2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396766 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

mesela şu andada benim zekamla dalga geçiyorsun

Diğer arkadaşlar kadar versin su mesaj da ben dalga mı geçmişin birileri ile?

Çevrimdışı tuncaboylu

Diğer arkadaşlar kadar versin su mesaj da ben dalga mı geçmişin birileri ile?

O sondaki gülücük olmamış dostum.

"Nasıl da yanıldın" anlamı çıkıyor o gülücükten.  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Murat Özen Mario Gomez bu akşam karar verebilir diyor.
Başkan dedi ya cumaya kadar kararını bildirmesi gerekiyor diye :)

Çevrimdışı TANERCAN

mesela şu andada benim zekamla dalga geçiyorsun
Ben birileri ile dalga geçecek kadar karaktersiz değilim. 22 saat evvel forumda Fenerbahçe ye fener diyenlere hitaben yazdığım mesaj.  Birileri ile dalga geçecek olsam nefret ettiğim insanlar ile geçerim.

Çevrimdışı BlackEagle26

AGUSTO PARAJA: "Gustavo Gomez için kulüpler görüşmelere devam ediyor ancak Beşiktaş henüz Lanus'un istediği rakamlara çıkmadı."

Çevrimdışı TANERCAN

:)

Şuan gülücük ile seninle dalga geçtim üstüne alınma.
Alt üstü dünyada milyonlarca kez kullanılan : ) işareti ekledim diye dalga geçmiş oluyorum..

Çevrimdışı tangaz

+1 ben de @tuncaboylu arkadaşım gibi düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle26

Paraja, Gomez'in Çarşamba günü TSİ 03.10'da San Martin Formosa ile yapılacak Arjantin Kupası maçına çıkmayacağını belirterek, "Salı günkü maça çıkmayacak. Kesin olarak Lanus'tan ayrılacak ancak Lanus bonservis konusunda sorun çıkarıyor, Beşiktaş ile görüşmeler sürüyor ancak istenilen rakama çıkamadılar. Arjantin'den başka bir takım (Boca Juniors) 7.5 milyon dolar teklif etti fakat Lanus 7.5 milyon euro istiyor. Oyuncu Lanus'tan ayrılacak ancak bu süreç Gomez ile ilgilenen kulübün Lanus ile anlaşması sonucu bitecek" ifadesini kullandı.

23 yaşındaki oyuncunun menajeri ayrıca, "Beşiktaş Gomez ile ilgileniyor ancak henüz Lanus ile yapılmış bir anlaşma yok. Beşiktaş'ın dışında Türkiye'den başka bir kulüp de ilginç bir teklifle karşımıza çıktı ancak Gomez'in önceliği Beşiktaş'ta oynamak"  dedi. 

AJANSSPOR - ÖZEL

Çevrimdışı TANERCAN

Üyeliği bir daha kullanmayı düşünmüyorum sınırsız banlarsanız memnun olurum...  Atalarımız dediği gibi akıl yaşta değil başta imiş... Esen kalın...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı tangaz

Üyeliği bir daha kullanmayı düşünmüyorum sınırsız banlarsanız memnun olurum...  Atalarımız dediği gibi akıl yaşta değil başta imiş... Esen kalın...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence bu ifadenle ben dahil pek çok üyeye hakaret etmiş oluyorsun. diğer üyelere soralım diyorsun sonra 1-2 üye seni mutlu etmeyen yorumlar yapınca böyle davranman doğru bir tutum değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

AGUSTO PARAJA: "Gustavo Gomez için kulüpler görüşmelere devam ediyor ancak Beşiktaş henüz Lanus'un istediği rakamlara çıkmadı."

Onlar bizim önerdiğimiz rakamlara insin o zaman.  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

:)

Şuan gülücük ile seninle dalga geçtim üstüne alınma.
Alt üstü dünyada milyonlarca kez kullanılan : ) işareti ekledim diye dalga geçmiş oluyorum..

Ben niyetinden şüphe etmiyorum, yazdıklarından düzgün biri olduğun belli.

Necmi abi'nin çıkardığı anlamı söylüyorum sadece.

Yazılı ortamlarda yanlış anlaşılmaya yol açabiliyor bazı şeyler.

Çevrimdışı cagdas44

bence bu ifadenle ben dahil pek çok üyeye hakaret etmiş oluyorsun. diğer üyelere soralım diyorsun sonra 1-2 üye seni mutlu etmeyen yorumlar yapınca böyle davranman doğru bir tutum değil...

Bir çeşit savunma psikolojisi abi, arkadaşa katkılarından dolayı teşekkür eder sonraki hayatında başarılar dileriz

Çevrimdışı Orhan_

Mario Gomez kalmayacaksa BJKTV de gollerini göstermezler sürekli değil mi? Yoksa kendi kendime senaryo mu yazıyorum?

Çevrimdışı Mehmet57

Adriano-Lazio icin 1.5-1.7m bonservis soyleniyordu.

Çevrimdışı BlackEagle26

Mario Gomez kalmayacaksa BJKTV de gollerini göstermezler sürekli değil mi? Yoksa kendi kendime senaryo mu yazıyorum?

O kendi senaryon :D Cl hesabı gomezi paylaştı Beşiktaş oyuncusu dedi ordanda birşeyler çıkarabilirsin :) Ama bence Gomez kalıcak :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Sisteden İsmail'in doğum gününü kutladık, 1 gün sonra gitti.

Bu tip şeylerden pozitif ya da negatif anlamlar çıkarmamak lazım bence.

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano-Lazio icin 1.5-1.7m bonservis soyleniyordu.
Hazır barcelona bekini stoperini almışken çökmek lazım ikisine.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BlackEagle26

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Gustavo Gomez için kulübü Lanus'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

Arjantin ekibinin başkanı Nicolas Russo, bir radyo istasyonuna yaptığı açıklamada oyuncuları Victor Ayala için bir Arap kulübü ile anlaştıklarını ve Gustavo Gomez'de artık 'tok satıcı' rolünü oynayacaklarını belirtti.

Russo, daha önce de Oscar Benitez'i Benfica'ya gönderdiklerini ve kulübün ekonomik olarak rahatladığını belirtirken, "Bu satışlar bize diğer pazarlıklarımızda daha sert olmamızı sağlayacak oksijeni verdi. Kulüp şu anda çaresiz durumda değil. Ekonomik olarak bir problem yok. Bu yüzden acil bir satışa da ihtiyacımız yok. Bugün, yapılan görüşmelerde hiçbir takım Lanus'tan avantajlı değil. Lanus iyi durumda" ifadelerini kullandı.

Lanus'un, Gustavo Gomez'in Avrupa'daki taliplerinden istediği ilk rakamın bir hayli üzerine çıkma kararı verdiği ve Gomez'in ayrılığını engellemeye çalıştığı da kaydedildi.

--Kaynak sporx ne kadar doğru bilemem doğruysa alamayız

Çevrimdışı Mehmet57

Aras'ın Türkçesi Kerim'den daha iyiymiş :D

https://twitter.com/Besiktas/status/753880276225314816

Birde taraftar arasinda bu adami dislayanlar bile var.

Çevrimdışı tangaz

Birde taraftar arasinda bu adami dislayanlar bile var.

onlar gerçek taraftarlar değil bence. gerçek bir sporsever, sporla siyaseti karıştırmaz...

Çevrimdışı tangaz

akşam 22:20'de görüşmek üzere  :naughty:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Utku Yuvakuran Beşiktaşta

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: