2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403823 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan 2-3 tane menajer müsveddesine Beşiktaş'ın adamını yem etti. Ayıp etti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Erdal Torunlaroğlu istifa ettiği çok üzücü bir haber arkadaşlar..!!
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan ne dedi de üzülmüş ben anlamadım :alala:

"Fakat sayın Başkan'ın yaptığı son açıklama beni derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Bir yönetimde gücü ve başarıyı iyi yönetmek lazım. Nasıl riski yönetebiliyorsan riskin getirdiği başarıyı da yönetmek gerekiyor.

Biz başarıyı ne yazık ki yönetemiyoruz. Bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bizim ülkemizde başarı kaosa neden oluyor. Güç, hırs, daha fazla isteği vs. buna ne sebep oluyor bilmiyorum ama daha birlik olup başarıyı taçlandırmak yerine ego yarıştırmaya başlıyoruz.

Gelişememe sebebimiz bu.

Çevrimdışı Ensar

Erdal torunogullari istifa etmis
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Fakat sayın Başkan'ın yaptığı son açıklama beni derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır."
Ben , Ben , Ben

Ben yaptim , Ben gönderdim , Ben aldim , Ben istedim

Yeterli mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu Bulut olayında yeterince arkasında durmadığını düşündü sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben , Ben , Ben

Yeterli mi ?
Koltuğa oturan her kişide bu durum oluyor maalesef. Büyük liderler ben demez hiç bir zaman ama başkan bazen kantarın topuzunu kaçırıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

Başkan 2-3 tane menajer müsveddesine Beşiktaş'ın adamını yem etti. Ayıp etti.
Şuan yıkıldım.. Her yerde haberleri çıkıyor.. galiba gerçek..  Gurur duyduğum göğsümüzü kabartan bir adam.. Başkanı çok eleştiriyorum ama bu konuda birleşeceklerini düşünmüştüm.. Kötüler kazandı ne yazıkki..  Yazıklar olsun.. Ne gerek var renklileri Turgay demirleri yada Beşiktaşın herhangi bir düşmanını sevindirmeye.. Başkana çok kızgınım.. Bu olay çözülebilirdi.. Özellikle Erdal Beyin son açıklamasından sonra..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu olayda dayı diye hitap ettiğimiz adamın hiç suçu yoktur diye hiç kimse söyleyemez. Ahmet Bulut u olayın içine dahil eden kişi odur. Inşallah bundan sonra böyle saçma sapan adamlara bu kadar değer vermeyiz camia olarak...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şuan yıkıldım.. Her yerde haberleri çıkıyor.. galiba gerçek..  Gurur duyduğum göğsümüzü kabartan bir adam.. Başkanı çok eleştiriyorum ama bu konuda birleşeceklerini düşünmüştüm.. Kötüler kazandı ne yazıkki..  Yazıklar olsun.. Ne gerek var renklileri Turgay demirleri yada Beşiktaşın herhangi bir düşmanını sevindirmeye.. Başkana çok kızgınım.. Bu olay çözülebilirdi.. Özellikle Erdal Beyin son açıklamasından sonra..
Turgay Demir gibi iktidar yalakası, duruma göre pozisyon alan bir adamın sevindirilmesine ekseriyetle üzüldüm.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EagleForce

Baskan cok fazla ben ben ben diyordu. Cok buyuk emekleri var cok calisiyor, taraftar da takdir ediyor zaten. Ama arada biz dese fena olmaz. Turgay Demir'e de bundan sonra hakettigi gibi davranilir umarim.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 10:57:16 EagleForce ]

Çevrimdışı Savaş

Erdal Torunoğulları istifası güç zehirlenmesinin bir sonucudur. Biraz biz demekten kimseye zarar gelmez.

Sosaya toplamda 195.000 € Ceza kesilmis :claps:

Erdal tounogullarinin Geri plana cekilmesi zaten bugunlerin habercisiydi

Bu durum Her kulvarda ayni maalesef bu Ulkede..

Siyasette de , Yoneticilikte de ,

Biraz sivrilen sevilen birisi varsa o kisi , Kurumun Lideri tarafından hemen pasifize edilir cunku Allah korusun ileride ona rakip olup ileride onun yerine gecer nemelazim..

Çevrimdışı tangaz

Sosaya toplamda 195.000 € Ceza kesilmis :claps:

Bak bu bile bizim değerimizi bilmesi için yeterli cincon sneidera 2,4 milyon euro ceza kesti 2 konuştu die  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Stadın resmi açılışında bu kadar utanmamıştım..
Şu an bu adamın açıklamasını okuyunca daha da çok utandım ..
Hala gerçek değilmiş gibi geliyor..
Bu camia  Erdal TORUNOĞULLARI gibi insanları hakediyor ..
Bu haberi alınca bıyık altından gülecek adamları değil..
Söyleyecek çok sözüm var..
Ama yine içimize atmak zorundayız..
Allah bu taraftara içine attırtacak olaylar yaşatmasın bir daha..
Çünkü hepsi yıkıcı ve kırıcı oluyor artık..
Bizde Allah'a Anaya Babaya küsülmez..
Biz buna Beşiktaşı da ekledik..
Kimse sınırlarımızı zorlamasın ..
Lütfen bu olay son olsun..

Çevrimdışı Ensar

Erdal tounogullarinin Geri plana cekilmesi zaten bugunlerin habercisiydi

Bu durum Her kulvarda ayni maalesef bu Ulkede..

Siyasette de , Yoneticilikte de ,

Biraz sivrilen sevilen birisi varsa o kisi , Kurumun Lideri tarafından hemen pasifize edilir cunku Allah korusun ileride ona rakip olup ileride onun yerine gecer nemelazim..
iyice bokunu çıkardınız , dünyanın bir çok yerinde bu böyledir. kendi ülkenizi gömmeye ne kadar da meraklısınız yazık.

olayı savunduğum yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben , Ben , Ben

Yeterli mi ?

Değil. Çünkü Erdal Torunoğulları o açıklamadan sonra istifa etmedi, hatta medyayı eleştiren bir deklarasyon yayınladı.

İstifa açıklamasında yer alan "Başkanın son açıklamalarından" kastettiği nedir bilmiyorum, ama istifa gerekçesi şu haliyle tutarsız ya da daha önceden hazırlanmış gibi duruyor.

iyice bokunu çıkardınız , dünyanın bir çok yerinde bu böyledir. kendi ülkenizi gömmeye ne kadar da meraklısınız yazık.

olayı savunduğum yok.
......

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Değil. Çünkü Erdal Torunoğulları o açıklamadan sonra istifa etmedi, hatta medyayı eleştiren bir deklarasyon yayınladı.

İstifa açıklamasında yer alan "Başkanın son açıklamalarından" kastettiği nedir bilmiyorum, ama istifa gerekçesi şu haliyle tutarsız ya da daha önceden hazırlanmış gibi duruyor.
O deklarasyonda bir cümle vardı, kulüp tarafından da gerekli açıklamalar yapılacaktır diye ama o günden bugüne tek bir açıklama yapılmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Bizim kadar BEN cilige sahip ve BENCIL olan baska Ulke oldugunu sanmiyorum Dunya uzerinde
o zaman çok yanılıyorsun. ben burada her olan olayda bizim ülkemizin dünyanın en düzensiz en kötü yeriymis gibi konuşulmasından çok rahatsızım.

Ingiltere de Günlerdir NAZIYI bize yazıyorlar :bandit:

Çevrimdışı onurturan

Başkanın son açıklamalarından kastettiğini nedir bilmiyorum, ama istifa gerekçesi şu haliyle tutarsız ya da daha önceden hazırlanmış gibi duruyor.
Yanılıyorsun abi bence erdal torunoğulları başkanın hiyerarşik sıralama yada görev dağılımı konusunda görüşlerine katılıyordu zaten aynı paralelde şeyler söyledi o konuda..
ama açıklamasında bir menecere açıkça yüklendi..
sonrasında olan olayları bilmiyoruz ama yüksek ihtimalle şöyle oldu..
Erdal başkan Fikret başkanın menecer konusunda kendisine destek olacağını Ahmet bulutla ilgili kendisiyle aynı tavrı takınacağını bekledi..
ama beklediği olmadı.. sonra erdal başkan bizim başkanın uaptığı açıklamayı ntekrar dinledi ve bir anlam çıkardı.. yalnız kaldığını.. turgay demirin söylediği ve inanmak istemediği şeylerein doğru olabileceğini düşündü ve istifa etti bu kadar baasit..

Çevrimdışı EagleForce

O deklarasyonda bir cümle vardı, kulüp tarafından da gerekli açıklamalar yapılacaktır diye ama o günden bugüne tek bir açıklama yapılmadı.

Evet aynen sebep bu bence de. Baskan aciklama yapacak dedi. Dun baskan ne sis yansin ne kebab modunda konustugu icin (transferde Ahmet Bulut'luk durumlar varsa zorunda kalmis da olabilir) bugun istifa geldi.

Etiketler: