2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359890 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

@atalay
Senin beğendiğin Marvin ve Brooks Hertha'dan 800.000 Euro kazanıyormuş  :D

Bilmiyordum. Açıkçası çok kazanıyorlarmış. @Bishamon

Çevrimdışı ardiles

Wolverhampton'in kalecisi diye biliyorum.. Championship dışında tecrübesi var mı?  Fm oynarken alt liglerde tercih ettiğim bi kaleciydi, şimdi duyunca şaşırdım.. Lol

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kalecide olması gereken temel özelliklerin herbiri ortalama üstü seviyede. Tek anlayamadığım nokta uzaktan şutlarda çok zorlanması. Bazen miyop olduğunu falan düşünüyorum  :) Epl dışında oynamamış ama tecrübeden daha çok kalecinin zihinsel yapısı önemli. İşin zor kısmıda burası kalecinin aklını okuyabilmek. Mesela forumda adı geçen Subotic genelde bakarsan iyi kaleci ama hızlı düşünemiyor pozisyonları süzmekte zorlanıyor bu yüzden çok kararsız kalıyor yediği saçma goller bu yüzden. Hennessey ise bu açıdan güçlü Tr ligi veya Şl de acemilik çekeceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

O asporda ben de devamli takip ediyorum cok iyi oyuncular buldum copa amerigada, bir tanesi sile de vidal midir nedir adi, oburu de arjantinada messi. Cok iyi futbolcu onlar, bir kez daha izlemek lazim. Sonra kulube bildiririz.
Higuain'i de ben keşfettim yedegi de Aguero diye bi çocuk alalım bence

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BlackEagle26

Mirror yeni bir haber yayınladı Ospina ile ilgili galiba 3 milyon pound'u fazla bulmuşuz 👀😈

ingilizcesi olan arkadaşlar bir bakabilir mi

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-goalkeeper-david-ospina-wanted-8237411
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 23:38:02 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı Bishamon

Mirror yeni bir haber yayınladı Ospina ile ilgili galiba 3 milyon pound'u fazla bulmuşuz 👀😈

ingilizcesi olan arkadaşlar bir bakabilir mi

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-goalkeeper-david-ospina-wanted-8237411

Kısacası Arsenal çok fazla istiyor başka alternatiflere bakabiliriz Ospinayı istiyorum ve yabancı kaleci alacağız demiş Fikret Orman.

Çevrimdışı Bishamon

Bir kalecide olması gereken temel özelliklerin herbiri ortalama üstü seviyede. Tek anlayamadığım nokta uzaktan şutlarda çok zorlanması. Bazen miyop olduğunu falan düşünüyorum  :) Epl dışında oynamamış ama tecrübeden daha çok kalecinin zihinsel yapısı önemli. İşin zor kısmıda burası kalecinin aklını okuyabilmek. Mesela forumda adı geçen Subotic genelde bakarsan iyi kaleci ama hızlı düşünemiyor pozisyonları süzmekte zorlanıyor bu yüzden çok kararsız kalıyor yediği saçma goller bu yüzden. Hennessey ise bu açıdan güçlü Tr ligi veya Şl de acemilik çekeceğini düşünmüyorum.

Subotic stoper ama aynı pozisyonda değiller yani  :D

Çevrimdışı 38life

Bugun Sosyal medyada bir kac Resim gordum ustune giyilmis vaziyette

Kirmizi firma Ates ediyor :busted_cop: ( Bence )

Bu arada tam kirmizi degil tam Bordoda degil bir türlü çözemedim tam rengini ama cok guzel duruyor @Mehmet Ali C.

Ben geçen cuma günü camide gördüm birinin üstünde, ilk bakışta Trabzonspor forması sandım.

Çevrimdışı tangaz

faRbinin 5-6dk.lık videolarına baktımda tolgadan kötü olamaz bu adam  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Şimdi Fabri ile başlayalım
- Fabri 1 yıldır sakat,oynadığı takımdan dolayı çok gol yiyen bir kaleci gibi gözüksede kurtarış yüzdesi iyi bir kaleci iyi savunma ile ne yapar bilinmez ama 1 yıldır sakat olması vs tamamen yanlış bir transfer olurdu
- Yönetimde böyle düşünen çok kuvvetli bir isim var " AHMET NUR ÇEBİ". Ne olursa olsun böyle bir transferin yapılmasına karşı çıkıyor,ve restinide çekmiş durumda
- Şenol Güneş ise Boyko'yu kadroda düşünüyor ancak Fabri isminede son derece karşı
- Yönetiminin kaleci konusundaki düşüncesi Boyko'yu Avrupa Şampiyonasında parlatıp satmaktı ancak Boyko Pyatov'un arkasında yedek kaldı şu ana kadar gelen tekliflerde 2 milyon euroyu geçmedi
Ben aldığım bilgiler ve konuştuğum insanlardan dolayı Fabri transferinin olmayacağını,aynı Cassio gibi balon bir haber olduğunu dikkat dağıtmak için bir anda bu kadar şiddetli çıkardılığını düşünüyorum
Kaleci transferinde asıl isteğimiz David Ospina ancak Wenger bırakmıyor inatçılık ediyor ve bunu neden yaptığına yöneticilerimiz anlam veremiyor biz Ospina ile 2.5 milyon euro maaş+performans bonusları ve 3 yıllık sözleşmede anlaştık. Kulübünüde bonuslar ayrı olarak 2.5-3.3.5 milyon euroluk farklı teklifler ilettik ve reddedildik. Yoklamalarımız devam ediyor ve devam edecekte Ospina için ama Wenger'in bu tutumu canımızı sıkıyor ve çaresiz kılıyor
Costil ismi menajerler tarafından öneriliyor ve oyuncununda gelme isteği var ancak kulübünün 7 milyon euroluk bir isteği var yani bu fiyatlar ile alınması zor bir isim
Ve Adler ismi sözleşmesi gelecek sene bitiyor kulübünün isteği 8 milyon euro kulübümüzün şu an kaleci transferi için böyle bir bütçe ayırma lüksü yok bu yüzden şu an görüşmeler tıkandı
Toparlamak gerekirse Boyko'nun satışına bağlı olarak bir de Töre'nin satışı olursa kaleci transferi için yaklaşık 5-6 milyon euroluk bir bütçe ayrılacak.
Şunu söylemem lazım kaleci konusunda bu yönetimin ağzı çok yandı hepimiz emin olalım bu sefer yönetim yanılgıya düşmeyecek
Şu an kaleci listemizde sivrilen 3 isim görüyorum ben menajerler tarafından önerilen ise Berisha,Gabulov gibi isimler bulunuyor. Eğer menajerler tarafından önerilecek isimlerde tatmin edici bir isim gelirse ve bütçemize uygun olursa o yönde bir eğilimde olabilir. Ancak şu an kaleci transferi konusundaki bütün gelişmeler bunlar

BTD

Çevrimdışı ardiles

@Bishamon bak bu 2 oluyor sayıyorum ama  :evillol:

Devre arası aceleyle olur arada. Subotic / Subasic karışabilir. Skuhravy yazmadığıma dua et

Çevrimdışı tangaz

@Bishamon bak bu 2 oluyor sayıyorum ama  :evillol:

Devre arası aceleyle olur arada. Subotic / Subasic karışabilir. Skuhravy yazmadığıma dua et

acaba skuhravy'yi duymuşmudur :) gerçi ben eskiden forumda anmıştım bir ara
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı talha

Şimdi Fabri ile başlayalım
- Fabri 1 yıldır sakat,oynadığı takımdan dolayı çok gol yiyen bir kaleci gibi gözüksede kurtarış yüzdesi iyi bir kaleci iyi savunma ile ne yapar bilinmez ama 1 yıldır sakat olması vs tamamen yanlış bir transfer olurdu
- Yönetimde böyle düşünen çok kuvvetli bir isim var " AHMET NUR ÇEBİ". Ne olursa olsun böyle bir transferin yapılmasına karşı çıkıyor,ve restinide çekmiş durumda
- Şenol Güneş ise Boyko'yu kadroda düşünüyor ancak Fabri isminede son derece karşı
- Yönetiminin kaleci konusundaki düşüncesi Boyko'yu Avrupa Şampiyonasında parlatıp satmaktı ancak Boyko Pyatov'un arkasında yedek kaldı şu ana kadar gelen tekliflerde 2 milyon euroyu geçmedi
Ben aldığım bilgiler ve konuştuğum insanlardan dolayı Fabri transferinin olmayacağını,aynı Cassio gibi balon bir haber olduğunu dikkat dağıtmak için bir anda bu kadar şiddetli çıkardılığını düşünüyorum
Kaleci transferinde asıl isteğimiz David Ospina ancak Wenger bırakmıyor inatçılık ediyor ve bunu neden yaptığına yöneticilerimiz anlam veremiyor biz Ospina ile 2.5 milyon euro maaş+performans bonusları ve 3 yıllık sözleşmede anlaştık. Kulübünüde bonuslar ayrı olarak 2.5-3.3.5 milyon euroluk farklı teklifler ilettik ve reddedildik. Yoklamalarımız devam ediyor ve devam edecekte Ospina için ama Wenger'in bu tutumu canımızı sıkıyor ve çaresiz kılıyor
Costil ismi menajerler tarafından öneriliyor ve oyuncununda gelme isteği var ancak kulübünün 7 milyon euroluk bir isteği var yani bu fiyatlar ile alınması zor bir isim
Ve Adler ismi sözleşmesi gelecek sene bitiyor kulübünün isteği 8 milyon euro kulübümüzün şu an kaleci transferi için böyle bir bütçe ayırma lüksü yok bu yüzden şu an görüşmeler tıkandı
Toparlamak gerekirse Boyko'nun satışına bağlı olarak bir de Töre'nin satışı olursa kaleci transferi için yaklaşık 5-6 milyon euroluk bir bütçe ayrılacak.
Şunu söylemem lazım kaleci konusunda bu yönetimin ağzı çok yandı hepimiz emin olalım bu sefer yönetim yanılgıya düşmeyecek
Şu an kaleci listemizde sivrilen 3 isim görüyorum ben menajerler tarafından önerilen ise Berisha,Gabulov gibi isimler bulunuyor. Eğer menajerler tarafından önerilecek isimlerde tatmin edici bir isim gelirse ve bütçemize uygun olursa o yönde bir eğilimde olabilir. Ancak şu an kaleci transferi konusundaki bütün gelişmeler bunlar

BTD
Fabri hayırlı olsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bises cikmasinda o denklemden
Oda olumlu ben beğeniyorum sahsen , Hem Sosaya alternatif lazım cokda guzel olur bence :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eaglekartal

wan der wiel ciddi ciddi fbye gidiyormu yahu kötü oldu şimdi bu,inşallah düşüştedir performansı

Çevrimdışı Kemal

İnanmıyorum dediginiz Fabri kanarya adalarinda yeni sözleşmesini kutluyor neyine inanmıyorsunuz.

Çevrimdışı cagdas44

Bazı sitelerde pektemek gidecek deniyor

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 02:13:43 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca Fabriyi kesinlikle istemiyormuş. Öyleyse muhtemelen Fabri haberleri kolpa haber.

Buzdolabından çıkartıp ısıtma haberi gibi.

Çevrimdışı 38life

wan der wiel ciddi ciddi fbye gidiyormu yahu kötü oldu şimdi bu,inşallah düşüştedir performansı

Şuanda öyle birşey yok.

Çevrimdışı TANERCAN

İnanmıyorum dediginiz Fabri kanarya adalarinda yeni sözleşmesini kutluyor neyine inanmıyorsunuz.
Kaynak?

Çevrimdışı talha

Wan der Wiel inanasım yok fb şuan bizden kötü maddi olarak

Çevrimdışı talha

Bu arada gg bize gelir wdw oraya giderse bildiğin adamlar bize itelediler ggyi o derece saçma bir iş olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre'yi satmamız lazım mutlaka.

Çevrimdışı onurturan

faRbinin 5-6dk.lık videolarına baktımda tolgadan kötü olamaz bu adam  :money:
bakmayın bakmayın videolara uğursuzluk getirir en son boykoya bakıp sağda solda hava atmıştım biraz da bizim yunusun gazıyla hala dalga geçiyolar  :ebebe: ama bi kamp yese düzelicek te işte  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alexis'in 750 bin euroya oynadığını nerden biliyorsun?
6 Ayligina 350.000 € ya imza atti cunku kalirsada Yillik 750.000 € alacak Kap boyleydi yanlis hatirlmiyorsam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: