2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390949 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

O.Aydoğan genç yetenekli çocuk Beşiktaşımıza hayırlı olsun
son olarak CL'den gelen 28 m.euro hayırlı olsun :)

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps: Özledim be Eskişehiri.. Şimdiki aklım olsa kolay bir dersten uzatır bi sene daha kalırdım..

80lerin sonu 90ların başında eskişehire dışardan gelen uzun saçlı erkek öğrencilerin saçlarını sokakta zorla kesen kişiler olmuş (cam şişeyi kırarak cam parçaları ile). ben 94-95 yıllarında uzun saçlarımdan dolayı taciz edildiğimi bilirim eskişehirde  :akuma: eskişehirin kabuğunu kırmasında 2 unsur var birincisi ve ilk adımı atanlar daha sizler doğmadan oraya giden öğrenciler, ikincisi ise yılmaz hoca
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Şaka maka sosa ve gomez (ikisine de aşırı kızgınım)
tamam lan deseler bi geri gelseler renkliler sene başından decoderleri iade edecek durumdalar..
Şu rakiplerin durumu ne olacak bizim yyyaa...

Çevrimdışı onurturan

80lerin sonu 90ların başında eskişehire dışardan gelen uzun saçlı erkek öğrencilerin saçlarını sokakta zorla kesen kişiler olmuş (cam şişeyi kırarak cam parçaları ile). ben 94-95 yıllarında uzun saçlarımdan dolayı taciz edildiğimi bilirim eskişehirde  :akuma: eskişehirin kabuğunu kırmasında 2 unsur var birincisi ve ilk adımı atanlar daha sizler doğmadan oraya giden öğrenciler, ikincisi ise yılmaz hoca
Yılmaz hoca gibi adam zor gelir bu ülkeye Allah uzun ömür versin keşke bütün ülkeye hizmet edebilse..

Çevrimdışı 38life

Herkes umudunu kesmişken aniden Gomez açıklansa?..

Çevrimdışı Anıl1903

fenerbahçe muhteşem transfer yaptılar diyenler nereye kayboldu?
Biz transferlerimizi yapana kadar desinler ne olacak yani :D

Çevrimdışı onurturan

Şimdi keyif zamanı tekele gidip iki tane sarışın alıcam ve fener forumlarını dolaşıcam bana müsade..  Lütfen efes  :D

Çevrimdışı tangaz

Şimdi keyif zamanı tekele gidip iki tane sarışın alıcam ve fener forumlarını dolaşıcam bana müsade..  Lütfen efes  :D

iyi fikir bende vodka devireyim 2 duble  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

şöyle bir şey var 28 m. euro için bonservise kullanmak yasak ffp için
fakat kiralik+satın alma opsiyonuyla kullanılabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

şöyle bir şey var 28 m. euro için bonservise kullanmak yasak ffp için
fakat kiralik+satın alma opsiyonuyla kullanılabilir.
Yıllık ücret ve imza parası olarak da kullanılabilir

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıllık ücret ve imza parası olarak da kullanılabilir

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet paranın kötüsü olmaz özellikle ekstradan gelmişse :D

Bastır imza parası bonservis yerine :D

Çevrimdışı atalay

Pastanın tamamını almamız FFP şartlarını değiştirmez fakat transferde daha yüksek kontrat verme şansı doğurabilir. Bu da oyuncu kalitesini yükseltebilir. +Bu para dönem sonunda kulübün kasasına girecek. 

Çevrimdışı cursedofdragon

‪#‎BİLGİ‬ // Beşiktaş, Fenerbahçe’nin elenmesiyle 12 Milyon € olan Şampiyonlar Ligi katılım payına ek olarak, yayın gelirinin de %100′üne sahip olacak.

bizim hepsi bizim :D  :evillol:

Çevrimdışı aksitt

Şu gerçeği de unutmamak gerekli. İçinde bulunduğumuz borç yükünü düşündüğümüzde Şampiyonlar liginden gelecek olan para devede kulak maalesef. Hazır transfere harcayamıyorken bunu iyi değerdirmek gerek.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Beşiktaş'a büyük piyango! Fenerbahçe...
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Monaco'ya elenmesi, Beşiktaşlılar'ı sevindirdi. Türkiye'yi Devler arenasında temsil edecek olan Kara Kartal tüm gelirin tek sahibi olacak.

olm yapmayın boyle haberler turk takımı sonucta neden sevinelim

saka lan saka sevincez tabi ahahahah  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı atalay

CL katılım: €12 M - Yayın gelirleri: €15-16 M; G: €1,5 M; B: €500 K; Son|16: + €5,5 M

Çevrimdışı onurturan

CL katılım: €12 M - Yayın gelirleri: €15-16 M; G: €1,5 M; B: €500 K; Son|16: + €5,5 M
Benim gözüm mü dumanlı görüyo yoksa gardırop fuat duman mı çıkarıyo  :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

rakip kim olursa olsun mabedimizde mutlaka en az 1 galibiyet elde edeceğiz ben buna inanıyorum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 4 dk.4 dakika önce

Mario Gomez'in hâlâ beşiktaş'a dönme ihtimali var..
Eli kulağında..

Bu arada Gomez instagramda Rhodolfo'nun 33 numara forma şortu giydiği fotoyu beğenmiş.

Çevrimdışı onurturan

Benim gözüm mü dumanlı görüyo yoksa gardırop fuat duman mı çıkarıyo  :alala:
edit: anladım..

Çevrimdışı khanlu

Transfermarkt Beşiktaş sayfasında Oğuzhan Aydoğan eklenmiş kadroya, demekki sözleşme imzalanmış. Kap map hikaye belli ki hayırlı olsun..
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı onurturan

Transfermarkt Beşiktaş sayfasında Oğuzhan Aydoğan eklenmiş kadroya, demekki sözleşme imzalanmış. Kap map hikaye belli ki hayırlı olsun..
200.000 euro yetiştirme parası ödediğimiz adamı kapa bildirmek mecburi değil..
hatta adriano bile değildi onun bi sınırı var ondan aşşasını bildirmeyebiliyosun..

Çevrimdışı khanlu

O zaman Fikret Başkan bu sene hiçbir oyuncuyu kapa bildirmez :)
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı onurturan

O zaman Fikret Başkan bu sene hiçbir oyuncuyu kapa bildirmez :)
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız savunması iyi olduğu söylenen Fenerbahçe'nin, Avrupa'da seyirci baskısının en az olduğu son 2 deplasmanında 4 ve 3 gol yemesi de, Türkiye'de spora bakıştaki sakatlığı gösteriyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: