2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363757 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Atiba da uzattı en sonunda :sevinc yasaklı site haber yapmış.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Atiba'ya bir yedek almak lazim ama para yok  :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı rico_paşa

Geliyor güzel haberler yavaş yavaş, önümüzdeki 2 hafta güzel geçecek belli. Alevli toplar gelsin madem  :ishock: :ishock:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı wbishop82

ben DANTE isminin olabiritesini yüksek gördüm.İçimden bir ses Dante nin yeni stoperimiz olduğunu söylüyor.Kendimce mantıklı sebepleri açıklayayım

- Oyuncu sol ayaklı ve sol stoper pozisyonunda oynuyor
- 32 yaşında olması
- Lider özellikli
- Topla çıkışları ve pasları üst düzey
- Bir stoper için Diagonal ve uzun pas üstadır
- Fizikli ve kafa topları üst düzey

Parçaları birleştir.8 Harf 3 Hece BEŞİKTAŞ çıkıyor yahu  :super: :steamed: :steamed: :steamed: :halay: :halay: :halay:

Çevrimiçi sozkul

O diger yanak isi bizim kulturumuzde yok zaten hristiyan seysi galiba o yanak donme bizde boylelerini afaroz etme, linc etme kulturu var ama bu pektemek pirlanta gibi cocuk herhalde kimse tepki vermiyor, gazetelerde haberi cikmiyor adam sessiz sedasiz somuruyor.
Bu kopekbaliklarinin dislerini temizleyen guccuk guslar var ya onlar mesela mutual yasar baliklen bu mustafa ile iliskimiz mutual degil.

Simdi bu bir demet tiyatrodan aklima mafya babasi karakter geldi, eyvah necdet

Bizimkisi mutual ilişki değil, sado-mazoşist ilişki @mylife1903    :s20:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

yasaklı site neden yasaklı ?

aspor ve turevleri neden yasak degil ?

eleştiri amacıyla sormuyorum, merakımdan tamamen :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Transfermarkt'a kaç kupaya sahip diye bir arama seçeneği lazım  :lol:
var o seçenek  :D
Dante (senin bulduğun) ile M.Demichelis

Çevrimdışı alimm

uzun zamandır obi mikel haberi yapılmıyor, neden acaba...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı wbishop82

savunmamızı çok üstlere taşır

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Jukebox

Ben Dante'yi hiç beğenmiyorum eski günlerinden de oldukça uzak şuan ama elimizdekilerden daha iyi.  :evillol:

Çevrimdışı wbishop82

Takım geçen sene çok iyi pas yapıyordu ön tarafta ancak geri dörtlü ve kaleciler nedeniyle basit hatalar ve sakarlıklar yapmaya müsait bir durumdaydı.Şuan durum bir hayli ilginç

Fabri

G.Gönü l- Marcelo- X ( Dante veya Mathieu) - Adriano

Sosa gidecektir.Yerine Hernanes cuk oturur.Bu dakikadan sonra üst düzey santrafor a gerek yok bence.Cenk i zorlayacak bir oyuncu bu durumda yeterli olacaktır.Eto'o gelirse gerekirse forvet arkası gibide oynayabilir.Son derece teknik ve paslaşma kabiliyeti üst düzey bir takım ortaya çıkacak gibi duruyor.Bu takım rakibe top yüzü göstermez.İçerde % 80 topla oynama ve tek kale maçlar yapar

Çevrimdışı rico_paşa

Takım geçen sene çok iyi pas yapıyordu ön tarafta ancak geri dörtlü ve kaleciler nedeniyle basit hatalar ve sakarlıklar yapmaya müsait bir durumdaydı.Şuan durum bir hayli ilginç

Fabri

G.Gönü l- Marcelo- X ( Dante veya Mathieu) - Adriano

Sosa gidecektir.Yerine Hernanes cuk oturur.Bu dakikadan sonra üst düzey santrafor a gerek yok bence.Cenk i zorlayacak bir oyuncu bu durumda yeterli olacaktır.Eto'o gelirse gerekirse forvet arkası gibide oynayabilir.Son derece teknik ve paslaşma kabiliyeti üst düzey bir takım ortaya çıkacak gibi duruyor.Bu takım rakibe top yüzü göstermez.İçerde % 80 topla oynama ve tek kale maçlar yapar

Kesinlikle katılıyorum. Üst düzey bir stoper alındıktan sonra Etoo yeter (tabi keşke Gomez dönse). Ben şahsen güveniyorum ama yine de oynayana kadar Aras ın performansı soru işareti?
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı onder23

Dante yi bende beğenmiyorum çok sakar bir stoper

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa da kalacak gibi ama bundan sonra nasıl verim alınır bu adamdan hiç bir fikrim yok.Çok büyük ihanet etti.

Çevrimdışı tuncaboylu

bahsettiği oyuncu dante

Dante'nin 3 Bundesliga'sı var.

Bahsettikleri oyuncu Jerome Boateng.  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa da kalacak gibi ama bundan sonra nasıl verim alınır bu adamdan hiç bir fikrim yok.Çok büyük ihanet etti.
şenol hoca bir şekilde verim alacaktır ilk 5 6 maçta pek katkısı olmaz.

Çevrimdışı Bishamon

kap loading...

Hani Balontelliyle imza atılmıştı? Noldu ?  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

şenol hoca bir şekilde verim alacaktır ilk 5 6 maçta pek katkısı olmaz.
En onemli maclarimiz. 5x5 yapip dusmana korkuyu vermeliyiz

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mylife1903

Hani Balontelliyle imza atılmıştı? Noldu ?  :lol: :lol: :lol:
Kurumamis imza, ufluyorlarmis hala

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Atibanın sözleşme kapını saymıyorum :D
onu yazcaktım ben de :D

Etiketler: