2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368905 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

eee sosa gitti mi şimdi
peki o zaman g.inler ne zaman geliyor...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

bu ne balik hafizasi yahu insanlar sosa'nin ilk yari performansini hatirlamiyor sanirim.

adam 15 mac eli belinde yuruyerek gecti, skora 0 (sifir!) katki verdi.

simdi kesin yine ayni baslangici yapacakti bu olaylardan sonra hatta belki daha da kotusu.

7.5 cok ama cok iyi para kesinlikle sosa gonderilsin bu sartlarda yerine ziyech alinabilir ya joshue/bellushi vs ayari ucuz yollu bir oyuncu alinip forvete 8-10m euro yatirim yapilabilir kisacasi elimize kart olur.

Çevrimdışı linux

firatgunayer
8)Aboubakar için şöyle bi avantaj var.. Q7'nin referansıyla oyuncu Beşiktaş'a gelmek istiyor.. Porto ise tüm teklifleri değerlendiriyor.

gel be  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağatay

yalnız sosa giderse ve yerine onun gibi bir adam alamazsak oluşacak tehlikenin farkında mısınız ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eee sosa gitti mi şimdi
peki o zaman g.inler ne zaman geliyor...
Gelmez abi gelmesin de çok leş bence artık ondan bir şey olmaz cardona geliyormuş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demek Sosa gitti ha?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı linux

yalnız sosa giderse ve yerine onun gibi bir adam alamazsak oluşacak tehlikenin farkında mısınız ???

illaki bir planı vardır diyecem ama planı olsa bu saate kadar forvet transferi biterdi .

Çevrimdışı LuceGel

Geçen yılın gol ve asist kralları gitti 5 gün sonra lig başlıyor 17 gün sonra transfer bitiyor gelde içme arkadaş  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı linux

firatgunayer
11) Vida gibi Bjk'ye gelmek isteyen ancak yüksek bedel nedeniyle gerçekleşmeyen işler için yeni hamleler gelebilir..Sosa'ya bağlı hepsi.

vida nasıl bir oyuncu arkadaşlar ?

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın bu saatten sonra gideceğini düşünmüyordum ama gidiyorsa da kalan zamanda onun yerini dolduramayız.

Hernanes deniyor ama onun da gelmek istemediğini hatırlıyorum.

Yönetime en çok kızdığım konu bonservissiz oyuncu transfer etmemesidir. G.Töre'nin satışına güvenerek transfer politikası yürütmek dışında başka planlarının olmadığı ortaya çıktı.

Maalesef bu transfer dönemi çok kötü geçiyor. Neyse şunun şurasında 17 gün kaldı az daha dayanın...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

O tehlike hep var. Her transfer bir risk taşıyor. Her gelenin gideni aratma riski mevcut. Onun için kalitesi işe tartışılamayacak isimler lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa'nın bu saatten sonra gideceğini düşünmüyordum ama gidiyorsa da kalan zamanda onun yerini dolduramayız.

Hernanes deniyor ama onun da gelmek istemediğini hatırlıyorum.

Yönetime en çok kızdığım konu bonservissiz oyuncu transfer etmemesidir. G.Töre'nin satışına güvenerek transfer politikası yürütmek dışında başka planlarının olmadığı ortaya çıktı.

Maalesef bu transfer dönemi çok kötü geçiyor. Neyse şunun şurasında 17 gün kaldı az daha dayanın...
Transfer dönemi sonunda ya çıldıracağız yada mutluluk gözyaşları dökeceğiz. Bekle bekle sararıp solduk...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer dönemi sonunda ya çıldıracağız yada mutluluk gözyaşları dökeceğiz. Bekle bekle sararıp solduk...
Çıldırdık zaten işler değişir sanmıştım şampiyonluğu zora sokuyoruz

Çevrimdışı mülkübey

Sosa yerine Nuri Şahin balonu bekliyorum ben
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stoper, forvet, amf, cmf 4 transfer lazım 3 tanesi elzem

Çevrimdışı AmaralGürses

Baskan: "Bizim sosa'nin mevkisine zaten iki yeni transferimiz var; veli ve tolgay"

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mathieu sakatlandı çökelim

Çevrimdışı LuceGel

Sosa yerine Nuri Şahin balonu bekliyorum ben
Beklenir NDoye ile anlaşıp son anda Gomezi getirmiş takımız neticede.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı linux

vida + abubakar + edwin olsa diyecem ama imkansız  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beklenir NDoye ile anlaşıp son anda Gomezi getirmiş takımız neticede.
Karambole transfer yaptığımızın göstergesi abi de nuri,gökhanın mevkisi farklı onları almazlar

Çevrimdışı Kalyoncu

Çok zorlu bir 15 gün bekliyor bizi ilk maçlarımızda zor maçlar ama bu kadronunda lige yeteceğini düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Beyler transferleri açıklıyorum,

Puyol+Ronaldinho+Etoo,

Efsane kadroyu topluyoruz

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

Düşününce B planı olarak  Sosa yerine hürriyet de olur bak .  :)

Neyse fazla kurcalamadan en iyisi yavaştan gideyim ben .

Cümleten iyi geceler . Bol  transferler
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı BelekKartaLı

Herkes birinin ismini yazarken transfermark'ta  oyunca araştırırken yabancı kaynaklı haber sitelerini dolaşırken
hiçmi sizinde içiniz açamıyor.Hep bir geçiştirme yok su olur yok su super olur.Tamam giden gider ama
emin olun bir sosa Oğuzhan gomez üçlüsü zor.Üzülüyorum kızıyorum bu kadar birbirini anlayan futbolcular
bir sene daha oynasınlar daha iyisini yapsınlar istiyorum ama nafile...

Nedenmi istiyorum ben taraftarım ben şampiyonluk isterim ben adı olan futbolcu isterim ben hep isterim.
Semtte ortama girince diğer renklilerin konuşması bittikten sonra konuşmasamda olur havasına girmek isterim.
Nede olsa şampiyon olan takıma gönül vermişim..

Umarım hersey daha güzel olur.Bu kadar sevinmişken bir bu kadarda üzülmek istemiyorum.

Takımın ve oyuncularımızın hakkında inşallah hayırlısı olur bizim için..
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Tolga

Sosa'dan gelen para ile 10 m euro'ya yakın bir bütçemiz olacak.

Gil'i kiralayıp Hernanes'i alıp Gomez'i de geri getirebilirsek sıkıntı olmaz ama işte bunları yapabilir miyiz....
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: