2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365644 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bizdeki gibi ajitasyonun cok reiting aldigi bir yerde Balotelli is yapar. Bir tik yukarisi Senol Gunes etkisi. Senol Hoca bir defa inatci. Akilli bir adamda. Belli bir oranda kultur birikimi oldugu icin de hayat tecrubesini de katiyor icine. Altyapisi da iyi doldurmus durumda. Tek eksigi Avrupa'da bir kupa. Bu yuzden Balotelli is yapar. Tek handikapi rakip takimlardaki cakal cukalla karsi karsiya kaldimi dayanamaz basar tekmeyi kaval kemigine. Iste o riski Fikret Orman almaz.

balotelli italyadayken ilk parladığı dönemlerde bir maçta romalıları madara etmişti totti ve arkadaşları acımasızca tekmelemişti çocuğu hiç öyle sportmenlik dışı tepki vermemişti. onun deliliği daha çok saha dışında bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Aly cissokko (aston villa) ?? Olabilirligi var midir millet??
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı mylife1903

Bizde pascali deli ettikleri gibi bununda ustune oynarlar. Italyanca kufur falan ogrenir bizimkiler buna sover.
Boyle bir ise giriyorsa. Iyi bir pr sirketi tutacaksin ve basinla iletisimin iyi olacak bunu yonlendirecek, sempati toplaticaksin.
Mesela haftada bir cami ziyareti yapacak, kimsesiz cocuklar vakfina ugrayacak, kizilay reklamlarinda oynacak falan filan
Yok bu problemi yonetemezsen elinde patlar bomba yok herifi iyi yonetirsen rakiplerin vah haline

Çevrimdışı OrhanAker

Abi mazoşistmisin ne balotellisi :D yokmu eli ayağı düzgün bir çocuk :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi mazoşistmisin ne balotellisi :D yokmu eli ayağı düzgün bir çocuk :D
Gomezden sonra kimse kesmez bence. Bu balotelli umut olur, genc kusaklar icin, oynayamasa bile havasi var, ezdirmez takimin reytingini.
Ha tutmazsa, tutmaz cenk oynar ama ya tutarsa

Çevrimdışı tangaz

Gomezden sonra kimse kesmez bence. Bu balotelli umut olur, genc kusaklar icin, oynayamasa bile havasi var, ezdirmez takimin reytingini.
Ha tutmazsa, tutmaz cenk oynar ama ya tutarsa

tutarsa işte ozaman şenol güneşe epl.den teklif gelir sözleşme fesih bedeli 25 mio yazdırsak mı hocanın kontrata  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu rahimin 50 milyon sterlin ettiği yerde töreye neden 25 vermiyorlar ki  :alala:

Çevrimdışı Bishamon

bu rahimin 50 milyon sterlin ettiği yerde töreye neden 25 vermiyorlar ki  :alala:
Toreyi ingiliz yap 70e satilir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Kutay

eğer gomez giderse demba ba geri dönmeli ama imkansız gibi bir şey tabi vodafone arenada demba bayı izlemek güzel olurdu :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Rahim hangisi abi sterling mi? Futbolcu degil o
Sturrige midir nedir o da ayni bizim ligde oynasalar varya direk gomeriz iki mac sonra ben beklemem hatta direk havaalaninda gomerim bunlari.
Bunlar 30-40 toreye gelince 8 hadi len, bas git

Çevrimdışı OrhanAker

eğer gomez giderse demba ba geri dönmeli ama imkansız gibi bir şey tabi vodafone arenada demba bayı izlemek güzel olurdu :bandit:
Gomez veya onun ayarında biri gelmeyecekse forma cenkin olmalı hiç maceraya gerek yok.

Çevrimdışı Efe

bi transfer yapamadınız binlerce mesaj var bi işe yaramadı stad başlığında 1 lafımızla merdiven değiştittirdik biz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Rahim hangisi abi sterling mi? Futbolcu degil o
Sturrige midir nedir o da ayni bizim ligde oynasalar varya direk gomeriz iki mac sonra ben beklemem hatta direk havaalaninda gomerim bunlari.
Bunlar 30-40 toreye gelince 8 hadi len, bas git

walla gömeriz kafanı kaldır pas ver die die döveriz bu rahimi, sturridge gene iyiydi  de sakat oda.

Çevrimdışı mylife1903

bi transfer yapamadınız binlerce mesaj var bi işe yaramadı  :evillol:
Yarisi konu disi yapiyoruz, millet sikilmasin, ufaklar gugildan aratsin falan diye
Kafayi yedi millet ama hep baskan suclu, cik de kardesim alin size gg, ismail ve tolga yabanci kaleci olarak da fabri baska transfer yok, bu kadar konusmazdik yani
2-3 gune sakinlesir butun yeni transferlere guzelleme yapar ilk puan kaybina kadar en buyuk besiktas, sonra baslardik gommeye

Çevrimdışı tangaz

bi transfer yapamadınız binlerce mesaj var bi işe yaramadı stad başlığında 1 lafımızla merdiven değiştittirdik biz :evillol:

merdiven değişikliği para girdisi, transfer ise para çıktısı  :money:
Efe siz stadı mı seviyordunuz inşaatı mı Beşiktaşı mı?
daha sık bekliyoruz sayfamıza  :D

Çevrimdışı mylife1903

walla gömeriz kafanı kaldır pas ver die die döveriz bu rahimi, sturridge gene iyiydi  de sakat oda.
Bos adam onlar ya saman alevi 2-3 seneye azalarak biter onlar. Mesela keneye bisi diyoz mu yok. Bu cocugu seviyom ben, real alsin bunu

Çevrimdışı tangaz

Bos adam onlar ya saman alevi 2-3 seneye azalarak biter onlar. Mesela keneye bisi diyoz mu yok. Bu cocugu seviyom ben, real alsin bunu
kene bize sıkıştırdıgı gün demiştim bu çocuk adam olacak die yanıltmadı kerata  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

merdiven değişikliği para girdisi, transfer ise para çıktısı  :money:
Efe siz stadı mı seviyordunuz inşaatı mı Beşiktaşı mı?
daha sık bekliyoruz sayfamıza  :D
Stad olayi sikintili ustad bugun bana gider ypti bizim akilli stad, diyorum arma nerde arma, aksam foto paylasmis, akilli stad ya bir arma var dewe erolun pankart misali ulan duzgun bir arma koy hele juve gibi sonra paylas. Sinir oldum stada, akilli akilli falan derken, bakirkoyluk olacak stad.

Çevrimdışı Yalçın

Toreyi ingiliz yap 70e satilir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Töre'nin Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde gördüğü kırmızı kart, kendisi açısından en kritik kariyer hatalarından birisidir. Anlamıyorum bazen futbolcuları. Ciddi paralar kazanıyorsun fakat kazandığın paraları durmadan mala mülke yatırıyorsun. Menajerini ayarlayana kadar kendine tutsana bir tane yaşam koçu. Gün gün sana nelere dikkat etmen gerektiğini bir gün evvelinden yazıp koysun önüne. Her akşamda bu kişiyle bir kahve içmeye vakit ayır; yazdıklarının karşılıklı üzerinden geç. Olasılıkları konuş. Güne gardını alarak başla.

İşte burada yukarılarda bir arkadaş belirtmişti şimdi bulamıycam; eğitimin gerçekten ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Misal, biz Gomez'e kızıyoruz onun bu seviyeye gelmesine biz önayak olduk; nankörlük ediyor diye. Fakat adamın çabasını da boşa saymamak lazım. Bu adamda bu bakış açısı olmasaydı ilk defa geldiği yabancı bir ülkede (ki bu ülkeye gelirken aldığı donelerin hiç de parlak olmadığını kendisi satır aralarında bahsetmişti) başarılı olması çok zordu. Bunda da aldığı disiplinli eğitimin katkısı büyük. Adamın ne sevgilisini bir gün gazete manşetlerinde gördük ne de "yengemiz ehi ehi" vari salak manşetlerde rastladık. Bilmiyorum gören oldu mu , ben görmedim. Bunların hepsi insanın yaşam tarzıyla alakalı iyi donelerdir. Ve hepsi evet eğitimle alakalıdır.

Eşleştirmek gerekirse; mesela Mehmet Topuz. Aynı ülkenin diğer bir büyük kulübünü tercih etti. Fakat o bu fırsatı lehine çeviremedi. Tam tersine bildiğin kulübün parasını yedi. Sırf sidik yarışı uğruna görüntü elemanı oldu. Ya şimdi? Kös kös döndü geldği yere.

Netice olarak, ülke seviyesinde futbolcuların sadece tekniğini geliştirmek değil, karakteristik davranışlarınıda tanımlayıp varsa hataları bunları da çözmek gerekir..

Bir arkadaş yazmıştı twitter'da. Hatta buraya üye sanırım kendisi @suat34 ya da @Suat88 sanırım; Messi'nin milli takımlara veda etmesine ironik bir şekilde "biz annesini ağlatanlardan hesap sormasını beklerdik" diye yazmıştı.. Bedel ödemesi gerektiğini hisseden ve bunun sonucunda bu bedeli kendisinden istenmeden sunan onurlu davranışlar bunlar. Tamamen ajitasyondan uzak, realiteyle ve bakış açısıyla alakalı tepkiler. Bizim artık bunları söz konusu yapıp prim yapar hale getirmemiz gerekiyor. Salya sümük ağlayanlar ya da spor salonlarında kol kas görüntüsüyle bizi kandırmaya çalışanları değil.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 02:27:06 atalay ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Umarım İtalya çeyrek finalde Almanya'yı eler işte o vakit Mario hiçbir yere gitmez

Çevrimdışı Yalçın

Umarım İtalya çeyrek finalde Almanya'yı eler işte o vakit Mario hiçbir yere gitmez

Turnuvanın en iyi maçı olacak. Futboldan ziyade, hocaların taktiksel müdaheleleri ile futbolcuların, bunları uygulayabilme kabiliyet ve becerilerinin ön plana çıktığı bir maç olacak.

Bugün Löw'ün bir açıklaması vardı.. Spor müdürü olsaydım o cümleyi sabaha kadar manşetten çekmezdim:

"Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, 3-0 kazandıkları Slovakya maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mario Gomez'in performansını öven Alman teknik adam şunları söyledi:

"Gomez son iki maçta iki gol attı. Özgüveni o altın günlerinde olduğu seviyeye geldi. Kendisi de aşama kaydediyor. Hareketli ve kendisine boş alanlar yaratmak zorunda. Gomez bunu kusursuz bir şekilde yapıp bugün golünü attı."

Löw, maçın ardından Mario Götze'nin yer aldığı sahte 9'lu sistemden vazgeçip vazgeçmediği yönündeki soruya, "Açıkçası biz de sahte 9 numara, gerçek 9 numara gibi şeyler yok. Hiçbir şekilde derinlemesine oynamıyorsak, gerçek ya da sahte bir 9 başarılı olamaz. Kuzey İrlanda maçında bunu Polonya maçına göre daha iyi uyarladık. İsimler ne olursa olsun, derinlemesine oynadığımız zaman daha iyi oynuyoruz. Kanatlardan top geldiğinde üç dört oyuncuyla ceza sahasındaydık. Gerçek santraforla oynayalım ya da oynamayalım, dikine ve derinlemesine oynamazsanız işe yaramaz" yanıtını verdi.."

www.milliyet.com.tr/euro2016/joachim-low-den-gomez-e-ovgu--almanya-2269114-skorerhaber/
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 23:39:59 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stad olayi sikintili ustad bugun bana gider ypti bizim akilli stad, diyorum arma nerde arma, aksam foto paylasmis, akilli stad ya bir arma var dewe erolun pankart misali ulan duzgun bir arma koy hele juve gibi sonra paylas. Sinir oldum stada, akilli akilli falan derken, bakirkoyluk olacak stad.
Stad bildiğimiz gibi keyfi yerinde :bandit:

Euro 2016 da birak bizim zemine yakin zemini , Bizimkinin yanina bile yaklasacak bir tane zemin yok :busted_cop:

Ustelik Sadece bir tane stadda hibrit cim var oda Matmut Atlantiqe ama orasini natural grass yapti bizimki ile asla kiyaslanamaz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TANERCAN

Hala adama sag acik muamelesi yaparak buyutuyorsunuz.

Uzerine elin oglu top surerek geldiginde geri geri yururuyup izlemekten baska birsey yapmadiginda da gelsin diyenleri gorebilecekmiyiz?
Kim sağ açık muamelesi yaptı?
Fenerden kimi istersiniz 3 oyuncu seçin deseler her Türk taraftarın takımına seçeceği 3 oyuncudan birisi olan Gökhanı istemiyorsunuz hayret. Size serdar kurtuluş müstehak.

Çevrimiçi Mehmet57

Kim sağ açık muamelesi yaptı?
Fenerden kimi istersiniz 3 oyuncu seçin deseler her Türk taraftarın takımına seçeceği 3 oyuncudan birisi olan Gökhanı istemiyorsunuz hayret. Size serdar kurtuluş müstehak.

Sacmalik. Genelleme yapiyorsunuz. "Her Turk taraftar boyle ister". Bana ne her Turk taraftardan? Medyanin gazina gelip kiz gibi defans yapan bu adami Besiktas'a layik goruyorsunuz.

Etiketler: