2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385837 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Birak defansi yahu, sanki her takim bize hucum oynuyor, biz golleri sokusturdukca kabak dolmasi gibi ortadan rakipleri yardikca onlar seftali gibi yarilarak acilacaklar. Forvette alman tanki agirligindaki ispanyol motorlu alman panzerimiz gomez yerine fisek gibi zenciler olacak. Seftali gibi acilan rakiplere cok fena seyler yapacagiz

Biliyorsun abi bu hususta sana maalesef katılamıyorum, arkamızı sağlama almak lazım.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Balotelli gelmeyecek var mısın formasına iddiaya @sosyalkartal
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yalçın

Hahhahahahahahaha  :lol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hahhahahahahahaha  :lol:
Başkan bizi iyice ölücü yaptı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

İstatistikçiniz bu sefer de Eto'o için geldi! :)

- Antalyaspor, ligi, 34 puan gerimizde, 9. sırada tamamladı.

- PTT 1. Lig'den gelen Antalyaspor, Süper Lig'in en çok gol atan 5. takımı oldu. (Akhisar'ı, Kasımpaşa'yı, Osmanlı'yı, Konya'yı geçti.)

- Eto'o, Gol Krallığı'nda 20 golle 2. sırada yer aldı.

Eto'o'nun Golleri:
15 ayak, 1 kafa, 4 penaltı
(=20)

Demba Ba'nın Golleri:
10 ayak, 3 kafa, 5 penaltı
(=18)

Mario Gomez'in Golleri:
19 ayak, 6 kafa, 1 penaltı
(=26)

Sonuç: Ben de bu maddi şartlar altında sanırım Eto'o'ya razıyım :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı EagleForce

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Antalya 2.5 istemiş, başkan yok demiş, Eto'o 2 senem daha var 7 milyon alacam sizden, verin bonservisimi parayı bırakıyım demiş.

Kaynak: bjk.org
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Zafer55

35 yaşında adama yıllık 3m da verilir 4m da verilir.Eğer adamın faydalı olacağına inanıyorsan.Yok bu adam çok yaşlı sezonda 15 maç zor oynar bitmiş zaten diyorsan dersen 1.5m de verilmez.
Ha 35 yaşındaki  adama yüksek bonservis verilmez derseniz anlarım da yaş ile yıllık ücret ilişkisinü anlamadım ben.

Çevrimiçi Necmi

https://www.facebook.com/ForzaAntalyaMaraton/posts/1732091710372879
Antalyaspor taraftar grubunun yapmıs oldugu acıklama.
it ürür kervan yürür
davul bile dengi dengine çalar vs vs vs

Çevrimdışı cursedofdragon

Antalyaspor başkanı: "Eto'o bizim için hem saha içi hem saha dışı çok değerli bir oyuncu.İlgilenen takımların olması doğal"
Antalyaspor başkanı: "Eğer ki Beşiktaş bizden izinsiz etik dışı bir görüşme yaptı ise resmi teklif gelse dahi satmayacağız."
Antalyaspor Başkanı: "Kurallar dışında bir görüşme oldu ise bunu araştırıp gerekli hukuki süreci başlatırız."

Çevrimdışı OrhanAker

Pektemek artı 1 milyona etoo..yalvarıyorum olsun şu transfer :D

Çevrimdışı saricasi

it ürür kervan yürür
davul bile dengi dengine çalar vs vs vs

Dedigin gibi abi yapmıs oldukları acıklama medyaya suan yansımaz ,ama Carsı acıklama yaparsa bu sefer onların populerligi artar en iyisi hic dikkate almamak.

Çevrimdışı Bishamon

Antalya'dan izinsiz konuştuğumuzu nereden biliyorlar? :)

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimiçi Necmi

35 yaşında adama yıllık 3m da verilir 4m da verilir.Eğer adamın faydalı olacağına inanıyorsan.Yok bu adam çok yaşlı sezonda 15 maç zor oynar bitmiş zaten diyorsan dersen 1.5m de verilmez.
Ha 35 yaşındaki  adama yüksek bonservis verilmez derseniz anlarım da yaş ile yıllık ücret ilişkisinü anlamadım ben.
yaşı bir kenara koyalım antalya gibi bir takımda 20 gol atmış
girdiğiher iki pozisyondan birini gole çevirmiş oyuncu mükemmel istatistikliğe sahiptir.
unutmamak gerekiyor Beşiktaşta girdiği pozisyon sayısı maç başına minimum 4-5 olur
antalya gibi kontratak futbolu oynayan bir takımda ulaşması ayrıcı dikkate alınmalı
kontratak futbolu hücum oyuncuları için daha yorucu ve yıpratıcı bir oyundur buda bizde daha diri kalacağını
gösterir. 20+ atacağı hemen hemen garanti olan bir oyuncuyada bu paralar verilir
hatta bu 30 gibi bir rakama ulaşırsa sana şampiyonluk getirme ihtimali çok yüksek
birde o goller kolay maçlarda atılmadı sadece 5 tanesi 3 istanbul takımına ayılmış goller
diğerleride ligin zor takımları olan konya osmanlı başakşehir kasımpaşa gibi takımlara atılmış goller
antalyaya fener maçını etoo performansı kazandırdı. oyuncularada profesyonellik olarak çok şey katacak
bir oyuncu.

Çevrimdışı saricasi

Antalya'dan izinsiz konuştuğumuzu nereden biliyorlar? :)
Demin antalya baskanı ntvspora canlı baglandı izin alınmamıs haberleri yok gibi konustu, hatta arastırcaklarını boyle bir durum varsa resmi teklif gelsede bjkla gorusmuceklerini soledi  ama bnce  transfer geciksede transfer sonuclanır.

Çevrimdışı ahmetx

Eto cuk oturacak, goreceksiniz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onder23

Başkan eto konusunda bence yanlış yaptı.
Milan sosa ile görüştü diye kızıyoruz aynısını eto için yapıyoruz(eğer görüşme yapılmış ise)
Transfer edilecekse önce antalya ile görüşülmesi gerekirdi

Çevrimdışı tangaz

Güvenirim de, beşer şaşar abi. Ben de bazı şeyleri yanlış hatırlıyorum geçmişe dair:)

Sana inanacağım da, aklıma şüphe düşüren en önemli şey Seba'nın bir adama dünya rekorunun 5'te biri kadar para vermeyeceği yönünde.  :bandit:

aynı sebanın sergeni 98 de 7ye satıp sonra 6,5a ayhanı aldığını (o yıllarda) hatırlatıyor ve susuyorum dostum  :bandit: @tuncaboylu
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2016, 23:36:37 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Başkan eto konusunda bence yanlış yaptı.
Milan sosa ile görüştü diye kızıyoruz aynısını eto için yapıyoruz(eğer görüşme yapılmış ise)
Transfer edilecekse önce antalya ile görüşülmesi gerekirdi
eto kamtayken nasıl görüşmüş olabiliriz ki?

Çevrimdışı sosyalkartal

Antalya başkanı fikret ormanın en iyi anlaştığı başkanlardan biri ikinciside eto ile görüşme talebinde kulubümüz bulunmadı bizzat eto gomezin ayrılışından sonra kendisi gelmek istedi  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

Ulke alirim afrikada demisti abi. Bu cocuklar ikiz mi?

@mylife1903  dostum aslında ülke alırım dediğini bende hatırlıyordum ama gençler abi amma sallıyorsun derler diye şehir die küçültme yapmıştım.  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: