2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343722 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

forvete mandzukiç en doğru hamle olacak gibi duruyor iyi bir çalışma ile satınalma opsiyonlu kiralanabilir koşullar oluşuyor gibi, forvet arkasına ise adrian lopezi koyduk mu leblebi gibi gol atarız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan bugun basin toplantisi yapacakmis

Eyvah simdi yandik , Sığınaklara gecelim beyler :evillol: :evillol:

Bakalim kimin basina ne gelecek :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Başkanın konuşmasını Game Of Thrones'in yeni bölümü gibi bekliyorum  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı İhsan

Mandzukic mi sizce yoksa falcao mu hangisini istersiniz ?

Dzeko veya Mandzukic tipi biri lazım bize.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

İşte Beşiktaş'ın Jose Sosa kararı http://buff.ly/2a3AF3c

Sosa Esini ikna etmek icin cok ugrasmis ama Esi ya Ailen ya Beşiktaş demiş..

Samimiyetsizlik!!

Bazı yorumcular Sosa bu konuda haklı diyor da yanlış diyor

Boyle bir sey varsa eger eşin Istanbul'u istemiyorsa

Sen  Sosa olarak gurbetçi futbolcusun,bırak aileni Güvenli Arjantin de tek başına oyna
Biri böyle akıl verse senin samimi olmadığını bu çelişkiyle söylese
ne diyeceksin ona,
Arjantin güvenli değil eşimi kaçırırlar,çocuklarımı fidye için kaçırırlarmı diyeceksin

Samimi ol Sosa, delikanlı ol..!!

getir 7-8 milyon euro yu git dedi sana yönetim..
eğer değerin bu kadar değilse,sen zaten buyuk topçu değilsin.!!

İtalyan gazetelerin den okuduğum Milan da seni kelepir diye yedek olarak alacaktı,
şimdilik Fifa ya şikayet edilme korkusuyla vazgeçmiş bu transferden.

O zaman bu kapris niye?Amaçın şimdide Beşiktaşdan yüksek yıllıkmı kopartmak?

Samimi ol Sosa,delikanlı ol!!

Saygılar

Samimiyetsizlik!!

Sen  Sosa olarak gurbetçi futbolcusun,bırak aileni Güvenli Arjantin de tek başına oyna
ne diyeceksin ona,
Arjantin güvenli değil eşimi kaçırırlar,çocuklarımı fidye için kaçırırlarmı diyeceksin

İtalyan gazetelerin den okuduğum Milan da seni kelepir diye yedek olarak alacaktı,

Saygılar
Evet Ailesini Arjantin de birakip burda futbol hayatina devam etmesi de bir seçenek lakin Burada Gozunun onundeyken Esi hamileyken bile kendini futbola veremeyen adam Ailesini orada birakirsa hic oynayamaz en iyisi her iki tarafında Memnun olacagi sekilde bu isi sonlandırmak....

Oyle dedigin gibi basit degil o isler daha yaşini bile doldurmamis iki cocugunu ve esini dunyanin obur ucunda birakip burda Futbil hayatina devam etmek.

Samimiyetsizlik!!

ne diyeceksin ona,

Saygılar
Sosanin esinin Dış basina yaptigi aciklama buyuk talihsizlik Ülkenin imaji acisindan..

Kadin resmen İstanbulun göbeğinde oturuyoruz evimizin yanindan tanklar geciyordu ustumuzden Ucaklar ucuyordu demiş.. :s20: :s20:

Adriano bile Turkiyede yasananlardan dolayi ben ve esim gelmeyi hic düşünmüyorduk demiş

Yöneticiler bize Istanbulu anlattiktan sonra ikna oldum demiş

Çevrimdışı tangaz

Evet Ailesini Arjantin de birakip burda futbol hayatina devam etmesi de bir seçenek lakin Burada Gozunun onundeyken Esi hamileyken bile kendini futbola veremeyen adam Ailesini orada birakirsa hic oynayamaz en iyisi her iki tarafında Memnun olacagi sekilde bu isi sonlandırmak....

Oyle dedigin gibi basit degil o isler daha yaşini bile doldurmamis iki cocugunu ve esini dunyanin obur ucunda birakip burda Futbil hayatina devam etmek.

netice de bu Sosanın samimiyetsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. her sene bir şey bahane ediyor çünkü adamın sicili bozuk. ne kadar haklı gerekçe sunarsa sunsun yalancı çoban misali inandırıcılığı kalmıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

Adriano ile mi anlaştık?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Jukebox

Baskan bugun basin toplantisi yapacakmis

Eyvah simdi yandik , Sığınaklara gecelim beyler :evillol: :evillol:

Bakalim kimin basina ne gelecek :D
Birilerini yine kronik sakat ilan etsinde rahatlayalım  :evillol:

netice de bu Sosanın samimiyetsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. her sene bir şey bahane ediyor çünkü adamın sicili bozuk. ne kadar haklı gerekçe sunarsa sunsun yalancı çoban misali inandırıcılığı kalmıyor...
Abi eşler bu konuda buyuk etken oluyor maalesef..

Gomezde Darbe girisimi olmasaydi %100 imzalayacaktı , Olaylardan sonra Mustakbel eşi Istanbulda yasamak istemediği icin Gitmeyi tercih etti :by2:

Keza Az oncede yazdim Adriano da Esim ve ben Gelmeyi düşünmüyorduk Istanbulu anlattiklarindan sonra fikrimizi değiştirdik demiş röportajında.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 10:45:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Adriano ile mi anlaştık?
:alala: :alala:

Anlaştık derken 3 yillik sozlesme imzaladik adam Istanbula geldi dün :bandit:

Çevrimdışı panic13

:alala: :alala:

Anlaştık derken 3 yillik sozlesme imzaladik adam Istanbula geldi dün :bandit:

lannn :D

memleket şirazemizi bozdu :D Çok büyük transfer, başta başkan olmak üzere herkese helal olsun :)

Şimdi bir de Gomez yerine bir adam lazım. Bence Eto ile 1 yıllık uygun. Hem lider karakteri hem golcülüğü uygun. EUR 2-2,50 milyon civarı maaş ile bitirilir ise bence bize uyar.

Birilerini yine kronik sakat ilan etsinde rahatlayalım  :evillol:
Yok o açıdan demedim yahu

Hangi futbolcuyu ansa onun basina bisey geliyor hangi Ülkeyi ansa o ulkede biseyler oluyor o açıdan dedim :evillol:

Aroon Ramsey Vol2 :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

memleket şirazemizi bozdu :D Çok büyük transfer, başta başkan olmak üzere herkese helal olsun :)

Şimdi bir de Gomez yerine bir adam lazım. Bence Eto ile 1 yıllık uygun. Hem lider karakteri hem golcülüğü uygun. EUR 2-2,50 milyon civarı maaş ile bitirilir ise bence bize uyar.
balotelli :D ?

Çevrimdışı tangaz

@panic13 dostum olaylara fransız kalmışsın sanırım şunu da ekleyeyim de keyfin tavan yapsın adamın bonservisini de 3 taksitle 600bin euroya aldık. taksitler 2016-150k, 2017-200k 2018-250k  :bandit:

Buyuk Cogunlugumuz Eto yu istiyor zaten 1 Yil isimizi fazlasiyla görür

Hem ligi taniyor hemde bizim sistemde en az 20 tane birakir tecrübesi yeter Inanilmaz klas yasina ragmen yaptiklari ce mucadelesi ortada

Oda bizi cok istiyor zaten Yeniden S.liginde oynamayi cok isterim bunun icin maasimdan fedakarlik bile yapmaya hazirim demis bizim yoneticilerle surekli temas halindeymis alin beni diye , Menajeri ile haber yoluyormuş devamli :bandit:

Çevrimdışı Jukebox

Hangi futbolcuyu ansa onun basina bisey geliyor hangi Ülkeyi ansa o ulkede biseyler oluyor o açıdan dedim :evillol:

Ama hep Beşiktaş'ı savunduğundan oluyor abi,temiz kalpli adam.  :lol:
Ramsey'in ki lanet.  :lol:

Çevrimdışı panic13

balotelli :D ?

Memlekette yeteri kadar manyak var, birine daha gerek yok.

Ayrıca, bize net golcü lazım. Hiç bir zaman net golcü olamadı. Çok güçlü ve teknik bir oyuncu ama bizim ihtiyacımız değil. Bize net golcü lazım.

Avrupa'da net golcü modasının olmaması bizim ihtiyacımız olmadığı anlamına gelmiyor. Adamlar bizden en az 2-3 yıl önde gidiyor mantalite olarak. Orada sadece golcü değil, takım oyuncusuna da ihtiyaç var. Bizde ise o kadar net bir ayrım yok. alex/sosa şeklinde bir 10 numara ve Gomez/Drogba gibi net santraforlar bariz fark yaratabiliyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kaka ne durumda bilen varmi? en son amerikada oynuyordu ve fenada işler yapmiyordu. bir yilligina kiralasak, işimizi görmezmi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Abi eşler bu konuda buyuk etken oluyor maalesef..

Gomezde Darbe girisimi olmasaydi %100 imzalayacaktı , Olaylardan sonra Mustakbel eşi Istanbulda yasamak istemediği icin Gitmeyi tercih etti :by2:

Keza Az oncede yazdim Adriano da Esim ve ben Gelmeyi düşünmüyorduk Istanbulu anlattiklarindan sonra fikrimizi değiştirdik demiş röportajında.

ben şahsen gomezin güntekin ve metine konuk olduğu gün imzalamayacağını söyleyenlerdenim. adamı burada parlattık o da o gün kıçının başının oynadığı mesajını latinler gibi cıvıtarak değil de alman ciddiyeti edasıyla vermişti.

elin adrianosu kulaktan dolma bilgilerle güvenerek geliyor da burada 1 yıl geçiren gomez mi ikna olmuyor??? adam bize gelmeden bitikti burada dirildi ve şimdi bizi beğenmiyor gerisi hikaye benim nazarımda ilerde inşallah tekrar görüşürüz demek hele bir 35 olayım para için çine gitmektense belki tekrar türkiyeye gelirim demektir.

Çevrimdışı federo

süper kupa biletleri satışa çıkmış..

Çevrimdışı Jukebox

kaka ne durumda bilen varmi? en son amerikada oynuyordu ve fenada işler yapmiyordu. bir yilligina kiralasak, işimizi görmezmi?
Kaka 34 yaşında ve futbolu kafasında bitirmiş bir adam abi.
Amerika'da tatil yapıyor bir nevi zaten yanılmıyorsam babadan falan zengindi,öyle bir hikayesi vardı.
Bu bilgiyi niye verdim çünkü adam için para da çok önemli değil.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

ramseyi mi aldık lannn  :D
sosanın boşluğunu ziyadesi ile doldurur arada 2-3 de renkliyi tahtalı köye yollar ülke temizlenir  :evillol:

Etiketler: