2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362814 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Balotelli riskini alıyosak yanında etoyuda alalım hem q7 eto balotelliyi dizginler futbol oynaması için yönlendirir özellikle q7 ile iyi anlaşırlar bence ama tek başına balotelli büyük risk olur saçmalarda gecelere akarsa şampiyonluk gider he oynarsa enteresan işler yapar tabi öylede bi yetenek. Balotelli eto alınırsa birliktede oynayabilirler cenkte kenarda kozumuz olur.
q7 demokrat adamdır öyle kimseyi dizginlemez nasıl istiyorsan öyle davran kaaarrşim der .. sonra?
sonra bir fener maçı olur vodafoone arenada.. bu iki deli; hakeme ve gıcık fenerli topçulara falan bir sinirlenirler  inönünün ambiyansıyla var ya offf.. dövüş kıyamet..
sonra biz de ineriz sahaya ne olduğunu anladığımızda iş işten geçmiş olur..

Ama iyi senaryoda balotelli ve eto'o çok gol atar 30 da turlarız  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bu arada maaş konusunda o kadar paramız yok mottosu artık doğru değil. bu kavram stad açılmadan önce evet doğruydu çünkü doğru düzgün stad gelirimiz yoktu ama artık bu gelirimiz de var ŞL gelirlerimiz de olacak ve bu bağlamda oyuncu maaşlarının total gelirin belirli yüzdesini geçemez şartını sağlamamız çok da zor olmayacak. yönetim burada takım içi dengeleri çok oynatmamaya çalışıyor esas kriter bu. başkan bu sene 500bin forma satışı hedefi koymuş ve ben ŞL maçlarının da gazı ile ve olası şampiyonluğumuzla gerçekleştirilebilir bir hedef olduğunu düşünüyorum.
500bin forma icin eto gibi balotelli gibi futbolcu sart. 200bin quaresma formasi satsak kalan 300bjnden 20-30 bin adriano satilir 20bin civari ermeni vatandaslarimiz aras formasi alsa baska da futbolcu formasi satilmaz bu miktarlarda.
Simdi cenk 30gol atsa formasi eto kadar satilmaz ismi cenk olan kardeslerimiz alir
Balotelli gelip 3 gol atsa 100bin forma satar
Eto da ayni sekilde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

500bin forma icin eto gibi balotelli gibi futbolcu sart. 200bin quaresma formasi satsak kalan 300bjnden 20-30 bin adriano satilir 20bin civari ermeni vatandaslarimiz aras formasi alsa baska da futbolcu formasi satilmaz bu miktarlarda.
Simdi cenk 30gol atsa formasi eto kadar satilmaz ismi cenk olan kardeslerimiz alir
Eto da ayni sekilde
Abi o biraz eskidendi ya isme göre forma alma olayı. Şimdi taraftar bilinçli gidip her sene alıyor formasını. Geçen sene 400 bin forma sattık toplam sen 200 bin quaresma alsa diyorsun, yarısı Q7 için mi aldı formaları yani? Taraftar daha bilinçli ve her sene elinden geldiğince alıyor formasını, yıldız futbolcu sadece daha fazla taraftar çeker ki zaten full oynuyoruz. Forma olayında kısmen katılıyorum ama oranların bu kadar yüksek olmadığını dile getirmek istiyorum. O satılan formalar içinde yıldız olduğu için alınan oran %5 i 10 u geçmez oradan kalan paradan da bize bir fayda gelmez.
Ha Man Utd Real Madrid gibi uluslararası bir kulüp olursun asyada dünyada mağazaların olur formaların satılır buna katılırım ama Türkiye'de öyle olmuyor o işler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi o biraz eskidendi ya isme göre forma alma olayı. Şimdi taraftar bilinçli gidip her sene alıyor formasını. Geçen sene 400 bin forma sattık toplam sen 200 bin quaresma alsa diyorsun, yarısı Q7 için mi aldı formaları yani? Taraftar daha bilinçli ve her sene elinden geldiğince alıyor formasını, yıldız futbolcu sadece daha fazla taraftar çeker ki zaten full oynuyoruz. Forma olayında kısmen katılıyorum ama oranların bu kadar yüksek olmadığını dile getirmek istiyorum. O satılan formalar içinde yıldız olduğu için alınan oran %5 i 10 u geçmez oradan kalan paradan da bize bir fayda gelmez.
Ha Man Utd Real Madrid gibi uluslararası bir kulüp olursun asyada dünyada mağazaların olur formaların satılır buna katılırım ama Türkiye'de öyle olmuyor o işler.
Ayrıca formalara %15 zam geldi. Ok rakiplerimizde de bu düzeyde ama geçen seneki enflasyon %9 üstüne son olaylardan sonra dolarda arttı, paramız iyice çöp oldu. Bari yönetim biraz kampanya filan yapsa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano dün nevzat demirde çalışmalara başlamış.

Çevrimdışı tangaz

yakışıklı oyuncu kontenjanını yükseltmek lazım zamanında kızlar deli gibi ilhan mansız forması alıyordu aynı r.madrid gibi yapmalıyız adamlar sırf bu nedenle di maria'yı göndermişlerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Şu an zaten 3 tane forvet oyuncumuz var üstüne 2 tane daha alınacağını düşünenleri hayalperest buluyorum. Eto'o Balotelli Gomez ya da başka biri ama tek forvet gelir. Cenk de muhteşem bir forvet oyuncusu sadece Türk olduğu için hakettiği değeri görmüyor. 2 tane yabancı gelirse Cenk ne olacak? Bizim yurtdışına satma ihtimalimiz olan futbolcular Tolgay, Frei, Oğuzhan, Aras ve Cenk bunları bir şekilde parlatacak şekilde bir transfer politikamız olacağını düşünüyorum.

Eto yu sadece santrafor olarak görmemek lazım.
Bu üçlü + Oğuzhan değişimli olrak Gomez + Sosa yerlerine düşünülebilir. Eto ikinci forvet ve forvet arkası olarak oynayabilir.
Balo + Gomez kesinlikle olmaz ama Balo + Eto olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

gomez o kadınla evlenmekle hata etti! yaşlı kadın ekstra tedbirlidir o, şimdi hemen çocuk ister yaşım geçti hemen çocuk istiyorum çocuklarımı güvensiz ortamda büyütemem falan der. hata bizde adama bulacaktık şöyle genç çılgın deli dolu bir kız. gözünü budaktan esirgemeyecekti  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Jukebox

yakışıklı oyuncu kontenjanını yükseltmek lazım zamanında kızlar deli gibi ilhan mansız forması alıyordu aynı r.madrid gibi yapmalıyız adamlar sırf bu nedenle di maria'yı göndermişlerdi.
:kop: :kop:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tangaz Abi'cim bizde de Olcay var dünya yakışıklısı onu unutma lütfen  :biggrinking:

Çevrimdışı OrhanAker

gomez o kadınla evlenmekle hata etti! yaşlı kadın ekstra tedbirlidir o, şimdi hemen çocuk ister yaşım geçti hemen çocuk istiyorum çocuklarımı güvensiz ortamda büyütemem falan der. hata bizde adama bulacaktık şöyle genç çılgın deli dolu bir kız. gözünü budaktan esirgemeyecekti  :bandit:
34 abi daha :D

Çevrimiçi Necmi

Eto da ayni sekilde

yok be dostum kimse isimli forma almıyor stada gittiğinde belki
100 kişiden birinde görürsün isimli forma mesela bizim forum grubunda isimli forma
bir AdemG de vardı oda yazdırmazda geçen senenin çubuklusunun arka
isimsiz kötü görünüyor diye yazdırmıştı isimli yazdıranlarda kendi ismini yazdırır.
mesela ben geçen sene quaresma farması hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadaşlar konu ile akalı değil ama bir soru sormak istiyorum...

- Her sene düzenli forma ve diğer ürünleri alıyorum klube destek için ama "Formanın klube cok para kazandırmagını forma satısıdan %25-30 arası bır gelir elde ettıgını, aslında t-shirt , eşofman vb gıbı urunlerın daha cok kazandırdığını" söyledi arkadaşlarım bir kac yerde?  Sizce bu durum doğru mudur ?  :money:

Çevrimdışı tangaz

hatun gomezden 6 yaş büyük 36-37 yaşlarında çocuk doğurmak için son demlerini yaşıyor bu yaşlarda evlenen kadınlar hemen çocuk yapmak ister treni kaçırmadan  :D

Çevrimdışı tangaz

Tangaz Abi'cim bizde de Olcay var dünya yakışıklısı onu unutma lütfen  :biggrinking:

geçen gün çıkan videolarını görmedin mi? (olcay, ozzie, cenk, necip) bu 4lü hep birlikte takılıyorlar şayet yılda 5er  trilyonu çeplerine koymasalardı hepsi birer apachi olurdu benden söylemesi  :evillol:

Çevrimiçi sozkul

Bugün futboldan yemek gurmeliğine terfi ettim. Izgarası güzel, ama iyi bir yerde dene. Bence paellanın içinde de lezzetli oluyor.

Istakoz, Paella'ya harcanır mı arkadaşlar yapmayın lütfen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Istakoz, Paella'ya harcanır mı arkadaşlar yapmayın lütfen.
Bence başlığın adını "2016-2017 Transfer Sezonu ve acıkanlar için yemek önerileri" olarak değiştirme zamanı geldi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bence başlığın adını "2016-2017 Transfer Sezonu ve acıkanlar için yemek önerileri" olarak değiştirme zamanı geldi  :evillol:

dostum herşey hep bu F.Ormanın yüzünden transferleri hep son güne bırakıyor olan da bize oluyor. beklerken acıkıyoruz  :icool:

Çevrimiçi Necmi

- Her sene düzenli forma ve diğer ürünleri alıyorum klube destek için ama "Formanın klube cok para kazandırmagını forma satısıdan %25-30 arası bır gelir elde ettıgını, aslında t-shirt , eşofman vb gıbı urunlerın daha cok kazandırdığını" söyledi arkadaşlarım bir kac yerde?  Sizce bu durum doğru mudur ?  :money:
aslında hiç alakası yok tamam %30 lu bir rakam bırakıyor amabirde
toplu aldığın para var. buda %50 ye tekabul ediyor tekstil sektöründeki kâr marjı
budur zaten en azından sektördeki diğer ürünlerde elde edilen kar marjından fazladır
takım ürünleri elde kalma riski yok diğer ürünlerde bedenler seri yapılır tüm bedenleri alırsın
ve bazı bedenlerin sürümü düşüktür elde patlar birde sezon devam ettikçe malın değeri düşer
forma öyle değil bir sene boyunca tek fiyattan satılır. bir formadan 50 lira kâr edersin bir tshort tan
20 lira kazanırsın. 500 bin forma sattığın yerde aynı kazancı 1.250 M tshort satarak elde edersin
satabilirmisin bence satamazsın. formanın direk pazarı var. yaz kış

Çevrimiçi sozkul

Kulübün kazandığı para açısından formayı nereden aldığın önemli, kulübe bağlı kartal yuvasından alırsan kar marjı katlanıyor.

Çevrimdışı tangaz

Forma konusunda şu da unutulmamalı. şayet her yıl 500binin üzerine koyarak satarsak takip eden antlaşmalarda alacağın toplu para miktarı artar yatırımcıyı çekersin cazibe merkezi olursun  :money:

Çevrimdışı İhsan

Gunaydin herkese...yonetimden bir krose bekliyorum acikcasi,everton'dan lukaku favorim,bu kadar sakinlik hayra alamet degil  :tabe:

krose demişken KROSE olsun  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 11:41:01 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Gunaydin herkese...yonetimden bir krose bekliyorum acikcasi,everton'dan lukaku favorim,bu kadar sakinlik hayra alamet degil  :tabe:
80 M euro istiyor Everton

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

34 degil 37 hatta 38 e girecek , Gomezden 7 yas büyük :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: