2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404137 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ingiltere de Günlerdir NAZIYI bize yazıyorlar :bandit:
Nazinin maaşı çok zor iş gelemesi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

O deklarasyonda bir cümle vardı, kulüp tarafından da gerekli açıklamalar yapılacaktır diye ama o günden bugüne tek bir açıklama yapılmadı.

Fikret Orman dün şöyle bir açıklama yapmıştı:

Gökhan Gönül'ün imza töreninde konuşan Fikret Orman, "Erdal Torunoğulları'ndan memnun olmasam neden yeni yönetim kurulu listesine yazayım? Sadece dış transfere bakmıyor. Transferin merkezinde ben varım. Bazı zaman A, bazı zaman B yöneticisiyle yapıyoruz. Erdal ile de mutluyuz. Erdal Torunoğulları şu anda transfer görüşmeleri yapıyor. Benle irtibat halinde. Hiçbir problemimiz yok" açıklamasında bulunmuştu.

Bilmiyorum, bu istifanın açıklaması bana samimiyetsiz geldi biraz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sol bek, stoper ve gomez gelmeli sosa sorunu çözülmeli

Çevrimdışı Nartallo

Başkanın son konuşmasında Erdal Torunoğulları'nı kıracak bir ifadesi olmadı diye biliyorum.

Başkan ben lafını çok kullanıyor, tek adam olduğunu her konuşmasında hissettiriyor. Sayet buna takıldıysa daha önce böyle bir karar alabilirdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nazinin maaşı çok zor iş gelemesi.
Gerek yok naZiyi sevmiyorum ben

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu açıklamayı bi yerden mi yapmış? Ne Instagram hesabında ne facebook hesabında hiçbir şey yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu açıklamayı bi yerden mi yapmış? Ne Instagram hesabında ne facebook hesabında hiçbir şey yok.

aynen facebook hesabında da yok ?

Çevrimdışı Türkay

Başkan 2-3 tane menajer müsveddesine Beşiktaş'ın adamını yem etti. Ayıp etti.

Erdal Torunoğulları benim de çok çok sevdiğim ve işini hakkıyla yapan bir isim(di). Fakat Ahmet Bulutta bize iyi oyuncular kazandırdı. Bence burada Başkan'ın ben merkezli olması durumu bu hale getirdi.

Sanırım Erdal Torunoğulları da Ahmet Bulut'a karşı tepki bekliyordu Başkandan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı panic13

Ya de marke spor falan da henüz yazmamış bişey. Faik olabilir mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı OrhanAker

Gökhan Gönül'ün imza töreninde konuşan Fikret Orman, "Erdal Torunoğulları'ndan memnun olmasam neden yeni yönetim kurulu listesine yazayım? Sadece dış transfere bakmıyor. Transferin merkezinde ben varım. Bazı zaman A, bazı zaman B yöneticisiyle yapıyoruz. Erdal ile de mutluyuz. Erdal Torunoğulları şu anda transfer görüşmeleri yapıyor. Benle irtibat halinde. Hiçbir problemimiz yok" açıklamasında bulunmuştu.

Sebebi ahmet bulutun açıklamaları ise o konu kapanmıştı :alala: açıklama yapmıştı zaten.
Yönetim içindeki havayı bilmiyoruz ama sebebi banada manasız geldi.

Çevrimdışı alimm

e.torunogulları f.orman'ın yönetim kuruluna seçmesi ile  çoğumuz tarafından tanındı daha önce tanımyorduk.. ve muhtemeldir ki f.orman müsaade ettiği için bu ayrılık yaşanıyor... e.torunogullari'nı ben de çok severim lakin gözümüzde çok büyütmeyelim malum daha önce bunu bir çok kez yaşadık adalı, altınsay vs. nacizane fikrim olayın iç yüzünü bilmeden yargısız infaz yapmayalım
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu başkanın kendi görüşleri olabilir. Benim dediğim resmi bir yazı veya açıklama olmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal Torunoğulları benim de çok çok sevdiğim ve işini hakkıyla yapan bir isim(di). Fakat Ahmet Bulutta bize iyi oyuncular kazandırdı. Bence burada Başkan'ın ben merkezli olması durumu bu hale getirdi.

Sanırım Erdal Torunoğulları da Ahmet Bulut'a karşı tepki bekliyordu Başkandan.

Bu beklentisi varsa, onu da anlamıyorum. Başkan neden Mario Gomez transferi arifesinde Gomez'in menajerine Ahmet Bulut'a tepki gösterip pişmiş aşa su katsın?

Neyse, sağlık olsun. Hizmetleri için teşekkürler, yolu açık olsun.

Çevrimdışı abdusta

İstifa haberinin teyide ihtiyaçı var

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

e.torunogulları f.orman'ın yönetim kuruluna seçmesi ile  çoğumuz tarafından tanındı daha önce tanımyorduk.. ve muhtemeldir ki f.orman müsaade ettiği için bu ayrılık yaşanıyor... e.torunogullari'nı ben de çok severim lakin gözümüzde çok büyütmeyelim malum daha önce bunu bir çok kez yaşadık adalı, altınsay vs. nacizane fikrim olayın iç yüzünü bilmeden yargısız infaz yapmayalım
Uzuldugumuz , Kizdigimiz nokta boyle insanlarin kusturulmesi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu başkanın kendi görüşleri olabilir. Benim dediğim resmi bir yazı veya açıklama olmadı.

İstifa metninde başkanın açıklamalarından kırıldığını söylemiş.

Dediğin gibi olsa, resmi yazı veya açıklama yapılmadı diye açıklama yapardı istifa metninde.

Taşlar oturmuyor kafama.

Çevrimdışı bjk4ever

Klasik kendini birsey zanneden yoneticinin tavirlari iste.
Baskan'in son son aciklamalarinda hicbirsey yok.
Oyle ben ben ben durumu da yok. Hatta G.Gonul transferinde emegi gecen 2 yoneticinin adini da soylemisti toplantinin basinda, ayni sekilde
E.Torunogullari soruldugunda onu ovmustu ve Erdal bey zaten baska isler de yapiyordu, yine hizmet etmeye devam edecek demisti.

Isimlere niye bu kadar anlam yuklenip ahlar vahlar duyuyoruz anlamiyorum.
Ibrahim Altinsay istifa ettiginde de milletin dunyasi basina yikilmisti, ne oldu? Besiktas eksildi mi?
Catir catir yolumuza devam ediyoruz; Ibrahim Altinsay'in adini da son 2 sene duyan yok.

Ayni olay Onder Ozen'de de olmustu. Taraftar baskani elestirmisti. Sonuc? Goztepe ve NTV Spor'dan kovulan Onder Ozen
ve sampiyon olan Besiktas. Eksildik mi? Hayir.

Erdan Torunogullari keza oyle. Senin bir gazeteci ve menajerle yasadigin kisisel bir diyalog yuzunden niye kulup aciklama yapsin?
Sen bunu once baskanla gorusursun, sonra yonetim olarak bir tavir alirsiniz karar verip. Sen kisisel olarak bir aciklama yapacaksin,
sonra yonetim kurulu bana destek ciksin diye aglayacaksin. Boyle yoneticilik mi olur?

Serdal Adali, Erdal Torunogullari, Ibrahim Altinsay vs, bunlara bu kadar fazla anlam yuklemeyin. 3 sene evvel Erdal bey'i kim taniyordu?
Hickimse. Besiktas'a hizmet edecek kaliteli insanlar her zaman bulunur, kimse merak etmesin. Ego tatmini pesinde kosan insanlara da prim vermeyin.

Çevrimdışı mylife1903

Berazilya dizisi gibi camiayiz, bir gunumuz huzurlu gecmiyor arkadas. Ismail gider seviniriz tam mesaleleri yakacagiz sosa olayi patlar, tak arkasindan atiba olayi sonra atiba ile sozlesme uzatilir sosa bey antremanlara tesrif eder tak yonetici istifa eder. Huzur yok

Bu dogrultuda gidersek bu aksam super bir transfer gerceklesir ertesi gun antremanda biri sakatlanir obur gune mustafa bey transfer olur kaleci fabri sakatlanir sonrasina boyle devam eder bu kisir dongu

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı onurturan

İnşallah bizim için hayırlısı olmuştur..
Erdal Torunoğullarının yolu açık olsun..
Kazandırdıkları için teşekkürler..
Dediğiniz gibi belki Ahmet Bulut daha önemlidir bizim için..
Hayırlısı neyse o olsun..

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı İhsan

Ingiltere de Günlerdir NAZIYI bize yazıyorlar :bandit:

nazi kelimesine kulanmasak...
yakışmıyor bize
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

#Beşiktaşın menejer ilişkileri erdal torunoğulları zamanında da vardı.
#Yönetim kurulunda Torunoğullarının görev değişimi oldu.G.Gönül imzayı attı ve Turgay Demir düğmesine basılmış gibi art arda twetlere başladı.
#Turgay ın gayretleri ile Ahmet Bulutu aspora bağlayıp çok çirkin şekillerde provake ettiler.Adamın düzgün türkçe konuşamamasından da yararlanıp transferleri Başkan veya yöneticiler değilde ahmet bulut yapıyor havası yarattılar.
#Turgay Demirin bir anda başlayan twet ataklarının Erdal Torunoğulları nın transferde geri plana alınmasından ve G.Gönül imzasından hemen sonra başlaması manidar benim için.
#Ayrıca başkan dün toplantıda Ahmet Bulutun anasına mı sövmeliydi Erdal beyin gönlünün alınması için..

Çevrimdışı cursedofdragon

Devlet bahçelinin sözünü paylaşmak istiyorum amacım siyasi değildir. :)

Devlet bahçelinin sözü bizi tarif ediyor hiç mi gülemiyeceğiz biz .

https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/527518059863744513

Çevrimdışı alimm

Uzuldugumuz , Kizdigimiz nokta boyle insanlarin kusturulmesi

İşte o kısmı henüz bilmiyoruz... Küstürüldü mü yoksa kendisi mi küsmek için çaba sarfetti... İstifasında başkanın son açıklamasından sonra bu karara vardığını dile getiriyor ve bu açıklamada istifayı gerektireck hiçbir nokta göremiyoruz... Bekleyp görmek gerkyor....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: