2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400392 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Transferler hep menajer önerisiyle yürüyor ve bundan sonra da böyle olacak
Mesele perde arkasında çıkar ilişkileri dönüyor mu dönmüyor mu
Ben isim ayırt etmeden döndüğünü düşünüyorum
Transferlerin tutup tutması da bence tamamen şans o yüzden türkiyede
İyi oyuncu almaktan ziyade menajer ahmetin mehmetin elindeki oyunculara bakalım anlayışı olduğunu düşünüyorum
Piyasada aktif olan menajerle herhangi bir yönetici arasında seçim yapmak da zor değil tabii
bir işin içinde menejer emlekçı komisyoncu varsa o işin içinde çıkar savaşı vardır.
Önemli olan bu ilişkiden maksimum Beşiktaş menfaatlerinde çıkabilmekdir.
Bak Beşiktaş menfaati diyorum buda bir çıkardır.
Menejer eleştirmeninde bir mantığı yok eleştirende tuhaf menejerlik bir meslek ve her oyuncunun menejeri var resmi bir
iş görevleride oyuncunun yani müşterisinin menfaatini korumak bir oyuncuyla anlaşmak istiyorsan o menejerin çarkından geçmek zorundasın menejerle kötü olmak diye bir kulübün lüksü yok aziz posta koydu Ahmet Bulutla görüşmem dedi yarın ozanın sözleşmesi dolacak oturup masaya anlaşmak zorundasın hadi yiyorsa konuşma bu menejerinin işine gelir
başka takım bonservis demek imza parası demek daha fazla komisyon demek eğer oyuncusunun bir değeri varsa menejerin umrunda bile olmaz senin kaprisin.

Çevrimdışı s4rc4stic

Yeni bir mit yaratmaya başlanmış belli ki.  :lol: :lol:

Belli ki Erdal'dan bir Serdal çıkarılmak için uğraşılacak, zaten isim benzerliği de şaşkınlık verici.  :icool:

O zor ve akıl dolu transferleri Erdal Torunoğulları kendi kafasına göre mi yapmış? Bir de benim net hatırladığım zor bir transferde Konoplyanka'nın peşinde koşup çerez falan götürmüştü de, adam  Sevilla'ya imza atmıştı.

Erdal Torunoğulları sivrildiyse başkanı niye rahatsız etsin, seçime var daha 3 sene. 3 sene sonra bu adam başkan olur diye mi korkuyor? Anlamsız ithamlar bunlar.

Ben düz mantık genel işleyişten bahsettim durumunda bu kadar basit olduğu anlatmaya çalıştım..

Çevrimiçi Samet Ç

Murat Özen 6 milyon + transfer olan oyuncuların parası transfer bütçemiz dedi.

Çevrimdışı Akil Emre

Önce Lescott, sonra Younes Kaboul şimdide Kompany , hepsinin fizik birbirine yakın . Biz her sene bu fizikte bir stoperle uğraşıyoruz sonuç çıkmıyor.
Bence Kompany çok beklemeyelim. :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Bunu en iyi oynayanilen oyuncu BAS DOST @38life
Bas Dost harika olur ama bonservis vermemiz lazım.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çokta zor değil mathieu bence bırakabilir Barca geçen sene 34 maç oynamış iyi transfer olur

Çevrimiçi Necmi

Krizleri iyi yönetip kaosa gitmeden çözmek gerekiyor. Erdal Beyin yolu açık olsun onun gideceğini ne zaman Toroğlu bu adam iyi adam büyük işler yapar ama bu adamı yerinde durdururlarsa dediğin de tahmin etmiştim. Bunu birkez değil sürekli dillendirdiler Aspor da... Sonra, Turgay Demir, Ahmet Bulut olayı çıktı yine Aspor da... Bir şeylerin fitili çok önce ateşlendi. Türkiye'de işler maalesef böyle yürüyor. Kimse medyanın gücünü yadırgamasın. Bu adamlar büyük oynuyorlar ve çok planlı yapıyorlar.

Lenovo A5500-F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen ben yemedikten sonra bunların bir önemi olmaz bir erdal gider başka erdal gelir Beşiktaş camiası büyüktür kişilere endeksli değildir. Bu insanların gücü senin onlara vereceğin destek kadardır. Böyle bir plan yapıyorlarsa o planın içine sende dahilsin sen dahil olmasan böyle bir planda yapamazlar. Turgay Demir yaptı yapacağını camiadan çok sert tepki aldı o zamandan beri sesi çıktımı aldı ağzının payını çekildi köşesine
Erdal bey istifa etmişse teşekkür ederiz verdiği hizmetler için iyi bir Beşiktaşlıdır gelecekte gene hizmetleri olacaktır bu iş gönül işi gönüle küsülmez.
Bıraktığı yerden Beşiktaşın bir başka neferi alır yürür. Konu bu kadar basit

Çevrimdışı mülkübey

Hiç alakası yok. Altınsay'ı çok takdir etmem, ancak kendisi dünya futbolunu takip eden ve potansiyelli gençleri shortlist'ine eklemiş bir adamdır.

Erdal Torunoğulları ise, "Şu futbolcu için takımıyla pazarlık yap, şu fiyata düşürebiliyorsan al gel" görevi verilen bir iş adamı.

Birebir karşılığı Serdal Adalı. Umarım karakteri farklıdır da, kendisine saygımız azalmaz.

Erdal torunoğulları bence "şu futbolcuyu al" dan daha fazlasıydı . Geçen sene Gomez transferine ve gomezin şu anki tavrına bakarak bile dış transferde ne kadar ivme kaybettiğimizi görebilirsin. 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı s4rc4stic

Mustafa Pektemek (özelinde tüm vasatlar) Türk mantalitesinin izdüşümüdür. Öncelikle kaypak olacaksın, gerektiği yerde cevval, gerektiği yerde kuzu olacaksın. Adamını iyi tanıyacaksın, çok göze girmeyecek kadar yakın olacaksın, gözden düşecek kadar da uzak olmayacaksın. Yeteneğin varsa bir işe 10 katlayacaksın, yeteneğin yoksa da "yok abi" demeyeceksin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyeceksin. Ufak hesapların adamı olacaksın. Kendini gerektiği kadar, gerektiği kişilere sevdireceksin. İstediğni alana kadar gerekirse kelle koltukta yürüyeceksin, aldıktan sonra kralını tanımayacaksın. Seni eleştirenlere "bana mı sordunuz yaparken" şeklinde cevaplar verebileceksin. Bulunduğun konumu kaybetmemek için gerektiği kadarını yapacaksın. "ameliyat için koca yaz oturdun da tam antremanlar başladığı zamanı mı seçtin?" diyenlere cevap dahi vermeyeceksin. Çünkü almak istediğini aldın ve arkan sağlam. Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi, asıl ikna etmen gereken kişi/kişiler "Mustafa aslında çok iyi çocuk" şeklinde seni savunmaktalar, geri kalanı tırı vırı.

Hak, hukuk, haram, helal... Bunlar Türk insanı için (hadi tamamı demeyelim büyük bir kısım için) sadece görüntüdür. Reel getirisi olmayan hiç bir şey için adım atılmaz, atılırsa alınmalı, alındıktan sonra ise kulağının üzerine yatılmalıdır.

Mustafa Pektemek benim, sensin, bakkal Hilmi amca, Manav Tahsin abi, köşede mahallenin namusunu koruyorum ayağına bütün gün karı-kız kesen Tufan abi... Yani hepimiziz. Çok azımız Mustafa'nın pozisyonunda olsak sanıyorum ki farklısını yapardık.

Aldığı para anasının ak sütü gibi helal-i hoştur. Ben son 5 yılda bilet parası, dergi üyeliği, forma/tekstil/hediyelik ürünler alımı gibi nedenlerle kulübe 3-4 bin lira civarı para bırakmışımdır. Gerçi onun maaşımda hakkım yoktur muhtemelen ama varsa da tüm kalbimle helal ettim gitti.

Bize yakıştığı gibi davranıyor Mustafa Pektemek.

insani değerleri iyi özetlemişinde performans olarakta bi özetleseymişin...

Çevrimdışı ayayhan

:hosgeldin
birkaçı ayrıldı aramızdan.çünkü onlar beşiktaşın mutsuzluğundan mutluluk ve kendilerine başarı ve çıkarım sağlamaya çalışıyorlardı.yanlışı eleştirmek tabi doğru olan ama her olumsuz gelişmede bittik ,öldük ,kahrolsun ... demek bir fayda sağlamaz.kriz varsada şimdi olsun.ufak krizcikler tecrübe katar.birde tabiki krizler fırsat doğurur.pire için yorgan yakılmaz
bu atasözleri ve deyimler yüzyıllarca boşunakullanılagelerek bize ulaşmamış.olayları iyi tahlil etmek gerekir.birilerinin ipiyle kuyuya girmemek lazım.
hoş bulduk kardeşim

bende farkettim, çoğunluk medyada dönen oyunun farkında çok mutlu oldum bu duruma.

Çevrimdışı tangaz

Bas Dost harika olur ama bonservis vermemiz lazım.

ayıboğan fernandaoya bursa da 22 gol attırtan hoca Bas Dost'a daha azını attırtmaz... ben mesela Bas Dost'u alacaksam Caner erkin tipinde yarı sahayı geçer geçmez penaltı noktası civarına etkili orta açan sol bek alırım sırf o tarz ortalara Bas Dost senede 8-10 gol sıkıştırır. kafa topları inanılmaz derecede iyidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı talha

Erdal beyden ikinci Serdar çıkmaz ikinci bir Altınsay da çıkmaz Erdal bey Erdal beydir

Erdal Torunoğulları olayının iç yüzü bilinmedikçe ne kendisine ne de başkasına sallamak abdestir

Ne de Turgay beye sallamak abestir Turgay bey birşeyleri bilmedikçe öyle konuşmazdı

Sürecin yönetilme şeklini de kimse bilmiyor

O yüzden burada insanları ben merkezli olmasından ya da insanların iki iş yaptı kendini şey sandı bu adam demekte abes

Kimse kimseyi ölümüne savunmasın

Herkesin suçlu ya da hatalı olduğu birşeyler var ki böyle işler oluyor o çözüme ulaşırsın yeterlidir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Orhan_

Matheu, Kolarov, Uğur, M. Gomez, G. Gomez... Bu 5 transfer bizi 2 sene şampiyon yapar. 3 te olabilir. Arttırıyorum 4 5 diyorum. 6  :biggrinking:

Çevrimdışı TANERCAN

HuGOALmeida :bandit:
Keşke gelse ciddiyim... Çok severdim kendisini...

Çevrimdışı bjk4ever

kulüpte kaos falan yok kaos senin gibi niyeti olan insanların kafasında var.
bir oyuncu gitmek ister gidebilir bu kaos demek değildir bir yöneticide görevi bırakabilir buda kaos değildir
görevdende alınır zaten bunlar aktif çalışan mekanizmada olağan şeylerdir arada yıpranan dişliler eskiyen kayışlar olur
değiştirilir. bu sistemi kaosa sürüklemez tersine yeniler. kimse çıkıp dediğin gibi aspora röportaj vermiyor
zaten asporun karın ağrısı bu yüzden tekrar söyleyeyim kaos yok kaos yaratmaya çalışan aspor ve ona inanıp konuşan aptallar var. Kendini bu aptal gruhunun içine sokup Beşiktaşa zarar vermek isteyen bir kuruma destek vereceksen o senin sorunun.
transfer uzun sürer çünkü almak istediğin oyuncu ne kadar iyiyse o kadar kopartmak zordur bazende kopartamaz boş dönersin sadece iş bilmez aptallar bedelsiz alabileceği bir oyuncuya 5-6 M bonservis verip işi çabuk bitirir.
yada çabuk olsun diyorsan milletin işine yaramayan bitik oyuncuları ne kopartsam kardır der satar kolayca alırsın sonrada renkli gibi 11 oyuncu alır 70 M verir ertesi sene 11 oyuncu gönderirsin. bunun adıda iş bilmek olur.
adamlar ismaile 1.750 maaş 1 imza parası 4 yıllık sözleşme verdiler bumu çabuk transfer yapmak
buysa ben almayayım kalsın oyuncunun istediğini ver hemen getir mantığı edermi etmezmi önemli değil
yeterki çabuk olsun @halvetifarazi
bir şey daha söyleyeyim çıkabilecek her olumsuz durumda hiç bir şeyi sorgulamadan sırf eleştirmek için ortaya çıkıp bıdı bıdı konuşmak iyi Beşiktaşlı olmak demek değildir. Beşiktaşlılık Beşiktaşı kişisel menfaatinin önünde tutabilmektir varsa böyle bir istifa bunun tek nedeni Erdal Beyin egoları olur buda Beşiktaş menfaatlerinin önüne geçmektir.  herkesin açıklamalarında tek görünen basının erdal beyin egolarını gıdıklaması erdal beyinde buna tepki vermesi

:claps: :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katliam is coming

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Tövbe de  :D.. Kaleciyle karşı karşıya kaçırma rekoru kırar gelirse.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumda pek sevilmese de Bende severdim kendisini

Eger Cenk olmasaydi yedek santrafor olarak geri alınabilirdi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

hadi canım, inanmam  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

ayıboğan fernandaoya bursa da 22 gol attırtan hoca Bas Dost'a daha azını attırtmaz... ben mesela Bas Dost'u alacaksam Caner erkin tipinde yarı sahayı geçer geçmez penaltı noktası civarına etkili orta açan sol bek alırım sırf o tarz ortalara Bas Dost senede 8-10 gol sıkıştırır. kafa topları inanılmaz derecede iyidir.
Zaten Almanya Ligi izleyenler bilir Bas Dost' un coştuğu 14-15 sezonu ona gol attıranlar genelde bek olarak Vierinha, hücumcular da De Bruyne ve Schürrle ydi. Sadece Kolarov GG bekleri Dost' a 15 e yakın gol attırır.  Boyu 1.96 ama sadece kafa değil ayağı da çok iyi bi oyuncu. Yaşı da 27. Ama bonservisini almak için para şuan yok sanırım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sozkul

İsmail'in 4 sene boyunca 30 maç yapacağını düşünmek fazla iyimserlik olmuş abi.  :D

1.5 seneyi sakat geçirir o, kafasının çalışma hızını anladıklarında 1 sene de yedek bekletirler. Sene başına 15 maç oynasa iyidir kendi adına.

Haklısın ama benzeri bir iyimserlik GG tarafındada var.
Ilk 18 de yedek çıkan adam maç başı ya da puan başı alıyor mu?

Çevrimdışı Berat

kadro tamam :)

Transfer dönemi bitince nasıl gözülecek bakalım kadron  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Zaten Almanya Ligi izleyenler bilir Bas Dost' un coştuğu 14-15 sezonu ona gol attıranlar genelde bek olarak Vierinha, hücumcular da De Bruyne ve Schürrle ydi. Sadece Kolarov GG bekleri Dost' a 15 e yakın gol attırır.  Boyu 1.96 ama sadece kafa değil ayağı da çok iyi bi oyuncu. Yaşı da 27. Ama bonservisini almak için para şuan yok sanırım.

satınalma opsiyonlu kiralık alınabilir kurtlarla şöyle bir sözleşme yapılır opsiyon taahhüt vari olur seneye bonservis ödememizi metazori kılacak maddeler vbvb. iş çözülebilir hollanda da gol kralı olmuşluğu da var sanırım o sezon 31-34 civarı gol atmıştı sonra bir sakatlığı oldu biraz seviye kaybetti yoksa iyi golcüdür. senin de belirttiğin gibi iyi orta açan kanatlarla oynayacaksak deli kafa golü atar mesela Quaresma için biçilmiş kaftandır...

Çevrimdışı Tolga

kadro tamam :)

Stoper ve sol bekle kadro böyle olur.

Ek olarak kalede de Tolga oynar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: