz almamiz lazimdi..
İyi ettik almayarak. Fikret başkan akıllı adam...

1. O adama o kadar para verilmez.
2. Sakatlık problemi var.
3. Bizim takımın seviyesinde değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

Necip sert degil yahu kontrolsuz, pepe sert oyuncu, elini kolunu dirsegini tabanini falan kullaniyor ama topla karisik ortaya iki bacak koyuyor bizim necip gostere gostere yapiyor
Necip'le Pepe'yi kıyaslar olduk hale bak yahu topyekün kafayı yedik. :lol: :lol: ulan çok mu şey istiyoruz :steamed:

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok yok necip vuruyor vuruyor indiremiyor pepe vuruyor indiriyor indirdikten sonra
Hakem üstünlüğünü sağlarız diyorsun Necmi abi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı s4rc4stic

aynen dün mesela pepe olsaydı ali çamdalı şuan yoktu :D :D

Çevrimdışı mylife1903

Necip'le Pepe'yi kıyaslar olduk hale bak yahu topyekün kafayı yedik. :lol: :lol: ulan çok mu şey istiyoruz :steamed:
Sorma hoca istemeyuk dedi ya saftimiz kaydi. Pepeyi istemiyon, serdar azizi istiyon.
Yok arkadas bu turk hocalara transferi birahmayacan, riza calimbayi anacam gene hurmetlerimi iletecen kursat,adem,yula sonra neden butun camia kanser,
Ortasahaya kimleri istedi acaba hoca, ozan tufan vardi mesela kimleri istemedi acaba?
Samet aybaba of hatirlamak istemiyorum gokhan suzen falan

Bisi istemiyoz takim bagiriyor sahada kaleci kaleci kaleci stoper stoper stoper diye

Çevrimdışı OrhanAker

Üstüne iyi hazırlık dönemi geçirdi izlediğimiz maçlara bakarsak. Tatilden dönen q7 iki hafta sonra 11 de başladı doğru düzgün antremana çıkmayan adam kaleye geçti.
Kaybetmek koymazda bu şekilde puan kaybı acıtıyor işte.

Çevrimdışı mylife1903

Yok yahu pepe olsa o gonyali densizleri ali parantezine alir oyle cogaltirdi

Ali(camdali, omer sahiner, turan) bunlari once carpar sonra boler sonra ikiylen cogaltirdi

Çevrimdışı AigleBordeaux

İyi ettik almayarak. Fikret başkan akıllı adam...

1. O adama o kadar para verilmez.
2. Sakatlık problemi var.
3. Bizim takımın seviyesinde değil.
Senol hoca icin ekonomikti.. Serdar Azizi yoksa almak hatadir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı s4rc4stic

Sorma hoca istemeyuk dedi ya saftimiz kaydi. Pepeyi istemiyon, serdar azizi istiyon.
Yok arkadas bu turk hocalara transferi birahmayacan, riza calimbayi anacam gene hurmetlerimi iletecen kursat,adem,yula sonra neden butun camia kanser,
Ortasahaya kimleri istedi acaba hoca, ozan tufan vardi mesela kimleri istemedi acaba?
Samet aybaba of hatirlamak istemiyorum gokhan suzen falan

Bisi istemiyoz takim bagiriyor sahada kaleci kaleci kaleci stoper stoper stoper diye
bi de diatta vardı ama onu ertuğrul sağlam mı sinan engin mi almıştı? hey allahım ben yinede şükrediyorum..

Çevrimdışı Berat

Ali(camdali, omer sahiner, turan) bunlari once carpar sonra boler sonra ikiylen cogaltirdi

Gerçek mühendis :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

iyi akşamlar arkadaşlar  :bandit:

Hayatımda  ilk defa Kalecinin hat-trick yaptıgını gördüm

Çevrimdışı OrhanAker

bi de diatta vardı ama onu ertuğrul sağlam mı sinan engin mi almıştı? hey allahım ben yinede şükrediyorum..
Schildenfeld vardı ertuğrulun aldığı..iyi göremiyor diye haberler çıkmıştı :kop:
Sınandık resmen.. :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Bu lucescu sonrasi transferlerde acayip bombalar patlattik yahu, ydnin transferlerini bir irdelemek lazim aslinda. Bos bir zamanimizda acalim o defterleri bu milli takim arasinda harika olur. Genc arkadaslar neler cektigimizi hatirlar. Offf tayfur havutcunun ibrahim akini istemesi kadar buyuk yetersizlik₁ hala olmadi, yanlis transferler, tutmayan transferler falan oldu ama ibrahim akini transfer etmek isteyen bir tdye besiktas teslim edilir mi? Onu da yd basardi

Çevrimdışı s4rc4stic

bence direk türevini alırdı :lol: :lol:

Çevrimdışı talha

Schildenfeld vardı ertuğrulun aldığı..iyi göremiyor diye haberler çıkmıştı :kop:
Sınandık resmen.. :bandit:

Bu adam oynamadan ayrılmıştı diye hatırlıyorum. Bunu bize geleceğin yıldızı diye Sinan itelemişti. Ulan ne çekilecek çilemiz varmış. Halen daha çekiyoruz. Şöyle Zago Ronaldo gibi adam alamadık bir türlü.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Etiketler: