2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357435 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu ne çok seviyoruz ezbere konuşmayı.  :akuma:

Adam ayrılmak istiyor, kadrodışı bırakılmış, Çin'deki performansı rezalet(Referans whoscored).

Neyini koparamayacaksın bu adamın, kopmuş zaten. Adamlar en münasip alıcıyı arıyorlar.
Oyuncunun ayrılmak istemesi transferin bittiği anlamına mı geliyor ?

Çevrimdışı TURKahvesi

ben ihsan kalkavanın kongreyi kaybettiğinin ertesi yılında zaten görmeye başlamıştım senaryoyu yaklaşık 10 yıl öncede gülen cemaati gs.yi kalkındırırken bizi bitiriyor üzerimize oynuyor die yüksek perdeden bulunduğum ortamlarda hep dillendirdim. şimdi yıl olmuş 2016 benim yıllardır söylediklerim gözlemlerimle dillendirdiğim gerçekler ortaya dökülüyor... @Özgür
vay bee koca Türk tarihi cemaatçilere kaldı  :akuma:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar en az 40 milyon Euro Porto'dan bahsediyoruz burada biraz gerçekçi olun.

Oynatmayı düşünmüyorsa kiralayabilirler.

"Bu herifler Gomez'i parlattı, bunu da parlatabilirler" fikri edinmiş olabilirler.

Muhtemelen ilk 11 santraforları Laurent Depoitre olacak bu sene, kiralık almak imkansız değil.

Çevrimdışı linux

son 24 saatte İngiliz basınında Beşiktaşa yazılan isimler

jeramin lens
Asamoah Gyan
Christian Benteke

seç begen al

saygılar

Abi benteke 'nin olma durumu nedir ?

Babacar?

Çevrimdışı mülkübey

futbolda atan ve tutanın iyi olacak felsefesi bizim kulüp tarafından kısmen anlaşıldıktan sonra dembaba ile 5-5 atan yönetim gomezle 6-6 atmıştı. Bakalım bu sene zar ne gelecek.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncunun ayrılmak istemesi transferin bittiği anlamına mı geliyor ?

Transferin bittiği anlamına gelmiyor, ama kopmayacak oyuncu olmadığı anlamına geliyor.

Kötü performans gösteren, ayrılmak isteyen ve kadrodışı bırakılmış bir adamın neyini koparamayacaksın?

Çevrimiçi Samet Ç

Oynatmayı düşünmüyorsa kiralayabilirler.

"Bu herifler Gomez'i parlattı, bunu da parlatabilirler" fikri edinmiş olabilirler.

Muhtemelen ilk 11 santraforları Laurent Depoitre olacak bu sene, kiralık almak imkansız değil.
Son iki sene de 60 maçın üzerinde görev aldı. Ama siz devam edin kendinizi kandırmaya. Bony'ler Aboubakar'lar şu transfer dönemi bitse de kurtulsak şu saçmalıklardan.

Çevrimdışı doganay

futbolda atan ve tutanın iyi olacak felsefesi bizim kulüp tarafından kısmen anlaşıldıktan sonra dembaba ile 5-5 atan yönetim gomezle 6-6 atmıştı. Bakalım bu sene zar ne gelecek.

Sira 7-7 de gozukuyor  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Transferin bittiği anlamına gelmiyor, ama kopmayacak oyuncu olmadığı anlamına geliyor.

Kötü performans gösteren, ayrılmak isteyen ve kadrodışı bırakılmış bir adamın neyini koparamayacaksın?
O adamı kulübünden koparman için kulübünün istediği şartları da kabul edeceksin. Ki burada Çin kulüplerinden bahsediyoruz istediği şartlar oluşmadan oyuncusunu elden çıkarmaz. Böyle giderse transfer döneminin son günü Omeruo'yu kiralayıp kapatırız transferi.

Çevrimdışı tangaz

mevcut ortamda alınabilecek yegane santraforlar mbokani ve mandzukiç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet92

Yahu ne çok seviyoruz ezbere konuşmayı.  :akuma:

Adam ayrılmak istiyor, kadrodışı bırakılmış, Çin'deki performansı rezalet(Referans whoscored).

Neyini koparamayacaksın bu adamın, kopmuş zaten. Adamlar en münasip alıcıyı arıyorlar.

Performansı rezalet kısmını çıkartırsak geçen haftaya kadar Sosa için de birebir aynılarını yazabilirdik ama kaldı, benim de iyi bir transfer yapıcağımıza dair ümidim inanılmaz azaldı.Hazırladım kendimi yeni alexis-boyko'lar ve sonrasında başlayacak izlemeden kötü topçu demeyin tartışmalarına.

Çevrimdışı doganay

mandzukic mukemmel olurdu.

Çevrimdışı abdusta

Abi benteke 'nin olma durumu nedir ?

Babacar?

Benteke ye 4 tane İngiliz takımı bonservis satın almayla talip,Beşiktaş ise kiralama,işi zor

Babacar'ı Fiorentina Beşiktaşa sunmuş zaten ,sanırım karar Gomezin durumunun netleşmesinden sonra

saygılar

Çevrimdışı Çağatay

selam gençler

ya bir şey soracam bu canik belediyesi ne tarafta kalıyor bilen var mı
ansızın bu adamların kadın basket takımını tutasım geldi  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Bence gelme ihtimali en yüksek adam remy.

Çevrimiçi Samet Ç

selam gençler

Samsun bu kadın yüzünden kombine alacağım. Operasyon yapmak lazım.  :D

Çevrimdışı tangaz

mandzukic mukemmel olurdu.

mantıklı ve koparılabilecek hedef koymak daha doğru olacaktı en başından beri ama bu kadar geç kalmışken hayalperestte olunup sürpriz isimler de kovalanabilir. bizi böyle zor duruma düşüren .... gomezdir 20 temmuza kadar oyaladı sonra sosa krizi falan derken bir açmazın içinde kaldık. BJK şanssızlığı goes on...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

O adamı kulübünden koparman için o kulübün istediği şartları da kabul edeceksin. Ki burada Çin kulüplerinden bahsediyoruz istediği şartlar oluşmadan oyuncusunu elden çıkarmaz. Böyle giderse transfer döneminin son günü Omeruo'yu kiralayıp kapatırız transferi.

Dostum, neyi tartışıyoruz biz?

O kulübün şartlarını kabul edeceksin. Tamam.

Şartları biliyor musun? Yok.

Şartlar zorlu mu? İnceleyelim:

- Adam mutsuz: Fiyat düştü
- Kötü oynuyor: Fiyat düştü
- Kadrodışı bırakıldı: Fiyat düştü.
- Kulübün paraya çılgınca ihtiyacı var mı? Hayır.
- Eğer şimdi satamazlarsa ne olacak? En az 6 ay daha boşuna maaş ödemeye de devam edecekler, çünkü ülkesinden kimse o maaşı vermez Gil'e.

O zaman tekrar soruyorum. Bu transferi zor yapan ne?

Cevabın: Çin'den şimdi oyuncu koparmak zor.

Çevrimdışı doganay

Performansı rezalet kısmını çıkartırsak geçen haftaya kadar Sosa için de birebir aynılarını yazabilirdik ama kaldı, benim de iyi bir transfer yapıcağımıza dair ümidim inanılmaz azaldı.Hazırladım kendimi yeni alexis-boyko'lar ve sonrasında başlayacak izlemeden kötü topçu demeyin tartışmalarına.

Yalniz soyle bir fark var , Sosa'ya Milan istedigimiz paraya yaklasmadi ve transferden vazgecti o nedenle kaldi. Yoksa giderdi.
Bizde Cin kulubunun istedigi sartlara yaklasamazsak onlarda satmaz. Az cok orta yol bulunursa , oyuncuyu elden cikarmak icin verirler, kaldiki performansinin rezalet olmasi cok buyuk bir fark Sosa kiyasinda

Çevrimdışı tangaz

selam gençler

kadın basketbolu ata sporumuz değil mi yahuu :D
hazır ortamda atalarımızın izinden gitme bir olma iri olma blabla iken rüzgara bırakalım kendimizi  :upto:

Çevrimdışı TURKahvesi

Benteke ye 4 tane İngiliz takımı bonservis satın almayla talip,Beşiktaş ise kiralama,işi zor

Babacar'ı Fiorentina Beşiktaşa sunmuş zaten ,sanırım karar Gomezin durumunun netleşmesinden sonra

saygılar
Mandzukiç niye yoklanmıyor sence? @abdusta
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 12:08:46 Özgür ]

Çevrimdışı tangaz

Samsun bu kadın yüzünden kombine alacağım. Operasyon yapmak lazım.  :D

Samet Samsunda bir kalkışmaya kalkışmayın kadın basketbolu hakkında  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu o kısım kritik zaten, adam leş oynuyor Çin'de.
https://www.whoscored.com/Players/74768

6.65 rating'le oynamış, felaket. Biz Sosa'yı neden yollamadık? Yerini doldurmamız kolay olmadığı ve şampiyonlukta rol oynadığı için.

İsmail'i neden yolladık peki?

Şu transfer iddiaları arasında en kolay hedef Gil. Bir ara Kompany'ler falan konuşuluyordu, o tartışıldı burada.

Çevrimdışı OrhanAker

selam gençler

Ben malzemeci filan olmayı düşündüm :D

Çevrimdışı Bishamon

ben Gil konusunda da tereddüt içindeyim adam 192 boy 89 kg biraz ağır mı bana mı öyle geldi. ben vida diyorum en mantıklı aday bu vida boyko+pektemek =vida :bandit:

Benden hafifmiş işte ne ağırı yahu zaten yarısı kastır onun  :lol: :lol:

Etiketler: