Belki Feyenoord doneminden beri izledigim icin yetersiz buluyorum. Veya Hollanda milli takiminda Blind, Bruma, Veltman, Van Dijk'in gerisinde oldugu icin yetersiz buluyorum. Belki Hollandali taraftarlarin hepsi yetersiz buluyor, hala Porto'ya nasil gittigini anlamiyorlar?
Ben de arkadasa katiliyorum. Ben de hollandada yasiyorum ve hem feyenoord hem milli takimda baya macini izledim; vasat bir oyuncu kisaca. Hollanda dk'da basarili oldu ve kendine cok uygun 3lu ile oynayinca goze carpti, ama bize gelirse ortalama performansi anca dunku tosic kadar olur zorlarsa. Bizden uzak dursun nereye giderse gitsin.
Hollanda ligini zaten ciddiye almamak lazim. Asiri zayif ve hic defans yapilmayan bir lig. Isimleri ve tarihleri var diye gozdeler, o kadar. Milik bizde olsa 5 milyona satamayiz, ama ajax etiketi olunca 35 milyona gidiyor. Cenkten kotu oyuncu; bunu da bjkliligimi kenara birakarak soyluyorum.
Keza cillesen ayaklari fena degil, ama onun disinda harbiden yetersiz bir kaleci. Bizde olsa 3 milyona alan cikmaz, ama 15 milyona barcaya satmak uzereler.
O yuzden ziyeche de temkinli yaklasiyorum. Defans yapilamayan yerde sov yapiyor, ama fiziksel olarak cok zayif bir oyuncu. Amrabat ve aissati de hollandada cosuyordu, gorduk iste. Bugun enesin attigi 2. Gole bakin mesela. Major bir ligde veya cl'de bir oyuncuya ustelik altipasta o kadar kolay kontrol yaptirilip sut cektirilir mi? Adamlar resmen refakatci.
Aboubakar da olmaz umarim. Yirtici forvet yerine leblebici pivot lazim bize bence. Bony olsa havalara ucarim.
Normalde nasri ve taliscaya da cok sicak bakmazdim, ama alternatifler azaldikca buna da sukur diye dusunmeye basliyorum.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk