2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356305 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Su Wes Morgan gibi bir stopperimiz olsa keske.

Çevrimdışı Culpable

@Mehmet Ali C. Mangalda tercih edilecek en son et bonfile :)

Mangalda bonfile yaptigin zaman bonfilenin diger etlerden bir ayricaligi kalmaz . [aksi iddialarda bulunmayalim  neden  diye sorarsa   aile eski kasap ve oyle boyle kasap degillerdi gunde 600 tane kucukbas  80-120 arasi buyukbas keserlerdi
 :lol:
malum aileden yetismeyiz  kesilmis bir kucukyada buyuk basa 30mt bile uzaktan bakinca  yas kilo cinsiyet i direk  sasmadan soylerim
mangalda bonfile kullanicaksan sadece saslik yapacaksin .

mangalda pirzola yapicaksan kasapdan sunu iste : bana pirzolo ver ama keserken bir dolu bir bos yap [ bir pirzoladan 12 parca et degil  ornek 24 parca cikarmasini iste  15 saniye ates goster  yeter

@mylife1903 neden alanya tavugu ? burdaki tavuklar bence Turkiye den daha lezzetli  yumurtalari haric :)
rusya ulkelerinde adamlar etten anlamiyor hic dinlendirmeden satisa sunuyorlar camur gibi oluyor ama  salam ve sucuk da Rus ulkeleri turkiye den daha iyi

He dikkatli bakınca anladım tavuk etini pek sevmem ben ya bonfile olacak bonfileee

Çevrimdışı tangaz

beyleeeeeeer mustafa antrenmana çıkmış sevgili canım bitanem başakşehirde  :sevinc
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı o2bucak

Başakşehir bundan sonra 3. takımımdır. :D

Çevrimdışı linux

Kulüp   : BEŞİKTAŞ A.Ş.
Sözleşme Başlangıç T.   : 3 Ağustos 2016
Sözleşme Bitiş T.   : 31 Mayıs 2019

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=204808

FABRİ BOŞUNA ALINMIŞ  :s20: :s20: :s20: :s20:

Ben kalede fabriyi görmek istiyorum .

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben de ayni @COB gibi dusunuyorum ama nasil aciklanacak bu durum. Sen de haklisin simdi kuzey afrikadan hep disiplinsiz futbolcu cikiyor, parayimbulunca sapitiyorlar desem hos bir ifade degil ama buyuk acidan bakinca yuzdeye vurursak dogru kabul edilebilir ama soyle okuyuncu beyaz irkcilarin siyahilare karsi cikmasina benziyor.
Irkcilik degil ama biraz genelleme benim fikrime gore.
Hasas konular bunlar normal yaziyorsun birisi irkci olarak anlayabiliyor. Turkiyede irkci insan gormedim ben bizim genlerimizde irkcilik yok bence, belki devamli gocebe olup hep cok uluslu imparatorluklarda yasamamizdandir, bilemiyorum bilemiyorum
@mylife1903  ırkçı söylemde bulunmadığını bende biliyorum ama bu söylemin ırkçı bakış açısında
olduğu gerçeğini değiştirmez. Türk halkı ırkçı değildir zaten bir çok söylem o nedenle arada kaynayıp gidiyor ya
hepimiz söylenene ırkçı açıdan bakmadığımız için önemsemiyoruz ben kaç defa kendime ben ne diyorum ya dediğim oldu. Negro marka bisküvimiz var daha ötesi varmı. kazayla amerikada metroda o bisküvi yi çıkarsan piyasaya sana ne yaparlar bilemedim. Ama bu ülkede bunun anlamını bilen kimse yok

Çevrimdışı linux

şenol hocanın tolga ısrarı yüzünden takımdan soğuyorum yeminle .

o kale fabrinin hakkı  :ok:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Talisca gs macına hazır olur ihsallah
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı AmaralGürses

@mylife1903  ırkçı söylemde bulunmadığını bende biliyorum ama bu söylemin ırkçı bakış açısında
olduğu gerçeğini değiştirmez. Türk halkı ırkçı değildir zaten bir çok söylem o nedenle arada kaynayıp gidiyor ya
hepimiz söylenene ırkçı açıdan bakmadığımız için önemsemiyoruz ben kaç defa kendime ben ne diyorum ya dediğim oldu. Negro marka bisküvimiz var daha ötesi varmı. kazayla amerikada metroda o bisküvi yi çıkarsan piyasaya sana ne yaparlar bilemedim. Ama bu ülkede bunun anlamını bilen kimse yok

abi şimdi nasıl tarif edeyim bilemedim ama bizim "ırkçılığımız" tam da ırkçılık değil yani bu dediğime kızmayın şimdi hemen şöyle ki,

örneğin bir siyaha zenci deriz ama bunu küçümsemek için demeyiz, ya da gündüz feneri deriz örneğin ama bu batılı anlamda ırkçılık içermez, gidip de kimseye muz kabuğu atılmaz bu ülkede.

zaten ırkçılık, faşizm hatta millet (nation) kavramı tamamen batıya ait konseptler, bunların doğu da karşılığı yok ya da batıdaki şekliyle yok.

Çevrimiçi Necmi

Ooo severim dugunleri kucukken tanimadigimiz insanlarin dugunune giderdik kacak, cok severim. Limonatalara vodka, pektemek medipola
Aynen ben de suan oynuyorum sanki sampiyonlar ligini kazanmis gibi
@Necmi abinin macta olmasi da iyi oldu kutlamalara konu disiylan devam, sabaha kadar dans ulen
:upto: cezalıyım ne maçı
cezalı olmayanlarla gittik maç öncesi seremoniyi yaptık onları stada uğurladım döndüm
maç günleri yolda tanıdık birine rastlamadan yüz metre gidemiyorum :D

Çevrimdışı abdusta

@ mylife1903

tez onuda yollayalım eski hocasının yanına

saygılar

Çevrimiçi Necmi

abi şimdi nasıl tarif edeyim bilemedim ama bizim "ırkçılığımız" tam da ırkçılık değil yani bu dediğime kızmayın şimdi hemen şöyle ki,

örneğin bir siyaha zenci deriz ama bunu küçümsemek için demeyiz, ya da gündüz feneri deriz örneğin ama bu batılı anlamda ırkçılık içermez, gidip de kimseye muz kabuğu atılmaz bu ülkede.

zaten ırkçılık, faşizm hatta millet (nation) kavramı tamamen batıya ait konseptler, bunların doğu da karşılığı yok ya da batıdaki şekliyle yok.
aslında bizim ırkçılığımız fena ırkçılıkta ne demek istediğini anladım
biz türklerden başka ırk tanımayız aslında bütün söylemlerimiz bu şekilde okulda
söylediğimiz türküm çalışkanım vs diye giden marş baştan aşağı ırkçı
bizdeki fark biz ezilen ırklara çok sevecen yaklaşırız. Bizim ırkçılığımız baskın ırklara karşıdır.
o nedenlede pek ırkçılık olarak dikkat çekmez.

Çevrimdışı mylife1903

@Mehmet Ali C. Mangalda tercih edilecek en son et bonfile :)

Mangalda bonfile yaptigin zaman bonfilenin diger etlerden bir ayricaligi kalmaz . [aksi iddialarda bulunmayalim  neden  diye sorarsa   aile eski kasap ve oyle boyle kasap degillerdi gunde 600 tane kucukbas  80-120 arasi buyukbas keserlerdi
 :lol:
malum aileden yetismeyiz  kesilmis bir kucukyada buyuk basa 30mt bile uzaktan bakinca  yas kilo cinsiyet i direk  sasmadan soylerim
mangalda bonfile kullanicaksan sadece saslik yapacaksin .

mangalda pirzola yapicaksan kasapdan sunu iste : bana pirzolo ver ama keserken bir dolu bir bos yap [ bir pirzoladan 12 parca et degil  ornek 24 parca cikarmasini iste  15 saniye ates goster  yeter

@mylife1903 neden alanya tavugu ? burdaki tavuklar bence Turkiye den daha lezzetli  yumurtalari haric :)
rusya ulkelerinde adamlar etten anlamiyor hic dinlendirmeden satisa sunuyorlar camur gibi oluyor ama  salam ve sucuk da Rus ulkeleri turkiye den daha iyi
Kendim marine ediyorum ben cok et yiyen bir hayvan degilim ara ara tavuk iyi bir steak yerim. At eti mangalda olmuyor o yuzden tavuk. Ordek koyuyorum mangala kendi vurdugum iyi oluyor yahu.
Ruslar okuz gibi et yiyor ama anlamazlar etten. Sarkuteri konusunda ise en iyiler sscbden kalma gelenek envayi cesit sarkuteri urunu var heriflerde.
Saslik candir yahu canim cekti bugun gec oldu ama yarina kesin cikartirim saslik simdi.
Bunlar sscbden kalma aliskanlik dana kesmiyor herifler kart okuz kesiyorlar.

Çevrimdışı Ardau

Necmi abiyle de karşılaştık. Gün güzel başladı güzel bitsin :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

biz türklerden başka ırk tanımayız aslında bütün söylemlerimiz bu şekilde okulda
bizdeki fark biz ezilen ırklara çok sevecen yaklaşırız. Bizim ırkçılığımız baskın ırklara karşıdır.
ne denir daha ...
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha @Necmi abi negro siyah demek yahu, ruslar bu konuda asmis. Brat diye bir film vardir ikincisi de cekildi brat2 diye ile eni oneririm.
Mesela zenci yahut siyahi ya da afroamerikan insanlara ruslar direkt niger der. Sonra aciklarlar okulda ogrettiler almanyadan almanlar, italyadan italyanlar afrikandan negri diye... Son zamanlarda bu heriflerde irkcilik artinca ki roberto carlosa muz atmislardi kavram kargasi cikti tabi. Simdilerde bizdeki gibi siyahi anlaminda kelime kullaniyorlar. Butun suc nijeryadaymis abi

Çevrimdışı Orhan

Maçta tribünler bos geldi gözüme. Kale arkaları cezalı tamam da kapalıyla numaralı da boş.

Çevrimdışı mylife1903

Ulke olarak aslinda cok irkli oldugumuz oluyor bu guzellik. Mesela cin disinda butun asya boyle. Oturuyorsun adamla adam yahudi zaten rusca konusuyorsun yahut cekik gozlu ceki can gibin bir tip hop adam kirgiz hosgoru icinde yasiyor herkes.
Senin anlattigin abi sovyetler birligi teorisidir halklarin kardesligi. Benim hanim anlatir hepsine afrikadan kubadan falan mektup arkadaslari veriyorlarmis iste bakin bu halklar bizim kardeslerimiz, onlar eziliyor biz onlarin yanindayiz, mektup yazin hesabi. Fikir guzel ama yazin ulan gerzek ben sana yaz demedimmi yazacaksin gibi fasizm baslayinca sovyetler birligi bile dagilir tabi
Ben omru hayatimda turk irkci gormedim, irkci derken ten renginden bahsediyorum asma genis acidan bakinca bir cok soylemimiz de @Necmi abinin dedigi gibi irkcidir.

Çevrimdışı mylife1903

@ mylife1903

tez onuda yollayalım eski hocasının yanına

saygılar
Ahaha abi ben biraz nakite cevirecem benim bu buyumu o kadar ekip tuttuk bratvadan masrafimiz oldu biraz da cebimize kalsin.
Yapam mi fikret orman ha yapam mi, yakarim bu takimi uleeeen

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Acilen uefayı arayıp şl icin tesekkür edip katılmayacağımızı söylemeliyiz bu kadro her türlü ligi götürür şl araya girecek tek korkum o  :s20:
2 sene üst üstte şampiyonluk gelsin
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Sezon öncesi kamp yememenin sıkıntısı bunlar. Gelecek isimler de hazır değilse oynama süreleri epey geç olacaktır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sosa & Gomez yoklugu sanırım belli oluyo. Oyunda pas ve hız eksikliği var gibi geldi bana

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın golünde ciddi bi' kademe hatası var. Fakat bu golü atabilecek başka bir yerli oyuncu yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Oğuzhan'ın golünde ciddi bi' kademe hatası var. Fakat bu golü atabilecek başka bir yerli oyuncu yok.
2 kademe hatasi ve kalecinin pozisyon alma hatasi. Bu hataları değerlendirebilecek Tr de fazla oyuncu yok. Yerlisini geçtim.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

@atalay Tolgay'ın şu anda bulunduğu pozisyona alışması şansını ne kadar görüyorsun? Sınırlı alan oyuncusu olduğu hatırlıyorum ancak Şenol Hoca ile birlikte bir ümit bana o pozisyona yatkınlık sağlayabilir gibi geldi :)

Şimdiden fikirlerin için teşekkürler.

Etiketler: