2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395667 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kap bayramda gelir mi

Çevrimdışı tangaz

Kap bayramda gelir mi

bugün gelse bayramlık alınmış çocuklara dönsek (kolarov+ospina)  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ergin1903

Fabri istanbul a geliyormuş. şimdi ben fabri yi nasil sindireyim.

Çevrimdışı tangaz

beypazarı maden suyu bile kurtarmaz fabriyi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zago adamimdi.. Sag ayagiyla topa dokunur sol ayagiyla da adamin ayagina yapistirirdi tekmeyi. Hakem faul caldimi da "Bak topa vurdum, topa mudahele" derdi  :evillol:
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Tolga

GG            Marcelo     G.Gomez    Kolarov

Oğuzhan       Atiba

Quarejma           Sosa             Olcay

Gomez

Çok sey mi istiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri 2 kere sağlık kontrolünü geçememiş 3.kez istemiş bunuda geçemez ve sözleştme fesih edilir  

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün gelse bayramlık alınmış çocuklara dönsek (kolarov+ospina)  :icool:
Kolarov olumlu ama ospinadan umudumu kaybettim abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fabri 2 kere sağlık kontrolünü geçememiş 3.kez istemiş bunuda geçemez ve sözleştme fesih edilir  

İnşallah geçemez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

biz zamanında nevio scalayı göndermek için kafası büyüyor beyin travması riski var raporu alıp göndermiş adamız faRbi kimmiş yahu  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Kolarov olumlu ama ospinadan umudumu kaybettim abi

pes etmek yok şampiyon 

Çevrimdışı mylife1903

biz zamanında nevio scalayı göndermek için kafası büyüyor beyin travması riski var raporu alıp göndermiş adamız faRbi kimmiş yahu  :evillol:
Olmadi bu farbiyi tombala cekerken fotograflayalim, orf ve adetlerimiE uymuyor hesabi

Senol hoca Tolgaya yedek olarak israrla istedigi icin maalesef :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 11:12:03 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi murat

3-5-2 güzel ama zor bir sistem.stoperlerin rahat ettiği ama kanat oyuncuların çok güçlü olması gereken bir sistem.eldeki kadroyla hadi 3-5-2 oynayalım diyebilme şansınız yok.bu sisteme uygun oyuncularınız olması lazım.bir beyin cimlastiği yapalım

alexis  rhodo(marcelo) tosiç(omereu)
beck(gg)                                            (ismail ?)
                  atiba       tolgay(ozi)
                       sosa
                cenk        mario

bana en mantıklı kadro bu görünüyor.q17, gt7,olcay, kerim ,aras bu sistemde oynayamaz.

2 Sene sonra Tolga iyice yaslandigi zaman Ospinayi alabiliriz

Su durumda 2 Sene daha %100 kale Tolganin bosuna kendimizi yormayalım :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya ne tolgası anlamıyorum iyi kaleci yok olsa onu oynatır şenol hoca boyko kötü olduğu için oynamadı iyi olsaydı o oynardı

Çevrimiçi murat

ahmet yıldırım da sol bektir ama bizde sol stoper oynamıştır.iyide defansif ortasaha özellikleri vardı.mehmet topalı çok beğenmem ama benzer özellikte bir oyuncuydu.mehmet topalı beğemiyorsun bunu neden beğeniyorsun diyen olacaktır, mehmet topal çok dar alanda  oynuyor benim kıyaslamam atiba ile ve aldığı ücretle alakalı.
ayrıca ersandanda 3lü defansta iyi sol stoper olurdu.ersanın tarzı daha uygun gibi 3 lüye.

Ya ne tolgası anlamıyorum iyi kaleci yok olsa onu oynatır şenol hoca boyko kötü olduğu için oynamadı iyi olsaydı o oynardı

Onun icin mi israrla Fabriyi istiyor :alala:

Şenol Gunes: Fabri iyi bir kaleci , Bize uygun bir kaleci oldugunu düşünüyorum

Ama şuan bir sakatligi var , Yoksa neden olmasin

Bu röportajı sampiyonluktan sonra canli yayinda verdi

Sonra Vay efendim Senol Hoca iyi kaleci aldirmaz diyince Linc etmeye kalkarsiniz

Kusura bakmayin da gerçekler ACIDIR maalesef Hemde Cok Acidir :by2:

Bunu soylemekten asla çekinmiyorum Kesinlike Tolga icin kaleci aldırmıyor :busted_cop:

Aman maazallah sonra morali bozulur falan ne yapariz biz onsuz..
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 11:20:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onun icin mi israrla Fabriyi istiyor :alala:

Şenol Gunes: Fabri iyi bir kaleci , Bize uygun bir kaleci oldugunu düşünüyorum

Ama şuan bir sakatligi var , Yoksa neden olmasin

Bu röportajı sampiyonluktan sonra canli yayinda verdi

Sonra Vay efendim Senol Hoca iyi kaleci aldirmaz diyince Linc etmeye kalkarsiniz

Kusura bakmayin da gerçekler ACIDIR maalesef Hemde Cok Acidir :by2:

Bunu soylemekten asla çekinmiyorum Kesinlike Tolga icin kaleci aldırmıyor :busted_cop:

Aman maazallah sonra morali bozulur falan ne yapariz biz onsuz..
Siyah beyaz şampiyon Beşiktaş

Siyah beyaz şampiyon Beşiktaş

2 sene sonra Ospina hayalin gerçek olur

Çevrimdışı tangaz

ahmet yıldırım da sol bektir ama bizde sol stoper oynamıştır.iyide defansif ortasaha özellikleri vardı.mehmet topalı çok beğenmem ama benzer özellikte bir oyuncuydu.mehmet topalı beğemiyorsun bunu neden beğeniyorsun diyen olacaktır, mehmet topal çok dar alanda  oynuyor benim kıyaslamam atiba ile ve aldığı ücretle alakalı.
ayrıca ersandanda 3lü defansta iyi sol stoper olurdu.ersanın tarzı daha uygun gibi 3 lüye.

ahmet yıldırımın ayağı çok düzgündü geriden oyun kurma meziyeti üst seviyedeydi, uzun pasları baya baya iyiydi. ersan da bu özelliklerin hiç biri yok.

Çevrimdışı Gürcan

Şenol hoca ve yönetimi tek yakacak olan kaleci transferindeki başarısızlıklar bu yıl eğer akhisarda sampiyonluk gitseydi ne yonetim ne hoca kalırdı allah yüzümüze bakti ama hala su defans ve kale isini çözemiyoruz. Gg kolarov ve 2 saglam stoper ile yola cikarsak belki kaleci şansı yanimizda olur yine

Çevrimiçi murat

ahmet yıldırımın ayağı çok düzgündü geriden oyun kurma meziyeti üst seviyedeydi, uzun pasları baya baya iyiydi. ersan da bu özelliklerin hiç biri yok.
ben topal ile ahmet yıldırımı birbirine benzettim. :D sol stoper için bu saydığın özellikler + özellikler ama olmazsa olmazlar değil.şu dediğin özelliklein hiçbiri bizim savunmada bu düzeyde yok.en iyisi muhtemelen tosiç olur bu kritere uyan.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Ospina
Gg subotic tosic kolarov
sosa tolgay atiba quaresma
              Oguzhan
                Gomez

Hayalim :)

Etiketler: