Tamam dediğin gibi olsun sanki ben bir sene çeyrek final oynayalım bir daha Cl'nin kapısından bile geçmeyelim dedim. Her neyse Cl gruptan çıkma primi 5.5 milyon Euro Çeyrek finale kalırsan 6 milyon Euro yarı finale kalırsan 7 milyon Euro kupaya kazanan takıma da ekstra 15.5 milyon Euro daha veriliyor. Biz atıyorum Cl'de çeyrek final oynamış olsak bu sene gruplara girdi parası 27 milyon Euro gruptan çıkma 5.5 milyon Euro çeyrek finale kalma 6 milyon Euro galibiyet primi 1.5 milyon Euro beraberlik primi 500 bin Euro ortalama en az 45 milyon Euro ekstra geliri küçümsüyorsunuz o zaman.
senin anlamadığın şu gruplara katılıp parasını çıkartacaksın onu Türkiyede şampiyon olarak
alıyorsun grup çıkmasanda o para senin o nedenle onu saymayacaksın sen çeyrek finale kalırsın 6 M€
kazanırsın ama bunun bedeli senin şampiyonluktan olman olur. 6 M için 200 M lirayı feda etmektir buda
çünkü iki süreci yürütecek güce sahip değilsin bunun için 300 M€ üzerinde değere sahip bir takım olmaktan
geçiyor yolun bunuda ancak sürekli TR de şampiyon olup CL ye katılma hakkı elde ederek yaparsın
ne zaman bu devamlılıktan kadronu bu değere çıkarırsın ekonomik olarak güçlü olursun işte o zaman
iki cephedede hedef kovalarsın.
Diğer türlü senin mantığın gs nin izlediği yoldur başarı olmadığı halde başarı kabul ettiğin hedefleri tutturmak için bir sürü
para dök sonunda elde bir şey yok ama iflasdasın
bizim bir atımlık barutumuz vardı bu sene onu sıktık allahtan karavana gitmedi karşılığında bir kaç atışlık barut
kazandık şimdi bunu hedefsiz bir noktaya talim atışıylamı harcayalım yoksa hedefe sıkıp yeni barutmu alalım
çünkü direk hedefe atarsak sürekli yarın talim içinde atabilecek bolcana barutumuz olur
basamakları birer birer çıkmak gerekir. bunun için on kalori harcadığını farzedelim üçer beşer çıkmaya kalkarsan
ekistre güç harcayacağın için yüz kalori harcarsın ve büyük ihtimal bunu yaparkende bir yere takılır düşer bir
tarafını incitirsin belkide başarırsın ama riski almaya değermi
20 yaşındasın büyük ihtimal cl görmedin gördüysen bile hayal meyal hatırlıyorsundur. ama acele etme daha çok göreceksin
artık sizin yıllarınız başlıyor tadına varın her şey bir an önce olsun demekle olmaz olsada değeri olmaz çaba gösterdiğin şey
değerlidir.