2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350253 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba nasıl topçu ya?
Bu adamın heykelini dikmek lazım köyiçine

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonunda kaleye bile geçti :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Mangala gündemden düşmüş. Aboubakar'ın menajerinin derdi para yasal hak olan komisyonun fazlasını istiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SEBA

Fikret Orman hem Aboubakar, hem de Martins İndi ile anlaşma sağladı. Porto ile görüşmeler devam ediyor. (DHA)

Bu yılki alınacak oyuncuların çoğu kiralık olacak sanırım. Seneye çok büyük eziyet çekeceğiz sırf bu yüzden. İnşallah seneye para yok diye Oğuzhan satılmaz. Lakin ondan başka şu an takımda para edecek tek oyuncu Q7 oda Çinliler alırsa

Çevrimiçi Mehmet57

Kerim bu sene 3-5 gol atip bir okadar da assist verirse, en kotu 6-7 milyona okutursun Bournemouth, West Brom gibi takimlara.

Çevrimdışı genki1914

Yine haberlere gore işler sarpa sarmaya basladi...

Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerim bu sene 3-5 gol atip bir okadar da assist verirse, en kotu 6-7 milyona okutursun Bournemouth, West Brom gibi takimlara.
Konya maçında kerim oynayabilir...

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, M.City'nin Inter'de kiralık olarak forma giyen oyuncusu Stevan Jovetic için nabız yokladı.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; M.City yetkilileri ile görüşen Beşiktaş Yönetiminin yıldız futbolcu için nabız yokladığı bildirilirken bu transfer için önümüzdeki günlerde girişim olması bekleniliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı cessolupus

interde mancini görevi bırakmış caneri bedava alabilirmiyiz ?

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın sözleşmesindeki genel ve ince detaylar önemli. Sözleme sabit ve toplam süreleri; opsiyon ücreti + süresi + bağlayıcılığı; satış üzerinden alınacak pay miktarı; 'work permit' anlaşması ise sözleşmede yazan minumum maç sayısı; sözleşmese süresi içindeki fesih hakkı ve karar yetkisi, bundan doğacak olan tazminat bedeli vesaire... 

Çevrimdışı cursedofdragon

interde mancini görevi bırakmış caneri bedava alabilirmiyiz ?

bedavaya alamayız ama kiralayabiliriz.

Çevrimdışı cessolupus

bedavaya alamayız ama kiralayabiliriz.
inter bedava aldı para istemezler bence :))
şenol hoca sol bek istiyo ama caneri istermi  bilemem

Çevrimdışı cursedofdragon

inter bedava aldı para istemezler bence :))
şenol hoca sol bek istiyo ama caneri istermi  bilemem

tosic-adriano yeter orda bence :)

boş yere 1.8-2.0 milyon € vermeye gerek yok yedek oturacak caner zaten.

Çevrimdışı mrred

Bence kesinlikle Caneri almalıyız ya da kiralamalıyız. Sol bekte iyi bir rekabet olacaktır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı canU

Sol bekte tosic yok öyle düşünmeyin. tosic 4. stoper olur omerou gibi bir yetersiz gelmez, sol beki canerle yedeklersin. Bence kiralık yapabiliyorsak koşarak almamız lazım.

Çevrimdışı Çağatay

caner kiralanabilir aslında
tabi tekrar ülkeye dönmeyi düşünüyorsa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mrred

Caner oraya gelirse bazı durumlarda adrianoyu öne kaydırma şansımız da olur
The great gig in the sky

West ham da CARROLL da sakatlanmis 4-6 hafta yok !

Ulan bizdeyken de Basimiz sakatlıktan kurtulmuyordu herif gittigi yeri kurutuyor

Nasil bir idman taktigi nasil bir kondisyon uyguluyor bu adam..

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda Genel Sohbet diye bir kısım yok mu? Transfer Forumu başlığı ne hale gelmiş karman çorman. Biz yanlışlıkla Transfer Forumuna kadro yazınca anında uyarı geliyor ama adamlar 24 saattir mangal cart curt bunları günlük hayatlarını Transfer Forumuna yazıyor.

@Necmi abi bu nasıl iştir. Haksız mıyım  :ok:
bir şeyi anlamamakta neden ısrar ettiğinizi ben anlamıyorum.
bu başlığa bir başka başlıkta konusu olan şey yazarsanız silinir ısrar ederseniz
uyarı alırsınız. Başlığı trolleyecek şekilde konu dışı yapmaya kalkarsanız
gene uyarı alırsınız. Renkli sohbeti yaparasanız gene uyarı alırsınız
ama gece sohbetlerinde tadında olmak koşuluyla konu dışılara göz yumuyoruz
her zamanda yumduk bununda şartları var. az bir grup içinde gece sohbeti olduğunda
zevkli bir durum varsa kavga çıkmayacak bir konuysa görmezden geliriz hatta bazen bizde
katılırız. sayfalar dolu sohbet olmazsa birde okuyana bilgi amaçlıysa silmeyiz kalır. @SEBA

Çevrimdışı mrred

West ham da CARROLL da sakatlanmis 4-6 hafta yok !

Ulan bizdeyken de Basimiz sakatlıktan kurtulmuyordu herif gittigi yeri kurutuyor

Nasil bir idman taktigi nasil bir kondisyon uyguluyor bu adam..
Yardımcısı tam bir kasap. O yaşlı olan adını hatırlayamıyorum
The great gig in the sky

Yardımcısı tam bir kasap. O yaşlı olan adını hatırlayamıyorum
Hem bizdeki hemde West hamda ki sakatliklarin buyuk çoğunluğu Darbeye bagli olmayan sakatlıklar...

Ya zorlamadan , ya esnemeden , Yada yirtiktan olusuyor sakatlıklar rezalet bir kondisyon ve idman taktigi var adamin..

Çevrimdışı Tolga

Caner'in geleceğini sanmıyorum da gelmesi güzel olur.

Adriano'nun takımdaki alternatifi Tosic yani aradaki fark ortada. Dün Adriano sakatlık yaşayınca herkes tedirgin oldu çünkü yerine oynayacak ona yakın seviyede bir bek oyuncumuz yok.

Caner'i sadece bek olarak düşünmemek lazım kanatta da oynayabilir. Tabi ortada birşey yokken fazla üzerine konuşmaya da gerek yok ama alınabiliyorsa gelmesi takıma güç katar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat baltacı

kötü diyor herkeste necip'in stoper oynamasından iyidir herhalde :)

Kiralık alınacak hem memnun kalmazsak almama imkanımız var elimizde kalmaz :)
Bu söylediklerin marcelo,rodolfo,tosiç içinde geçerli zaten oraya tek stoper alıp defansı toparlamamız gerek. Martins nasıl stoper bilmemde defans sorunumuzu çözer gibi gelmiyo bana geçici çözüm olur belki ama uzun vadede ve avrupada defansımıza kalite katmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mrred

Şunu şurasında bir hafta daha beklicez ondan sonra herşey belli olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Belki Feyenoord doneminden beri izledigim icin yetersiz buluyorum. Veya Hollanda milli takiminda Blind, Bruma, Veltman, Van Dijk'in gerisinde oldugu icin yetersiz buluyorum. Belki Hollandali taraftarlarin hepsi yetersiz buluyor, hala Porto'ya nasil gittigini anlamiyorlar?

Ben de arkadasa katiliyorum. Ben de hollandada yasiyorum ve hem feyenoord hem milli takimda baya macini izledim; vasat bir oyuncu kisaca. Hollanda dk'da basarili oldu ve kendine cok uygun 3lu ile oynayinca goze carpti, ama bize gelirse ortalama performansi anca dunku tosic kadar olur zorlarsa. Bizden uzak dursun nereye giderse gitsin.

Hollanda ligini zaten ciddiye almamak lazim. Asiri zayif ve hic defans yapilmayan bir lig. Isimleri ve tarihleri var diye gozdeler, o kadar. Milik bizde olsa 5 milyona satamayiz, ama ajax etiketi olunca 35 milyona gidiyor. Cenkten kotu oyuncu; bunu da bjkliligimi kenara birakarak soyluyorum.
Keza cillesen ayaklari fena degil, ama onun disinda harbiden yetersiz bir kaleci. Bizde olsa 3 milyona alan cikmaz, ama 15 milyona barcaya satmak uzereler.

O yuzden ziyeche de temkinli yaklasiyorum. Defans yapilamayan yerde sov yapiyor, ama fiziksel olarak cok zayif bir oyuncu. Amrabat ve aissati de hollandada cosuyordu, gorduk iste. Bugun enesin attigi 2. Gole bakin mesela. Major bir ligde veya cl'de bir oyuncuya ustelik altipasta o kadar kolay kontrol yaptirilip sut cektirilir mi? Adamlar resmen refakatci.

Aboubakar da olmaz umarim. Yirtici forvet yerine leblebici pivot lazim bize bence. Bony olsa havalara ucarim.

Normalde nasri ve taliscaya da cok sicak bakmazdim, ama alternatifler azaldikca buna da sukur diye dusunmeye basliyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mrred

Hem bizdeki hemde West hamda ki sakatliklarin buyuk çoğunluğu Darbeye bagli olmayan sakatlıklar...

Ya zorlamadan , ya esnemeden , Yada yirtiktan olusuyor sakatlıklar rezalet bir kondisyon ve idman taktigi var adamin..
Gökhanı da sakatlarsa işimiz var..
The great gig in the sky

Etiketler: