2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403488 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa kalsa da Scarione'nin gelmesini isterim.Bonservissiz,yıllık 700-800 alsa çok iyi olur
+1
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

13-5-33 kalması durumunda "gustavo - obi - kolarov"  ben buma fitim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cisse557

Ilk kez duyum aldım. Mathieu bitmiş deniyor.

Çevrimdışı Bishamon

O değilde ben Bobo'yu özledim yahu  :iblush: :iblush:

Çevrimdışı Kalyoncu

Murat özen 2-3 güne gelişmelerr yazarım demiş birşeyler bitme aşamasında demekki

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ilk kez duyum aldım. Mathieu bitmiş deniyor.
Bu Mathieu bana çok fena bir şekilde Escude'yi hatırlatıyor. İspanya'da oynayan Fransızlar, sol bek oynayabiliyorlar, geliş yaşları bile aynı.

Umarım sonları benzemez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Bu Mathieu bana çok fena bir şekilde Escude'yi hatırlatıyor. İspanya'da oynayan Fransızlar, sol bek oynayabiliyorlar, geliş yaşları bile aynı.

Umarım sonları benzemez.

Pek özelliklerini bilmiyorum ama Barcelona'dan hiçbir oyuncuya hayır demem Arda hariç :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Umarım sonları benzemez.

escude ile bu farklı abi :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Umarım sonları benzemez.

Senin pozitifliğinde kayboluyor okumaktan zevk aldığım biriydin yapma be abi :)  bu darbe girişimi İsmaili bile savunacak doneler bulan adamı ne hale getirdi.mathieu için senin siteye baksana bir istatislikler hakkında bilgilendir bizi :)

Çevrimdışı Berat

Escude - Mathieu karşılaştırması yapmayın :D

Çevrimiçi Samet Ç

Scarione'yi Şenol hoca istememiş. Yurt dışında bir takıma gidecekmiş. Scarione'nin TR haklarına sahip menajer açıkladı.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Umarım sonları benzemez.

Mathieu yılan gibi adam.Boyuna göre hızı da çok iyi.Düşün 1.90 boyuyla bek oynuyor :D Avrupa'daki en underrated defans oyuncularından biridir bana göre.

Ama kap görmeden inanmam bu adamın bize geldiğine.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin pozitifliğinde kayboluyor okumaktan zevk aldığım biriydin yapma be abi :)  bu darbe girişimi İsmaili bile savunacak doneler bulan adamı ne hale getirdi.mathieu için senin siteye baksana bir istatislikler hakkında bilgilendir bizi :)

İstatistikleri ve rating'leri gayet iyi görünüyor. Ofansif özellikleri kuvvetli bir stoper, pas yüzdesi gerçek olamayacak kadar iyi.

Escude o kadar işlemiş ki içime,  korkmadan edemedim. Yoksa geçen sene Barcelona'da 21 lig maçına çıkmış adam.

Çevrimdışı Kalyoncu

İstatistikleri ve rating'leri gayet iyi görünüyor. Ofansif özellikleri kuvvetli bir stoper, pas yüzdesi gerçek olamayacak kadar iyi.

Escude o kadar işlemiş ki içime,  korkmadan edemedim. Yoksa geçen sene Barcelona'da 21 lig maçına çıkmış adam.

Adriano ile birlikte gelirlerse elimiz güçlenir tabi bide maaşları önemli bunu çözmeliyiz.
moralim ne zaman bozulsa renkli forumunda ismail köybaşı fenerbahçede başlığına giriyorum her mesajı okuduğumda yüzümde gülümseme oluşuyo acayip mutlu oluyorum terapi gibi tavsiye ederim  :)

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, yukarlarda güzel transfer haberleri var, hepside yıllık ödemeler anlamında tuzlu transferler.
Burada önümüzdeki dönem için bir ekonomik belirsizlik var, bu kısa süre içinde çözülecek birşey gibi görünmüyor.
Bu dönem bu ağır yüklerin altına girmek mantıklı mı? Profilde önemli bence. Sırp, makedon, arnavut ve afrika orijinli futbolculara yönelmek daha mantıklı değil mi, kriz ve kaosa biraz daha bağışıklığı olanlar, orijin derken, afrikalı olup avrupada doğmuş adam bile yanlış seçim olur bence. Gomez, Mathieu, Bastian gibi adamlar bu koşullarda bize gelirlerse, asli nedeni para olacak, yoksa gelmeleri mantıklı değil onların gözünden bakarsan. Sonuçda para için risk faktörünü göze alabililerr ama ufacık bir sarsıntıda bununla başa çıkabilme kapasiteleri artmazki, psikoljisi bozulur prformansı düşer, fayda sağlamayabiliriz ama paralarınıda korka korka kalıp almaya devam ederler.

Çevrimdışı Tolga

Mathieu ve Adriano gelirse iyi transferler yapmış oluruz.

Bakalım neler olacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı BlackEagle26

FABRİ / Tolga reis

GG - RHODOLFO - MATHİEU - ADRİANO

ATİBA - OĞUZHAN

QUARESMA   SOSA   OLCAY / ARAS

GOMEZ / REMY veya transfer

Taş gibi takım işte her kupaya talip  :tabe: :tabe:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2016, 01:15:15 BlackEagle26 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Utku ve Veysel gibi potansiyeli yüksek 2 genç kaleci varken önlerinde Fabri,Boyko gibi Beşiktaş için yeterlikleri tartışılan 2 yabancı kalecinin olması bu genç 2 kalecinin gelişimi bakımından önlerinde engel teşkil edecektir.
Şenol Hoca kampta kalecilerin performansını izleyip bir karar verecektir elbet . Utku söylendiği gibi yetenekli ve gelişime oldukça açık bir kaleci ise savunma hattı güçlü oluşturulursa kendisine şans verilmeli kalede. Valdes gibi bir kaleci bile Barcelona'da yıllarca forma giyebildiğine göre şartlar uygun olacaksa potansiyeli yüksek bir kaleciye şans vermek neden mümkün olmasın?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ya bu dinamo zagreb nasil futbolcu pazarliyor anlamiyorum. marco pjaca'yi 23 milyona juventusa satmislar. ya bizdeki oguzhan, tolgay hatta kerim frei bile bu cocuktan cok cok hatta coook daha yetenekliler, bize neden böyle teklif gelmiyor. teklifi gecdim, bu cocugun edecegi maximum degeri 4-5 milyon, neye göre bu paralar veriliyor, gercekden anlamakda güc cekiyorum, öyle aman aman özelligi olan bir topcuda degil.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

stoper olduğuna eminmisiniz :alala:
141 maç sol bek
109 maç stoper
23 maç ortasaha sol
videolarına bakıyorum hep sol bek oynamış videolarda :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

stoper olduğuna eminmisiniz :alala:
141 maç sol bek
109 maç stoper
23 maç ortasaha sol
videolarına bakıyorum hep sol bek oynamış videolarda :alala:

Buyur abi Mathieu bu yoklukta alabileceğimiz iyi stoperlerden.

Çevrimdışı Berat

Bal kaymak dediğim iki oyuncu da baskı altından nasıl çıkılacağını bilen oyuncular, topu oyuna sokma becerileri de iyi. İkisi de aklıyla oynar :)

Çevrimdışı alimm

"adriano'yu istemiyorum" deme lüksüm varsa kullanmak istiyorum...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

DUYUM: Beko, Adriano ve Mathieu transferinde aracı olmuş. Barcelona kolaylık sağlamış. Son karar oyunculardaymış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: