2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400953 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

UEFA, majör 4 ülke adı altında 'para ligi' kurmak istiyor. Ülke futbolu birkaç basamak çıkmaz ve kalıcı olamaz ise takımlarımız ön eleme oynamak zorunda kalacak. İlk dört ülkenin ilk dört takımın yer almasıyla elemelerdeki ekipler kağıt üzerinde daha kolay takımlar olacak. Buradaki asıl sıkıntı pastadan dağıtılacak olan dilim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner-      2.5
Nasri-       6.5
Aboubakar 7

Seneye Töreyi kesin satmamız lazım.Aboubakar'ın rakamını tahmini yazdım ama.Töre giderse Hepsini direk alır ozamanki güncel eksiklerimizi de bütçemizle kapatırız.

Nasri 20'den aşağı olmaz, 6.5'sa şimdi alalım.

Çevrimdışı tangaz

Geçen son 10 dakikada kazandıkları Bournemouth maçından sonra forumlarına kısa bir süre göz attım . Töre hakkındaki negatif düşünceleri topu ayağında gereksiz yere tuttuğu , topu çok kaptırdığı , pas yüzdesinin felaket olduğu , henüz yeterince fit olmadığı , sağ kanatta değil sol kanatta daha verimli olduğu , duran topları çok kötü kullandığı gibi . Bunun yanında ciddi bir potansiyeli olduğuna yeterince fit olduğunda ve oraya uyum sağladığında potansiyelinin de ortaya çıkacağına inanıyorlar .
Töre , Türkiye'de sürdürdüğü 'Ben süper starım . Ben sisteme uymam , sistem bana uyacak. Ne istersem onu yaparım ' düşüncesinin bedelini ödüyor şu an orada . Töre futbol kariyerinde hedeflerine ulaşmak istiyorsa kafa yapısını değiştirecek. Başka yolu yok.

çok doğru tespitler. bir demecinde bjk tv.de sahada yapamayacağım şey yok bunlar Allah vergisi demişti ve ben o anda bundan bişey olmaz die etiketi yapıştırmıştım. bu mantalite ile giderse sönmüş yıldız olur. umarım doğru kararı verir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

UEFA, majör 4 ülke adı altında 'para ligi' kurmak istiyor. Ülke futbolu birkaç basamak çıkmaz ve kalıcı olamaz ise takımlarımız ön eleme oynamak zorunda kalacak. İlk dört ülkenin ilk dört takımın yer almasıyla elemelerdeki ekipler kağıt üzerinde daha kolay takımlar olacak. Buradaki asıl sıkıntı pastadan dağıtılacak olan dilim.

futbolun G20si adı altında yıllardır bu planlamalar yapılıyor ve uefaya dayatmalar yaptıkları biliniyordu. büyük balık küçük balık yasası bir kere daha devrede...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kartal190321

talisca konyaya götürülmüşmü  18 e alınacakmı bilgisi olan varmı
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Zafer55

Kiralık oyuncuların akibetini yani sene sonunda bonservisini alırmıyız biz almazsak kaç milyona nereye gideri hiç düşünmüyorum.Şampiyonluğa katkı sağlasınlar yeter bana.Transfer sezonunu üçe bölsek 1.bölüm 0m€ ile 2.bölüm 3m€ ile 3.bölüm ise 10m€ ile geçmekte.Gs nin serdar-eren ve tolgaya 12m€, Fb nin sadece skertele 6m€ bonservis ödediğini düşünürek bu dönemde G.Gönül Adriano Fabri Talisca Nasri Caner Abubakar Stoper transferleri gelecek seneye umutlu bakmamı sağlıyor.Yani diyorum ki kiralıklar gitse ne olurki kayıp yaşamış olmayız ne de olsa en doğru hamleleri yapar bizim yönetim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Heriflerin 4.'sünün doğrudan katılabildiği Şampiyonlar Ligi'ne, bizim şampiyonumuz ön eleme oynayarak girebilecek.

Kusura bakmasınlar ama bu oyunu bozarlar.

4. sıra altındaki tüm ülkelerin tam boykota gitmesi ve gerekiyorsa UEFA organizasyonlarından çekilmeleri gerekmekte.

Çevrimdışı tangaz

skrtel çok pahalıydı belki ama hocanın isteklerini de göz önünde bulundurarak ve skrtelin şimdiye dek verdiği katkıya ve sahadaki duruşuna bakarak acaba zorlasamıydık die içimden geçmiyor değil...

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca kimse bu konuyu dile getirmedi ama yıllardır bizim altyapımızdan veya genç yaşta ortaya çıkıp bu takımı sahiplenen liderlik yapan bir oyuncumuz olmadı, Utku ile bunu sağlayabilirsek altyapıdaki veya genç arkadaşlar için büyük bir hedef haline gelir, büyük takımlar babasının hayrına mı alıyorlar kadroya koyuyorlar bu adamları aidiyet yaratmak için. Casillas'ı Xavi'yi Milan'ın kalecisini gören altyapıdaki veya genç çocukların ruh halini düşünsenize..
iyi bir kaleci olacak kaleye yakışıyor bence ama erkenden sorumluluk yükleyip çocuğu yakmamak lazım bizim taraftarı
biliyorsunuz anında asarlar. bir iki yıl pişmeli arkada havayı koklayarak önemsiz maçlarda sürekli görev verilmeli
yavaş yavaş zorluk derecesi yüksek maçlara alıştırılmalı bence kiraya verilmemeli büyük takım oyuncusu o havayı koklayarak olur

Çevrimdışı FARUK

talisca konyaya götürülmüşmü  18 e alınacakmı bilgisi olan varmı
Hem talisca hem de Adriano gitti Konya ya ama 18 durumu ne tam bilmiyorum

Çevrimdışı Kalyoncu

Heriflerin 4.'sünün doğrudan katılabildiği Şampiyonlar Ligi'ne, bizim şampiyonumuz ön eleme oynayarak girebilecek.

4. sıra altındaki tüm ülkelerin tam boykota gitmesi ve gerekiyorsa UEFA organizasyonlarından çekilmeleri gerekmekte.
İstedikleride bu zaten

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Ne Devre arasi 3 senedir STOPER - STOPER diye inliyoruz burada :bandit:

Fener iki senedir en iyi stoperleri alıyor ama bir işe yaramıyor demekki bizimkilerin bir bildiği var  :D :D

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri'nin de, Caner' in de, Aboubakar' ın da opsiyonu olacağını düşünüyorum. Seneye Töre' yi yollayarak bunları karşılayabiliriz. Talisca ise Ozzy giderse anca.

Çevrimdışı anılnr

Nasri 20'den aşağı olmaz, 6.5'sa şimdi alalım.
Nasri'nin maaşını ödeyebilsek şimdi bedava alacağız zaten.City üstüne para veriyor alalım diye resmen.Nasri için 20 değil 2 bile fazla ya neyse :D

Çevrimdışı OrhanAker

Aynen abi saçmalığın daniskası olmuş.

Çevrimdışı sozkul

Onun kaynak saglam, rahmi koc.
Rahmi bey suan raketci transferi icin yurtdisinda oldugundan @abdusta abi ulasamiyor ona. BirAzdan bilgilendirir.
Hastasiyim demis rusos abim benim @abdusta

Doğru mu @abdusta ? Var mı bildiğin birşey Yaroslav Rakitsky hakkında?

Çevrimdışı Çağatay

oldu olacak şl ye direkt katılacak takımların isimlerini de yazsalarmış

mesela milan ligi 8. de bitirse adı milan olduğu için katılabilse...

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 12:22:16 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı anılnr

Nasri'nin de, Caner' in de, Aboubakar' ın da opsiyonu olacağını düşünüyorum. Seneye Töre' yi yollayarak bunları karşılayabiliriz. Talisca ise Ozzy giderse anca.
Bu sene Talisca ve Oğuzhan aynı takımda oynayacaklar.Hemen hemende aynı katkıyı verecekler.Talisca 25 den açılacak.Oğuzhan ise max 25.Çok büyük adaletsizlik var.

Çevrimdışı atalay

Bir nevi Euroleague'deki A lisans uygulamasına geçilmiş. A lisans için ligde ilk 4 takım arasına girmen gerekiyor. Majör ekipler için yapılamayacak iş değil. Son 3-4 senenin kararları ile taban tabana zıt bu son karar. @tangaz @tuncaboylu

Çevrimdışı SEBA

İtalya'da Juventus hariç diğer takımların hepsi çöp. Bunu transferde bol keseden para harcayarak Porto karşısında duman olan Roma'da gördük. Bu ligden gelecek olan diğer 3 takımı ne yapacaklarmış. Akıllarınca iş yapıyorlar. Diğer ülke takımlarının bunu boykot etmesi lazım. İlk 4 ülke kendi arasında eğlensin.

Çevrimdışı Savaş

Opsiyon rakamları elbette alabileceğimiz seviyelerde tutuluyordur. Hayal ürünü opsiyon koydurmak saçma biraz.

Fakat Nasri, Aboubacar ve Talisca'nın toplam opsiyonlarının 40 milyon euro'dan düşük olacağını da hiç sanmıyorum.

Bu para anca Töre + Oğuzhan ve Quaresma'nın satışlarından çıkar.

Töre'nin opsiyonunun kullanılacağını düşünmüyorum ama oldu ki kullanıldı 12 milyon euro.
Oğuzhan'ı seneye elimizde tutamayacağız muhtemelen. Şimdiden 15 ediyorsa CL'de kendini gösterecek bir Oğuzhan 25 milyon euro'dan aşağısı etmez.
Quaresma'nın seneye Çin gibi bir lige giderek son sözleşmesinde piyangoyu vuracağını düşünüyorum 8-10 milyon euro.

Totalde bu 3 adamdan 40-45-48 milyon euro gibi bir rakam elde edebiliriz. Bu para Talisca+Nasri+Aboubacar ve Caner'in opsiyonlarına yeter ki yönetim de bu şekilde düşünüyor sanırım. Yoksa bu kadar kiralık adam almanın pek bir mantığı yok.

Fakat ne yapıp edip Stoper'i bonservisi ile almalıyız bu sene.

Çevrimdışı yigitcan1903

oldu olacak şl ye direkt katılacak takımların isimlerini de yazsalarmış

mesela milan ligi 8. de bitirse adı milan olduğu için katılabilse...

O da olacak
Adım adım euroleague gibi olacak

Çevrimdışı sozkul

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2398899.html

Bu ne ya...Bizi kötü etkileyebilir bu değişiklikler...

Bu uygulanırsa, bu yıl son yılımız olabailir CL de.  4 en iyi ülkeden 16 takımı direk alacaklar, bizim şampiyonun ön eleme oynaması gerekir muhtemelen.

Çevrimdışı Deadam

UEFA tamamiyle saçma bir karar alıyor.

Belirtilen ülkelerle diğer ülkeler arasında makası inanılmaz şekilde açar bu liglerdeki bir iki takım arasında CL. şampiyonluğu dolaşır.

En güzeli Middle Europa Major League  kursunlar 4 er değil 8 er takım alıp aralarında oynasınlar diğer ülkelerde CL de devam etsinler.

UEFA zengini iyice zengin yapayım fakirlerinde  spor gazetesi ((Küfür Yasak)₆) demiş.

Keşke biraz beyin olsa diğer ülke fedarasyolarında  richard bransonla anlaşıp kendi şampiyonlar ligi, avrupa ligini kursalar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Etiketler: