2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357654 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Vergi borçlarına yapılandırma geliyor. Yine GS dört ayak üzerine düştü.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 19:27:22 Tolga ]

Çevrimdışı tangaz

klasik transfer dönemi ritüeli başlamış burda... herkesde bi kötü senaryolar falan... valla tuafsınız hee... bizim ligi premier lig sanıp yorum yapıyosunuz.. yok 3 oluruz yok 5 oluruz fln... rahat olun olmayız... he şenol güneş istediğim transferler yapılmadı ben istifa ediyorum der.. ozaman oluruz 3 de oluruz 5 de 10 da..

elalemin takımlarını gözünüzde büyütmeyin bukadar.. hersene toplama takım yapıp duruyolar işte...

tek sıkıntı cl de patlıcaz.. onuda göze almak lazım yapcak bişey yok...

ben burada kimsenin renklilerin takımını büyüten bir yorum görmedim sadece fener transferleri erken yaparak doğru yaptı kıvamında yorum var ki bu da doğru görünüyor. 3.5. oluruz die bir mesajda yok ortada.  burada ben dahil yapılan eleştiriler planlama hatası merkezli. elimizde bonservis parası yokken bonservisli oyuncu kovalamanın zorlamanın hataları eleştiriliyor. her sene yapılan son güne bırakmanın handikaplarının yarattığı sonuç eleştiriliyor. mesela arsenale elendik sonra gittik sosayı aldık gibi. ki bu sene onları alabilecek bir bpnservisde yok elimizde geçen sene düşeşe demba ve atınç satıldı da herkes bu sene de benzer hayaller kurdu. yönetimden bir şehir efsanesi yaratıldı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

töreyi satarım o parayla da takım kurarım die yola çıkmak fal açmakla eşdeğerdir. yapılması gereken free oyunculara imza parası karşılığı çökmekti. büyük hata edildi...

Tamam da abi yapıldı zaten bu dediğin, Fabri'yle Gökhan Gönül alındılar free'den?

Transfer döneminde bütün transferleri free'den adamlarla mı kuracaktık, anlayamıyorum?

Sene bittiğinde Atiba/Sosa sorunu yoktu, Gomez çok büyük ihtimal kalacak gibiydi, hatta İsmail de kalacaktı. Orta bir şey yokken onların yerine free'den adam mı alacaktık?

Kadroya kağıt üzerinde 1 stoper ve 1 sol bek gerekiyordu, Töre'den gelecek parayla da onlar alınacaktı. Beklenmesinden normal bir şey yok.

Ama terör Sosa'yı, darbe Gomez'i kaçırınca, işler bu hale geldi.

Çevrimdışı onurturan

Şaşırdık mı ? Hayır.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 19:27:52 Tolga ]

Çevrimdışı tuncaboylu

elinde harcayacak bonservis parası yokken gidip kamil glik izlemek falan neyin mantığıdır anlayan varsa beri gelsin...

Töre satıldı gözüyle bakılıyordu.

Çevrimdışı tangaz

şayet doğruysa hiç şaşırmadım bu cincon derin devletin alasıdır herifler tam mason her türlü sıyrılıyorlar. son 10 şampiyonluklarını paralelcilerle kazanmışlardı zaten. işin garip tarafı hem mason hem paralelci  :alala:
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 19:28:11 Tolga ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

klasik transfer dönemi ritüeli başlamış burda... herkesde bi kötü senaryolar falan... valla tuafsınız hee... bizim ligi premier lig sanıp yorum yapıyosunuz.. yok 3 oluruz yok 5 oluruz fln... rahat olun olmayız... he şenol güneş istediğim transferler yapılmadı ben istifa ediyorum der.. ozaman oluruz 3 de oluruz 5 de 10 da..

elalemin takımlarını gözünüzde büyütmeyin bukadar.. hersene toplama takım yapıp duruyolar işte...

tek sıkıntı cl de patlıcaz.. onuda göze almak lazım yapcak bişey yok...
Kim 3. 5. oluruz yazmış bir söyler misin, örnek gösterir misin?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kutay

emre güral antalyaspora gitmiş etoya çökeceğiz sanırım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece onların değil, tüm kulüplerin vergi borcu var.

Sürekli vergimizi ödüyoruz diye hava atan Fenerbahçe bile 73 milyon lira ceza aldı; Aziz Yıldırım açıkladı 1 ay önce.

http://www.ligtv.com.tr/haber/vitor-pereira-ile-devam-etme-karari-aldik

[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 19:28:37 Tolga ]

Çevrimdışı tangaz

Tamam da abi yapıldı zaten bu dediğin, Fabri'yle Gökhan Gönül alındılar free'den?

Transfer döneminde bütün transferleri free'den adamlarla mı kuracaktık, anlayamıyorum?

Sene bittiğinde Atiba/Sosa sorunu yoktu, Gomez çok büyük ihtimal kalacak gibiydi, hatta İsmail de kalacaktı. Orta bir şey yokken onların yerine free'den adam mı alacaktık?

Kadroya kağıt üzerinde 1 stoper ve 1 sol bek gerekiyordu, Töre'den gelecek parayla da onlar alınacaktı. Beklenmesinden normal bir şey yok.

Ama terör Sosa'yı, darbe Gomez'i kaçırınca, işler bu hale geldi.

cebinde kuruş bonservis yok gidip kamil izliyorsun kolarov kasıyorsun sonra nkoulouya çok imza parası istedi diyorsun. töreden gelecek paraya bel bağlayarak Beşiktaşı yönetemez hiç bir yönetim. gomez çok büyük ihtimalle kalmayacaktı ben ilk açıklamasında çok büyük ihtimalle gidecekti diyenlerdendim. zaten farbi+ismail kalsaydıda gidecekti...

Çevrimdışı doganay

Yonetim cozer bir sekilde rahat olun. Ne yokluklarla kimler geldi. Simdi sampiyon oldu SL oynayacagiz, bir hafta sonra yabanci ulkelerde kimse darbe marbe hatirlamaz. Gelir birileri

Çevrimdışı tangaz

Töre satıldı gözüyle bakılıyordu.

öyle bir gözle bakarak beşiktaşı yönetemez hiç bir yönetim. fal açarak koskoca beşiktaş mı yönetilir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Çok fena çuvalladık nasıl toplarız buradan ne yaparız bilmiyorum gomez gelseydi stoper ve sol bek transferlerini bitirirdik.yada yönetim sol bek ve stoper transferlerini bitirip gomezi bekleyecekti.bide en çok üzüldüğüm Beşiktaşın kasasında sözleşmeler var dedikleri fabrinin sözleşmesiymiş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx  ooo kimler var burada

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok fena çuvalladık nasıl toplarız buradan ne yaparız bilmiyorum gomez gelseydi stoper ve sol bek transferlerini bitirirdik.yada yönetim sol bek ve stoper transferlerini bitirip gomezi bekleyecekti.bide en çok üzüldüğüm Beşiktaşın kasasında sözleşmeler var dedikleri fabrinin sözleşmesiymiş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar utandılar ki bu transferden basının karşısına bile çıkarmadılar zavallı çocuğu  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

cebinde kuruş bonservis yok gidip kamil izliyorsun kolarov kasıyorsun sonra nkoulouya çok imza parası istedi diyorsun. töreden gelecek paraya bel bağlayarak Beşiktaşı yönetemez hiç bir yönetim. gomez çok büyük ihtimalle kalmayacaktı ben ilk açıklamasında çok büyük ihtimalle gidecekti diyenlerdendim. zaten farbi+ismail kalsaydıda gidecekti...

Gomez gideceğini belli etmedi. Metin Albayrak'ın açıklamaları fiyasko falan da, belli ki yönetime kalma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmiş.

Dediğim gibi sene bittiğinde ve GG ile Fabri geldiğinde kadroda 2 eksiğimiz(sol bek + stoper) ve bir belirsizliğimiz (Gomez) vardı. Onlar için de acele etmeye gerek yoktu, ön eleme oynamayacaktık çünkü.

Şimdiki olağanüstü şartlara bakıp, 2 ay önce şöyle böyle yapılmalıydı demek bence doğru bir değerlendirme olmuyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez gideceğini belli etmedi. Metin Albayrak'ın açıklamaları fiyasko falan da, belli ki yönetime kalma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmiş.

Dediğim gibi sene bittiğinde ve GG ile Fabri geldiğinde kadroda 2 eksiğimiz ve bir belirsizliğimiz (Gomez) vardı. Onlar için de acele etmeye gerek yoktu, ön eleme oynamayacaktık çünkü.

Şimdiki olağanüstü şartlara bakıp, 2 ay önce şöyle böyle yapılmalıydı demek bence doğru bir değerlendirme olmuyor.
O zaman neden alternatifimiz var denildi? Madem denildi Albayrak'ın açıklamasının anlamı ne? Birisi yalan söylüyor ama kim? Yine mi pembe yalan? :D 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman neden alternatifimiz var denildi? Madem denildi Albayrak'ın açıklamasının anlamı ne? Birisi yalan söylüyor ama kim? Yine mi pembe yalan? :D

Transfer döneminde her şeyi olduğu gibi söylemesinler zaten.

Sorulduğunda "Gomez giderse alternatifimiz yok" mu diyecekti Fikret Orman?

Çevrimdışı doganay

Simdide kimse alacak adam yok demedi ki. Alirlar daha eylule cok var :)

Çevrimdışı tangaz

Dediğim gibi sene bittiğinde ve GG ile Fabri geldiğinde kadroda 2 eksiğimiz(sol bek + stoper) ve bir belirsizliğimiz (Gomez) vardı. Onlar için de acele etmeye gerek yoktu, ön eleme oynamayacaktık çünkü.

ben güntekine konuk olduğu gün gideceğini belli ettiğini düşünen ve dillendirenlerdendim. başkanda alternatifi hazır demişti. hani nerede lütfen bir kap gelsin de görelim. sol bek ve 1-2 stoper eksiğimiz ortadayken ve ortada bonservise ödeyebileceğimiz para yokken gidip kamili izleyenleri bana hiç kimse savunamaz...

Çevrimdışı kyiv

Paniğe gerek yok. Bizim gördüklerimizi kulübü idare edenlerde görüyordur. Kulüp üzerinde illa transfer diye baskı yapmamak lazım.Sonra zorlama transferlerin acısını yıllarca çekiyoruz. Bana göre özellikle içsaha maçlarımızda santrafora simental öküzünü koysak iş yapar. Vodafone Arenadaki maçları baskıyla, atmosferle alırız. Deplasmanlar biraz sıkıntı olabilir onun içinde takıma katkı sağlayacak en uygun isimler seçilir.

Siz tarihin hangi döneminde Beşiktaş'ın hazırlık kamplarına tam kadro katıldığını gördüğünüz? Bu hayal ettiğimiz şey bizim kulüp kültürümüzde yok. Dolayısıyla moral bozmak yok.

Yönetime, mevcut futbolculara ve en önemlisi ŞENOL GÜNEŞ'e güveniyorum.Hepsi de halen şampiyonlar!

Çevrimdışı tuncaboylu

emre güral antalyaspora gitmiş etoya çökeceğiz sanırım

Ömer Şişmanoğlu'nun yerine almışlardır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfer döneminde her şeyi olduğu gibi söylemesinler zaten.

Sorulduğunda "Gomez giderse alternatifimiz yok" mu diyecekti Fikret Orman?
Kimseyle görüşmemek de saflık değil mi? Yüzde yüz nasıl güvenebilirsin seni bu kadar oyalayan bir adama? Şimdi ortada kaldın napacaksın?
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 17:19:08 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Gençler uzun bir aradan sonra merhaba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Gomezin alternatifi düşünülmemişse 1.forvet olarak Cenk düşünülmüştür.Bence gayet yeterli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: