2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350115 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Tekrar düşürecek sorular soruyorsun. Savunma, organizasyon ve uyum işidir. Saha içinde belli olur. Yalnız oraya majör stoper lazım. Savunmaya akıl katacak, oyunun ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşılayacak, liderlik edecek bir isim. @38life

Çevrimiçi Samet Ç

Caner'in yeni sevgilisi Beşiktaş'lı. Caner'de bildiğim kadarıyla hanım köylü kısacası bize gelir Caner.

Çevrimdışı ozankarakoc

İdeal Kadroya Marcelo yazanla futbol konuşmak boşa geçmiş bir vakittir.

Hehehe demecin de bu kadar iddialısı!

Gelen savunma oyuncusu 1.72 boyunda olursa, ya da hava toplarında etkisizse Marcelo'yu oynatırsın. Sadece Omeruo gelirse, Rhodolfo'yla Marcelo'yu birlikte oynatırsın.

Gerçek şu ki; ne Marcelo, ne de Rhodolfo, üst düzey Şampiyonlar Ligi maçı çıkarabilecek stoperler değiller. Ama birini diğerinden iyi gösteren de hiçbir şey yok. Rhodolfo'nun acemice kaçırdığı adamlar, Marcelo'nun panikle kontrol edemediği toplar, ... Hepsi dün gibi. Sadece Rhodolfo uzun bir sakatlıktan çıktığı için onun hatalarını hatırlamak biraz daha zor, o kadar...

Yoksa biri 65/100 iken diğeri 70 değil.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat baltacı

Talisca Adriano gibi şutu iyi oyuncuların gelmesi ile uzaktan şut çekmeyen takım olmaktan kurtulup uzaktan şutlarla gol bulan tehlikeli takım seviyesine çıktık.
aynen kardeşim özellikle rakibi baskı altına aldığımız ceza sahasına hapsettiğimiz zamanlarda veya kornerden dönen toplarda adriano,talisca,gökhan,tosiç,aras gibi şutu etkili oyuncularımız var bu önemli bi kazanım gs senelerdir şut özelliğiyle ligde tutunuyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Ali Şafak Öztürk: Eto'o'nun ödenmemiş hiçbir maaşı yok! Bundan sonraki maaşları da zamanında ödenecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Şafak Öztürk: Eto'o'nun ödenmemiş hiçbir maaşı yok! Bundan sonraki maaşları da zamanında ödenecek.

aziz vermiştir parasını sırf bize gelmesin diye ben eto olsam bi b.k oynamam :)

Çevrimdışı 38life

Hehehe demecin de bu kadar iddialısı!

Gelen savunma oyuncusu 1.72 boyunda olursa, ya da hava toplarında etkisizse Marcelo'yu oynatırsın. Sadece Omeruo gelirse, Rhodolfo'yla Marcelo'yu birlikte oynatırsın.

Gerçek şu ki; ne Marcelo, ne de Rhodolfo, üst düzey Şampiyonlar Ligi maçı çıkarabilecek stoperler değiller. Ama birini diğerinden iyi gösteren de hiçbir şey yok. Rhodolfo'nun acemice kaçırdığı adamlar, Marcelo'nun panikle kontrol edemediği toplar, ... Hepsi dün gibi. Sadece Rhodolfo uzun bir sakatlıktan çıktığı için onun hatalarını hatırlamak biraz daha zor, o kadar...

Yoksa biri 65/100 iken diğeri 70 değil.

Birincisi Gelecek transferin tartışmasız stopere yazılacak ilk isim olacağını varsayarak bunları söylüyoruz. Omeruo fantezisi'nden falan bahsetmiyoruz. Bu bir.

İkincisi Rhodolfo'nun kaçırdığı adamlar ve bunu yapma aralığı ile Marcelo'nun bombaları arasında çok fark var.

Ve son olarak farkındaysan İDEAL 11 diyoruz. Yani sakatlıkların tamamen bittiği transferlerin tamamen yapıldığı ve takıma uyum sağladığı İDEAL 11'den bahsediyoruz.

Çevrimdışı 38life

aziz vermiştir parasını sırf bize gelmesin diye ben eto olsam bi b.k oynamam :)

Bu saatten sonra Eto'o Antalyaya zırnık katkı sağlamaz. Zaten yaşlı adam. Sahada yürüse kim birşey diyebilir? 400-500 bin euro'ya bize satmak onlar için de en mantıklısı şu durumda. Ama eğer işi inada bindirmek ve inat, kin uğruna kendi aleyhine çalışmak gibi birşeye girerlerse kendileri bilirler.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı murat baltacı

Daha eksik olan stoper ve forvet bölgesini halledemedik bide kanat için nasri caner haberleri çıkıyo iyice arap saçına döndü transferler iki aydır gomez sosa atiba uğraştık beynimiz bulandı şimdi yüksek maaşlı nasrimi gelsin yoksa 1.5-2 milyon maaşlı caner gelip adrianoyu kanatta kullanıp hemde caner fiziğini toparlar kendine gelirse adriano sonrası sol bek sıkıntısı çekmeyiz gibi bi durum var.

Karar vermesi güç bi durum nasride az buz oyuncu değil kendini takıma adar topunu oynarsa hagi,alex katkısı verebilir belki yüksek bonservisle çine katara satışta yapabilir.
Benim net olduğum tek şey nasrimi canermi hangisi gelirse kerimin kiralık verilmesi şimdi bile arası kullanamıyoruz bi kanat daha gelirse kerim fazla şans bulamaz keriminde gelişmesi için sürekli oynaması gerek trabzonla ilişkilerimiz iyi kanat oyuncusu arıyolar bi sene ersun hocanın elinde oynasın ne şekile geliyo bi görelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Milletin ideal kadrosuna bakıyorum  da genelde marceloyu tercih etmiş olduklarını görüyorum. Marcelo kafa toplarında iyi ama ayaklarının kötü olduğunu ve çok rahat adam kaçırdığını görüyorum. Ben kesinlikle ideal kadroda rhodolfo tercihi yaparım.
Rodolfodo da anadolu topçusu gibi ayagına gelen topları şişiriyor ileri.. Pasla çıkacak oyun zekası yok onunda..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Veli'ye kim yillik 1.5 Milyon€ verir?
Veliyi alabilecek takımlar gs ile ts dir.. Eger sakatlıgı yoksa 1-2 m anca satılır

Çevrimdışı Orhan

bu sene geçen yıl gomez'in de dediği gibi acımasız olmalıyız. Özellikle geçen yıl derbi galibiyetleri sayesinde "derbi kazanamama" stresinden kurtulduk. Şampiyonluğun verdiği özgüven dışında, neredeyse tarihimizde ilk defa kadro kalitesi olarak da renklilerin önündeyiz.
Umuyorum bu yıl geçen yıldan farklı olarak eze eze şampiyon olacağız. haftalar öncesinden şampiyon olacağız. Şenol hocaya bu konuda çok güveniyorum. Hele bir de tolga kesilirse tadından yenmeyecek bir lezzet sunacağız
Ben de şu yaşıma kadar hiç bu kadar umutlu olmamıstım. Biraz kıpırdandık ligi salladık. Tam ayağa kalkabilsek italyadaki juve etkisini yapıcaz sanırım.

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan

Milletin ideal kadrosuna bakıyorum  da genelde marceloyu tercih etmiş olduklarını görüyorum. Marcelo kafa toplarında iyi ama ayaklarının kötü olduğunu ve çok rahat adam kaçırdığını görüyorum. Ben kesinlikle ideal kadroda rhodolfo tercihi yaparım.
Bence fazla özgüvenli. Bir gün fena canımızı yakacak. Sanki kayer gibi net oynarsa çok sırıtmaz.

Çevrimdışı cagdas44

https://twitter.com/TonyBarretTimes/status/767836339488391168?ref_src=twsrc%5Etfw

LÜTFEN

Sakatlık sonrası ABD turundan disiplinsizlik nedeniyle İngiltere'ye gönderilmiş. Sakatlığı döneminde mevkiyi kaptırdığı için Klop şuan bir alternatif olarak görmese dahi satılması taraftarı değilmiş. Oyuncunun fiziksel durumunun gerilemeyeceği bir şekilde kiralanmasını istiyormuş. Roma ilgileniyormuş

Çevrimdışı mylife1903

Tekrar düşürecek sorular soruyorsun. Savunma, organizasyon ve uyum işidir. Saha içinde belli olur. Yalnız oraya majör stoper lazım. Savunmaya akıl katacak, oyunun ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşılayacak, liderlik edecek bir isim. @38life
Benim raketci daha iyi anlatilamazdi...

Çevrimdışı bjk4ever

Fatih Doğan,Gökhan İnler için kiralama teklif ettiğimizi yazmış. :alala:

Talisca varken gereksiz olur. 8 de dolu 6 da. Necip, veli, tolgay, talisca, oguzhan varken sisirme olur. Ki CL listesi icin Turk statusunde de sayilmiyor zaten.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı bjk4ever

GS'nin galibiyetine hakem etki etti belki ama iyi bir kalecinin ne kadar onemli oldugunu Muslera yine yeniden bize gosterdi.

Besiktas gibi bir takimin kalecisi Tolga olmamali ama heyhat yonetim ve hoca Tolga hayrani.

Olsun. Bazi taraftarlarimiza gore Tolga Muslera'dan daha iyi, daha fazla kurtaris yapiyor. ;)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olsun. Bazi taraftarlarimiza gore Tolga Muslera'dan daha iyi, daha fazla kurtaris yapiyor. ;)

Adam 3-4 olacak maçın galibiyetle bitmesini sağladı ama biz halen objektif yaklaşamadığımız için görmezden geliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Adam 3-4 olacak maçın galibiyetle bitmesini sağladı ama biz halen objektif yaklaşamadığımız için görmezden geliyoruz.
Ne bela adammis bu muslera sakatlanmiyor da herif. Yalniz cok top geliyor onu da unutmamak lazim bizim kaleye bu kadar top gelmiyor.
Gs bu defansla 45 gol yer biz de bu kalecilerle 35 civari yeriz.
Bizim kaleden once golcuye ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne bela adammis bu muslera sakatlanmiyor da herif. Yalniz cok top geliyor onu da unutmamak lazim bizim kaleye bu kadar top gelmiyor.
Bizim oyun sisteminde hücum her zaman öncelikli o yüzden golcü şart mümkünse bir de sol bek yedek için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Sen avatarı muslera yap abi şansımızı deneyelim bence :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim kaleye allahtan o kadar gelmiyor  :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: