2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395108 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ihsnozturk

Kardeşim zemine çok bi zarar geleceğini düşünmüyorum bozulduysa bile oraları yenilerler ama çatı ve skorboardlar asma germe olduğundan onların tekrar kontrol edilmesinden zarar gelmez bu da olayın videosu pek net değil

tesekkurler.. 

Çevrimdışı mehmetkorfez

Gündemden biraz sıyrılırsak süper kupa finaline bu kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum,umarım seneye de böyle başlamayız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşlı oyuncular bayağı korkmuş :D
Tosic : Mario Gomezle delirmeceler :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Bishamon

Veli yine mi tedavi oluyor?

Çevrimdışı alimm

Gündemden biraz sıyrılırsak süper kupa finaline bu kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum,umarım seneye de böyle başlamayız

rhodolfo'yu bi süre kadroya yazmayı unut, sakatlığı geçmedi henüz... tosiç - marcelo ikilisi oynar süper kupada muhtemelen...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı doganay

Hadi Mustafa'dan umidi kestikte, Veli'nin neyi var acaba. Omuz sakatligindan iyice kurtulmustur insallah. Baya etkisiz oynuyordu son donemde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hadi Mustafa'dan umidi kestikte, Veli'nin neyi var acaba. Omuz sakatligindan iyice kurtulmustur insallah. Baya etkisiz oynuyordu son donemde.
Maaalesef veli bundan sonra bize pek katkı vermez ilk 18'e bile girebileceğini sanmıyorum

Çevrimdışı tangaz

Geçmiş olsun güzel insan Demba Ba...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Brutner Bitti imzaya geliyor diyor bir cok kaynak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

en son Kolarov bitmisti o kaynaklara gore, simdi Buttner mi  :D

Çevrimdışı Blackmd1

BTD'ye göre Menajer oyunuymuş.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Veli KAVLAK'tan hakikaten hala birşey bekleyenler var mı ?

Çevrimdışı doganay

Veli KAVLAK'tan hakikaten hala birşey bekleyenler var mı ?
daha 28 yasinda adam, neden birsey beklemeyelim. Dune kadar vazgecilmez oyuncuydu, bir sakatlandi diye vazmi gecelim.
Tabi futbol oynamasini zorlastiran etkenler devam ediyorsa o ayri konu.

Çevrimiçi Kartal Ç

alexander kolarov beklerken alexander bütner gelmesin de.
ne öyle isim benzerliği transferi gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Veliye bir sans daha verilmeli, kesin bu sene takimda tutulmali.
Benim fikrim ise cok zor fayda verecegidir. Gecen sezon kupa maclarindaki goruntusu cok acikliydi cocugun, butun kaslari erimis, bir derimbir kemik kalmisti. Bu sene elestiriye kapaliyiz yok bu sene de verim alamazsak onumuzdeki sene yatisa gecebilir.

Çevrimdışı alimm

ona söylesinler gelmesin :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı aksitt

akşam antrenmanında tam saha maç yaptırmış Şenol Güneş. sol bek sıkıntısından ötürü takımlardan birinin sol beki Olcay'mış :)
Ek olarak; 2 takımın kalesinde Fabri ve Boyko oynuyor.
Hamza ve bir genç daha var.

Çevrimdışı Kalyoncu

Pektemek iyi çocuk olayını fazla abarttı baktı gördü ben sürekli sakat olsamda iyi çocuk diyecekler kendisinide hiç üzmüyor antremanlarıda bıraktı. Tek ümidim aziz yıldırım Rvp giderse mustafaya çöker elimizden  "kapar" :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

daha 28 yasinda adam, neden birsey beklemeyelim. Dune kadar vazgecilmez oyuncuydu, bir sakatlandi diye vazmi gecelim.

1.5 yıla yakındır oynadığı 380 dakika var ve hepsi T.K. maçı. bahsettiğimiz oyuncu 1.5 yıl önce banko bir oyuncuydu bu sakatlığı atlattıktan sonra 1.000-1.500 dakika alması gerekirdi diye düşünüyorum son sezonki durumu ise Atiba-Oğuzhan-Tolgay ve Necip'in ardından düşünülen 5. isim konumunda ve ben hala omuz sakatlığının %100 geçtiğine ve tam performansla dönebileceğine inanmıyorum. Yanlış ameliyatında bu sürecin böyle ilerlemesine ve benim böyle düşünmeme destek olduğu görüşündeyim.

Yukarıda söylediklerimden hariç tam performanslı ve sağlıklı bir Veli'nin şuanki durumda dahi as değil alternatif olacağıda bir gerçek.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2016, 20:09:16 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi kalitesi zaten düşüktü bizim için birde 1 senedir hiç top oynamayıp tekrar toparlaması çok zor atiba veya oziyi kesmesi imkansız...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veliye bir sans daha verilmeli, kesin bu sene takimda tutulmali.
Benim fikrim ise cok zor fayda verecegidir. Gecen sezon kupa maclarindaki goruntusu cok acikliydi cocugun, butun kaslari erimis, bir derimbir kemik kalmisti. Bu sene elestiriye kapaliyiz yok bu sene de verim alamazsak onumuzdeki sene yatisa gecebilir.
bence vermeyelim :D

Çevrimdışı doganay

abi kalitesi zaten düşüktü bizim için birde 1 senedir hiç top oynamayıp tekrar toparlaması çok zor atiba veya oziyi kesmesi imkansız...
Atiba ile Oguzhan'i kesmesede olur. Alternatif olarak kadroda kalmasinin zarari olmaz. Turkiye kupasinda oynar, ceza ,sakatlik durumlarinda oynar. Tabi onumuzdeki seneyide kotu gecirirse vedalasilir.
ama 1 sene daha kadroda kalmali o sansi hak ediyor.

Çevrimdışı Berat

Transferler böyle bir gündemden sonra Ağustos'un sonuna doğru gerçekleşir diye düşünüyorum.

Etiketler: