2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386679 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Gönül hayırlı olsun.

Transferinde şüpheleri olanlar da şu fotoğrafları gördükten sonra fikirlerini değiştirmişlerdir heralde.  :tabe:

Çevrimdışı Berat

Gökhan Gönül hayırlı olsun.

Transferinde şüpheleri olanlar da şu fotoğrafları gördükten sonra fikirlerini değiştirmişlerdir heralde.  :tabe:

Performansından şüphe duyan üyelerimiz var, herkesin görüşü farklı.

Çevrimdışı 38life

Ben Harfa olayı gerçekten doğruysa helal olsun yönetime :D

Tabi o parayı Fabri'ye yatırmak da bir o kadar kötü.

Sonuç Nötr olacak  :D  Fabri ile yapılan protokol anlaşması taa devre arasında yapılmış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan için karamsardım ama fiyat muhteşem helal olsun yönetime müthiş iş gerçekten tartışmasız en iyi türk sağ bek fenerde oynasa bile o bir kartaldı şimdi karakartal oldu

Çevrimdışı tuncaboylu

Turgay demir e gore
"Durduk yere Torunoğulları'nı pasifize edip  Ahmet Bulut ve Metin Korkmaz gibi menajerlere teslim olmak REZALET"
ve
"DIş transferde yaşanacak her BAŞARI ve BAŞARISIZLIK Sorumlu Yönetici Umut Güner kardeşima ait olacaktır. Beşiktaşlılar bunu bilsin."

şimdi buradan Mario Gomez in menejeriyle teması  Ahmet Bulutmu götürüyor?

ama Başkana göre

transferin başıda sonuda benim onayımda ve kontrolumde dedi?

içime şüphe düştü,sanki geçen seneden farklı bir yol izleniyor?

saygılar

Kısacası:

Erdal Bey'le aramız iyiydi. Bana transfer görüşmelerinin bazılarını önceden bildiriyordu, ben de caka satıyordum.

Şimdi Umut Güner'i pek tanımıyorum, bana Erdal Bey gibi bilgi vermezse eleştiririm; haberi olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sonuç Nötr olacak  :D  Fabri ile yapılan protokol anlaşması taa devre arasında yapılmış.
Olsun kardeşim ben razıyım fabri mabriyle olmaz büyük kaleci lazım

Çevrimdışı Berat

Subotic'in son dönem performansı hakkında bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Subotic'in son dönem performansı hakkında bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim :)
Bad doğru düzgün oynamadı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sezon sadece 11 maçta oynadı. Sezonu kol sakatlığı ile kapattı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Arfa'dan geleceği söylenen 1 milyon euro transferde kullanılabiliyorsa, Fabri'yi kabullenebilirim.

Stoper transferine 1 milyon fazla ile girmek, Boyko-Fabri-Tolga üçlüsüyle devam etme riskini almaya değer.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Arfa'dan geleceği söylenen 1 milyon euro transferde kullanılabiliyorsa, Fabri'yi kabullenebilirim.

Stoper transferine 1 milyon fazla ile girmek, Boyko-Fabri-Tolga üçlüsüyle devam etme riskini almaya değer.
Kullanılabileceğini sanmıyorum sonuçta bir satış olmadı bu diğer gelirler kalemi gibi bir şeyin altında gösterilecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı 38life

Olsun kardeşim ben razıyım fabri mabriyle olmaz büyük kaleci lazım

Fabri olmayacak zaten. müsterih olun. Ama sağlam bi kaleci alınacağının da garantisi yok o da ayrı konu :) eldekiler bir bir kaçıyor.

Çevrimdışı Berat

Transfer döneminin son günü Adler geliyormuş  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Erdal torunoğullarının herkes görevden uzaklaştırıldığını düşünüyorda görevi aynı değilmiydi dış ilişkilerden sorumlu yönetici şimdi uefada eklenmiş görevine.bilgisi olan varsa söyleyebilirmi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Değmez kesinlikle böyle bir kaleci üçlüsü ömrümüzü çürütür abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri olmayacak zaten. müsterih olun. Ama sağlam bi kaleci alınacağının da garantisi yok o da ayrı konu :) eldekiler bir bir kaçıyor.
Ospina

Çevrimdışı Alper1903

Biraz gecikmeli olsa da medyaya sonunda fotolar düşmüş  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bradley özellikle sen belirttikten sonra izlediğimde Copa America'da  maçlarda fizik olarak sağlam , topu oyuna düzgün sokan , oyun disiplini yüksek bir oyuncu izlenimi verdi . Bu oyuncuyu sadece bir turnuva ile değil yeterince izlenip ona göre karar vermeli doğrusu. Bradley olmaz başkası olur fakat olması gereken bizim ihtiyacımızı görecek uygun profilde bir 6 numara olması. Bizim ne istediğimizden ziyade yönetimin ne düşündüğü  önemli .
Ilk kez 2008 de gormustum bradleyi yanlis hatirlamiyorsam. Sonra ara ara izleme firsatimiz olmustu cok saglam oyuncudur. Atibanin beyazi adam yahu

Çevrimdışı 38life

Kolarov'u çok istiyorum çoook!

Çevrimdışı cursedofdragon

fenerliler ağlıyor :D

Çevrimdışı 38life

Gomez kalıyor. Müjdeler olsun!

Deniyor :)

Etiketler: