Klasik kendini birsey zanneden yoneticinin tavirlari iste.
Baskan'in son son aciklamalarinda hicbirsey yok.
Oyle ben ben ben durumu da yok. Hatta G.Gonul transferinde emegi gecen 2 yoneticinin adini da soylemisti toplantinin basinda, ayni sekilde
E.Torunogullari soruldugunda onu ovmustu ve Erdal bey zaten baska isler de yapiyordu, yine hizmet etmeye devam edecek demisti.
Isimlere niye bu kadar anlam yuklenip ahlar vahlar duyuyoruz anlamiyorum.
Ibrahim Altinsay istifa ettiginde de milletin dunyasi basina yikilmisti, ne oldu? Besiktas eksildi mi?
Catir catir yolumuza devam ediyoruz; Ibrahim Altinsay'in adini da son 2 sene duyan yok.
Ayni olay Onder Ozen'de de olmustu. Taraftar baskani elestirmisti. Sonuc? Goztepe ve NTV Spor'dan kovulan Onder Ozen
ve sampiyon olan Besiktas. Eksildik mi? Hayir.
Erdan Torunogullari keza oyle. Senin bir gazeteci ve menajerle yasadigin kisisel bir diyalog yuzunden niye kulup aciklama yapsin?
Sen bunu once baskanla gorusursun, sonra yonetim olarak bir tavir alirsiniz karar verip. Sen kisisel olarak bir aciklama yapacaksin,
sonra yonetim kurulu bana destek ciksin diye aglayacaksin. Boyle yoneticilik mi olur?
Serdal Adali, Erdal Torunogullari, Ibrahim Altinsay vs, bunlara bu kadar fazla anlam yuklemeyin. 3 sene evvel Erdal bey'i kim taniyordu?
Hickimse. Besiktas'a hizmet edecek kaliteli insanlar her zaman bulunur, kimse merak etmesin. Ego tatmini pesinde kosan insanlara da prim vermeyin.