2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366023 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ligde gecen sezon;

Gomez : 25 gol 5 asist
Sosa : 6 gol 12 asist

Totalde 31 gol 17 asist. 48 gole doğrudan katkı..

Bu iki adam an itibariyle yok. Allah yardımcımız olsun..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Töreyi de ekle bence öyle veya böyle katkı yaptı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EagleForce

Demirören mi gelsin

Daha dun soylemistim. Demiroren'in Besiktas'a en buyuk kotulugu bu. Adam o kadar kotu bir baskandi ki kim gelirse gelsin ondan iyi olacagi icin elestrildiginde Demiroren mi gelsinci bir grup olustu. Demiroren kulubun 10 belki 20 veya daha uzun yillarinin bosa gitmesine sebep oldu, her turlu tramvayi yasatti bize. Ama artik referans noktasi olmamali. Demiroren'i ya da benzerini baskan olarak isteyecek bir Besiktasli olacagini sanmiyorum. Birinin Demiroren'den iyi olmasi da her yaptiginin dogru oldugu anlamina gelmez ki Demiroren'den iyi olmak cok zor olmasa gerek. Veya elestrildiginde Demiroren daha iyidi anlamina gelmez. Fikret Orman icin soylemiyorum kim baskan olsa gecerli bunlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sosa gitti, bakalım o kadar asisti golü kim atacak. Çok çok kötü bi şekilde arıcaz bu adamı. Yazın kenara.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töreyi de ekle bence öyle veya böyle katkı yaptı
Serhat abi töreyi sayma ruhsuz isteksiz bir adam ben en çok gomeze üzüldüm sosa için 7.5 milyonda iyi para yerine doğru adam alınırsa güzel olur

Çevrimdışı SEBA

Jose Sosa'nın yerine büyük ihtimalle yaşı 30 civarlarında olan bonservisli bir oyuncu alınacak ama onun yerini tutar mı göreceğiz. Forvet içinse kiralık bir oyuncu gelecek yalnız bu 2 transferi Senol Hoca zaman zaman oynatacaktır yeni olacakları için. Sosa ve Gomez'in yerlerinin dolmadığını 6S maçında çok iyi gördük. Ya nokta atışı olacak yada 3 kulvar ile yarışırken sarpa saracağız. Umarım arkamızdan gelecek olan takımlar da takılarak gelir yoksa bu sene bu transfer mantıgı ile işimiz gerçekten çok zor. Biz taraftar olarak zorluk nedir çok iyi biliyoruz da yeni nesil taraftarlar bakalım buna nasıl hazırlanacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa gitti, bakalım o kadar asisti golü kim atacak. Çok çok kötü bi şekilde arıcaz bu adamı. Yazın kenara.

Oğuzhan Özyakup

Çevrimdışı Alper1903

Süper kupa'da gördük Sosa'nın yerinde ne Oğuzhan oynayabilir ne de Tolgay. En uygun isim Hernanes şu şartlarda ama taliplisi çokmuş onun da.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat abi töreyi sayma ruhsuz isteksiz bir adam ben en çok gomeze üzüldüm sosa için 7.5 milyonda iyi para yerine doğru adam alınırsa güzel olur

Sent from my iPhone using Tapatalkm
Katılıyorum sana. İstatistiki açıdan belirtmek istedim. Kerim ve olcay ın durumları ortada
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SEBA

Oğuzhan Özyakup

Oğuzhan'ı oynatan Jose Sosa'yı. Şu anda onun seviyesinde takımda kimse yok. Eğer yeni gelecek oyuncu takıma adaptasyon sorunu yaşarsa Oğuzhan ileri uçta kaybolur gider. Zira EURO 2016'da onun seviyesine ayak uyduran kimse olmadığı için orta alanda kayboldu gitti. Sosa hem Gomez ile hemde Oğuzhan ile müthiş bir 3'lüydü. Umarım bu 3'lü sistem yeniden oturur. Yoksa Cenk ile falan dönmez bu devran.

Çevrimdışı EagleForce

SON DAKİKA | Beşiktaşlı Jose Sosa, 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. (A Spor)

Sosa ilk gitmek istediginde destekledim. Tabi milyon dolarlik anlasmalarin yukumluluklerini yerine getirmesini belirterek. Yanlis yol secti ailesinin ya da menejerlerinin baskisiyla ya da kendi istegiyle. Gidilen yol dogru olmasa da varilan sonucta hem Besiktas istedigi parayi aldi hem o istedigi yere gitti. En bastan dalavere yerine konusup anlasma yolunu secse cogu taraftar gecen seneki sampiyonlukla hatirlayacakti. Umarim parayi pesin alip eksik yerlere transfer yapabiliriz kalan kisa surede.   

Çevrimdışı EagleForce

Ligde gecen sezon;

Gomez : 25 gol 5 asist
Sosa : 6 gol 12 asist

Totalde 31 gol 17 asist. 48 gole doğrudan katkı..

Bu iki adam an itibariyle yok. Allah yardımcımız olsun..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz Sosa'nin cok asisti var Gomez'e. Ayni gol icin Gomez'e gol Sosa'ya assist yazinca 1 golu 2 saymis oluyoruz. Tabi toplam 48 gol olmasa da katkilari cok fazlaydi.

Çevrimiçi sozkul

bir önceki maçta ceza yediysen yasak.. tüm sezon değil tabii ki..

Benim anladığım şu, kulüp elindeki tüm biletleri satıp bitiremezse kombineni kimseye devredemiyorsun, çocuğuna bile devredemiyorsun yani..

Çevrimdışı abdusta

Bence Sosa' nın affedilmesi de idmanlara çıkması da kulüp tarafından Milan fiyatı arttırsın diye bir stratejiydi. Şuan da o uygulanıyor.

Milan,Beşiktaş taktiğini kopyalıyor maliyet/fayda analizi
seçenekler arasından fiatı uygun oldugu için SOSA yı seçiyor
burada analiz yapılırken yaş kriteri göz ardı eden Milanın bu hatasını Beşiktaş affetmedi
Beşiktaş ise maliyet/fayda/yaş analizi ile en hayırlısını yaptı

Başkan ne demişti elimizde 2 milyon harcama yetkisi var 5milyon gibi kullanıyoruz
şimdi 10 milyonu var 25 milyon gibi kullansın

saygılar

Çevrimiçi COB

En dogrusu olmus. Okadar lakayt hareketlerden sonra Sosa'nin takimda kalmasini istemiyordum. Yonetim akillica bir is yapti, satmiyoruz ayagina fiyatini yukseltti, Milan'da afiyetle yedi.

7.5 milyon euro Sosa icin fazla bir rakam, yonetimi tebrik etmek lazim. 31 yasinda ki adama 7.5 milyon euro bonservis almak nerden bakarsan bak buyuk basaridir. Sosa hem 3.5 milyon euro'ya geldi hem 2 sezondur iyi katki sagladi, yani hem parasini cikardi hemde iyi para kazandirdi.

Simdi sira yerine gelecek oyuncuda. Muhtemelen bu yili gecistirmek icin 29-32 arasinda birisini getirtecekler. Hernanes olabilir ama bence genc bir oyuncu bulmak lazimdi. 25 yasinda birisi cok daha iyi olurdu ama sanmiyorum.

Milosevic ve Boyko icin de transfer dedikodulari var. Ikisinden de minimum 5 milyon euro alsak 12-15 milyon euro transfer butcesi olur, iki stoper, bir forvet rahat rahat alinir, geriye kalan parayla da bir orta saha ve bir sol bek bile kiralik alinabilir.

Çevrimdışı kartal43

Son güne kadar oyuncu bakılıp Oğuzhan fazlasıyla yerini doldurur diye açıklama yapacaklar herzaman ki senaryo.onu sat bunu sat yerine kimseyi alma. Sadece 1 kupa kazanıldı diye okadar rahat ki herkes kimse alınmasa yine bişey olmaz diyecekler var.

Çevrimdışı Librarius

Besiktas'in urunu futbol ve futbolcudur. Birinci urun olan futbolun uretimi buyuk oranda ikinci urune baglidir. Yani futbol uretimi futbolcu urununun kalitesine baglidir. Bu anlamda futbolcu bu uretim surecinin hem bir girdisi hem de bir ciktisidir.  Son 2 yildir artik futbolculardan da para kazaniyoruz. Bu cok guzel bir gelisme. Fakat tek sart, sattigin urunun yerine yine kaliteli ama biraz daha ucuz urunleri bulmaktir. 

Sosa iyi bir paraya gitti; fakat yerini kaliteli oyuncularla doldurmamiz sart. Bakin Demba Ba gitti Mario Gomez geldi. Demek istedigim bu dongu yakalanirsa gidenin arkasindan sadece el saglariz, gule gule deriz.

Sosa'nin gidisi hayirli olsun.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Fatih_

Hernanes olurmu bilemem ama,
Demba Ba yı başkan kronik sakat demişti geldi.
Hoca ne Quarezması kardeşim demişti geldi.
Bu senede Balotelli ye tepki verdiler.

Çevrimiçi sozkul

Oğuzhan'ı oynatan Jose Sosa'yı. Şu anda onun seviyesinde takımda kimse yok. Eğer yeni gelecek oyuncu takıma adaptasyon sorunu yaşarsa Oğuzhan ileri uçta kaybolur gider. Zira EURO 2016'da onun seviyesine ayak uyduran kimse olmadığı için orta alanda kayboldu gitti. Sosa hem Gomez ile hemde Oğuzhan ile müthiş bir 3'lüydü. Umarım bu 3'lü sistem yeniden oturur. Yoksa Cenk ile falan dönmez bu devran.

Sosa çok rahatlatıyordu ozi'yi ama verdiğin örnek çok kötü olmuş.
Milli maçlardaki oğuzhan ile süper kupadaki oğuzhanı izle tekrar karar ver bence. Etkisi azalabilir desen neyse, kaybolur gider fazla pesimist olmuş

Çevrimdışı brkntcnr

Junuzovic geçen sene Almanya' da 33 maçta 3 gol 14 asist yapmış. 14/15 sezonunda 36 maçta 6 gol 15 asist yapmış. Son iki senedir iyi istatistiği var. Alabilsek iyi iş yaparız sanki. Tabi bizim oyun dinamiğimize uygun mu onu bilemiyorum @atalay abi falan izlemiştir kesin  :D bi değerlendirme yapar.

Çevrimiçi sozkul

Bunun farkındayım. Ben de yönetim faizi azaltmak için ne gibi projeler yapmış. Ne kadarını azaltmış arttırmış bunu soruyorum. Bu dönemde iki üç kez yapılan sermaye artırımını katmadım bile

Stadı son dört senede hangi gelirlerimizle yaptık biz?

Çevrimdışı onurturan

Benim anladığım şu, kulüp elindeki tüm biletleri satıp bitiremezse kombineni kimseye devredemiyorsun, çocuğuna bile devredemiyorsun yani..

gecen senenin kuralına göre yazmıştım abi doğrudur bakmadım yenisine inanırım yani öyle bişey olsa da..
artık başımıza ne gelse inanırız burası Türkiye olmaz olmaz bu topraklarda..

Çevrimdışı Hamahakki

Beşiktaş transfer sezonu açılmıştır hayırlı uğurlu olsun

Çevrimdışı abdusta

Süper kupa'da gördük Sosa'nın yerinde ne Oğuzhan oynayabilir ne de Tolgay. En uygun isim Hernanes şu şartlarda ama taliplisi çokmuş onun da.

Biride Biliç westham united

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

birisi yazmıştı foruma geçen gün sosa satılsa yerine kagawa alıncak dı diye şimdi alınsın işte tam sırası :)

Çevrimdışı ekrembaser

Bunun farkındayım. Ben de yönetim faizi azaltmak için ne gibi projeler yapmış. Ne kadarını azaltmış arttırmış bunu soruyorum. Bu dönemde iki üç kez yapılan sermaye artırımını katmadım bile

Ben avukat olduğum için az çok biliyorum Büyükşehir'in vekilliğini yapıyorum faizi ortadan kaldırmak için ya bankayla anlaşacaksın ya da g.menkul satacaksın faizden ancak öyle kurtulursun şu an için kulübün böyle bir imkanı olduğunu düşünmüyorum şu an var olan çarkı kör topal yürütebilirsin ne Zaman temlikler çözülür toplu para girişi olur borç o Zaman azalmaya başlar bu da 2019 dan itibaren olacak gibi görünüyor

Etiketler: