2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383108 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

İlk golde top ayaktan çıktığı anda Tosic ofsaytı bozuyor. Daha sonra topun nereye düşeceğini tahmin edemiyor ve vuruş fırsatı tanıyor.

Necip, Skubic'e gönderilen yüksek topta yan yana durdurduğu Bajic'i takip etmiyor ve Bajic'in de marke vaziyetteki gol dokunuşu.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/2/konyaspor/rijad-bajic-18118

Çevrimdışı MrtBlgc

tosiçin sol bekte Beşiktaşta tek bir tane iyi maç çıkardığını görmedim o zaman orda oynatmayacaksın
genede iyi bindirdi. ama stoperde her zaman iyiydi. o zaman iki mevkiini çürüteceğine birini sağlama al diğerinide eldekilerden biriyle idare et
tosiç stoper çıkmalıydı sol beki istediğin şekilde değerlendir olmadı rudolfhoyu al tamam hazır olmayabilir ama o hali
bile necipten iyidir.necipin oynadığı her maç bizim on kişi tamamlama ihtimalimiz %50 den fazla heleki maç içinde
sarı gördüyse bu %90 a çıkıyor. bir değil iki değil her maç yapıyor bunları.

Gökhan Gönül'ü hazır görmüyor demek ki. Zaten hazır olsa Beck'i belki sol beke çekip sağ tarafta Gökhan'ı oynatırdı.
Bana kalsa Olcay bile Tosic'ten daha verimli olabilir o bölgede. Sırıtmaz yani. Rhodolfo hazır hale geldiğinde yeni gelecek
stoperle beraber yan yana oynar bana göre. Necip oynadığı bölge itibariyle kart görebilir (ön libero) sonuçta mücadele ve sertlik gerektiren bir bölge.
Fakat aldığı kartların %90'ı gereksiz kartlar. Mesela bugün kırmızı gördüğü pozisyonda o hamleyi yapmasa belki de pozisyon bile olmadan atak sonlanacaktı
ama kanıksadığımız o gereksiz ve dengesiz hamlelerinden birisini daha yapıp takımını eksik bıraktı.

Çevrimdışı GÖRKEM

İlk golde top ayaktan çıktığı anda Tosic ofsaytı bozuyor. Daha sonra topun nereye düşeceğini tahmin edemiyor ve vuruş fırsatı tanıyor.

Necip, Skubic'e gönderilen yüksek topta yan yana durdurduğu Bajic'i takip etmiyor ve Bajic'in de marke vaziyetteki gol dokunuşu.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/2/konyaspor/rijad-bajic-18118

indiren direk de vurabilirmis kaleye. Burada ne Necip'e ne Tolga'ya laf söylerim. Hata'nin yüzde 95'i Tosic'de.

Çevrimdışı onurturan

Bugün kornerlerde ne yaptığımızı anlayan var mı ? İlk yarı kesin kornerden yeriz dedim yedik. 3-4 oyuncu kalenin önüne 3-4 oyuncu penaltı noktasına dizildi ortada boşluk oluştu. Acaba bizden kaynaklı mı rakipten kaynaklı mı  anlamadım ne yaptığımızı ?
duran toplarda yerlesme sıkıntımız var bence bizden kaynakli n yazikki..

Çevrimdışı murat baltacı

Bu takımın ilacı sakho ve eto dur. Kaleye fabri beklerde gg adriano olacak rodolfo tam iyileşene kadar sakho marcelo tandemi olacak.

Ortada atiba önünde talisca ozi nasri eto gezgin yer değiştirerek ufak üçgenler kurarak verkaçlar yaparak oynayacak forvette aboubakar koşacak mücadele edecek stoperleri yoracak boş koşular yapacak oluşan boşluklardada nasri,ozi,talisca,eto golleri sıralayacak.

Şenol hocada egosundan inadından vazgeçecek oyuna zamanında müdahele edecek kötü oynayan formsuz oyuncuyu çıkarmak için seksen dakika beklemeyecek oyun istediğimiz gibi gitmiyosa reaksiyon gösterecek farklı planlar deneyecek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

İkinci golde duran top savunmasında herkes birbirine yakın pozisyon almış durumda. Necip'in savunduğu rakip oyuncunun öne doğru koşusu ile Necip ıska geçiyor ve havuza düşen topta Bajic topu ağlara gönderiyor. Kale arkası kamerasından izlerseniz Tosic'in rakip oyuncuya eli ile mesafe verdiğini ve seken topa geç reaksiyon gösterip, vücudunu topla rakip arasına yeterince iyi sokamadığını görebilirsiniz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/2/konyaspor/rijad-bajic-18124
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 03:34:29 atalay ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Necip'e dikkat edin gözü hiç bir zaman yanındaki Bajic'te değil hep topta. Onun için o bölgenin oyuncusu alan kontrolü yapmayı bilecek.
Topu takip ederken bir yandan da Bajic'in hamlesine önlem almaya çalışacaksın. Tabi Necip stoper olmadığı için kendisinden bunu beklemek yanlış olur heralde.

Çevrimiçi Necmi

Ben Muslere ile Tolga'yı asla kıyaslamam. Muslera bu ligin en iyi kalecisi. Bu forumda çoğu zaman Tolga'yı eleştirdim. Ayrıca bu yazdığımdan Tolga'nın Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu olduğunu nerden çıkardınız ki ? Fakat bana göre bu yenen iki golde hata payı Tolga'ya çıkacaksa Tosic'e daha fazla çıkmalı. Benim anlatmak istediğim bu. @Necmi abi kaleci 6 pas'a gelen topa hamle yapmak zorunda diyor. Doğru olabilir yalnız top uzak direğe doğru gidiyor ve o pozisyonda uzak direğe koşu yapan oyuncuya kafa vurdurmamak ilk önce Tosic'in görevi olmalı. Çünkü Tosic daha o bölgeye top gelmeden arka direğe koşusunu yapmaya başlıyor bile. Zaten gol yendikten sonra Marcelo, ve Necip direk Tosic'e bakıp ne yaptın der gibi bir imada bulunuyorlar. Yalnız bu söylediklerimden Tolga yanlısı olduğum falan çıkarılmamalı.
elbette stoperlerin beklerin görevi budurama kaleci kutunun patronudur
heleki altı pasta dokunulmazlığı vardır altı pasa bir top düşüyosa buna ilk hamleyi kaleci yapmalı
top kaleye vurulduktan sonra artık önemi yok gol olma ihtimali yüksektir kaleciysen altı pasta o topa
vurdurmayacaksın sen bana tolganın altı pasa düşen ve hamle yaptığı bir top göstersene ben hatırlamıyorum
çizgide bekliyor rakip vursun şansı varsa top kaleyi bulmaz bulursa zaten gol olur
birde ayak dibine vurulan toplara uçması kadar saçma bir durum yok ayağını uzatsa çeleceği bir topa
planjon yapıyor. ayağının dibine uçabilirmisin yediklerine iyice bakın sokaktaki herhangi bir kişiyi alın kadında olabilir
kesinlikle ayakları tolgadan iyidir. üstüne gelen hiç bir topa ayakla vuramıyor bu nedenle kaç gol yedik.
altı pasa gelen toplara çıkamaz üstüne gelen toplara vuramaz karşı karşıya topları ender olarak çıkarıyor
adam koltuk altından bile gol yiyor. uzaktan vurulan toplarda çok iyi hakkını yemem o konuda kolay kolay yemez o topları
işin özeti Beşiktaşın en fazla kulübesinde oturur. as kalecin ceza alır sakatlanır bir kaç maç idare edersin
hepsi o kadar.
sen ellerini kullanma avantajına sahipsin altı pasa top düşüyorsa sen o topu uzaklaştıracaksın bunu yapamıyorsan kaleci değilsin
diğer taraftan topa vuramayan adamdan topçumu olur ya kimse senden çatala frikik at demiyor üstüne gelen topa vur uzaklaştır ya
bir hafta çalışsan bunu yaparsın hiçmi topla çalışmıyorsun 68 metre saha genişliği var degaj yapıyorsun 68 metreyi tutturamayıp
topu taça atıyorsun :bandit:

Çevrimdışı atalay

En nihayetinde top kaleye gitmiyor, Bajic'in dokunuşu gol vuruşu. @GÖRKEM Necip'in oyun sezgisi/aklı, pozisyon bilgisi ve daha bilumum özelliği yetersiz. @MrtBlgc Salt stoper performansına indirgemeye gerek yok. 
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 03:39:08 atalay ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar bir sey  soyleyecegim o  kadar konusuyorzu da ... Besiktasin 93  dk boyunca bir  tane gol  pozisyonu yok ..Bunu aciklayabilirse  Senol  hoca  cok sevinirim ..  Ben kendi adima soyluyorum .. 
Yorgo

Çevrimdışı fatihbjk

Gecen sene kupa maclarinda ikinci lig takimlarina karsi oynarken necip stoper, tosic sol bek oynadigi maclarda bile hic yenilmeyecek goller yedik veya cok ucuz pozisyonlar verdik. Tolga konusuna girmeye gerek yok alismis g. taharet tutmaz derdi rahmetli dedem. Allaha havale ediyorum. Azicik su taraftari, klubu sevdiyse en azindan hocadan yedege cekilmesini ister.

"biraz kafası çalışıyorsa ikinci yarıda necip uysal denen (küfür  yasak) çıkartır, yerine tosiç'i çeker. gökhan gönül'ü sağa, beck'i sola koyar.yoksa bu maç 11 kişi bitmez, konyaspor elimize verir.26.08.2016 22:41 amras saralonde "

Bakin bu mesaji ekside biri devre arasinda yazmis. Simdi bu mesaji yazan cok mu dahi veya tam bir futbol duayeni mi?
Artik hoca hatali mi degil mi kararini kendiniz verin.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 03:45:44 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Bu takımın ilacı sakho ve eto dur. Kaleye fabri beklerde gg adriano olacak rodolfo tam iyileşene kadar sakho marcelo tandemi olacak.

Ortada atiba önünde talisca ozi nasri eto gezgin yer değiştirerek ufak üçgenler kurarak verkaçlar yaparak oynayacak forvette aboubakar koşacak mücadele edecek stoperleri yoracak boş koşular yapacak oluşan boşluklardada nasri,ozi,talisca,eto golleri sıralayacak.

Şenol hocada egosundan inadından vazgeçecek oyuna zamanında müdahele edecek kötü oynayan formsuz oyuncuyu çıkarmak için seksen dakika beklemeyecek oyun istediğimiz gibi gitmiyosa reaksiyon gösterecek farklı planlar deneyecek.
bence ilaç pepe bu gün pepe olsa eminim iki golüde yemezdik. önde pepe arkada ortalama bir kaleci
fazlasıyla yeter pepenin olduğu yerde rudalfho yada marcello kapasitesi iki katına çıkar sakho bonservisiyle alabilirsen
olur genç olduğu için bir sene kiralamak stoper için çözüm değil sakhoyuda imkanı yok alamayız. en sıkı pazarlıkla
fikret orman farkıyla bile on milyonun üstünde olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

En nihayetinde top kaleye gitmiyor, Bajic'in dokunuşu gol vuruşu. @GÖRKEM Necip'in oyun sezgisi/aklı, pozisyon bilgisi ve daha bilumum özelliği yetersiz. @MrtBlgc

Kesinlike yetersiz onu tartismiyorum. Yedek bile olmamali Necip. Sadece bu Pozisyon icin konustum. O bölgeden bu kadar rahat sekilde indirilen Topu savunmak zordur. Tolga'nin cikmasi da kolay degil. Tosic hem ofsayti bozuyor hem amatörce bir sekilde hava topunu izliyor. Ikinci Golde de Adami bombos birakiyor Kaleyi savunmak icin. Bu Macta bizi yakan Tosic oldu.

Çevrimdışı MrtBlgc

elbette stoperlerin beklerin görevi budurama kaleci kutunun patronudur
heleki altı pasta dokunulmazlığı vardır altı pasa bir top düşüyosa buna ilk hamleyi kaleci yapmalı
top kaleye vurulduktan sonra artık önemi yok gol olma ihtimali yüksektir kaleciysen altı pasta o topa
vurdurmayacaksın sen bana tolganın altı pasa düşen ve hamle yaptığı bir top göstersene ben hatırlamıyorum
çizgide bekliyor rakip vursun şansı varsa top kaleyi bulmaz bulursa zaten gol olur
birde ayak dibine vurulan toplara uçması kadar saçma bir durum yok ayağını uzatsa çeleceği bir topa
planjon yapıyor. ayağının dibine uçabilirmisin yediklerine iyice bakın sokaktaki herhangi bir kişiyi alın kadında olabilir
kesinlikle ayakları tolgadan iyidir. üstüne gelen hiç bir topa ayakla vuramıyor bu nedenle kaç gol yedik.
altı pasa gelen toplara çıkamaz üstüne gelen toplara vuramaz karşı karşıya topları ender olarak çıkarıyor
adam koltuk altından bile gol yiyor. uzaktan vurulan toplarda çok iyi hakkını yemem o konuda kolay kolay yemez o topları
işin özeti Beşiktaşın en fazla kulübesinde oturur. as kalecin ceza alır sakatlanır bir kaç maç idare edersin
hepsi o kadar.
sen ellerini kullanma avantajına sahipsin altı pasa top düşüyorsa sen o topu uzaklaştıracaksın bunu yapamıyorsan kaleci değilsin
diğer taraftan topa vuramayan adamdan topçumu olur ya kimse senden çatala frikik at demiyor üstüne gelen topa vur uzaklaştır ya
bir hafta çalışsan bunu yaparsın hiçmi topla çalışmıyorsun 68 metre saha genişliği var degaj yapıyorsun 68 metreyi tutturamayıp
topu taça atıyorsun :bandit:

6 pasa gelen her topa kaleci müdahale edecek diye bir şey yok abi. Yenen ilk golde topun geliş açısı hızı Tosic'in koşusu vs bunların hepsi
yenen golde etken. Bu golü Muslera da yiyebilir , x bir kaleci de. İkici golde ise top sekerek sert bir şekilde geliyor. Bajic ayağını güzel yatırmış.
O topu kurtarıcak çok az kaleci var dünyada. Ya neyse ben böyle konuştukça burdaki arkadaşlar beni Tolga yanlısı falan sanmasın :D
Beğendiğim, desteklediğim, Beşiktaş'ın kalesini korumasını istediğim bir kaleci değil. Yalnız bu maçlık bana göre tepkiler biraz ağır.
Maç üzerinden değerlendirecek olursak.

Çevrimiçi Necmi

Gecen sene kupa maclarinda ikinci lig takimlarina karsi oynarken necip stoper, tosic sol bek oynadigi maclarda bile hic yenilmeyecek goller yedik veya cok ucuz pozisyonlar verdik. Tolga konusuna girmeye gerek yok alismis g. taharet tutmaz derdi rahmetli dedem. Allaha havale ediyorum. Azicik su taraftari, klubu sevdiyse en azindan hocadan yedege cekilmesini ister.

"biraz kafası çalışıyorsa ikinci yarıda necip uysal denen (küfür  yasak) çıkartır, yerine tosiç'i çeker. gökhan gönül'ü sağa, beck'i sola koyar.yoksa bu maç 11 kişi bitmez, konyaspor elimize verir.26.08.2016 22:41 amras saralonde "

Bakin bu mesaji ekside biri devre arasinda yazmis. Simdi bu mesaji yazan cok mu dahi veya tam bir futbol duayeni mi?
Artik hoca hatali mi degil mi kararini kendiniz verin.
başka bir yerden bile olsa küfürlü mesaj alıntılayamazsın kendin etmiş gibi ceza yersin @fatihbjk

Çevrimdışı MrtBlgc

En nihayetinde top kaleye gitmiyor, Bajic'in dokunuşu gol vuruşu. @GÖRKEM Necip'in oyun sezgisi/aklı, pozisyon bilgisi ve daha bilumum özelliği yetersiz. @MrtBlgc Salt stoper performansına indirgemeye gerek yok.

Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Neyse geç oldu ben kaçtım, herkese hayırlı geceler. Alllah yeni güne KAP'la uyanmayı nasip etsin.

Çevrimiçi Necmi

6 pasa gelen her topa kaleci müdahale edecek diye bir şey yok abi. Yenen ilk golde topun geliş açısı hızı Tosic'in koşusu vs bunların hepsi
yenen golde etken. Bu golü Muslera da yiyebilir , x bir kaleci de. İkici golde ise top sekerek sert bir şekilde geliyor. Bajic ayağını güzel yatırmış.
O topu kurtarıcak çok az kaleci var dünyada. Ya neyse ben böyle konuştukça burdaki arkadaşlar beni Tolga yanlısı falan sanmasın :D
Beğendiğim, desteklediğim, Beşiktaş'ın kalesini korumasını istediğim bir kaleci değil. Yalnız bu maçlık bana göre tepkiler biraz ağır.
Maç üzerinden değerlendirecek olursak.
kardeşim neden bahsediyorsun benim bahsettiğim şeyler bu maçın özelindemi
ben tolgayı tarif ediyorum bu maç çıkar çıkmaz ben bütün sezon boyunca yarısına onuda geçtim dörtte birine
ya vaz geçtim bir tek topa çık ya allah aşkına bir metre önüne düşen topa kafayla gol yedi bu adam ya ötesi varmı
çizgide öyle put gibi duruyor biz nasıl seyrediyorsak onun farkı daha yakından seyretmesi oluyor sadece

Çevrimdışı atalay

Durun top savunmasını ilk hazırlık maçından beri eleştiriyorum. Alan savunmasında da, adam adama savunurken de ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Parselizasyon sıkıntısı yaşamasak bu kez de kale içine ekstra oyuncu yerleştirmenin sıkıntısını yaşıyoruz. Golde ceza sahası içinde Olcay dışında kaleci ile birlikte tam 10 Beşiktaşlı oyuncu var. Üst düzey teknik adamlar artık zone + marking veya zone + man marking uyguluyor. Böyle bir tabloda dönen top sonrası ofsayttan da kaçamazsınız.

Çevrimdışı murat baltacı

Kalemizde tolga olduğu sürece stoperde pepe ramos tandemide kursak faydası yok altı pasa yapılan ortalarda rahatlıkla çıkıp alacağı toplara çıkmayarak ısrarla kalede bekleyerek rakibe pozisyon şansı tanıyor adam hangi stoper bunu hesap edebilirki maç içinde iki üç tane böyle şişirme top gelir ceza sahasına kalecide idmandaki gibi rahat çıkar alır tolga çıkmıyo top yere düşüyo stoper hamle yapıyo rakip baskıya geliyo falan derken bir sürü gereksiz efor sarfediliyo bazende pozisyon olmayacak toplar golle sonuçlanıyo.

süper kupada hakan balta kaleye bi metre yakınlıkta vuruyo kafayı top necipin kafasını sıyırıyo tolga efendi çıksa necipin önünden topu alacak olmadı necipten geçen topu alacak yada yumruklayacak iki adım atmaya tenezzül edemiyo golü yiyoruz ve bu adam bizim kalemizi koruyo hocamızda eski kaleci akıl mantık işi değil bu. tolga konusu artık fıkralarda yer alacak boyuta geldi hocanında takıntılı tutumu kendisini seven taraftarı üzmekten başka bişeye aramıyo hayır tolgayı ıslıklasak ne olacak hoca incilecek arkasında bekleyen kalecilerde baskı oluşacak utku gibi gencecik kaleci bu durumdan etkilenecek belki özgüveni zayıf kalacak yeteneklerini sergileyemeyecek halbuki hoca tolgayı güzellikle yedeğe çekçe sorun oluşmadan çözülecek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MrtBlgc

kardeşim neden bahsediyorsun benim bahsettiğim şeyler bu maçın özelindemi
ben tolgayı tarif ediyorum bu maç çıkar çıkmaz ben bütün sezon boyunca yarısına onuda geçtim dörtte birine
ya vaz geçtim bir tek topa çık ya allah aşkına bir metre önüne düşen topa kafayla gol yedi bu adam ya ötesi varmı
çizgide öyle put gibi duruyor biz nasıl seyrediyorsak onun farkı daha yakından seyretmesi oluyor sadece

@Necmi abi Tolga'nın genel performansından zaten hepimiz rahatsızız. Benim yaptığım yorumların hepisi bugünkü performansıyla alakalı.
Onun için tartışmak gereksiz. Genel olarak zaten Tolga'nın yetersiz bir kaleci olduğunu söylüyorum. Neyse dediğim gibi geç oldu Allah hepinize
rahatlık versin.

Çevrimdışı Librarius

Aslinda Tolga meselesinde yazilmayan bir konu kalmadi. Fakat belirtmeden gecemeyecegim bazi hususlar var.

Bugun Necip'in oyundan atilacagini butun taraftar hissetti ve gerek burda gerekse twitter'da Besiktaslilar Necip'in cikmasi gerektigini yazdi. Fakat hoca israrla Necip'i saha da tuttu.

Simdi de butun taraftar Tolga Besiktas'in kalecisi degil diye adeta feryad ediyor, dovunuyor ve kendini paraliyor. Fakat nedense takimin hocasi bunu gormezden geliyor. Bakin sunu soylemek bir kehanet degil: Tolga bizi yine cok onemli bir macta yerle bir edecek. Kesinlikle yasanacak bu durum.

Alanya macinda 2 kez cok musait oldugu halde topu elinden kacirdi. Ciddi bir rakip olsa golle sonuclanabilirdi bu sakarligi.

Bugunku macta topu disarida tuttu, ilk golde yine cikayim mi cikmayayim mi tereddutunu yasarken oylece sirik gibi kalakaldi. Geri paslarin hepsini oldukca kotu vuruslarla heba etti.

Simdi Sampiyonlar liginde eli yuzu duzgun takimlarla oynayacagiz. Bu kaleciye nasil guveniyor Senol Gunes?

Muslera diyoruz ya, bir dusunun Musleranin kurtardigi o zor pozsiyonlarin %100'u biz de golle sonuclaniyor. Tolga ne yapsin ki diye de ekleniyor. Tolga o toplari kurtaracak kardesim. Kurtaramiyorsa Besiktas'ta isi ne?

Bakin sizi temin ederim, Tolga'yi kalede gorunce mac keyfimin yarisi gidiyor. Eminim ki taraftarimizin cogu boyle dusunuyor. Bunu bize yapmaya haklari yok. Kalede Tolga'yi istemiyoruz.Yeter artik.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 04:09:23 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

Arkadaslar bir sey  soyleyecegim o  kadar konusuyorzu da ... Besiktasin 93  dk boyunca bir  tane gol  pozisyonu yok ..Bunu aciklayabilirse  Senol  hoca  cok sevinirim ..  Ben kendi adima soyluyorum ..

Evet, goller dışında toplam 2 pozisyonumuz var. Birinde Quaresma süper bir uzun pas çıkardı sağdaki Olcay'a... Kötü kontrol etti ama kaybetmedi, içerde Cenk hareketlenmişti, ona çıkardı, Cenk vuramadı. Top ceza sahasının dışına açıldı... Tolgay bomboştu, iğrenç vurdu... Hatta vuramadı. (Olcay'ın yerinde Nasri, Cenk'in yerinde Aboubakar olsaydı iki gol birden olurdu.)

Diğer pozisyonda da sağdan Beck ortaladı (yokluktan)... Cenk penaltı noktası üzerinde buluştu, evirdi, çevirdi, dolaştırdı, döndü, durdu, ezdi... Etkisiz bir şut çıkardı. Aboubakar olsaydı... Hmm, sanırım o da aynı şeyi yapardı.

Yalnız Cenk sahada yok gibi... Mario Gomez, etkisiz olduğu maçlarda bile etrafına bir şeyler verirdi. Doğru alanlara koşu yapar, rakibi yıpratır... Zaten dev gibiydi, millet karşı karşıya gelmeye korkuyordu. Cenk arada ezilip gidiyor...

Adriano ve Gökhan Gönül çok şey katacak... Çok...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Kalemizde tolga olduğu sürece stoperde pepe ramos tandemide kursak faydası yok altı pasa yapılan ortalarda rahatlıkla çıkıp alacağı toplara çıkmayarak ısrarla kalede bekleyerek rakibe pozisyon şansı tanıyor adam hangi stoper bunu hesap edebilirki maç içinde iki üç tane böyle şişirme top gelir ceza sahasına kalecide idmandaki gibi rahat çıkar alır tolga çıkmıyo top yere düşüyo stoper hamle yapıyo rakip baskıya geliyo falan derken bir sürü gereksiz efor sarfediliyo bazende pozisyon olmayacak toplar golle sonuçlanıyo.

süper kupada hakan balta kaleye bi metre yakınlıkta vuruyo kafayı top necipin kafasını sıyırıyo tolga efendi çıksa necipin önünden topu alacak olmadı necipten geçen topu alacak yada yumruklayacak iki adım atmaya tenezzül edemiyo golü yiyoruz ve bu adam bizim kalemizi koruyo hocamızda eski kaleci akıl mantık işi değil bu. tolga konusu artık fıkralarda yer alacak boyuta geldi hocanında takıntılı tutumu kendisini seven taraftarı üzmekten başka bişeye aramıyo hayır tolgayı ıslıklasak ne olacak hoca incilecek arkasında bekleyen kalecilerde baskı oluşacak utku gibi gencecik kaleci bu durumdan etkilenecek belki özgüveni zayıf kalacak yeteneklerini sergileyemeyecek halbuki hoca tolgayı güzellikle yedeğe çekçe sorun oluşmadan çözülecek.
aslında orda necibi harcadılar necipmi kafayla daha rahat müdahale eder kalecimi elleriyle
daha rahat eder.
Bu konuda ısrar edilirse kötü yenen bir golden sonra ıslıklamadan farklı şeyler olur. Taraftarla sahadaki oyuncuyu karşı karşıya
getirmeyeceksin. Bunda taraftarın değil yönetenlerin suçu olur. orda adrenali yükselmiş takımdan çok şey bekleyen bunca zamandır
yapılan hataları hazmetmiş ama dolmuş bir taraftar var. Beklentisi sahada kalırsa o taraftarı kimse tutamaz.
Toplum yönetme sanatı olay olduktan sonra jopla girmek değildir. toplumun hassasiyetini gözetip o olayın olmasına
mani olmaktır. çünkü bir kez olay başladığında bunun sonucunun nereye varacağını kestirmek imkansızdır.
Taraftarın tamamında birikim var en ılımanlarından bile artık nefret söylemleri çıkıyor. Yönetenler bunun çaresini bulacak
çünkü tepkiler ciddi yükseliyor bu iş hoca takıntısı falan diye geçiştirilmez.yıllardır tolgaya duyulan tepki eninde sonunda
ısrar edilirse kaçınılmaz şekilde yön değiştirir.

Çevrimiçi Necmi

Evet, goller dışında toplam 2 pozisyonumuz var. Birinde Quaresma süper bir uzun pas çıkardı sağdaki Olcay'a... Kötü kontrol etti ama kaybetmedi, içerde Cenk hareketlenmişti, ona çıkardı, Cenk vuramadı. Top ceza sahasının dışına açıldı... Tolgay bomboştu, iğrenç vurdu... Hatta vuramadı. (Olcay'ın yerinde Nasri, Cenk'in yerinde Aboubakar olsaydı iki gol birden olurdu.)

Diğer pozisyonda da sağdan Beck ortaladı (yokluktan)... Cenk penaltı noktası üzerinde buluştu, evirdi, çevirdi, dolaştırdı, döndü, durdu, ezdi... Etkisiz bir şut çıkardı. Aboubakar olsaydı... Hmm, sanırım o da aynı şeyi yapardı.

Yalnız Cenk sahada yok gibi... Mario Gomez, etkisiz olduğu maçlarda bile etrafına bir şeyler verirdi. Doğru alanlara koşu yapar, rakibi yıpratır... Zaten dev gibiydi, millet karşı karşıya gelmeye korkuyordu. Cenk arada ezilip gidiyor...

Adriano ve Gökhan Gönül çok şey katacak... Çok...
bence gomez gidince hırsını kaybetti serdi biraz sahada o hırsı göremiyorum 3 maçtır.
bu şekilde kendine zarar verir. tamam sakin ol dedik hırssız ol demedik 3 maçtır sürekli ayakları birbirine dolanıyor
tek forvet kalmanın sorumluluğunu kaldıramadı bence.

Etiketler: