2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357318 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Attan inip eşşeğe binmek gibi olur derim
Mario gomez tr ye geldiğinde balotelliden kötü durumdaydı belirtmek isterim

Çevrimdışı worns

Rotasyonu tamamlayacak sayıda stopere sahiptik. Elimizde sadece Marcelo ve Rhodolfo'yu tutup Omeruo'yu 4. stoper olarak düşüneceksek belki ama ilk 11 için düşünülüyorsa oldukça sıkıntılı bir transfer.

Biz potansiyelli savunmacıları geliştirecek yapıda bir takım değiliz. Milosevic için de olumlu referanslar vardı hatta Pedro'da çok kötü değildi. Ancak bu oyuncular daha az baskı altında oldukları durumlarda ve doğru bir defansif yerleşimin parçası oldukça ileriye yol alabilirler, biz ikisine de sahip değiliz. Bizim baskıyı kaldıracak tecrübede, defansa akıl yatacak mental özelliklere sahip stoperlere ihtiyacımız var. Ancak böyle bir defans bloğuyla oyunumuz bir seviye ileri gidebilir.

Omeruo büyük ihtimalle Kasımpaşa'da oynadığından da daha kötü gözükecek bizde. Açık alanda başarılı savunma yapmak hız benzeri atletik özelliklerden çok pozisyon bilgisi, hamle zamanlaması, top tekniği gibi işlerde iyi olmayı gerektiriyor. Umarım iyi bir stoper daha düşünülüyordur.

Çevrimiçi Samet Demir

Kimse vurmasın.

Balotelli yi çok isterim. 😃😃

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Arena_

Balotelli ne zaman iyi oldu ki? Balotelli ile Gomez'i kıyaslıyorsan sorun sende demektir.

Yahu arkadaş bu modların benle ne alıp veremediği var. İkide bir moderasyona alıp duruyorsunuz.

Ne dedik ki? Küfür mü ettik? Sebebini öğrenmek istiyorum. Açıklayın (50% (iletiler moderasyona tabidir)

Bunu acıklayın arkadas

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

3. Santrafor olarak nasıl sizce?? Barcelona altyapısı almış.. 1m€ maaşa belki daha azına alınabilir.. Oyuncu hakkında düşüncesi olan varmı

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 17:53:51 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Antitez

balotelli ile sezona başlayan takım, sezon sonunu göremez

Çevrimiçi Necmi

Balotelli ne zaman iyi oldu ki? Balotelli ile Gomez'i kıyaslıyorsan sorun sende demektir.

Yahu arkadaş bu modların benle ne alıp veremediği var. İkide bir moderasyona alıp duruyorsunuz.

Ne dedik ki? Küfür mü ettik? Sebebini öğrenmek istiyorum. Açıklayın (50% (iletiler moderasyona tabidir)

Bunu acıklayın arkadas
Beşiktaş oyuncusuna hakaret bu yeterlimi @Arena

Çevrimdışı mmansiz

Kimse vurmasın.

Balotelli yi çok isterim. 😃😃

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Şahsen bende isterim ve bizde sınıf atlayacağından eminim

M.Mansız

Çevrimdışı can1903

"Deniliyor, iddia edildi, konuşuluyor, ileri sürüldü..."

:D

Ve sen de buna inanıyorsun...

atın şu adamın fotoğrafını bide biz görelim :D

Sıkıntı yok :) Hala Ospina diyenler var twitterda filan tepkiden çekinip açıklayamadıkları net :))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Balotelli'nin açıklamalarını okuyun derim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Balotelli bu ülkede - Beşiktaş ta tekrar parlar ama hiç bir yere gitmek istemez . Biliyor bizim tribünleri Liverpool maçından , burda krallığını ilan eder

Çevrimdışı mertnet

Attan inip eşşeğe binmek gibi olur derim

Balotelli eşek bile değil.
Direk attan inip yayan olmak olur.
Kariyerinde başarılı olduğu tek kulüp yok.
Avrupa'da bu,  Türkiye'de Batuhan.  İkisinin de menajerine helal olsun valla. Bu işe yaramaz futbolcu kılıklı soytarıları kakalıyorlar millete.  Taraftarlar hangi akla hizmet bu şaklabanı istiyor hem de Gomez gibi bir profesyonelin yerine... İnanamıyorum. Gomez'in attığı gol sayısının yarısı kadar maç yapmaz bir sezonda.

Kısaca Gomez gidip bu karın ağrısı işe yaramaz gelecekse Cenk tek forvetimiz olsun kulüp daha karlı çıkar.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı can1903

Balotelli bu ülkede - Beşiktaş ta tekrar parlar ama hiç bir yere gitmek istemez . Biliyor bizim tribünleri Liverpool maçından , burda krallığını ilan eder
Mario giderse bir diğer Mario isterim şahsen büyük kumar ama..

Çevrimdışı Kemal

Mario giderse bir diğer Mario isterim şahsen büyük kumar ama..

Bizı basamak ve son otobüs olarak gördüklerinden kazanilacak kumar . Bak gelsin bizim ligde 25 den aşağı bırakmaz .

Gomez ztn ( Low ünde deDigi gibi ) çok pozisyon harcamasaydı 30 üzeri golle gol kralı olurdu bu yıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu acıklayın arkadas
Yaşını girmen gerekiyor profiline buda mod onayina alinma sebebi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Bizı basamak ve son otobüs olarak gördüklerinden kazanilacak kumar . Bak gelsin bizim ligde 25 den aşağı bırakmaz .

Gomez ztn ( Low ünde deDigi gibi ) çok pozisyon harcamasaydı 30 üzeri golle gol kralı olurdu bu yıl
Son açıklamaları beni pozitif yönden etkiledi ama ilk hedef Mario olmalı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne krallığı yahu. Mario Gomez Almanya kariyeri son derece başarılıydı. Sakatlık sonrasında fiziki eksiğini kapattığında başarılı olacağına dair bir umut veriyordu. Balotelli kafa yapısı ayıkken güzel biri. Sorunu mental. Buraya gelmesi Quaresma'nın ilk gelişine benzer. Kral olmaya gelir belki ama soytarıdan kral falan olmaz. Formasını çıkarıp kart görünce "hakem vucudumu kıskandı" diyebilecek bir kafadan ne bekliyorsunuz anlamadım.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez büyük karakterli, hedefleri olan winner bi oyuncuydu ama. Balotelli biraz daha serseri, partici alemci bir oyuncu. Gomez' in yanına gelirse iyi olur o zaman bu risk alınabilir, ama yerine alınırsa ben güvenemiyorum pek.

Çevrimdışı mylife1903

Su asporda turgay demir olayini seyrediyorum suan internetten, yemin ediyorum bu adamlarin cezai ehliyeti yok.

Ben anlayamiyorum bu insanlar bu iq seviyesi ile nasil tvlere cikiyor.

Turgay demir acayip gozumden dustu. O fbli aygun kictan takma bacakli eski ridvan cakmasi aygun mu?
O programin moderatoru ayri bir profil.

Su insanlarin icinde en akillisi ahmet bulut. Neden linc ediyorsunuz adami, adam zaten duzgun turkce konusamiyor, anadili degil belli adama kekeme dediler. Ayiptir yahu. Boyle laf edilir mi, sonra dedigi lafin arkasinda duramiyor yok yalan soyleyen kekelermis gibi birseyler peltekledi, rezillik.

Lan su basarili insani cekememe ezikligi ne zaman bitecek turkiyede. Simdi bu tipler ahmet buluta sey derler, ya o adam degil gsde yedek kaleciydi, almanca bilmese menecerlik yapamazdi.

Yuh, adam keske tercuman alip gelse tvye ciksa. 

Ha bu ahmet bulut kimdir, necidir ben tanimam, cay icmisligim yoktur. Ama adamin su fon olayinda tartistigi adamlar nasil bir kafadadir. Offfff, yazik

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Balotellinin geçmişi gomeze baya benziyo.. Balotellinin Son donemi gomezin fiorentina günleri gibi..
Ben daha öncede yazdım gomezden 7 m€ gelir balotellide free olursa vede maaşı da 2.5 m€ geçmezse ben okeyim.. En kötü 1 yıl kiralarız begenmedikmi almayız.. Tabi takımda her ihtimala karşı iyi bir 3. Santrafor bulunmalı

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 18:08:41 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Kemal

Son açıklamaları beni pozitif yönden etkiledi ama ilk hedef Mario olmalı.

Bencede ilk hedef ligi ve hocayı takımı tanıyan gomez olmalı ama Gomez bizi bırakıp başka yere transfer olursa ordan bizim konuşulan gibi %40 paramız gelirse ve biz Balotelliyi çok az parayla kiralar veya alırsak ben ah vah demem ve 25 gol atar bu ligde bizim hücum hattıyla iddaa ediyorum .

Zaten bu gece italya Almanların eline sazi verince artık yavaş yavaş şekillenir nolacaği.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne krallığı yahu. Mario Gomez Almanya kariyeri son derece başarılıydı. Sakatlık sonrasında fiziki eksiğini kapattığında başarılı olacağına dair bir umut veriyordu. Balotelli kafa yapısı ayıkken güzel biri. Sorunu mental. Buraya gelmesi Quaresma'nın ilk gelişine benzer. Kral olmaya gelir belki ama soytarıdan kral falan olmaz. Formasını çıkarıp kart görünce "hakem vucudumu kıskandı" diyebilecek bir kafadan ne bekliyorsunuz anlamadım.
Kopardin beni abi ya :kop: :kop: :kop:

Ama %100 der bunu roportajda , adam Tam sakat :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MrtBlgc

Takım düzlüğe çıkmışken Balotelli hakikaten alınacak bir risk değil.

Burda hepimiz ligi en az 3-4 sene domine etmekten bahsediyoruz.

Olası bir krizde önünü toplayamayız. Takım içi huzursuzluk bize olmadık zararlar verir.

Ha bi de bu adam Mancini City'i çalıştırırken (hazırlık maçında) kale önünde gayri ciddi bir hareket yapıp

%100 lük bir gol pozisyonunu harcamıştı, aynısını Beşiktaş'ta yaparsa taraftar sahaya iner

Kimse de onu taraftarın elinden alamaz.

Çevrimdışı Arena_

Beşiktaş oyuncusuna hakaret bu yeterlimi @Arena

Nerde hakaret etmişim. Gomez ile Balotelli kıyaslamasında At Eşşek yakıştırması yapmışım.

At yada Eşşek demek hakaretse at yarışı oynayanlar her gün hakaret ediyor yani öyle mi? Ben bu iki kelimeyi yakıştırma manasında kullandım hakaret manasında değil. Siz öyle anladıysanız bence kendinizi ignore edin.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 18:07:49 Arena ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Parlatılacak oyuncu arıyorsanız kronik sakatlığı olmayan , mental bakımdan güçlü bir oyuncu  kıstaslarınız içinde olsun önce . Balotelli'ye , Mario Gomez muamelesi yapmakta nereden çıktı şimdi?

Etiketler: