2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389572 defa] 2016/17 Transfer Sezonu
Eskiden maç içinde kanser olurduk şimdi transfer dönemlerini kanser gibi geçiriyoruz

Çevrimdışı Alper1903

31 Ağustos-1 Eylül'ü bekleyin dostlar :D

31 Ağustos saat 23:59'da müthiş transferler geliyor  :D

Çevrimdışı KAP

https://mobile.twitter.com/kamil_cira/status/763443689591103488

bu hesap ilginç aşşağılara doğru essien lafı da geçmiş sıradan trollere benzemiyor

e haziranda da adebayor u kitlemeye çalıştık diyor reklamını yapmış
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 22:13:22 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Abi konu dışı diye bir başlık olsa orada da gidip transfer filan konuşuruz, konu dışı yaptığımız için mod yeriz   :kop:
çünkü Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir..  :evillol:
Yok yok camiada normal adam yok, mario gomez gitme konusuna baktim butun camia komple ariza, soyle dusundum ben bu kafayla fbli falan olamazdim zaten anca tsli olurdum orda da bu sahaya ucarak atlayan arkadasim yaninda avni akerin cimlerine soth lordu gibi bir konus kalkismasi yapardim, ver muzugu ver muzugu "duel of the fates" sonra ver allah ver hakeme ver allah ver

Ucmak mohim deeel tabe mohim olan konabilebilmektir

Çevrimdışı onurturan

Konu dışı mesajlar silindi.

Aslında ufak tefek konu dışı mesajları görmezden geliyorum ama bugün forum ahalisi komple konu dışının dibine vurduğu için tüm konu dışı mesajları silmek durumunda kaldım :D
transfer basliginda konusmuyoruz ama bunlari   :evillol:
Mesajlari sildim diye genel sohbet alanina yazip bizi tek tek mentions laman gerekirdi 

Çevrimdışı cursedofdragon

gyan yetmez ama bir forvet daha lazım :)

Çevrimdışı Tolga

transfer basliginda konusmuyoruz ama bunlari   :evillol:
Mesajlari sildim diye genel sohbet alanina yazip bizi tek tek mentions laman gerekirdi 
Evet başlık bugün transfer başlığı değildi sen de haklısın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bu gyan haberi dogruysa karisir burasi, pektemekle sozlesme imzalanmasindan beter olur bence forum.

Çevrimdışı Tolga

Bu gyan haberi dogruysa karisir burasi, pektemekle sozlesme imzalanmasindan beter olur bence forum.

Gyan gelirse şaşırmam açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Erken emekli o yahu
Onun yerine emekliliginde bile calisan etoyu tercih ederim

Çevrimdışı onurturan

tamam ben kendi adima soz veriyorum bi daha konu disi yapmiycam  :ok:

Çevrimdışı Bishamon

https://mobile.twitter.com/kamil_cira/status/763443689591103488

bu hesap ilginç aşşağılara doğru essien lafı da geçmiş sıradan trollere benzemiyor

Beşiktaş yetkilerini imzaladık demiş.Heralde görüşmek için bir imza atmış ve oyuncu bize gelince kendisinede bir para gidecek

Çevrimdışı Çağatay

hani ölümü gösterip asamoah gyan'a razı etmek gibi bir durum da yok ortada
nerden cıktı şimdi bu herif...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı T.Yapici

Harbiden Gyan nedir yahu. Açık konuşmak gerekirse transfer tamamlanmadan hiç kimse hangi oyuncunun geleceğini bilemez abi. Fikret Orman kendisi söyledi, "transferin olmasını istemiyorsanız duyurun yeter" diye yani kimse sızdırmaz transfer haberlerini en temizi sabaha KAP ile uyanma hayali ile uyumak :money:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı cagdas44

http://www.myjoyonline.com/sports/2016/August-10th/asamoah-gyan-set-for-loan-move-from-shangai-sipg.php

http://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/SportsArchive/Shanghai-SIPG-star-Asamoah-Gyan-weighing-loan-options-461724

Adamın ülkesinden iki haber. İkinci haberin ilk paragrafı dikkat çekiyor

"Shanghai SIPG striker Asamoah Gyan is considering a loan switch possibly to one of Europe's top-flights before the window closes at the end of the month."

Çevrimdışı tangaz

gyan çinde kemiksiz 10-12 falan alıyor nasıl getircez acaba ben şahsen isterim .bnelik yapan hakemlere kara büyü yaparız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tamam ben kendi adima soz veriyorum bi daha konu disi yapmiycam  :ok:
İddalı sözler bunlar onur dayanamazsın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne gyanı ya gyan olmaz remy gelsin remy

Çevrimdışı OrhanAker

hani ölümü gösterip asamoah gyan'a razı etmek gibi bir durum da yok ortada
nerden cıktı şimdi bu herif...!
Gyan ölüm işte :D bir tık üstü sıtma :D

Mehmet Ayan kimdir.Gs favori diyor

Çevrimdışı tangaz

gyan bir bakmışsın üçleme yapmış 25 metreden falan sokuşturmuş bir bakmışsın altıpastan auta yollamış bence net golcü değil ligin dinamiklerine uygun mu eskiden öyleydi ama son durumu muamma
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Gyan ölüm işte :D bir tık üstü sıtma :D

Hani öncesinden şöyle pektemek ile yıllık 2M euro dan 5 senelik sözleşme haberi filan çıkıp (ölüm) peşine yok biz gyan ı alacaz filan deseler(sıtma) anlarım da böylesi tuhaf oldu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mmeteris

Yahu aspor u açmış bulundum kanalları gezerken, neymiş efendim gs nin ön tarafı müthişmiş ,Beşiktaş'tan çok daha iyiymiş.. 72 saat sonra bu kanalda izleyecekmişmişz.. neyin kafası anlayamıyorum. Takım kimyası diye birşey var, takım kimyası ne diye sorsak kimya derslerinde iyi değildim falan der bunlar. ..sinirlendim durup dururken

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs elimizden Gyan ı aldı haberleri çıkarsa şaşırmam yarın. Bana biz değil de gs alacakmış gibi geliyor bu adamı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: