@Mehmet Ali C. Mangalda tercih edilecek en son et bonfile

Mangalda bonfile yaptigin zaman bonfilenin diger etlerden bir ayricaligi kalmaz . [aksi iddialarda bulunmayalim neden diye sorarsa aile eski kasap ve oyle boyle kasap degillerdi gunde 600 tane kucukbas 80-120 arasi buyukbas keserlerdi

malum aileden yetismeyiz kesilmis bir kucukyada buyuk basa 30mt bile uzaktan bakinca yas kilo cinsiyet i direk sasmadan soylerim
mangalda bonfile kullanicaksan sadece saslik yapacaksin .
mangalda pirzola yapicaksan kasapdan sunu iste : bana pirzolo ver ama keserken bir dolu bir bos yap [ bir pirzoladan 12 parca et degil ornek 24 parca cikarmasini iste 15 saniye ates goster yeter
@mylife1903 neden alanya tavugu ? burdaki tavuklar bence Turkiye den daha lezzetli yumurtalari haric

rusya ulkelerinde adamlar etten anlamiyor hic dinlendirmeden satisa sunuyorlar camur gibi oluyor ama salam ve sucuk da Rus ulkeleri turkiye den daha iyi
He dikkatli bakınca anladım tavuk etini pek sevmem ben ya bonfile olacak bonfileee