2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371896 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ben bu arada gomezden para gelecek %50si bizim işinin de artık yattığını düşünüyorum. öyle bir opsiyon koşul konmuşsa da muhtemelen 30 nisan opsiyonu ile uçtu gitti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Quaresma bile sorgulayacaktır bence durumunu.

elbetteki sorgular adamın eşi çocuklarını göstererek "hey ricardo napıyoruz" sorusunu soracaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fernando Llorente sevilladan alamazmıyız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcao ya yönelmek lazım direk hiç başka ise bulaşmadan. Bize alinacaksa Falcao lazim

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşüşte olan futbolculara yönelmeliyiz

Torres , Llorente , Balotelli , Dzeko gibi

Falcao falan HAYAL

Balotelli Kafadan sakat olmasa bizim sistemde is yapar ama Herifin ne zaman nerde ne yapacagi belli olmuyor RISK , Bu risk alinirmi ? Emin degilim..

Torres de bizim.sitemde is yapar Llorentede yapar ikiside agir oyuncu lakin Gomezin de hızlı olduğu soylenemez

Bu nedenle Winner Ozelligi olan Llorente ve Torres zorlanmali...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Bence kaotik ortama alışık afrika veya slav ülke oyuncularına yönelmeliyiz kısa vadede.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Misirli oyuncu da olur aslinda

Quaresma bile sorgulayacaktır bence durumunu.
Hiç sanmiyorum

Takimda en cok teklif alan oyuncu olmasina ragmen teklifleri kabul etmiyor..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bu arada gomezden para gelecek %50si bizim işinin de artık yattığını düşünüyorum. öyle bir opsiyon koşul konmuşsa da muhtemelen 30 nisan opsiyonu ile uçtu gitti...
Senin olmayan bir oyuncunun satışından bonservis kazanmak bana mantıklı gelmiyor. Hadi diyelim kazanacağız bu miktar maksimum 3,5 milyon euro filan olur ki işimize pek yaramaz o paraya 1 tane sol bek filan alırız veya kira parasına gider alacağımız forvetin bu fiyata bonservisiyle adam alamazsın.
Korku akıl katilidir.

Bence kaotik ortama alışık afrika veya slav ülke oyuncularına yönelmeliyiz kısa vadede.
Brezilyalilar da olur onlarda Gunluk guneslik bir Ulke degil sonucta

Çevrimdışı Serhat Akkaya

elbetteki sorgular adamın eşi çocuklarını göstererek "hey ricardo napıyoruz" sorusunu soracaktır.
Çoluğu çocuğu eşi olmayan insanlar için bu çok basit görünüyor ama birilerinin sorumluluğu sende olunca olaylara çok farklı bakıyorsun, o yüzden empati yapmak önemli.
Korku akıl katilidir.

Weni , Widi , Wici

Yine, Yeni , Yeniden Forvet Adayim :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Çoluğu çocuğu eşi olmayan insanlar için bu çok basit görünüyor ama birilerinin sorumluluğu sende olunca olaylara çok farklı bakıyorsun, o yüzden empati yapmak önemli.

kesinlikle öyle ben 10 sene önce afganistandan bir teklif almıştım üstelik de ülkenin kuzeyi türkmenistan sınırına yakın general raşit dostum kontrolündeki bölgeye yakın bir yerdeydi ve teklif 10 bin dolardı benim buradaki maaşım ise 2bin küsür dolar ancak ediyordu ve ben gitmedim taliban korkusuna.

Çevrimdışı tangaz

Eto'o için antalya ile görüştüğümüz söyleniyor

Çevrimdışı tangaz

scarione şotanın takımı maccabiye gitmiş (bizimle anıldığı için şeyettim)

Eto'o için antalya ile görüştüğümüz söyleniyor
Bence olumlu..

Çevrimdışı tuncaboylu

scarione şotanın takımı maccabiye gitmiş (bizimle anıldığı için şeyettim)

Fenerbahçe almasaydı, Şeyşu da muhtemelen Bülent Uygun'un çalıştırdığı Umm Salal SC'ye giderdi.

Ligin kalitesi çok vasat gerçekten, o yüzden lig şampiyonluğu için Gomez'in gitmesinin büyük bir felaket olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe almasaydı, Şeyşu da muhtemelen Bülent Uygun'un çalıştırdığı Umm Salal SC'ye giderdi.

Ligin kalitesi çok vasat gerçekten, o yüzden lig şampiyonluğu için Gomez'in gitmesinin büyük bir felaket olduğunu düşünmüyorum.

fenerde de rvp gitmiş sanırım hatta bonservis vermiyormuş kimse stoke city kiralıyor söylentileri ada basınına sıçramış. bence kiralık niasse hamlesi ile cenk merkezde niasse solda oynatmak çözüm olacaktır. şu aşamada bony llorente torres falcao gibi ismi geçen hiç bir oyuncunun tr.ye geleceğini sanmam. mesela fener skrteli bu haftaya bırakmış olsaydı bu oyuncularda gelmezdi.

Çevrimdışı mylife1903

Yeni model muz cumhuriyetleri yok mu oralardan iki tane oyuncu getirsek yeter.

Çevrimdışı yigitcan1903

Mevcut kadroyu koruyabildiğimiz ölçüde koruyup lige bakıcaz artık
Kayda değer transferler beklemiyorum
Pek de tadı olmaz zaten futbol vs nin

Çevrimiçi Savaş

Yahu kasmaya ne gerek var al gel bi Nijeryalı genç. Amokachi göndersin işte okulumuz yok muydu bizim Nijeryada?

Cenk ilk 11 bu Nijeryalı da yedek olsun işte.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Başkanımız Fikret Orman "Sosa'ya karşılık  Luiz Adriano takasını" kabul etmiş.

26 maçta 4 gol 4 asistlik Seria izlemiyorum ben nasıldır sizce iş yapar mı bizde?

Çevrimdışı Forza.55

eto'o bizi bir sene götürür bence alınırsa işi yapar.ligde 20 tane atar en az.

Çevrimdışı cursedofdragon

falcao ismi geçiyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

eto'o bizi bir sene götürür bence alınırsa işi yapar.ligde 20 tane atar en az.

Bende alınması taraftarıyım ama gültekin gencer satmıcaklarını söyledi. GS de istedi sanırım.
En azından bu orta saha ıle baya atardı tanıyoda ligi.  :boxin:

Çevrimdışı EagleForce

Fiorentina Gomez'i satarsa para aliyoruz kiralarsa alamiyoruz diye konusuyoruz. Burda konusuldu mu bilmiyorum ama Gomez'i takasta kullanirlarsa noluyor? Aslinda satmis oluyorlar ama karsiliginda para yerine futbolcu aliyorlar. Futbolcunun yarisi bizim mi oluyor? :D

Çevrimdışı Kalyoncu

falcao ismi geçiyor.
İmkansız Mayıs gibi anlaşmış olsak şimdi gomez gitti Falcao geldi diye seviniyorduk.gustavo gomez bitti geliyor yazmış sporx

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: