2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12410852 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa görüşmek istiyormuş başkan pek sıcak bakmıyormuş. R yapacak galiba :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Necmi abi birazdan gelip hepinize ayar çekecek Boateng için söylediklerinize karşı :D

Çevrimdışı Ersoy

Transfersizlik ölüm döşeğine düşürdü hajum  :by2: :by2:
Allah daha kötülerini gostermesin hajum. Bunun 1 tık ustu umut ve emenikeyi istemek zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosa, menajeri aracılığıyla Fikret Orman'dan görüşme talep etti ancak Fikret Orman görüşmeye sıcak bakmıyor. (NTV Spor)

Dünkü açıklamalardan sonra Sosa'nın bi tarafları tutuştu :D

Çevrimdışı can1903

Necmi abi birazdan gelip hepinize ayar çekecek Boateng için söylediklerinize karşı :D
Şenol hocam onuda adam..  :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Sosa seve seve a2 de oynayacaksin aslanım bize yamuk yapmanın cezası budur

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Jerome gelecekse olur :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı cursedofdragon

8 milyon €'ya katara,çin'e gitsin daha işimize gelir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sorunlu oyuncu istemiyorum artık takımda.

Böyle bir hataya düşmeyiz umarım :)

Ben de böyle düşünüyorum. Bize iş ahlakı Beck gibi olan oyuncular lazım.

Formsuz olduğunda kenara alındığında sesini çıkarmayan, o forma için savaşıp tekrar form kazanan ve istikrarlı olan oyuncular.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

En son 6.5 milyona çıkılmıştı :alala: her kafadan bir ses çıkıyor arkadaş :bandit:

Bizim başkan vermez 6.5 falan.

Serdar Aziz transferinde demiş ya Bursaspor başkanına.

"Serdar için 3 milyon euro verebilirim, onu da şimdi veremem" diye.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Ersoy

8 milyon €'ya katara,çin'e gitsin daha işimize gelir.
O da olabilir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet K

"Serdar için 3 milyon euro verebilirim, onu da şimdi veremem" diye.  :lol: :lol:

Şunu ilk okuduğumda kahkaha attım :evillol:

Çevrimdışı trigomi

Ben hala zam pesinde oldugunu dusunuyorum. Menajeri yanar doner bir adam, maksatli olarak bu Milan dedikodularini ve Arjantinli topcu klisesini cikariyordur.

Ha olur da uygun bir fiyata giderse de karalar baglamaya gerek yok, bence gecen seneki orta sahanin en zayif halkasi Atiba 'nin yaninda Oguzhan 'in biraz kirilgan yapisiydi. Oguzhan 'i on bolgeye atip yerine devamliligi olan bir oyuncu alinir ya da monte edilirse(Tolgay), daha inisleri cikislari az olan bir takim izlenebilir.

Sosa 'nin en onemli ozelligi bence 10 numaradaki basarisi degil, daha cok kanat oyununa yatkinligi ve mac icinde o bolgelere basarili bir sekilde kayabilmesidir. Bir 10 numara icin cok buyuk bir artidir bu ve Sosa yeri geldiginde 2 forvetle de zaafiyet vermeden basarili bir sekilde oynamistir.

Hayirlisi.

Çevrimdışı MrtBlgc

Çok şey mi istiyorum...

Ya bu adam videolara bakıldığında gerçekten de çok iyi ama niye Avrupa'daki hiç bir kulübün radarında değil? Ya da var mı ilgilenen bir takım? Gerçekten de pasları acayip etkili..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar yeni Quaresma bestemiz :)

@Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 16:02:18 38life ]

Martín Cáceres

ya biz bu adamı niye almıyoruz juventusun stoper'i free durumda tamam sakatlığı varmış 3 ekimde dönücek diyor idare ederiz biraz çok mu geç toparlar  :alala:

http://www.transfermarkt.com.tr/martin-caceres/profil/spieler/54935

Çevrimdışı BavyeraKartali

Selamlar olsun .. herkes bir kadro yaziyor iyi hosta Arsenalla 0-0 berabere kaldigimiz maca 7 türkle baslamistik ( almanya kökenli olsa da ! ). Simdi ise herkesin kadrosunda 3 turk yer aliyor ( oguzhan tolgay ve olcay ) bu bizdeki 3 yerli de almanya kökenli. alt yapidan oyuncu cikmiyor turkiye topraklarinda oyuncu yetismiyor dünya düzeni belki de bu ama istatistik olarak aglanacak halimiz var . turk futbolu kazansin diye yabanci kurali vardi kazanmadi yabanci kurali degisti kazanmadi  demek ki sorun kural koyamka degil sistem getirmek. yazik vallahi cok yazik !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı 38life

Ya bu adam videolara bakıldığında gerçekten de çok iyi ama niye Avrupa'daki hiç bir kulübün radarında değil? Ya da var mı ilgilenen bir takım? Gerçekten de pasları acayip etkili..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madrid ve Barcelona'nın hedefinde olduğu söyleniyor doğru mu bilmiyorum. Bir de Birleşik Arap Emirliklerinde çok yüksek maaş alıyorlarmış oyüzden zor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa, menajeri aracılığıyla Fikret Orman'dan görüşme talep etti ancak Fikret Orman görüşmeye sıcak bakmıyor. (NTV Spor)

Dünkü açıklamalardan sonra Sosa'nın bi tarafları tutuştu :D

Geri adım, özür, takımla antrenmanlara başlama döngüsüne girilecek gibi duruyor.

Hem bize bonservis hem de kendisine senelik 1.5 milyon euro verecek takım bulması imkansız.

Abartı olmayacak bir ceza kesilip takıma katılsın. 10 gün sonra unutulur hepsi zaten.

Çevrimdışı OrhanAker

:D  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Adam şaka maka gülmeyi özlemiş ya her fotoda gülüyor :D

Tvde ismail varya ona guluyor gg

Çevrimdışı tuncaboylu

Martín Cáceres

ya biz bu adamı niye almıyoruz juventusun stoper'i free durumda tamam sakatlığı varmış 3 ekimde dönücek diyor idare ederiz biraz çok mu geç toparlar  :alala:

http://www.transfermarkt.com.tr/martin-caceres/profil/spieler/54935

Juventus etiketine kanmayın, 5 sezonda 50 lig maçı oynayabilmiş. Üstüne üstlük sakatlığı da ciddi.

Transfermarkt değerine bakıp da oyuncu kovalamayın  :D :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Roncaglia adı neden hiç geçmedi geçmiyor anlamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

içimde gel-gitler yaşıyorum. bir yanım omeruo papy ikilisini kiralayalım beleşe diyor diğer yanım ise son güne kadar zorlayalım transferin bitmesine yakın yada kamp sonlarında gomez gibi bir düşeş denk getiririz belki diyor. içimde deli sorular...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Juventus etiketine kanmayın, 5 sezonda 50 lig maçı oynayabilmiş. Üstüne üstlük sakatlığı da ciddi.

Transfermarkt değerine bakıp da oyuncu kovalamayın  :D :D

neye göre kovalıcaz :D o zaman

Martín Demichelis veya Kolo Touré 2'side 35 yaşında 2'si de free 2'sinden birini 1 senelik.

Bu seneyi çıkartsın bari :)

Etiketler: