2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404350 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Direk var ya daha ne istiyosun? Kaç tane %100lük gol çıkardı geçen sene  :lol:

direkleri unutmuşum bizi şampiyon yaptı geçen sene özellikle akhisar maçında :D

Çevrimdışı Ersoy

Atiba seneye bu seneki katkıyı veremeyebilir gibi geliyor.Bu sene iyi bir fiyata satılabilir.3M falan baya az en az 5'ten kapıyı açmak lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Atiba seneye bu seneki katkıyı veremeyebilir gibi geliyor.Bu sene iyi bir fiyata satılabilir.3M falan baya az en az 5'ten kapıyı açmak lazım.
Verir ya niye vermesin? Geçen sene en ufak bir sakatlık yaşamadı, jetlag bile olmadı adam ya Kanada'ya gitti geldi kaldığı yerden devam etti. Geçen sene oynadığının yarısı kadar oynasın yine Lig için yeterlidir bana göre. Ki hepimiz şunu biliyoruz ki Atiba'nın bir standartı var ve onun altına inmesi zor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Verir ya niye vermesin? Geçen sene en ufak bir sakatlık yaşamadı, jetlag bile olmadı adam ya Kanada'ya gitti geldi kaldığı yerden devam etti. Geçen sene oynadığının yarısı kadar oynasın yine Lig için yeterlidir bana göre. Ki hepimiz şunu biliyoruz ki Atiba'nın bir standartı var ve onun altına inmesi zor..

Verir verir de bilmiyorum yaşı ilerlediği için biraz tedirginim ama şimdi 5-6M verseler satılır bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi 38life

Atiba ikna edilmeli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok riskli transferdi. ama bizde rehabilite oldu bu milli takımada yansıdı milli takımdada çok sakin ve sonuca
giden futbol oynuyor. seneye verimi çok daha fazla olacak gibi görünüyor.
Ben şüpheli bakıyordum eleştirdim ama Başkan haklı çıktı.
:upto: :upto: :upto:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arena_

İsmail hakkında yazılanları ben yazmış olsaydım şimdiye kadar 50 kere şutlanmıştım. Nede olsa burada adam kayırıyorlar.

Neyse Forza İsmail Köybaşı Forza Tolga  :super:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/749966799421181952
Rhodolfonun kendisi Bomba zaten :alala:

Ne kadar Cok zeki ve pozisyon bilgisi iyi olsada kademeleri iyi olsada , Agir kaliyor ve rakibi döndürüyor buyuk handikap..

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sokaktan geçen adama 10 milyon pound verilen ligte atiba için 3 milyon öyle mi:D

http://twitter.com/ArtSporcom/status/749973869646282752
Yapma bunu yapma bunu :s20: :s20:

Ne olur sozlesme yenilesinler hemde soyle bol sifirli :busted_cop:

Allah Besiktasimdan uzak tutsun Topali, Amin :bandit:

Direk var ya daha ne istiyosun? Kaç tane %100lük gol çıkardı geçen sene  :lol:
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı dkn_34

bruno alves bu Neustadter den daha iyi stoper.
pereira dedi alves kalsın ama alves gitti yerine Neustadter  i aldılar
Neustadter   ayrıca yavaşş  çok çok iyi stoper değil .
wiel defans olarak çok iyi değil ,ofans olarak iyi, gg daha ucuz transfer olduğu için daha iyi trasnfer
yani ben  fenerin  defansının çok iyi olacağını düşünmüyorum.
biz kolarovun gelmesi ,rdholfonun eski formunu yakalalaması ve alınacck bir kaliteli stoper ile defans hattımız muhteşem olur.
tek sıkıntılı bölge 'Kale'

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi üyeliğimi silermisin.. Sıkıldım aynı kişilere cevap yazmaktan.. İnsanlar gelmiş beşiktaşlılığımı sorguluyor.

üyelik silmiyoruz kardeşim onlarada döneceğim şimdi mesajları okuyorum @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı MrtBlgc

Verir verir de bilmiyorum yaşı ilerlediği için biraz tedirginim ama şimdi 5-6M verseler satılır bence.
5-6'ya satarsak Mehmet Topal sadece bir opsiyon olur bana göre, daha iyisini almanın yoluna bakarım.. Yani mantıken öyle olmalı..

Çevrimdışı MrtBlgc

bruno alves bu Neustadter den daha iyi stoper.
pereira dedi alves kalsın ama alves gitti yerine Neustadter  i aldılar
Neustadter   ayrıca yavaşş  çok çok iyi stoper değil .
wiel defans olarak çok iyi değil ,ofans olarak iyi, gg daha ucuz transfer olduğu için daha iyi trasnfer
yani ben  fenerin  defansının çok iyi olacağını düşünmüyorum.
biz kolarovun gelmesi ,rdholfonun eski formunu yakalalaması ve alınacck bir kaliteli stoper ile defans hattımız muhteşem olur.
tek sıkıntılı bölge 'Kale'
Alves daha iyi stoperdi evet, hatta bu sezon Alves'in o hava toplarındaki faulle karışık müdahalelerini çok arayacaklar. Ligin en fazla kafa topu alan oyuncusuydu sanırım Alves..

Çevrimdışı Ersoy

5-6'ya satarsak Mehmet Topal sadece bir opsiyon olur bana göre, daha iyisini almanın yoluna bakarım.. Yani mantıken öyle olmalı..

Yerine alınacak adam topal olmamalı zaten daha iyisini bulmalıyız. Simdilik en iyisi satmamak ama iyi bir teklif gelirse neden olmasin ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

atibanin yeri zor dolar. ama 5-6'ya verilir atiba, cünkü son senesi ve yas 33. bu parayla lucas leiva alinir, 3-4 sene işimizi görür.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 18:26:34 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kutay

lucas leiva olmazsa eğer topal gelsin ben isterim şahsen
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Turco

Yapma bunu yapma bunu :s20: :s20:

Ne olur sozlesme yenilesinler hemde soyle bol sifirli :busted_cop:

Allah Besiktasimdan uzak tutsun Topali, Amin :bandit:

Öyle deme, Atiba giderse Topal'ı mumla ararsın. Mali durumumuz ortada, bonservissiz oyuncu, artı stoper olarak oynatırsın.

Şimdi Topal'dan stoper olmaz diyeceksiniz evet olmaz, ama Alexis'den kat kat iyi oynar stoperde. Hem Şenol Hoca Topal'ın zayıf yönlerini güçlendirir hatta stoperde Serdar Aziz kadar faydalı olacak hale getirir.

Yerli oyuncu, ligi tanıyor, avrupa ve milli takım tecrübesi var ve adaptasyon sorunu çekmeyecek.

Çevrimiçi Necmi

İsmail hakkında yazılanları ben yazmış olsaydım şimdiye kadar 50 kere şutlanmıştım. Nede olsa burada adam kayırıyorlar.

Neyse Forza İsmail Köybaşı Forza Tolga  :super:
Doğru mesela seni kayırıyoruz yaşını girmediğin halde hala mesaj atabiliyorsun
ama artık kayırmayacağız  @Arena
mesela yaşlarını isimlerini girmeyenlerin en ufak bir olayda ceza alma ihtimalleri girenlere göre
iki katı fazladır :)
burda kendi kimliğini gizleyenler pek hoş karşılanmıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rhodolfonun kendisi Bomba zaten :alala:

Ne kadar Cok zeki ve pozisyon bilgisi iyi olsada kademeleri iyi olsada , Agir kaliyor ve rakibi döndürüyor buyuk handikap..

hızlı olsa adam döndermese Real Madrid de oynar zaten :)

Çevrimdışı alimm

G.gönül sözleşmesiyle m.topal'a kapım sonuna kadar açık olur  benim...

Ayrıca anlaştığını açıkladığı m.Topal'ın Beşiktaş'a imza atması psikolojik çöküntüye ugratır... Ondan sonra isterse pogba'yı getirsinler artık iflah olmazlar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yerine kaliteli bir adam alinacaksa Atiba'nin gitmesine karsi cikmam. Ancak o kaliteli adam Mehmet Topal olamaz.

Lucas Leiva olur. Macaristan Milli Takimi'ndan Adam Nagy olabilir hatta cok iyi olabilir Atiba'yi satip gelen parayla rahat alabilecegimiz bir adam Ferencvaros'ta oynuyor (Southampton da ilgileniyor bu arada), ayrica cok ucuza alip gelecek vaad eden yedek tutabilecegimiz bir adam olarak Mamadou Loum Ndiaye'yi oneririm. Braga B ve Senegal U20 takimlarinda oynuyor. Tahminim 100-150 bin euroya alabiliriz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

2. Kaleci rahat olabilir..belki 1 bile

Çevrimiçi Necmi

2. Kaleci rahat olabilir..belki 1 bile

sen ciddimisin yoksa burayımı trollemek amacın

Etiketler: