2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Buyur abi Mathieu bu yoklukta alabileceğimiz iyi stoperlerden.
iyide burdada çoğunlukla sol bek oynuyor :alala:
tamam stoper oynadığı maçlarda var ama sanki solbek
oynadığında daha etkili

Çevrimiçi Samet Ç

iyide burdada çoğunlukla sol bek oynuyor :alala:
tamam stoper oynadığı maçlarda var ama sanki solbek
oynadığında daha etkili
Bu videoda sol bek oynadığı maç sayısı fazla değil. Barca'nın bekleri sürekli ileride olduğu için arkada kalan boş alan Pique ve Mathieu alıyor o yüzden sol bek oynuyor gibi görmüş olabilirsin. Barca'da 34 maçta 20 kez stoper 14 kez sol bek oynadı. Ligde de 6 kez sol bek olarak maça çıktı 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@atalay da tatile çıktı ellaaam :D Dur, şansımı deniyim.

Şu bizim akıl katacak eleman Mathieu olabilir mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı underworld

DUYUM: Beko, Adriano ve Mathieu transferinde aracı olmuş. Barcelona kolaylık sağlamış. Son karar oyunculardaymış.
Lassa ve thy de el atsın

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı mylife1903

"adriano'yu istemiyorum" deme lüksüm varsa kullanmak istiyorum...
Lukus degil ben de istemiyorum, bizim oyuncumuz degil diye soyluyorum cok mal bir oyuncu o adriano, ceremi ise iyidir, stopere cok ihtiyacimiz yok ama yeterli ve iyi oyuncudur, 4 sene daha rahat oynar. Cussesine gore hizlidir, ayaklari cabukdur, erken uyari sistemi gibidir, iki ayaklidir, topu evelemez, hava topunda iyidir ama nedense takildi kaldi bu cocuk la ligada. Esi mi ispanyol nedir anlamadim yoksa ingiltereye gitmesi kesindi bence, biraz da gozden kacmis bir oyuncu aslinda avrupali gozden cok kacirmaz ufak bir arizasi vardir, milli takimda neden oynayamadigini da anlamiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Lukus degil ben de istemiyorum, bizim oyuncumuz degil diye soyluyorum cok mal bir oyuncu o adriano, ceremi ise iyidir, stopere cok ihtiyacimiz yok ama yeterli ve iyi oyuncudur, 4 sene daha rahat oynar. Cussesine gore hizlidir, ayaklari cabukdur, erken uyari sistemi gibidir, iki ayaklidir, topu evelemez, hava topunda iyidir ama nedense takildi kaldi bu cocuk la ligada. Esi mi ispanyol nedir anlamadim yoksa ingiltereye gitmesi kesindi bence, biraz da gozden kacmis bir oyuncu aslinda avrupali gozden cok kacirmaz ufak bir arizasi vardir, milli takimda neden oynayamadigini da anlamiyorum.

evet bu milli takım meselesi enteresan özellikle de bu turnuvada olmalıydı mesela turnuvada oynayan Rami isimli stoperi de başta almamışlardı birileri sakatlandı da kadroya girdi oda. adamlar hala ah ulan benzema oynacaktı ki diyollaaa :)
ah ulan bir de ilhan oynasaydı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

stoper olduğuna eminmisiniz :alala:
141 maç sol bek
109 maç stoper
23 maç ortasaha sol
videolarına bakıyorum hep sol bek oynamış videolarda :alala:
Son 3 senedir stoper oynamış ağırlıklı olarak, transfermarjt profilinde öyle gösteriyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Son 3 senedir stoper oynamış ağırlıklı olarak, transfermarjt profilinde öyle gösteriyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam sol bek başlayan kariyerine yaşının ilerlemesi ile ters orantılı olarak hızını kaybetmiş ve stopere kaymış. olay bundan ibaret dostlar. quantum fiziği problemi çözmüyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

adam sol bek başlayan kariyerine yaşının ilerlemesi ile ters orantılı olarak hızını kaybetmiş ve stopere kaymış. olay bundan ibaret dostlar. quantum fiziği problemi çözmüyoruz  :D

Thuram gibi bir nevi.  :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

Konuşulmuş olabilir her sayfayı okumadım sosa 6.2 m euro milan teklifi var deniyor
Doğruysa bu teklif eşi ve ikizleriyle mutluluklar dilerim milanoda,yeterli bir rakam

Çevrimiçi Necmi

sabah sabah asporda taneri dinleme gafletinde bulundum
merak ettim bu kadar kin güdecek ne ettik biz buna
twitter hesaplarını kullananlar şuna bir ağzının payını versin bence

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi bi kahvaltı yap, üstüne sigara kendine gelirsin :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Adam nefretle besleniyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Abi bi kahvaltı yap, üstüne sigara kendine gelirsin :)
Yoo aslında bu Beşiktaş düşmanları saldırdıkça iyi yolda olduğumuzu
düşünüyorum bunların hiç bir eleştirisi iyi niyetli olmayacağı için bir konuda yaygara
koparıyorlarsa demekki doğru işler yapılıyor.
Beşiktaş büyük kaos içindeymiş şampiyonlar ligi oynayacakmışız acele etmiyormuşuz
bizi ön eleme oynayacak sanıyor sanırım :alala:
sürekli her kelimesinde Beşiktaş taraftarını doldurmaya çalışıyor :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yoo aslında bu Beşiktaş düşmanları saldırdıkça iyi yolda olduğumuzu
düşünüyorum bunların hiç bir eleştirisi iyi niyetli olmayacağı için bir konuda yaygara
koparıyorlarsa demekki doğru işler yapılıyor.
Beşiktaş büyük kaos içindeymiş şampiyonlar ligi oynayacakmışız acele etmiyormuşuz
bizi ön eleme oynayacak sanıyor sanırım :alala:
sürekli her kelimesinde Beşiktaş taraftarını doldurmaya çalışıyor :D
Bu işi bu kadar aleni hale getirmeleri komik kaçıyor artık. Eskiden böyle inceden inceden yapıyorlardı Lick tv gibi, şimdi artık körün gözüne sokar gibi yapıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün kap gelicek hissediyorum günaydın :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün kap gelicek hissediyorum günaydın :)
Kamp başladı artık KAPılar açılır...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Alman yıldız, Fiorentina’dan kiralık olarak transfer edilirken opsiyon hakkını kullanmamış ve EURO 2016’dan sonra geleceği hakkında karar vereceğini açıklamıştı.

Almanya’nın EURO 2016’ya yarı finalde veda etmesinin ardından gözler Mario Gomez’e çevrilirken aradan geçen uzun zamanın ardından herhangi bir gelişme yaşanmamış ve Başkan Fikret Orman da Gomez’in karar vermesi gerektiği şeklinde ifadeler kullanmıştı.

YASK1903’ün edindiği bilgiye göre; ülkemizde yaşanan darbe girişimi olaylarının ardından yıldız futbolcu Mario Gomez’in Beşiktaş ile sözleşme imzalamak istemediği öğrenilirken Beşiktaş’ın alternatif isimlere yöneldiği bildirildi.

Chelsea forması giyen Loic Remy, Gomez’in alternatifi olarak en güçlü adayların başında geliyor.

29 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla toplam 20 maça çıkarken bunların 6’sında ilk 11’de oynama şansı buldu ve 3 gol attı.

Fransız oyuncunun Londra ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: YASAK1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı OrhanAker

Alman yıldız, Fiorentina’dan kiralık olarak transfer edilirken opsiyon hakkını kullanmamış ve EURO 2016’dan sonra geleceği hakkında karar vereceğini açıklamıştı.

Almanya’nın EURO 2016’ya yarı finalde veda etmesinin ardından gözler Mario Gomez’e çevrilirken aradan geçen uzun zamanın ardından herhangi bir gelişme yaşanmamış ve Başkan Fikret Orman da Gomez’in karar vermesi gerektiği şeklinde ifadeler kullanmıştı.

YASK1903’ün edindiği bilgiye göre; ülkemizde yaşanan darbe girişimi olaylarının ardından yıldız futbolcu Mario Gomez’in Beşiktaş ile sözleşme imzalamak istemediği öğrenilirken Beşiktaş’ın alternatif isimlere yöneldiği bildirildi.

Chelsea forması giyen Loic Remy, Gomez’in alternatifi olarak en güçlü adayların başında geliyor.

29 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla toplam 20 maça çıkarken bunların 6’sında ilk 11’de oynama şansı buldu ve 3 gol attı.

Fransız oyuncunun Londra ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: YASAK1903 ÖZEL HABER
Bu kötü oldu işte.Bari fio iyi paraya satsa :bandit:
Sosa da gidici :bandit:

Kamp başladı artık KAPılar açılır...

inşallah o KAPılar açılsın ve bidaha hiç KAPanmasın :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa da 6.5 milyon € ya Milan a gidiyormuş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Yine mi Remy yahu başka adam mı yok

çokta kötü olmadı :) Sosa'dan 6.5 milyon € gelir 5-6 milyon €'da gomez den gelir çünkü gomez fiorentina'da kalmak istemiyor.

3 milyon € töreden geldi. 14-15 milyon €'ya 1 sol bek 1 stoper 1 tane oyun kurucu 1 tane forvet kiralık alınır :)

Yine mi Remy yahu başka adam mı yok

remy'i istememizin sebebi kanatta oynuyabiliyor :) Yeri gelir cenk forvete geçer remy kanat oynar :)

Etiketler: