2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392334 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Caner Italya'ya neden gitti neden dönecek? Hic sorusturan yok ama Para harcamaya gelince herkes bonkör.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı kadirakca

Caner Italya'ya neden gitti neden dönecek? Hic sorusturan yok ama Para harcamaya gelince herkes bonkör.

Caner'i Mancini istedi aldı İnter. TD değişince yeni TD istemedi Caner'i. Bunu idrak edememek zor olmamalı.

Çevrimdışı Kutay

Murat Özen birazdan özel haber yapacakmış sanırım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ozankarakoc

Caner, Türkiye'nin en iyi sol bekiydi bence... Ama hiç sevmedim, sevemedim. Beşiktaş formasına hiç yakıştırmadım, yakıştıramadım.

Neyse... Sakhoooo! Gel artık.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Fatih_

Konya macindan once transfer aciklanmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Ismaille sampiyon olmus takimiz, ismail travmasindan sonra sol tarafta adriano-caner bilemedim simdi. Ben sadece caner transfer edilseydi raziydim. Sag beke gereksiz masraf yaptik, sol tarafa adriano ustu caner gene bir suru para. 4 tane iyi bek yerine bir sol bek alsaydik daha iyiydi. Butun parayi stopere basardik. Bu 4 bekten sadece ikisi oynayacak, stoperimiz yok. Ha gg stoper oynyacaksa tamam.

Beck gibi adam varken gg luks oldu
Adriano ve canerden de biri fazla.

Smokin alti parnak arasi terlik oldu sistem. Dogaclama cozunce her problemi boyle oluyor. Biz bu kadar zengin takim degiliz yahu 4 tane bek tutalim kadroda.
Maas toplamlari da 6-7 milyon eurodur bunlarin. Senin elinde bombaci stoperler olduktan sonra ohooooo
Roberto carlos ile kafu oynasa ne olacah

Ayrica sampiyonlar liginde beck oynar, oynamali ggye guven olmaz.

Çevrimdışı kadirakca

AbouBAKAR Atar.

Hayrılı olsun.

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş kulübü transferinde sona yaklaştığı Porto'lu futbolcu Aboubakar ve kulübü ile her konuda anlaştı. Aboubakar'ın kısa süre içerisinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor.
YASAKLI LİNK ÖZEL HABER  :super:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde yazın yaptığım kadroya doğru baya gittik yalnız :D

Sağ bek : Gökhan,Beck yazdım tuttu :D

Sol bek : Caner,Fabio Coentrao yazmıştım daha iyi oldu gibi caner,Adriano :)

Stoper mevkisi için beklemekteyiz halen.

Kaleci bölgemiz halen zayıf kaldı tabi onuda unutmamak lazım :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Caner'i Mancini istedi aldı İnter. TD değişince yeni TD istemedi Caner'i. Bunu idrak edememek zor olmamalı.

Idrak etmekte sorun yok merak etme sen. Devamini düsünmek daha zoru. Ben onu yapiyorum ama sen anlayabilmis degilsin.

Benim icin De Boer'in görüsü Mancini'nin görüsünden daha önemlidir.

Onun haricinde bir kac sebebim daha var ama neyse.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 20:56:10 GÖRKEM ]

Çevrimdışı OrhanAker

Sabahta verdin aynı haberi be güzelim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

abubakar da bitti diyelim ozaman :D

Çevrimdışı mrred

Ismaille sampiyon olmus takimiz, ismail travmasindan sonra sol tarafta adriano-caner bilemedim simdi. Ben sadece caner transfer edilseydi raziydim. Sag beke gereksiz masraf yaptik, sol tarafa adriano ustu caner gene bir suru para. 4 tane iyi bek yerine bir sol bek alsaydik daha iyiydi. Butun parayi stopere basardik. Bu 4 bekten sadece ikisi oynayacak, stoperimiz yok. Ha gg stoper oynyacaksa tamam.

Beck gibi adam varken gg luks oldu
Adriano ve canerden de biri fazla.

Smokin alti parnak arasi terlik oldu sistem. Dogaclama cozunce her problemi boyle oluyor. Biz bu kadar zengin takim degiliz yahu 4 tane bek tutalim kadroda.
Maas toplamlari da 6-7 milyon eurodur bunlarin. Senin elinde bombaci stoperler olduktan sonra ohooooo
Roberto carlos ile kafu oynasa ne olacah

Ayrica sampiyonlar liginde beck oynar, oynamali ggye guven olmaz.
Her zaman böyle düşeş durum olmaz bence oyuncu istekliyken şartlar da olgunlaşmışken takım içi rekabeti arttırmak adına kesinlikle caner transfer edilmeli Caneri şimdi alamazsak bir daha hiç alamayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Culpable

@Necmi abi kiev deplasmanina geliyorsun degilmi :)

Çevrimdışı mylife1903

Her zaman böyle düşeş durum olmaz bence oyuncu istekliyken şartlar da olgunlaşmışken takım içi rekabeti arttırmak adına kesinlikle caner transfer edilmeli Caneri şimdi alamazsak bir daha hiç alamayız.
Caner ozelinde demiyorum ben, planlama biraz degisik. Simdi elde beck varken arkasina altyapidan bir cocuk yahut bir gurbetci atmak ggyi getirmekten daha dogru bir hamleydi bence. Ha gg ile fbnin yuzune yuzune vurduk o ayri bir konu.
Adriano varken de aynisi gecerli, arkasina atilacak bir gurbetci ya da gencecik bir cocuk 2-3 seneye piserdi adrianonun arkasinda.
Bilemedim simdi fazlla siskin kadrolar bizim turkiye liginde cok basarili olamiyor bence
Gecen sene fbnin de kadrosu siskindi mesela ayni sekilde quaresma ve guti o td ile ne guzel oynuyorlardi sonra devre arasi bohu cikti transfer konusunun simaosundan malmeydasina kadar

Çevrimdışı Yado

Grup maçı galibiyeti: €1,500,000
Grup maçı beraberliği: €500,000
Son 16 turu: €5,500,000
Çeyrek final: €6,000,000

Son 16 için 7 puan'ın yeteceğini düşünerek ! ( içerde 2G dışarda 1B)  3M+0,5M =3,5M Puan primi ' Son 16 5,5M -- == 8,5M eder

Alacağımız adamlara vereceğimiz paraların onların performansıyla nötrize edebilir kara bile geçebiliriz.

En iyi 2. grup'u seçtik Son 16 içten bile değil hatta Yeni transferlerin kalitesi ve uyumuyla , en önemlisi şanslı bir Son16 kurasıyla Bu sezon çeyrek final bile yapabilir takım.

Çıldır Çıldır Çıldırmayan Mersinli Çıldır Çıldırrrrrrrrr         :busted_cop: :akuma: :boxin: :ebebe: :super: :sevinc
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Berat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atiba yine profesyonellik kasıyor :D

@mylife1903 Hz.Aboubakar hakkında yorumların neler abim :D

Çevrimdışı D-MAN

benfica kiev napoli küçümsencek takımlar değil beyler tamam fena değil kura ama çok abartılmaya başlandı inşallah brugge gibi olmaz

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mylife1903

Kiev deplasmani harika ama hanim birahmaz oraya, hanimi da ukraynalilar birahmaz. Yavas yavas suyuna gitmem lazim, moskva geleydi yaaa arabaylan gelirdim moskava trafiglen tanistirirdim sizi, superdir arabada ozel moskava donanimi var, bardaklik yerine huni, trafikte kalinca oraya cisini yapiyorsun, huni acildiginda camlar karariyor, isik yaniyor bi de iskalamayasin diye.
Lamkiev cok guzel sehir. Ufaktan alistirma turlari falan yapmam lazim, simdi isin yoksa butun hafta sonu gezdir kadini cisini, kakasini yapsin, alisverisini yapsin te allam

Ulan butun besiktas camiasini zehirlediniz lan ne himbil heriflermissiniz ha sozum size sosa ve gomez

Çevrimiçi Samet Ç

Caner ve Aboubakar'da bitmiş. Kaldı stoper ve kanat forvet transferleri.

Etiketler: