2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402765 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

günaydın beyler, bugün KAP gelmeyecek. bilginiz olsun  :icool:
Bu mesajda silinecek bir sebep yok bence.
Ne üsluplar gördük ne mesajlar okuduk  :bandit: keyife göre mesaj silinmemeli.

Çevrimdışı Deadam

@Oktay siyah desin @tangaz beyaz
iş bitsin
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadaşlar bırakın kavgayı lütfen.

@abdusta Abi dün jeremy mathieu ile ilgili bisey söylıcektın ne oldu ?

valla merakla bekliyoruz.. ????

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar bu iş baya çığrından çıkma aşamasında
o nedenle @tangaz @Oktay arayı bulana kadar meydanları bırakmayalım
Ara bulunması imkansiz gözüküyor suan icin Tam Bir EGO savasi var aralarında :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hic2222

Canerin kiralanması ne demek oluyor ?
"Stoper almayacaz/alamayacaz. Mali koşullar izin vermiyor. Tosici oraya kaydırırız gerekirse." gibi bir mana mı çıkartmalıyız ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

birbirinize püskürmeniz bittiyse kapatın konuyu isterseniz @tangaz  @Oktay
oktay hatalı mesajı silmekle. konu dışı olmayan içinde küfür hakaret içermeyen bir mesaj
silinmez. Birbirinize hoş görü göstermek bu kadar zormu. Burdaki tek düşünce
Beşiktaştır farklı şeyleri buraya taşımayın.
Veee beklenen açıklama geldi Hayırlı ugurlu olsun :D

Çevrimdışı Çağatay

Veee beklenen açıklama geldi Hayırlı ugurlu olsun :D

kap geldi Necmi abi den  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

kap geldi Necmi abi den  :D
Evet Nobet bitmistir Başkomutan dan Onay geldi :lol: :evillol:

Simdi asil konumuza dönebiliriz :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet Nobet bitmistir Başkomutan dan Onay geldi :lol: :evillol:

Simdi asil konumuza dönebiliriz :bandit:
Tolga sakatlansa, Umut kaleye geçse bir şekilde ve çok iyi performans gösterse 17-18 yaşında muhteşem bir kalecimiz olsa  :) Benim bugünlerdeki düşüncem bu  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Tolga sakatlansa, Umut kaleye geçse bir şekilde ve çok iyi performans gösterse 17-18 yaşında muhteşem bir kalecimiz olsa  :) Benim bugünlerdeki düşüncem bu  :D

Abi sen Milan'daki çocuk mu sandın Utku'yu :D

Bizimde bir DONNARUMAmiz olsa bizim niye bir DONNARUMAmiz yok diyorsun yani :D

Çevrimdışı bjk_mabet

ummadık taş baş yarar
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı brkntcnr

"Stoper almayacaz/alamayacaz. Mali koşullar izin vermiyor. Tosici oraya kaydırırız gerekirse." gibi bir mana mı çıkartmalıyız ?
Normalde iki stoper alacaktık. Tosic bek olacaktı. Şimdi yedek stopere omeruo veya başkası yerine tosic i bırakacağız demek oluyor. Sol beke Tosic' i düşünmeyeceğiz demek oluyor aynı zamanda. Caner' in opsiyonu da var zaten onu da alırız gibi seneye. Adriano-Caner sol beki tüm sezon rahatlıkla götürür. Bunun dışında bir tane de as stoper alınacak zaten.

Çevrimdışı Zafer55

2 değil 1 stoper alacağız manası çıkarmalıyız.Yoksa stoper almayıp caner ve nasri almak:Kışın ayakkabın yokken eldiven ve atkı almaya benzer

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden olmasın :) Herkes çok umutlu görünüyor kendisinden. Ben Fabri yerine bu çocuğun daha çok süre almasını isterim mesela Türkiye kupasında filan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

güzel olurda çıkarların için birinin kötülüğünü isteme bence
bu kimse sakatlanmadan normal yollarla olsun

Neden olmasın :) Herkes çok umutlu görünüyor kendisinden. Ben Fabri yerine bu çocuğun daha çok süre almasını isterim mesela Türkiye kupasında filan..
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

2 değil 1 stoper alacağız manası çıkarmalıyız.Yoksa stoper almayıp caner ve nasri almak:Kışın ayakkabın yokken eldiven ve atkı almaya benzer

en doğru benzetme bu olmuş. devre arasından beri stoper eksikliğimiz var ve halen stoper almadık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca kimse bu konuyu dile getirmedi ama yıllardır bizim altyapımızdan veya genç yaşta ortaya çıkıp bu takımı sahiplenen liderlik yapan bir oyuncumuz olmadı, Utku ile bunu sağlayabilirsek altyapıdaki veya genç arkadaşlar için büyük bir hedef haline gelir, büyük takımlar babasının hayrına mı alıyorlar kadroya koyuyorlar bu adamları aidiyet yaratmak için. Casillas'ı Xavi'yi Milan'ın kalecisini gören altyapıdaki veya genç çocukların ruh halini düşünsenize..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Merak etme zaten Şenol hoca kendisinde ışık görüyorsa eğitir bakar sonuçta Türk kalecilerle çalışmayı istiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

güzel olurda çıkarların için birinin kötülüğünü isteme bence
bu kimse sakatlanmadan normal yollarla olsun
Kötü amaçla söylemedim abi yoksa kimsenin başına kötü bişi gelsin istemem bu işten para kazanıyorlar, genelde futbolda bu şekilde oluyor bir sakatlık sonrası bir oyuncu formayı alıyor ve kendini gösteriyor ve bir daha kaptırmıyor, biz de niye bu tarz bişi olmasın?
Korku akıl katilidir.

en doğru benzetme bu olmuş. devre arasından beri stoper eksikliğimiz var ve halen stoper almadık...
Ne Devre arasi 3 senedir STOPER - STOPER diye inliyoruz burada :bandit:

Çevrimdışı abdusta

JEREMY MATHIEU 2017 de Beşiktaşda!!

Alıntı
Luis Enrique nin 1 yıl daha takımda kalmasını istediği Jeremy bu sezon Beşiktaş a transfer olamayınca
gelecek sezon sizinleyim demiş..

2018 de sözleşmesi bitecek jeremi ye Barcelona klubunun jest yaparak ,Tıpkı Adriano Beşiktaşda şartları uygulanacakmış.

saygılar

Çevrimdışı Fatih_

bu kadar iyi şeye karşılık katlanabilirim hele pepeyi alsınlar
ağzımı açarsam namerdim :D

Abi inatla Pepe yazıyosun kalbim yerinden oynuyor, Pepe bizim takımı alırrr taaa okyanusun diğer tarafına taşır öyle bir şey benim için. İhtiyacımız olan yere en iyi merhem olur :)

Çevrimdışı mylife1903

Onun kaynak saglam, rahmi koc.
Rahmi bey suan raketci transferi icin yurtdisinda oldugundan @abdusta abi ulasamiyor ona. BirAzdan bilgilendirir.
Hastasiyim demis rusos abim benim @abdusta

Etiketler: