2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392362 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Kendisine hediye edilen yeni sezon formasını giyip, rica üzerine taraftarın ricasını kırmayarak fotoğraf çekilmiş.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Birisi yeni sezon formasını hediye etmiş oda kırmamak için giyip resim çektirmiştir.

Çevrimiçi Samet Ç

Q7'ye yeni sezon forması hediye etmiş Porto. Transfer durumu falan yok.

Çevrimdışı mylife1903

Hep diyorum ya bu karijma bizim icin nimettir, diye ahanda herifler farkinda.
Yeni sezon formasini giydirip fotograf cektiriyorlar. Bizim de karijma gelince turkiyeye hemen yeni formalarla bir defile yapmamiz lazim ki yurtdisinda reklamimiz olsun.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Adam porto taraftarı hoşgörüyorum şahsen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence yanlış bi durum da yok. Atınç nasıl gelip bizim şampiyonluk kutlamamıza katılıyosa Q7 de yıllarca terlettiği formayı tabi ki giyebilir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu arada yarın fikstür çekimi var ne dersiniz derbiler ne zaman oynanır yine ilk yarı bütün derbileri evde oynamayalım da

Çevrimdışı Berat

Bu arada yarın fikstür çekimi var ne dersiniz derbiler ne zaman oynanır yine ilk yarı bütün derbileri evde oynamayalım da

Stat açıldı ben de ne yapacaklar merak ediyorum, ayrıca hangi takımlarla hangi ayda oynayacağız orda da bir soru işareti var kafamda.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

5-6 haftada ilk derbimizi oynariz, 10-11 haftada renklilerin derbisi oynanir 14-15 hafta biz ikinci derbimizi oynariz. yillardir ayni senaryo, degişen bisey yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kutay

umarım yarın fikstür çekiminde ilk yarı bütün derbileri deplasmanda oynarız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı murat baltacı

Veli ve pektemek şuan kadroda bulunmaması gereken oyuncular ikisindende verim alamayız en azından gönderilebilirlerse yerlerine ya alt yapıdan oyuncu çıkarılır yada transfer yapılır. Veliyi pektemek ile aynı kefeye koyamam pektemek  gitmesi gereken bi oyuncu ama veli de artık katkı vermez bize ne veli eski veli nede biz onun iyi olduğu zamanki sistemle oynuyoruz. Biliç zamanındaki performansına dönse bile iş görmez çünkü pas oyununa ve hızlı oyuna uygun değil Şenol hocanın sisteminde başı kesik tavuk gibi olur saha içinde sırıtır Teşekkür edilip yollar ayrılmalı.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2016, 08:08:51 MURAT ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat

tosiç te başakşehire gidiyormuş diyorlar aslı astarı varmıdır. @KUMANOVALI dün akşam bu haberi verdi ama ben çok ihtimal vermemiştim.anlaşılan
bu transfer gerçekleşirse 2 solbek alacağız.ben bir yerli solbek olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Forum, fanatik yıkılmış sosa ve atiba kaldı haberini yaparken haber sonuna ağlama ikonları yerleştirmişler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Beşiktaş Arena

ortalık karışık olduğu için özelden yazdı arkadaş

tosic zu başakşehir diyorlar

doğru olma olasığı var . çünkü elimizdeki yabancı adedi fazla gibi
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2016, 10:39:59 KUMANOVALI ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sozkul

tosiç te başakşehire gidiyormuş diyorlar aslı astarı varmıdır. @KUMANOVALI dün akşam bu haberi verdi ama ben çok ihtimal vermemiştim.anlaşılan
bu transfer gerçekleşirse 2 solbek alacağız.ben bir yerli solbek olacağını düşünüyorum

Çok yanlış bir iş olur, stoperde çok iyi oynadı son maçlarda Tosic, kendi kalesine attığı goller yüzünden gönderiyorlardır, başka açıklaması yok. fiyat performans oranı en iyi futbolcularımızdan biri.

Çevrimdışı kartal190321

tosic   m. pektemek    başakşehirle   visca takası yapılabilir aslında..hatta veli ve bir miktar para verilip yalçın bile alınabilinir defasta iş görür yerli  stoper yok kadroda yapılan yanlışıda düzeltmiş oluruz.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

Tosici severim iyi futbolcudur hem de joker futbolcu. Yedek kulubesinden hem stoperleri hem solbeki yedekler. Yazik olur gonderilirse.

Çevrimdışı tangaz

Tosici severim iyi futbolcudur hem de joker futbolcu. Yedek kulubesinden hem stoperleri hem solbeki yedekler. Yazik olur gonderilirse.

bende severim takımdaki en olgun en sakin en sert oyuncuların başında geliyor. adam tank top tüfek dinlemiyor yahuu :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Gönderileceği yok abi.
http://haberkarakartal.com/dusko-tosic-kaliyor/

Bir haberin altında sporcope yazısı görünce dikkate dahi almamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

bende severim takımdaki en olgun en sakin en sert oyuncuların başında geliyor. adam tank top tüfek dinlemiyor yahuu :)
Abi antreman goruntulerine dikkatli bak herif iyice zayiflamis bence caki gibi cocuk. Gecen sene kotu sezon gecirdi nedenini bilmiyorum bizim icin oldukca yeterli ve problemsiz bir oyuncu. Her oyuncumuz oyle koy reale barcaya oynasin kalitesinde olamaz zaten.

Çevrimdışı tangaz

Abi antreman goruntulerine dikkatli bak herif iyice zayiflamis bence caki gibi cocuk. Gecen sene kotu sezon gecirdi nedenini bilmiyorum bizim icin oldukca yeterli ve problemsiz bir oyuncu. Her oyuncumuz oyle koy reale barcaya oynasin kalitesinde olamaz zaten.

ben antrenman değilde tank önündeki askerlik pozu gibi resmine baktım herif çakı gibi bencede

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende seviyorum abi kalsa iyi olur sıkıntısız bir oyuncu maaşı da makul

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben antrenman değilde tank önündeki askerlik pozu gibi resmine baktım herif çakı gibi bencede
Bir de abi elimizde katkı vermesi zor görünen pedro, milosevic gibi adamlar varken tosici bırakmayız bonservis bedeli 2 milyon euro olur en azından başakşehirde vermez o paraları

Çevrimdışı tangaz

Bir de abi elimizde katkı vermesi zor görünen pedro, milosevic gibi adamlar varken tosici bırakmayız bonservis bedeli 2 milyon euro olur en azından başakşehirde vermez o paraları

pedro gitti ya, miloseviç de gidecektir hocanın tavrı belli az çok bence visca=tosic+veli olumlu olur...

Çevrimdışı mylife1903

pedro gitti ya, miloseviç de gidecektir hocanın tavrı belli az çok bence visca=tosic+veli olumlu olur...
Visca icin tek tas pirlanta verelim abi kafi bence

Etiketler: