2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349990 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Arturo Mina'yı beğenip, olumlu rapor veren kulüpte bedavadan para kazanmasın!

Aman elestirme. Ondan sonra sen televizyondan, onlar gercekte izlemis oluyor.

Fatih Altayli dun cok guzel konustu.

Çevrimdışı eaglekartal

yönetim çok ağır davanıyor her sene papaz pilav yemez.iyi adamları kaçırmaya başladık hızlanmamız gerek artık transferde

Çevrimdışı Türkay

Gelen 19 futbolcu harcanan 20 milyon euro ve elde kalan Rhodolfo'nun çapraz bağları. Artık bu işe bir dur denmeli.

https://twitter.com/besiktasbrigade/status/747822635434840064
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bakalım bu sene transferler nasıl olacak

Çevrimiçi murat

Roma 2 milyon euro maaş + 1 milyon euro imza parası teklif etti haberleri vardı Lyon'un da bundan fazlasını vereceğini sanmam maaş olarak, imza parasını 3 milyon civarı vermişlerdir Umititi'yi Barcelonaya sattılar çünkü. Şimdi alınacak alınabilecek stoperin N'koulou'dan daha iyi veya eşit kalitede olacağına şahsen inanmıyorum sistemimize cuk oturacak idi bu imza parasını vermicem diye kaçırdılar adamı. Açıkcası vasat altı oyuncu almayacaklarsa stopere (3 milyon altında ) hemen hemen aynı belki daha maliyetli olacak simdiki transfer üstelik sisteme uygunluğu düşündürücü olur. N'koulou tam bizim sistemlik adam idi hızlı pas olarak iyi geçti artık tek beklentim şampiyonlar liginde rezil rüsva etmeyecek bir stoper gelmesi basına düşenlerden geriye sadece Gustavo Gomez kaldı onunda bonservisi 7 en az 6 milyon euro ...

4 +2.5*4=14 milyon euro 6 +1.25*4=11 milyon euro

eğer benzer katkı alınacağı düşünülüyorsa her bakımdan gomez transferi bu rakamlarla daha mantıklı duruyor.hem yaşı genç hem fiyatı daha makul. 2.5 milyona aldığın oyuncunun son sahibi olursun.1.2 milyon kazanan oyuncu daha iyi maaş için daha çok çaba sarfeder ve isteyen olduğunda  maaşı uygun olduğundan elde kalma durumu olmaz.mesela pektemek 1.7 milyon değilde 700 bin euro kazanıyor olsaydı hem talibi daha çok olur hemde kendiside oynamak için gitmek isterdi.2.5 milyon godin kazanıyormu acaba?

Çevrimdışı 38life

"Acelemiz yok" diye diye en son çürük elmalara kalıcaz. Üstelik bonservissiz adam da kalmadı piyasada. Bonservis de ödeyemiyoruz. Transfersiz kapatırız belki bu sezonu. Ya da 800 bin euroya falan ispanyada küme düşen takımlardan alırız bişeyler.

Çevrimiçi Samet Demir

Pazdan marcelo tandemine hazır olun..

Artik olaylara bende pesimist yaklaşacağım..

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Roma 2 milyon euro maaş + 1 milyon euro imza parası teklif etti haberleri vardı Lyon'un da bundan fazlasını vereceğini sanmam maaş olarak, imza parasını 3 milyon civarı vermişlerdir Umititi'yi Barcelonaya sattılar çünkü. Şimdi alınacak alınabilecek stoperin N'koulou'dan daha iyi veya eşit kalitede olacağına şahsen inanmıyorum sistemimize cuk oturacak idi bu imza parasını vermicem diye kaçırdılar adamı. Açıkcası vasat altı oyuncu almayacaklarsa stopere (3 milyon altında ) hemen hemen aynı belki daha maliyetli olacak simdiki transfer üstelik sisteme uygunluğu düşündürücü olur. N'koulou tam bizim sistemlik adam idi hızlı pas olarak iyi geçti artık tek beklentim şampiyonlar liginde rezil rüsva etmeyecek bir stoper gelmesi basına düşenlerden geriye sadece Gustavo Gomez kaldı onunda bonservisi 7 en az 6 milyon euro ...
kalan bir şey yok başkan iki gün önce demedimi güney amerikadan iki oyuncuyla anlaştık diye
daha neyin peşindesiniz kaçan bir şey yok istememişiz bu kadar basit bir oyuncunun sisteme uyacağına senmi karar veriyorsun
yoksa hocamı karar veriyor. Yok cuk oturacakmış Bak sen biz şenol hocaya boşa para veriyoruz o zaman
nede olsa kimin yarayıp yaramayacağına o doğru karar veremez.

Çevrimdışı Ergin1903

her şey yine töre'ye bağlaniyor. Töre satilmazsa transfer konusunda işimiz cok zorlaşir. Ben 11-12 ye raziyim. Zaten şimdiye kdar o paralari vereninde oldugunu sanmiyorum.

Çevrimdışı canU

Gelen 19 futbolcu harcanan 20 milyon euro ve elde kalan Rhodolfo'nun çapraz bağları. Artık bu işe bir dur denmeli.

https://twitter.com/besiktasbrigade/status/747822635434840064

sorun tam da burada.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

@MURAT   Ben şahsen N'koulou tercih ederdim bizim sisteme uygunluğu tescilli Bielsa zamanında zaten çıkış patlama yaptığı zamanları Bielsa ile yapmıştı GGomez den daha az riskli görünüyor şu aşamada risk alma durumumuzun olmaması lazım bana göre borç çok patlarsa uyum sağlamazsa ağır darbe yedirir bize hemde ileride bu tip adamları alma konusunda 3-5 kere düşündürür. Hiç izlemedim önümüzde Pedro örneği varken alınabilecek N'Koulou daha mantıklı geliyor bana.

@Necmi    Afrikayı Amerikayı baştan keşfetmiyoruz hocam takımların sistemleri oynayış şekilleri belli Malezya Hong Kong liglerinin bile yayınları var internette isteyen ilgi duyan açıp izler zaten oyuncunun kalibresi özellikleri belli piyasası belli çıkışını yaptığı zamanda belli hocasıda Bielsa. Yazmama gerek yok herhalde Bielsa nasıl oynatıyor N'Koulou neden parladı onun sisteminde savunmanın kilit adamıydı diye böyle sen mi belirliyorsun gel td alalım felan boşa edilmiş laflar ugandadan gelmeyecekti adam gözümüzün önünden gelecekti.

Çevrimdışı atalay

Sorun para değil, sorun akıl. Atiba - Sosa - Oğuzhan'ın maliyeti ile savunmacıların maliyetini ve niteliklerini kıyaslayabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

İmza parasına laf ediyorsunuz adamın sözleşmesi devam ederken 4 milyona Marsilya gel satacağız size dese F.O'nun heykelini dikerdiniz stadyumun önüne  :lol: Kedi uzanamadığı ciğere olayı buda göreceğiz şimdi o çok büyük imza parası fiyatına kimi alacaklar hangi köyden.
imza parasıyla bonservis arasındaki farkı ayırt edemiyorsan sen hangi köyde yaşıyorsun
4 M imza parasını ödersen 3 senelik imzalamış olsa maaşı otomatik 1.3 artmış oluyor. bu oyuncunun
cebine direk giren para olunca diğer oyuncularda sözleşme bitirip senden aynı parayı ister.
kimseye imzalatamazsın. seneliği 4 M garanti paraya stoper oynatmış oluyorsun bu parayı sen gomeze vermiyorsun.
bunuda düşün. nkoulou kimmişde o parayı alacak bundan iki ay önce adını biliyormuydun
evet gidersin bonservisine 10 M verip karşı köyden birinide alırsın ama bu para kulübe verilir.
oyuncunun bir tarafı kaldırılmaz. fener diegoya senin kafanda olduğu için 5 M verdi şimdi dizlerini dövüyorlar.

Çevrimdışı tangaz

obertan die bir sağ açık vardı fransa alt yaş kateorilerinde yıldız adayıydı m.utd aldı hatta ŞL.de bize karşı oyuna girdi deli iboyu da baya zorladı henüz 27 yaşında en son newcastleda oynamış şimdi boşa çıkmış akhisarla antlaşmış.

daha önce bize karşı oynadığı için bu sayfada yazdım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

@MURAT   Ben şahsen N'koulou tercih ederdim bizim sisteme uygunluğu tescilli Bielsa zamanında zaten çıkış patlama yaptığı zamanları Bielsa ile yapmıştı GGomez den daha az riskli görünüyor şu aşamada risk alma durumumuzun olmaması lazım bana göre borç çok patlarsa uyum sağlamazsa ağır darbe yedirir bize hemde ileride bu tip adamları alma konusunda 3-5 kere düşündürür. Hiç izlemedim önümüzde Pedro örneği varken alınabilecek N'Koulou daha mantıklı geliyor bana.

@Necmi    Afrikayı Amerikayı baştan keşfetmiyoruz hocam takımların sistemleri oynayış şekilleri belli Malezya Hong Kong liglerinin bile yayınları var internette isteyen ilgi duyan açıp izler zaten oyuncunun kalibresi özellikleri belli piyasası belli çıkışını yaptığı zamanda belli hocasıda Bielsa. Yazmama gerek yok herhalde Bielsa nasıl oynatıyor N'Koulou neden parladı onun sisteminde savunmanın kilit adamıydı diye böyle sen mi belirliyorsun gel td alalım felan boşa edilmiş laflar ugandadan gelmeyecekti adam gözümüzün önünden gelecekti.
ben senin hocan değilim burasıda cami değil
bu takımın teknik drektörü var oda izliyor.Dediğin gibi ugandada değil oyuncu
demekki uygun görmemiş. benim konuştuğumun boşa edilmiş laf olduğuna senmi
karar veriyorsun. @Morgan Schneiderlin

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

imza parasıyla bonservis arasındaki farkı ayırt edemiyorsan sen hangi köyde yaşıyorsun
4 M imza parasını ödersen 3 senelik imzalamış olsa maaşı otomatik 1.3 artmış oluyor. bu oyuncunun
cebine direk giren para olunca diğer oyuncularda sözleşme bitirip senden aynı parayı ister.
kimseye imzalatamazsın. seneliği 4 M garanti paraya stoper oynatmış oluyorsun bu parayı sen gomeze vermiyorsun.
bunuda düşün. nkoulou kimmişde o parayı alacak bundan iki ay önce adını biliyormuydun
evet gidersin bonservisine 10 M verip karşı köyden birinide alırsın ama bu para kulübe verilir.
oyuncunun bir tarafı kaldırılmaz. fener diegoya senin kafanda olduğu için 5 M verdi şimdi dizlerini dövüyorlar.
Öncelikle N'Koulou kimmiş bu parayı alacak ve 2 ay önce adını biliyor muydun demişsin ordan başlayayım, Bielsa geldiğinden beri izlerim Marsilya'yı bu adam Kamerun liginde oynamıyor Fransa'da oynuyor hemde ülkenin en önemli takımlarından Marsilya'da. Bu adam Bielsa ile zirveye çıktığında adının çıkmadığı büyük takım yoktu google dan bakabilirsin 2013 lerde kimlerle anıldı ismi diye hatta 20 milyon eurolar konuşuluyordu o zamanlarda. Senin takip etmemen benim sorunum değil senin sorunun demekki avrupa piyasasını fazla takip etmiyorsun veya yeni yeni takibe başladın. Roma'nın Lyon'un teklif yaptığı adamı beleş geliyosa gelsin mantığı ile bekliyorsan anca avcunu yalarsın veya çok büyük başarıların veya geçmişinin olması lazım. Avrupada bir şey kazanamamışsın neredeyse şampiyonlar ligine 10 yıl sonra gitmişsin,  son 10 yılda kendi liginde 1-2 kez şampiyon olmuşsun ne diye gelecek adam sana para harici? Takımda kaliteyi avrupa standartlarına getirteceksen alacaksın böyle adamları her zaman bulunmaz ki fırsatta kaçtı her zaman olduğu gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nkolou gelmeyince imza parası sorun Gökhan Gönül gelince yerli bek kaliteli o parayı hak ediyor. Gökhan Gönül gelince Beck sorun yaratmayacak mı? Ya böyle saçma bir bakış açısı yok cidden adama bonservis vermiyorsun imza parası veriyorsun bu dünyanın her yerinde böyle maaşıyla imza parasının ne alakası var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Nkoluya değilde kamili alamazsak üzülürüm.Töreyi de satın gayri önümüzü görelim.

Çevrimiçi murat

bu mantığı doğru bulmuyorum.izlandayı örnek vereyim.330 bin nüfus oyuncuların toplam değeri rakiplerinin 1 oyuncusu kadar.ucuz oldukları için kötü olduğunu söyleyemezsin.ayrıca pedro da biliçin oyun sisteminde hiçte fena değildi.biri kolombiyalı diğeri paraguay kişilikleri fiziki yapıları  herşeyleri farklı oyuncular neyi neye göre değerlendirip örnek olarak sundun anlamadım.nkoulu nun fransada başarılı olması buradada başarılı olacağını göstermezki?

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle N'Koulou kimmiş bu parayı alacak ve 2 ay önce adını biliyor muydun demişsin ordan başlayayım, Bielsa geldiğinden beri izlerim Marsilya'yı bu adam Kamerun liginde oynamıyor Fransa'da oynuyor hemde ülkenin en önemli takımlarından Marsilya'da. Bu adam Bielsa ile zirveye çıktığında adının çıkmadığı büyük takım yoktu google dan bakabilirsin 2013 lerde kimlerle anıldı ismi diye hatta 20 milyon eurolar konuşuluyordu o zamanlarda. Senin takip etmemen benim sorunum değil senin sorunun demekki avrupa piyasasını fazla takip etmiyorsun veya yeni yeni takibe başladın. Roma'nın Lyon'un teklif yaptığı adamı beleş geliyosa gelsin mantığı ile bekliyorsan anca avcunu yalarsın veya çok büyük başarıların veya geçmişinin olması lazım. Avrupada bir şey kazanamamışsın neredeyse şampiyonlar ligine 10 yıl sonra gitmişsin,  son 10 yılda kendi liginde 1-2 kez şampiyon olmuşsun ne diye gelecek adam sana para harici? Takımda kaliteyi avrupa standartlarına getirteceksen alacaksın böyle adamları her zaman bulunmaz ki fırsatta kaçtı her zaman olduğu gibi
senin üslubun bu foruma yakışmıyor

Çevrimdışı 38life

Noldu ya Fabri KAP'ı bekleyenler? KAP  gelmedi mi hala? :D

Çevrimdışı atalay

N'Koulou benim için yüksek kalibreli özel bi' stoper değil. Fakat FFP ve ekonomik şartlar + oyuncu tiplemesi ve hocanın tarifi düşünülürse makul bir transfer hamlesiydi. Süreci ve oyuncunun taleplerini bilmek lazım.

Çevrimdışı underworld

Özet gecebilecek var mı ?

Çevrimdışı murat baltacı

gs nin bu dar boğazda serdarı o maliyetle alması ne kadar saçma ve anlaşılmaz ise bizim bu dar boğazda nkoulou gibi kaliteli oyuncuyu bu maliyetle alamamamız o kadar saçma ve anlaşılmaz. Bekleyelim görelim nasıl bi stoper alacağız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AtayD

Yazık oldu, buyuk balık elden kactı.. Gerci bakınca n'koulou seviyesinde adamı o yasta buraya getirsen bile asagı yukarı bi kjær maası odemek gerekirdi, bizimkiler hala "ucuz alcak kadar zengin" kodaman kafasıyla devam etsinler..cokzel :ishock:

Etiketler: