2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405423 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı AtayD

Sosa ve Atiba kalacak gibi görünüyor. Sosa'ya kızgın olsam da kalmasını istiyorum. Umarım artık sorun çıkartmaz bu ikili ve takıma Gomez'de katılır.

İsmi geçen Mathieu sol stoper için çok iyi olabilir. Sakatlık durumunu bilmiyorum ama bizim oyun yapımıza oldukça uygun. Ayağı çok çok iyi. Tam manasıyla Ball Playing Defender. Tecrübesi, oyun bilgisi vs. düşününce çok başarılı transfer olur.
aynen boyuna gore hızı da iyi. simdilik tek sıkıntısı ilerleyen yasından oturu sakatlıgının sıklıkla nuksedebilmesi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim bir arkadaş vardı takımın maaş dengesini yapıp sürekli paylaşıyordu şuan ne durumdayız acaba kaç oyuncu çıkartsak kompany'i alabilirmiyiz  :alala:

Çevrimdışı onurturan

uğursuz yere.
evet evet ben bunu arıyordum sen mi paylaşmıştın..

evet evet ben bunu arıyordum sen mi paylaşmıştın..

evet.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim bir arkadaş vardı takımın maaş dengesini yapıp sürekli paylaşıyordu şuan ne durumdayız acaba kaç oyuncu çıkartsak kompany'i alabilirmiyiz  :alala:

Senelik 7 milyon euro veremeyiz Kompany'e.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MrtBlgc

Lucas Piazon'u nasıl bilirsiniz ? Chelsea geçen sene Reading'e kiralamıştı galiba 2017'de sözleşmesi bitiyor, 3 m piyasa değeri 22 yaşında.
Sol Kanat, ofansif ortasaha ve sağ kanatta oynayabiliyor. Zamanında Chelsea yatırım yapmış 7,5 m bayılmış ama istenilen patlamayı yapamamış sanırım.
Belki forumda takip eden olmuştur.

Çevrimiçi 38life

http://twitter.com/alifuatduatepe/status/753676891383599104

sırzdırmayla alakası yokta manchester city bonucci'den vazgeçtiği için böyle oldu galiba.

gökhan süzen sivok filan diyor kaç yılının bu :D

Çevrimdışı Berat

gökhan süzen sivok filan diyor kaç yılının bu :D

Buldum yapıştırdım olduğu kadar :D

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı onurturan

Beşiktaş'ın kampı lanetli kasabada

Siyah-Beyazlılar, hazırlık kampını yine Avusturya’nın Leogang bölgesinde yapacak. Kartal’ın 5. kez gideceği kasaba, bugüne kadar meydana gelen talihsizlikler nedeniyle ‘lanetli yer’ olarak biliniyor. İşte Leogang’ta yaşanan bazı olaylar...
1   Ertuğrul Sağlam dönemindeki ilk kampta tam 7 futbolcu sakatlık geçirmişti.
2   İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman kavga edip, kamptan gönderilmişti.
3   Ersan Adem Gülüm’ün çapraz bağları burada koptu.
4   İsmail Köybaşı, milli takımda aynı yerde kamptayken çapraz bağlarını koparttı.
5    Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş, buradaki kamptan şike soruşturması için ayrılmış, İstanbul’a dönüşte ise tutuklanmışlardı.
6   Kampta dönemin başkanı Yıldırım Demirören’in ayak parmağı, basın mensuplarıyla yapılan maçta kırıldı.
7   Futbolcuların büyük kısmı gıda     zehirlenmesi geçirdi.
8   Leogang’ta yapılan kamplara hiç bir     yeni transfer dahil olmadı.
9   Aynı yerde daha önce çalışan Rusya     Milli Takımı, yaşanan olumsuzluklar yüzünden kampı yarıda kesmişti.
10  Kampa ziyarete gelen gurbetçi     taraftarlar, ağır yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazaları geçirdi.

Diğerleri daha farklı şanssızlıklar ama bu kalınlar zeminde sıkıntı olduğunun işareti.. inşallah aynı tesis değildir.. yada düzeltilmiştir bilmiyorum işte çok aklıma takıldı bu konu..

Ben uğursuzluğa inanmam :)

c.nab.t gez başına gelmeyen kalmıyor :D

o zaman inanırsın :D  :evillol:

Çevrimdışı Turco

Acikcasi Balanta'yi da Gustavo Gomez'i de 90dk izlemisligim yok ama bu seneki Gustavo Gomez muhabbeti gecen sene de Balanta icin donuyordu, niye birden kesildi merak ettim.

Arjantin'in Copa America kadrosunda yer alan Victor Cuesta icin de Besiktas iddiasi var, onu izleme sansin oldu mu acaba @Turco ?

Huracan'a transfer olduğundan beri izlerim. Çıplak gözle çok maçını izlemişliğim var. Benim gözümde sıradan bir futbolcudur, sıradan bir stoperdir. Ama onu bu noktaya getiren zekası. Gerçekten çok ama çok zeki bir oyuncu ve çevre hakimiyeti mükemmelin ötesinde. Önsezileri de çok kuvvetli. Müneccim gibi, hani bazı futbolcular vardır ya top daha ayağına gelmeden ne yapacağını bilir kafasında kurar. Cuesta da öyle bi stoper. Topun nereye düşeceğini, rakibin topu nereye süreceğini, nereye hamle yapacağını zekası sayesinde tahmin eder. Stoper olarak çok eksiği var ama zekası sayesinde bu eksikliklerini kapatıyor. İyi form tuttu, biraz daha olgunlaştı bu futboluna da yansıdı.

Safi yetenek, kemik stoper olsaydı 27 yaşına gelene kadar en azından kendini gösterirdi. Bana sorarsan Beşiktaş'ın stoperi olacak seviyede değil, ama gelirse en azından Alexis'in verdiği katkının kat kat fazlasını vereceği kesin.

CL için düşünülüyorsa büyük fiyasko olur onu da söyleyeyim.

İndependiente'nin ikinci başkanı Noray Nakış. Hasta Beşiktaşlıdır ama derdi dili para. Zamanında Carrusca'yı Maradona'nın veliahtı diye GS'ye Higuan'i de abisinden daha iyi futbolcu olacak ayağına bize itelemişliği vardır. Kapıyı 4 milyondan aşağı açacağını sanmıyorum.

Siyah-Beyazlılar, hazırlık kampını yine Avusturya’nın Leogang bölgesinde yapacak. Kartal’ın 5. kez gideceği kasaba, bugüne kadar meydana gelen talihsizlikler nedeniyle ‘lanetli yer’ olarak biliniyor. İşte Leogang’ta yaşanan bazı olaylar...
4   İsmail Köybaşı, milli takımda aynı yerde kamptayken çapraz bağlarını koparttı.
5    Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş, buradaki kamptan şike soruşturması için ayrılmış, İstanbul’a dönüşte ise tutuklanmışlardı.
6   Kampta dönemin başkanı Yıldırım Demirören’in ayak parmağı, basın mensuplarıyla yapılan maçta kırıldı.
9   Aynı yerde daha önce çalışan Rusya     Milli Takımı, yaşanan olumsuzluklar yüzünden kampı yarıda kesmişti.
10  Kampa ziyarete gelen gurbetçi     taraftarlar, ağır yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazaları geçirdi.

Diğerleri daha farklı şanssızlıklar ama bu kalınlar zeminde sıkıntı olduğunun işareti.. inşallah aynı tesis değildir.. yada düzeltilmiştir bilmiyorum işte çok aklıma takıldı bu konu..

38life gelde uğursuzluğa inanma :D

Çevrimdışı onurturan

38life gelde uğursuzluğa inanma :D
oo ne kadar güzel alıntılamışşsın kardeşim aynı twitterdaki duyumcular gibi :D
şaka tabiiki bende de oluyo bazen..

Çevrimiçi 38life

c.nab.t gez başına gelmeyen kalmıyor :D

o zaman inanırsın :D  :evillol:

O ayrı birşey. Dini bir mevzu. Ama uğursuzluk sadece bir varsayım. Şanssız tesadüfler serisi bu lanetli kasaba olayı :)

Kaldı ki Beşiktaş zaten böyle belalarıyla meşhurdu. Sorun kasabada değil Beşiktaştaydı. Ama bakın görün bu sezon hiçbir sorun olmayacak Allahın izniyle :)

Çevrimdışı canU

Bizim acilen mustafayı düşmemiz lazım maaştan. Daha fazla soruna sebep olmadan gitmesi lazım olmadı yarısını verelim ilk senesinin gitsin.

oo ne kadar güzel alıntılamışşsın kardeşim aynı twitterdaki duyumcular gibi :D
şaka tabiiki bende de oluyo bazen..

iyide ben paylaştım zaten bunu :D  sende benden alıntıladın :D

Çevrimdışı Tolga

Daha önceden bize Atiba'nın yedeği lazım Scarione'yi, Sosa ve Oğuzhan varken almaya gerek yok diyordum fakat Sosa'nın hal ve hareketlerinden dolayı artık alınmasından yanayım.

Sosa kalsa bile ne vereceği meçhul.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

bu a spor ilk defa güzel bir haber geçti ya kesin olmucak demek ki bu kompany.

Etiketler: