2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390502 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

İlk yapılması gereken stoper transferiyken hala yapılmamış olması gerçekten ironik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Birazdan transfer konusunda yalan rüzgarları esecek hazır mısınız ?

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Olağan şüphelilerden önce Necip ardından Tosic'in hatası ve yenen duran top golü. Söyleyecek sözüm yok.
olağan şüpheli Şenol hocadir
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı brci

Bazen Şenol Güneşi hiç ama hiç anlamıyorum .

Çevrimdışı Çağatay

sayfa olmuş 2000
ilk alınması gereken mevki stoper
gelemedi bir türlü...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

muhafazakar tercihler ve sonuçları...her zamanki gibi...

Çevrimdışı Çağatay

yarın da tüm transferler açıklanır artık sanırım
ama nedense artık ne nasri ne aboubakar
bir stoper ismi kadar heyecanlandırmayacak beni

kimse hikaye anlatmasın. geçen senin şampiyonu olarak eylül'e 4 kala konyaspor kadar top oynayamıyorsan ffp falan hikaye.

eylül ayı gelmiş biz duyum peşinde koşuyoruz. gitti 2 puan.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Para yok anladik Tore ve Sosayi bekledik . Taraftar simdiye kadar birsey demedi ama bu maçtan sonra defansa yine Omeruo yada Denayer gelirse taraftar cildirir.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nur topu gibi kronikleşmiş stoper problemimiz var ama inşallah transfer yapılacak...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Stopper (aslinda iki stopper, bu yuzden hala Omeruo yedek olarak alinsin istiyorum) en onemli mevki.

Ama bu santrofor eksikligini de goz ardi etmemize sebep olmamali. Aboubakar bu Cenk'i cebinden cikarir.

Guzel gol atti, ama o golden sonraki 10 dakikada sag kanattan gelen iki topta ilk kontrolu cok kotu oldugu icin ceza sahasi icinde etrafi bombos iken topu ayagindan sektirip pozisyonu icine etti. Iyi bir santrofor bunu yapmaz.

Çevrimdışı 38life

Bugünkü Kadro - İdeal Kadro

Tolga - Fabri
Beck - Gökhan Gönül
Necip - Rhodolfo
Marcelo - X?
Tosic - Adriano
Atiba - Atiba
Oğuzhan - Oğuzhan
Tolgay - Talisca
Quaresma - Quaresma
Olcay - Nasri
Cenk - Aboubakar

İdeal kadrodan sadece 3 futbolcu vardı bugün sahada. Yedek oturması gereken 8 futbolcu bugün sahadaydı.

Fakat sorun şu: Ligde 2.ci hafta oynanıyor: Neden hala ideal kadro kurulamadı ve kurulmaya çok uzak?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birisi de çıksın desin ki arkadaş "biz bu transferleri zamanında yapamadık" desin hatasını kabul etsin. Niye hep "yok yok geç kalmadık" naraları atılıyor?

Hem hata yapıp hem de o hata savunulmuyo mu deli oluyorum. Tam Türk işi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı caner.eryigit

Abicim Adam aralıksız 10 senedir Beşiktaş ta oynuyor Necip kardeşimiz arkadaş hiç mi üstüne koyamazsın sen be kardeşim valla yazık billa yazık.Şenol hocam kusura bakma da Ada'mın atılacağı o kadar belliki neden hala oyunda tutuyorsun nedir bu Necip Sevdan.oyuna müdaheleleri geçen senede bana göre öyleydi iyi değil hocamızın.Birde bu Konya'nın yarası nedir Anlamadım her pozisyona itira iz el kol falan bi ara fb ile oynuyoruz falan zannettim.Unutmadan bu maçın Vodafone Arena'sı da var.Sonuç olarak bu kadar eksiğe rağmen iki Maçta 4 puan fena değil.En büyük sıkıntımız yine rakipler hiçbirşey yapmadan gol atmaya devam ediyor bize!Milli maç arası ilaç gibi gelecek inş..

Çevrimdışı atalay

Maç öncesi sayfalarca analiz yapmaya gerek yoktu. Yazdığım iki ileti ve maçın gelişimi ortada. Artık aynı isimleri, aynı saha içi problemleri eleştirmekten ve sonrasında da haklı çıkmaktan yoruldum.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 14:04:15 atalay ]

Çevrimdışı abdusta

Bence maçın adamı RUDOLFO dur
kale içinden çıkardığı top beraberliği getirmiştir

Necip kırmızı kart görmesi nedeniyle Adriaona iyileşince
Tosiçide keserse Marcelo-Rudolfo ikilisini görürüz

4 as oyuncusuz Beraberlik kotu sonuç degil ligin başındayız henuz

saygılar

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Kalede Tolga ile başlaman,
Necip'i ikinci yarı kırmızı yiyeceğini bile bile çıkartmaman,
Tosic'i sol bek olarak oynatman
Klübedeki yanlış adamları yanlış zamanda oyuna alman

ile bugün çok kredi kaybettin hocam. Bu taraftar bu hataları Bilic zamanında çok yaşadı ama artık tahammülü kalmadı.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Devre arasında 100 Beşiktaş taraftarına sorsanız 99'u Necip'in kırmızı kart göreceğini bilir (kaldı ki ilk yarıda görmesi gerekiyordu), Şenol Hoca'nın bu durumu doğru yorumlayamaması nasıl açıklanır bilmiyorum.

Birincil ve en önemli ihtiyaç stoper iken transferin bitmesine 5 gün kala hala gelen giden olmaması büyük hata. Transferin son günlerinde düşeş transferi rotasyon oyuncuları için kovalarsın, takımın omurgasına koyacağın adam Haziran ayında gelmiş olmalıydı. Yönetim çok büyük risk alıyor.

Oyun olarak geçen seneden gerideyiz. Bu açık ama şu an için kabul edilebilir bir durum. Sosa'nın ön baskılarını, Gomez'in bitiriciliğini, Töre'nin sezon başındaki delici driblinglerini arıyoruz.

Nasri, Caner, Aboubakar kağıt üzerinde güzel isimler ama takıma uymaları Ekim sonunu bulacak. Bu transferlere ve gelecek olan (!) stopere ek olarak Atiba'ya mutlaka ama mutlaka alternatif lazım, nedense hiç konusu bile geçmiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Savaş

İşin en dramatik tarafı ise en çok eleştirilen ve istenmeyen iki adam 1. ve 2. Kaptanımız...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Tosic solbek oynayamayacakti da kim oynayacakt? Adriano daha yeni sakatlik gecirdi. Senelerin oyuncusu, belki kendisi sakatligim kotulesmesin diye oynamak istemedi. Baska sol ayakli defansif oyuncumu var?

Beck bugun sagbekte cok kotuydu, birak solbek oynamayi.

Çevrimdışı ozankarakoc

Başkan, yolla transferleri artık... Bu taraftar, bu gece yatağa başı önde girmesin...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Geçen sene şanslı bir şekilde az sayıda sakatlık yaşamıştık. Bu sene 2 maç, 2 sakatlık. Yüzmilyonların döndüğü bir yarışı şansa bırakamazsınız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı emrecakmak

https://twitter.com/mithatvolkan/status/769278831270256641

78 gün olmuş yedek kadronun yedeğiyle çıkıyoruz resmen  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Caner gerekli değil diye düşünenler de herhalde bugün ne kadar gerekli olduğunu görmüşlerdir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga sever arkadaşlar sıcağı sıcağına gelmiyor genelde keşke gelseler burası çok eğlenceli olur :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: