2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343158 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

kiralık ücreti ödemeden interden caner 1  sene kiralama hamlesi gelirmi acaba 1.5 m euro civarı ücretle kolarovla rotasyonlu oynarlar 3 kurvarda oynayacaz ümit karael için çok erken daha kaldırmaya bilir çocuk

sadece ismail yok tosic ve beck'te var tabi bide kolarov :)

Çevrimdışı sallapati

Tosic de var beyler neden Ümit diyorsunuz.. KOlarov-Tosic kotarır orayı

Çevrimdışı abdusta

Acaba Kolarov ile %100 imzalandığı anlamı mı taşır İsmail'in istediği ücreti vermeyerek yoları ayırmak?

Aynen yonetim oyaladi kolarov garanti bence yarin aciklanir umarim

Saygilar

Çevrimdışı mylife1903

Ümit Karaal

Yavrum benim genc kartalim benim. Bu varya bu kafese atsan ismaili cig cig yer, kartalim benim, oynasin bu cocuk, kendi kalesine tosic gibi 2ser 2ser saplasin agzimi acmam, vucuda bak, calismaya bak, beyaz robeto carlosum benim. Soyadinda da karakartalim karaal i var dogustan kartal

Çevrimdışı 38life

kiralık ücreti ödemeden interden caner 1  sene kiralama hamlesi gelirmi acaba 1.5 m euro civarı ücretle kolarovla rotasyonlu oynarlar 3 kurvarda oynayacaz ümit karael için çok erken daha kaldırmaya bilir çocuk

Dimi daha 20 yaşında. oynayabilmesi için şöyle bir 25 yaşına falan gelmesi lazım. :D  Yeterli midir değil midir ona hoca karar verir ama erken kelimesi alakasız oldu. Adam 20 yaşında.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam şuan bi Kolarov KAP'ı gelse be :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

İsmail 1.2 milyon teklif etmişiz kabul etmemiş. Bir de üstüne fenerle görüşmeye başlamış. Uygun maaşla yedek Sol bek olmasını isterdim ama gitmesine pek üzülmedim. 7 senede tek katkısı "Fenere Koy Başı" bestesiydi. Yolu açık olsun. Bizden ayrıldığı için milli takımda da daha çok forma bulur.

Dimi daha 20 yaşında. oynayabilmesi için şöyle bir 25 yaşına falan gelmesi lazım. :D  Yeterli midir değil midir ona hoca karar verir ama erken kelimesi alakasız oldu. Adam 20 yaşında.

bence kolarov-ümit karal yapıcaz :)

Tabi ki dediğim gibi tosic ve beck var oynuyabilen sol bek :)

Çevrimdışı kartal190321

sadece ismail yok tosic ve beck'te var tabi bide kolarov :)

tosicin kalacagını düşünmüyorum gönderilme ihtimali çok yüksek yabancı  oyuncuya yer açmak gerekecek
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Blackmd1

Yarın Kolarov acıklanır umarım  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Firat Gunayer :

Buyuk bir surpriz olmazsa Ismail yeni sezonda Fenerbahce formasi giyecek :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Allaaah İsmail Fener ile gorusuyormus trtde  flas gecti :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Ersoy

Tam şuan bi Kolarov KAP'ı gelse be :bandit:
Yarin gelebilir.Allah'ım kulüp seviye atladı inanılmaz bir olay bu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

tosicin kalacagını düşünmüyorum gönderilme ihtimali çok yüksek yabancı  oyuncuya yer açmak gerekecek

fabri
boyko
beck
rhodolfo
marcelo
tosic
milosevic
alexis
atiba
sosa
quaresma
aras

şuandaki kadro ile 12 tane yabancı var.
Gomez ve kolarov gelince 14 yabancı olucak hiç göndermesek bile kadro tamam :)

Milosevic,alexis,sosa gidebilir tabi hatta baya bir yer bile boş kalıcak :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allaaah İsmail Fener ile gorusuyormus trtde  flas gecti :D
Fenere köybaşı paylaşımları hazır bekliyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Renkli medya da Fener Gokhanin rövanşını aliyor haberleri cikmaya baslamis :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı acan07

Fenerbahçe
İsmail Koybasi transferini 24 saat içinde açıklayacaklar..
En son teklifleri 1.8 ML € + 1 ML € ( İmza parası +menajer maliyeti )

bu inş doğrudur . :D :halay:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Renkli medya da Fener Gokhanin rövanşını aliyor haberleri cikmaya baslamis :kop: :kop:
Biz 2. golü attık haberleri yok. Çok kızdırmasınlar başkan Caner i alır

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Firat Gunayer :

Buyuk bir surpriz olmazsa Ismail yeni sezonda Fenerbahce formasi giyecek :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :super: :super:

Bir kere de tuttursun minnoş  :evillol:

Çevrimdışı kartal190321

iyi oku yazdıgımı yaş belirtmedim ben. öle hemen altyapıda geldi hadi 11 alıp oynatalım burası türkiye ligi şuan için imkansız  bunu sende biliyorsun keşke hemen çıkıp oynasada ulu orta para saçılmasa...adamların para saçıp aldıgı atıncı bile kullanamadık oynatamadık neden bahsediyorsun sen
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

Ismailden iyidir fiyat performans olarak bakarsak, fiyatina bakmaya gerek yok kesin iyidir m

Çevrimdışı yigitcan1903

İsmail gitmiş haberini yeni gordum ustune fenere gidiyormuş nolur uyandirmayin 😂

Etiketler: