2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391717 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

Stoperin hası  :icool:

Şöyle diyeyim, öyle sol bektir ki; zamanında (90'larda) sol bek denince akla gelen ilk 2-3 isimden birisidir. Belki adam yokluğunda oynadığı maçlar vardır stoper olarak, onu bilemem :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Evet. Sonra izleme komitesinin önerisi ile Pedro geldi.
O izleme komitesini linc etmek lazim demektir

Çevrimdışı tangaz

Evet. Sonra izleme komitesinin önerisi ile Pedro geldi.

özene bu listeyi de kesin yakın dostu eski fenerli luciano vermiştir  :) gerçi adam bir programda sabaha kadar scouting programlarında maç izliyorum oyuncu bakıyorum die bir demeç vermişti bizden ayrıldığında yabancı sayısı arttırılırken...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iki stoperimiz var onlarda brezilyalı :bandit:
Solbekimizde Brezilyali :icool:

Bu bağlamda Defansta 3 brezilyali ile oynamamiz bize bir nebze avantaj getirebilir tabii iyi bir stoper almazsak..

Rhodo donene kadar da zaten Tosic reis oynayacak , Kafakollara devam :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Solbekimizde Brezilyali :icool:

Bu bağlamda Defansta 3 brezilyali ile oynamamiz bize bir nebze avantaj getirebilir tabii iyi bir stoper almazsak..

Rhodo donene kadar da zaten Tosic reis oynayacak , Kafakollara devam :icool:
Brezilyalı stoperler oyun zekası olarak çok alt seviyedeler bir kaç istisna dışında bu da genelde sorun yaşamalarına yol açıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aslında ortada komite var mı bilmem pedroyu izleyen kişi fikretti, başlı başına kendisi komite de olabilir. adam bir tello transferi yaptı die adamı ilah ilan edip sonra pedronun da tutacağını ümidetmişti herkes... ben mesela gökhan keskinin de çok iyi bir izleyici olduğundan şüpheliyim rızanın yardımcısıyken 2 ay belçikada kalıp sonra adam beğenmeyip yulayı almışlardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

finali de sevgili dostum @mylife1903 gibi yapayım. ulan bir sürü şey yazdım ben bile anlamadım  :icool:
:kop: :kop: :kop:

zaten ikisini de hava hakimiyetleri dışında beğenmiyorum. stoper dediğin italyan olur  :bandit:
Italyan stoper Candır !

Tabi Ferrari haric o zaten orjinal Italyan değildi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

beyler maldini solbektir adamı hemen stoper yaptınız kariyerinin sonlarında hızı düşüşe geçen uzun boylu diğer bekler gibi o da sol stopere devşirilmiştir ama orjini solbektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Önder Özen'in listesi gerçekten iyiydi. Depay, Ziyech, Dede, Moledo. Adamı yediler orası ayrı. En azından ben yediklerini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 10:54:33 Samet Ç ]

Brezilyalı stoperler oyun zekası olarak çok alt seviyedeler bir kaç istisna dışında bu da genelde sorun yaşamalarına yol açıyor.
Brezilyalı olmalari nedeni ile Hemen hemen hepsinin ayaklari cok düzgün oluyor lakin dedigin gibi oyun akli olarak cogu zayif kalıyor

Ozellikle Brezilya disina hic cikmamis stoperler ciddi derecede Yumusak ve Temassiz oyun oynadigindan Avrupaya ilk geldiklerinde ciddi sikinti yaşıyorlar

Bu nedenle Avrupa da oynamamis Brezilyalı stoperlerden uzak durmakta fayda var :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Italyan stoper Candır !

Tabi Ferrari haric o zaten orjinal Italyan değildi :bandit:

ferrari sivok ikilisinin oynadığı bir wolfsburg maçımız vardı almanyada, wolfsburgun efsane forvetleri grafite ve dzeko ikilisini dağıtmıştı ferrari o maçdan sonra aslında üzerine koyarak gidiyordu hatta grafite ve dzeko maç sonu övgü dolu ifadeler kullanmışlardı, sonra elmacık kemiği kırıldıktan sonra bir haller oldu buna karizması dağılınca toparlayamadı tekrar...

Bencede. Stoper dediğin İtalyan olur. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperleri hep İtalyanlardan çıkmışken bunu tartışmak anlamsız. Bunlara dahil olmayıp Futbol hayatının çoğunu İtalya'dan geçiren onlarca süper star stoper daha var.

Baressi
Maldini
Cannavaro
Nesta
Facchetti
Gentile
Ek olarak Bonucci , Barzagli ve Chielliniyi de ekeleyelim oraya :bandit:

Çevrimdışı atalay

Stoper işi yüksek perdeden bitirilemiyor ise Salvatore Bocchetti bizim kalemimiz. Onu sol stoperde Backup oyuncusu olarak yazardım fakat realite başka.

Bi KAP gelse baRi bugun

NOT : Kap resmi paylasanin agzina kurekle vururum :bandit:

Çevrimdışı atalay

Her zaman söylüyorum: Pedro transferi değil, planlaması yanlış. Atletik departman da Lugano olacak diye €2,4 M verip, departman oluşturmaz; homesick ve özel hayatı sıkıntılı oyuncuya doğru psikolojik desteği sağlamazsan sonuç normal.   

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi KAP gelse baRi bugun

NOT : Kap resmi paylasanin agzina kurekle vururum :bandit:
7-8 gün içerisinde bir kap beklemiyorum. Sosa'nın durumu netleşmeden kimse alınmaz alınırsa da kiralık filan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her zaman söylüyorum: Pedro transferi değil, planlaması yanlış. Atletik departman da Lugano olacak diye €2,4 M verip, departman oluşturmaz; homesick ve özel hayatı sıkıntılı oyuncuya doğru psikolojik desteği sağlamazsan sonuç normal.
Adamın fiziği futbolcu fiziğinden başka herşeye benziyordu. Hadi orta saha filan anlarım ama stoper adamda öyle fizik olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zekotha

Stoper işi yüksek perdeden bitirilemiyor ise Salvatore Bocchetti bizim kalemimiz. Onu sol stoperde Backup oyuncusu olarak yazardım fakat realite başka.

Daniele Rugani kiralık olmaz mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ferrari sivok ikilisinin oynadığı bir wolfsburg maçımız vardı almanyada, wolfsburgun efsane forvetleri grafite ve dzeko ikilisini dağıtmıştı ferrari o maçdan sonra aslında üzerine koyarak gidiyordu hatta grafite ve dzeko maç sonu övgü dolu ifadeler kullanmışlardı, sonra elmacık kemiği kırıldıktan sonra bir haller oldu buna karizması dağılınca toparlayamadı tekrar...

O sene defans fenaydı bizim :D

Mutd maçında hatırlıyorum da. Yusuf-Tello-Bobo gerisi hep defansif :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı rico_paşa

Şahsen ben de Pedro nun kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum oyun aklı ve tekniği bir stopere göre iyiydi zeki bir futbolcuydu ama psikolojik olarak alışamadı yıprandı maalesef
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı rico_paşa

Stopere Badstuber olur mu ne dersiniz?
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stopere Badstuber olur mu ne dersiniz?
Acıbadem sponsorluğunda gelecekse neden olmasın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

beyler maldini solbektir adamı hemen stoper yaptınız kariyerinin sonlarında hızı düşüşe geçen uzun boylu diğer bekler gibi o da sol stopere devşirilmiştir ama orjini solbektir.

Evet sol bekti.

Milan'da göbekte önce Costacurta-Baresi, sonra da Costacurta-Nesta oynadılar.

Badsutuber Bitmis diolar :)

Etiketler: