2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361905 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi Marcelo Guedes'i beğenmiyormuyuz arkadaşlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayrıca Gökhan Gönül de çok iyi bir bek inşallah bu transfer lehimize sonuçlanmıştır. Fb açıklamaları ve kimsenin onlara cevap vermemesi çok hoşuma gidiyor. Gökhan gönülü her zaman beğenmişimdir ne kadar hucumcu bi bek gibi görünsede defansif anlamdada başarılı bi oyuncudur.

Çevrimdışı Savaş

Boyko'dan diliniz yanmamış heralde yine bi turnuvada boy göstermiş adamı istiyorsunuz :) Pazdan kaç yaşında ve turnuvadan önce takip eden var mıydı? Burda bin kişi varsa bu sayı max 5'dir.

Yapmayın ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

#BeşiktaşlıYanındaGG hashtag'i aldı başını yürüyor :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yine her zaman ki gibi kimse hiçbir oyuncuyu beğenmiyor şaşırdık mı tabiki hayır : )

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko'dan diliniz yanmamış heralde yine bi turnuvada boy göstermiş adamı istiyorsunuz :) Pazdan kaç yaşında ve turnuvadan önce takip eden var mıydı? Burda bin kişi varsa bu sayı max 5'dir.

Yapmayın ;)

Avrupa nın en zayıf liglerinden birinde 28 yaşına kadar keşfedilmemiş bir adamı keşfederek muhteşem bir iş yaptık bence. Bu bilgisayarcıya intel i5 işlemci almaya diye gidip celeron almaya benziyor biraz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine her zaman ki gibi kimse hiçbir oyuncuyu beğenmiyor şaşırdık mı tabiki hayır : )
Sipariş verirsen iki güne beğeniriz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Pazdan'ın oynamasına Polonyalılar şaşırmıştı.Hatta bu kadar iyi oynayınca bu bizim Pazdan olmamaz dedi birçoğu :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fabri niye alındı abi ne saçma bi transferdir acilen vazgeçilmeli yani bankasyadan elazıgsporun kalecisini alsan bile daha mantıklı bi durum. İnşallah bu yanlıştan dönülür.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pazdan'ın oynamasına Polonyalılar şaşırmıştı.Hatta bu kadar iyi oynayınca bu bizim Pazdan olmamaz dedi birçoğu :D

Pazdan'ı bende beğendim  tam  Rhodolfo veya Marcelonun partneri gibi duruyor seri bi arkadaşımız sert ayrıca boyuna ragmen iyi sıçrıyor , kemik gibi oyuncu.

Çevrimiçi Mehmet57

Begenenler olacagi gibi begenmeyenler de olacak. Begenen begeniyorsa, begenmeyen de bunu soyleyebilir.

Bence Gokhan kotu bir bek. 32 yasinda ve hizla dusuyor performansi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yapmayın ;)

Bu 2 maçla oyuncu beğenme sevdası kolay kolay son bulacak gibi görünmüyor özellikle taraftarımızda. Bundan da ders almışa hiç benzemiyorlar. Pazdan ile alakalı söylemler de taraftar transferle zamanını geçirirken hatta Fener Pazdan ile uğraşıp oyalanırken Beşiktaş yöneticilerinin gerçekleştirmek istedikleri asıl transferlere daha rahat konsantre olabilmesi ile alakalı sanırım.
2 maçla,  bir turnuva ile karar verilmez bir oyuncunun transferine . Beşiktaş amatör kulüp değil.

Çevrimiçi Necmi

Abi böyle diye diye vasat ve vasat altı adamlara şimdiden alıştırmaya başlamış gibisin bizi :)
yok be kardeşim alıştırma falan değil bu
kaleye iyi bir kaleci gelsin başka bir şey istemiyorum
Töre satılmadığı sürece bonservis veremeyiz alıştırsam ne olur
alıştırmasam ne olur gerçekler ortada @Serhat Akkaya
şimdi burda hayal kurmanın mantığı ne yok glikmiş yok nkoulou muş
her halukarda cupa amerikada oynayan stoperler içinden seçilen iyidir.
yeterki arkalarında klas bir kaleci olsun kalecin iyiyse öndeki adamların kaliteside iki kat artar
kaleci kötüyse sürekli takım ürkek durur. Kaleye güven çok önemli gerisi boş
atanın tutanın iyi olacak gerisi ortalama olsun yeterki sahada savaşsın.
emin ol forvetinin atacağını kalecisinin tutacağını bilen bir takım kimseye kolay kolay yenilmez.
bambaşka bir güvenle oynar.

Çevrimdışı Antitez

fabri transferi gerçekleşirse performanstan bağımsız yanlış bir planlama olacak
tolga 1.3m -- boyko 0,9m -- fabri 1.1m
1)bir kişinin oynayacağı pozisyona 3.3m gömücez
2)yedek oturacak iki yabanci için fedarasyona para ödeyecez ve yabancı hakkımızdan yemiş olucaz
3)türkiyede yetişmiş veya altyapıdan gelen oyuncu koşuları için en kolay çözüm olan 3. kaleci pozisyonu değerlendiremicez
4)oynamayan kalecinin değeri düştüğü için ilerisi için yapılandırma yapmak güçleşçek
5)3 kalecinin; biri gelecek vaat eden,biri yedek ,biri as olmalı. bizdeki yapılanma ise yedek düzeyde 3 kaleci

Çevrimiçi Mehmet57

Bence Pazdan haberleri dogru degil, ya da Copa America'dan bir sag/sol bek aldik stopperin yanina. Baskan cikip 2 defans oyuncusu ile anlastik deyip Pazdan'i niye almaya kalksin?

Çevrimdışı Bishamon

Metin Albayrak'ın şampiyonluktan sonra bir oyuncuyla anlaştık dediği Fabri değildir, değil mi ?

Çevrimiçi Mehmet57

Birde Pazdan konusunda soyle bir gercek var. Almanya karsisinda nekadar iyi oynadiysa, Eren Derdiyok oyuna girdekten sonra bir okadar kotu oynadi Isvicre karsisinda. Eren'e karsi cok zorlandi, kac kez kacirdi ve hava topunda etkisiz kaldi.

Çevrimdışı Bishamon

Birde Pazdan konusunda soyle bir gercek var. Almanya karsisinda nekadar iyi oynadiysa, Eren Derdiyok oyuna girdekten sonra bir okadar kotu oynadi Isvicre karsisinda. Eren'e karsi cok zorlandi, kac kez kacirdi ve hava topunda etkisiz kaldi.
Glik'te zorlandi hatta ofsayti bozdu bir pozisyon.Herkesin dedigi gibi turnuvadan oyuncu alinmaz.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Mehmet57

Stopperlerimizden biri zaten buyuk ihtimalle bu cocuk olacak. Baskanimizin Copa America'dan iki defans oyuncusuyla anlastik dediklerinden biridir kesin (bence).

Çevrimiçi Necmi

Benim en üzüldüğüm konu şu sağbek olayı olcak sanırım.. Gg ye 8 m€ vereceğimize van der wiele 3.5m imza senelikte 2.5m versek 3 yıllkta sözleşme yapsak 11m € yapardı..Bu adam bunu kabul etmezmiydi??
32 yaşındaki adama bu paraları vermek çok koyuyor valla
Bu transferlerde takım dengesi demeyin.. Herkesin bi değeri oluyor.. Gomez nasıl alıyorsa 3.5m bu adamada verilir.. Çünkü bonservisiyle almıyorsun adamı

Van der wiel in o dediğin fiyatları etmeyeceğini gelirse fenerde oynamaya başladığında anlarsın @Uğur Uğurlu

Çevrimiçi Mehmet57

Glik'te zorlandi hatta ofsayti bozdu bir pozisyon.Herkesin dedigi gibi turnuvadan oyuncu alinmaz.

Sirf turnuvadaki performansina bakarak alinmaz, dogru. Ama uzun suredir takip edilip, turnuvada nasil performans sergiliyecegini merak ederek izlenilip aliniyorsa o ayri.

Rusya takimindan 2008'den sonra Avrupa'ya giden cok olmustu. Bunlardan Zhirkov ve Arshavin basarili oldular.

Çevrimdışı dkn_34

pazdan trasnferi büyük bir risktir bence .
onu bence iyi yapan takım olarak güzel savunma işini yapmaları .

Çevrimdışı Bishamon

Sirf turnuvadaki performansina bakarak alinmaz, dogru. Ama uzun suredir takip edilip, turnuvada nasil performans sergiliyecegini merak ederek izlenilip aliniyorsa o ayri.

Rusya takimindan 2008'den sonra Avrupa'ya giden cok olmustu. Bunlardan Zhirkov ve Arshavin basarili oldular.
Şenol hoca Polonya ligini takip ediyordu bence begenseydi onceden alinmaya calisabilirdi.

Çevrimdışı 38life

Bir futbolcuyla anlaşmak o futbolcuyu "almış olmak" anlamına gelmez. Anlaşılıp cepte tutulan futbolcular olur. Ne kadar etiktir o tartışılır.

Çevrimiçi Necmi

NDoye gelseydi 18 tane atardı yazmıştı Necmi abi, aman bunu duymasın  :D
Bulsana o mesajımı @Serhat Akkaya
ben hiç bir zaman gomezde dahil hiç bir oyuncu için şu kadar atar demem
hayatta sevmediğim şey münecimliktir. ve deçen senede forvetlerle ilgili hiç konuşmadım
benim ağzımdan ospina hariç şu gelsin diye bir yazımıda okumazsınız.
ben sadece duyumlarıma göre konuşurum onuda istediğim diye değil olması muhtemel
olduğu için söylerim. Ben bir ismi telafuz ediyorsam kabul ettirmek için değil onunla ilgili bir şeyler
geldiği içindir
Benim adımı kullanırken dikkatli olmanı tavsiye ediyorum mesajımı bulup alıntıla
onun dışında şöyle böyle deme benim bu güne kadar maç sonucu bile yazdığımı gören olmuşmu.
bir sıfır olsun bizim olsun derim en fazla ben gomezin bile 20 yi bulabileceğini düşünmüyordum

Etiketler: