2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362869 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bilen bilir yonetimi cok elestiren biriyimdir. Fakat yigidin hakkini yigide vermek gerekir.

Transfer sezonlari yoneticiler icin buyuk bir angaryadir. Yoneticilerin ilgilenmek zorunda olduklari isleri gucleri ve aileleri var.

Transfer doneminde zamanini kulubune ayirmak istemeyen ve kulubun uzun donemli durumunu dusunmeyen yoneticiler, guya isi erken bitiriyorum bahanesiyle tonlarca para vererek adam aliyorlar. Yani zaman ve emek vererek cok daha ucuza kapatabilecekleri oyunculari tonlarca fazla paraya aliyorlar. FB ve GS transferleri buna ornektir. Baskanlari ve yoneticileri isi Turkiye'den cozmeye calisiyor, cunku degerli bulduklari vakitlerini kuluplerine ayirmak istemiyorlar.

Fakat Fikret Orman ve ekibi gercekten hem zaman hem de emek konusunda cok comert davraniyor. Adamlar bir bakiyorsun Portekiz'de, bir bakiyorsun Istanbul'da ve bir bakiyorsun Ingilterede. Ve bu islerin uzamasinin sebebi de kulubun parasini cope atmama istegi ve titizligi.  Yani demem o ki bu adamlar cok samimi ve kulubun menfaatlerini dusunuyorlar.

Fikret Orman ve Besiktas ismi Avrupa futbol piyasasinda cok farkli yerlere gelebilir diye dusunuyorum. En azindan adam tuketen degil, futbolcu parlatan bir kulup olarak nam salmaya basladik bile. Insallah boyle devam eder.

Elestiri hakkimizi sakli tutarak Baskanimiza ve yonetimimize sahip cikalim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı brkntcnr

Gecen macta  Baskanin yaninda oturan sahis 
forumda bazi arkadaslar  neden sponsor olmuyor  diye soruyorlardi

neden sponsor olmuyor  su ulkedeki  en kolay para kazanan insanlardan  birisi

150 euroya  getirilen   pos  cihazlarini 600 euroya sattilar
2.500.000  adet mi sattilar   
pasolig  ve digerlerini saymiyorum bile

Madem besiktas   Taraftarisin   Yap bir kiyak baskana ve taraftara

sunu de : getir kardesim samir nasriyi  yanina 3 tane daha saglam elaman   maaslarina ben sponsorum

Ama yapmaz  cunku cebinde akrep var  ama bu akrep kumar a geldigi zaman her gun minimum 100bin euro verirler

Evet bu konuda yazdıklarınızın altına imzamı atarım. Kimisi gitti kasımpaşaya yöneticilik yaptı, kimisi elindeki basket takımını birleştirmedi, takım zor durumdayken aday bile olmadı gitti amerikaya, sonra takım düzlüğe çıkınca birden ortaya çıktı hop yok başkan adayı şunu getircem bunu getircem emirates le sponsorluk yaptım seçilmezsem de bu işi bağlıycam dedi şimdi nerede Emirates :D O kadar zengin iş adamı var ama hiçbiri bi nevzat demir kadar olamadı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 19:12:22 brkntcnr ]

Çevrimdışı Culpable

hem etden hem atdan anlıyor aklıma biri geldi.. :)

Kim geldi @sozkul  :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Abi ben cok hastaydim zaten ayakta duramıyordum 38° atesle maci seyrettim Hastaneye gidiyorum diye isten cikip maca gittim Mactan sonrada solugu Acilde aldım boylede SAKAT adamim :D :bandit:
geçmiş olsun güzel kardeşim
acilde güzel ablalarına (hemşire hanım) en büyük Beşiktaş diye bağırmayı da ihmal etmemişsindir umarım  :)

Çevrimdışı brkntcnr

Tam olarak şu hayalim :

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 19:19:25 brkntcnr ]

Çevrimdışı doganay

Bu karaktersiz seref yoksunu Caneri nasil takimimiza yakistirabiliyorsunuz anlamiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aspireless

Merhabalar herkese. Milli maç arasından sonra rhodolfo hazır olurmu sizce en azından lig için marcelo ve rhodolfo ikilisine ön yargılı değilimde ben. ( gelecek transferler uyum sağlayıncaya kadar)

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı abdusta

2.ci dalga transferden haberler

Aboubakar da Tehlike!!

Kamerun milli takımı 2ci kaptanı Aboubakar  3 ve 9 eylulde oynanacak maçlardan dolayı
 Kamerun milli takımı Afrika kupası çercevesinde maç kadrosuna dahil edidi.

müstakbel transferimiz Aboubakar 12 eylüle kadar bizimle olamayacak.!!

saygılar
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 19:24:26 abdusta ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Bu karaktersiz seref yoksunu Caneri nasil takimimiza yakistirabiliyorsunuz anlamiyorum.
caner belki aşırı agresiftir, aglaktır vs eyvallah da niye şeref yoksunu ya da karaktersiz oldu? bize karşı oynadıgı maçlarda da bir yanlışını hatırlamıyorum. :alala:  he bu arada caneri istemiyorum ben de. ama farklı nedenlerden dolayı. (gereksiz ve luks olur)

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu o soruyu  sorarim desem  yalan soylemis olurum

@Necmi abi  benim soylemek istedigim de bu    son 1 2 yildir yeni yeni canlanmaya basladi bazi seyler bu  camia da

diyorum ki ekilen bugdayin bir hasat zamani var  bekleyin  ve hasat sonrasi elestirin ama   bu yonetim  tarlada  yatip kalkiyor
 yani  elestiriyi haketmiyorlar

gecen transfer sezonundada   C. derenin pesinden kosmaktan transfer yapamiyor soylentileri cikmisti  piyasada
biz 3.buyukduk  basinda

ama simdi 3 buyuk kalmadi   ve 1 tane buyuk var oda Besiktas

Allah nazardan saklasinm camia harika bir ivme  yakaladi  gun birlik olma  gunu bosverin elestiriyi diyorum  yonetim bu sekilde giderse  zaten Turkiye yi domine eder CL de beklentilerimiz artmaya baslar

sampiyonluk sonrasi 8m euro verip 1 kg baklava getirmedi adamlar  icraat yapiyor

Allah nazardan saklasin

Çevrimdışı doganay

caner belki aşırı agresiftir, aglaktır vs eyvallah da niye şeref yoksunu ya da karaktersiz oldu? bize karşı oynadıgı maçlarda da bir yanlışını hatırlamıyorum. :alala:  he bu arada caneri istemiyorum ben de. ama farklı nedenlerden dolayı. (gereksiz ve luks olur)
Bizim macta veya degil bircok macindaki cirkefliklerinden dolayi. Tek tek mac sayip caneri anlatmaya gerek yoktur sanirim.

Çevrimdışı Doğukan E.

Talisca idmanda...

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle hele o yolda yürürken üstünde Beşiktaş forması varken sana gülümseyen renktaşlarını görmek bile insanı inanılmaz mutlu ediyor.  Harcadıgımız paralar doğru yerlere gidiyor, daha medyatik bir kulüp olduk artık ismimiz daha çok duyuluyor. Taraftarlar artık Beşiktaş forması, atkısı vs. almayı ihtiyaç gibi görüyor. Ben şahsen bu sezon formasını daha alamadım görünce birinde of çekiyorum.   Bunlar daha başlangıç inşallah ileride çok daha büyüyeceğiz. Başkanın çin pazarına girmek gibi hedefleri var. İnşallah dünyada adı sık duyulan global bir futbol kulübü olacağız.

ne renktaşı  :nerd:
sen yolda yürürken renklilerlemi selamlaşıyorsun :alala:

Çevrimdışı abdusta

Başkan Ormanı takip edelim

Ingiltereyemi?Portekizemi? gidiyor

kimin gelecegine işaret olacaktır..

Saygılar

Çevrimdışı anılnr

Yarası olan ..
Aklamaya hiç gerek yok.Küfür her şekilde suç.Bunu yapanlar Beşiktaşlı değildir.Onlar yüzünden hiç suçu olmayan insanlar maça gidemiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan Ormanı takip edelim

Ingiltereyemi?Portekizemi? gidiyor

kimin gelecegine işaret olacaktır..

Saygılar

EbuBekir için Portekiz'e gidecek dendi zaten

Edit: Yukardakini Malum1903 demişti ama şimdi Fanatik de İngiltere diyor :evillol:
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 19:33:45 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı anılnr

Bordo formalı Beşiktaşlılar olabilir :D

Çevrimdışı brkntcnr

Hee abi o lafa uyuzdun sen pardon :D yani diğer beşiktaşlı kardeşler, karakartallar, kartaliçeler falan diyim düzeltiyim :D :D

Çevrimdışı Berat

Aklamaya hiç gerek yok.Küfür her şekilde suç.Bunu yapanlar Beşiktaşlı değildir.Onlar yüzünden hiç suçu olmayan insanlar maça gidemiyor.

Aklamıyorum tabii ki kardeşim de, bu cezaların sürekli "bize" vurmasına sinirim bozuluyor.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Bizim macta veya degil bircok macindaki cirkefliklerinden dolayi. Tek tek mac sayip caneri anlatmaya gerek yoktur sanirim.

dedigim gibi caner aşırı agresif bir oyuncudur. ama sinsi degildir. ne yapıyorsa göstere göstere yapıyor :D o yuzden karaktersiz vs agır oldu bence. çirkeflikten bahsedeceksek bizden de bu tarz oyuncular geçti.

Çevrimiçi Necmi

@tuncaboylu o soruyu  sorarim desem  yalan soylemis olurum

@Necmi abi  benim soylemek istedigim de bu    son 1 2 yildir yeni yeni canlanmaya basladi bazi seyler bu  camia da

diyorum ki ekilen bugdayin bir hasat zamani var  bekleyin  ve hasat sonrasi elestirin ama   bu yonetim  tarlada  yatip kalkiyor
 yani  elestiriyi haketmiyorlar

gecen transfer sezonundada   C. derenin pesinden kosmaktan transfer yapamiyor soylentileri cikmisti  piyasada
biz 3.buyukduk  basinda

ama simdi 3 buyuk kalmadi   ve 1 tane buyuk var oda Besiktas

Allah nazardan saklasinm camia harika bir ivme  yakaladi  gun birlik olma  gunu bosverin elestiriyi diyorum  yonetim bu sekilde giderse  zaten Turkiye yi domine eder CL de beklentilerimiz artmaya baslar

sampiyonluk sonrasi 8m euro verip 1 kg baklava getirmedi adamlar  icraat yapiyor

Allah nazardan saklasin

bunu henüz genç kardeşlerimize anlatmak zor yaşamadılar bilmiyorlar Beşiktaşın
büyüklüğünü her şey zamanla olacak 30 yaşına gelmiş birinin kendini bildiği
sürede yaşadığı şampiyonluk 2 yada 3 tür hep olumsuzu gördüler. Bizlerin anlattığı onlara masal gibi geliyor.
Hoş görmek gerekiyor. Bir kaç sene içinde Beşiktaşın aslında tek büyük kulüp olduğunu onlarda anlayacaklar.

Çevrimdışı indie

Aboubakar'ın kliplerinden izlediğim kadarıyla büyük bir bitiricilik zafiyeti var. Ancak topu saklayıp ceza sahasına arapasları çok iyi görünüyor. Son iki forvetimizin profilinden çok farklı yetenekleri. Kanatta da oynayabiliyor zaten sanki Olcayın yerine çok iyi olurmuş gibi geldi bana.

Çevrimdışı anılnr

Aklamıyorum tabii ki kardeşim de, bu cezaların sürekli "bize" vurmasına sinirim bozuluyor.
Abi herkes kendisine uygulandığını savunuyor Türkiyede zaten.Herkes kapısının önünü temizlese hallolacak aslında.Tamam bende çok düzgün bir insan değilim ama insan kız arkadaşıyla yada ailesiyle maça gitmeye çekiniyor.Sadece bizim değil ülkemizin ortak sorunu bu.

Etiketler: