2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389086 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bence fatih terımın beşiktaşlı oyuncular üzerine sistemı kurmayışı, herhangi bir başarı durumunda şenol hocanın başarıda pay sahıbı olacağını düşünmesi .fatıh terım bu yüzden diğer yolla başarıyı sağlamaya çalışıyor ki herhangi bir başarı durumunda sadece benım payım var diyebılsın sırf ego.

oha:D

yuh:) 

egosu var biliyorum ama bu kadarda değil hem 3 oyuncu almış zaten neyin egosunu yapacak senol gunese karsı 3ün 2si anca süre alıyor zaten...

cenk stoperler arasında varlık gösteremiyor diğerleri desek oguzhan dısında formsuz yani bizlik birsey yok bana kalırsa
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 21:48:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı arda

Dingil herif, ayar etti beni. Besiktasli oynatmasin huzur icinde cozulsun bu is. Yeter yaa 30 yildir milli takim takip ediyorsam hep ayni pis isler hep ayni pis yuzler.
Neden besiktasli teknik direktorler calistiramiyor milli takimi?
Birisi bir yazi yazmisti milli takim tarihinde 2 sefer mi ne besiktasli teknik direktor olmus. Mustafa denizliyi saymiyoruz onun arkasinda gs lobisi var.

Tevazu ve alçak gönüllüysen memlekette yükselemezsin, zira bunu gören zır cahiller senin tepene çıkar, bu iş şantiyesinde de böyledir, sokakta omuz çarptığına afedersin dediğinde de böyledir. Höd möd demezsen olmaz bu işler Rasim hoca da olmadı da nitekim. Birde şöyle bir durum var, bu tutumu bir daha sevsen değiştiremezsin, FT nin olayı bu, reklam çekmeyle beylik laflar etmeyle elit olunmuyor, direktör olup eğitim sisteminden daha fazla değişikliğe gidersin, ondan sonra defansa koyacak DC bulamazsın :D Bruma'yı keşfeden den direktör olmaz, transferler yapıp takım yönetenden direktör olmaz, avrupayı tarayıp yetenek avcılığı yapandan da direktör olmaz. Serpil hocadan olurdu, ondan da daha da olmaz artık. Malesef..
Şifo kaç kere milli olmuştu sahi? Olmaz olamaz.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

Doping sonuclari ne zaman aciklanacak... 1 ay oldu nerdeyse numuneler alinali.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Hıncal beyde o dertten ölüyor :D hatta geçmiş o işlerden 3 sene sonra bile +/- çıksa şaibe varmış adam kıllanmış bir kere haklı :D zaten Şerefimizle Hakkımızla Şampiyonluk ne demekmiş gs (Hakaret Yasak)₅ haksızca mı şampiyon oluyormuş mişmiş muşmuş ordan bisiklete giydir kalan sürede pizza hamur açma şampiyonasına sporun herdalı inşaat sektörü gibi eser miktar zeka bol çeneyle yapılabildiğinden karşınıdaki aspor genel müdürü ağzını açıp tek kelime edemediğinden, açıklanınca en önce aspor'da duyarız sıkıntı yok :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Koa_lAA

trt nin yıllardır en sevdiğim spikeri bu adam... yalçın dı adı heralde... bizim maçları kesinlikle bu anlatmalı.. ersin kimmm yavv...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

trt nin yıllardır en sevdiğim spikeri bu adam... yalçın dı adı heralde... bizim maçları kesinlikle bu anlatmalı.. ersin kimmm yavv...
Yalcin Çetin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

oha:D

yuh:) 

egosu var biliyorum ama bu kadarda değil hem 3 oyuncu almış zaten neyin egosunu yapacak senol gunese karsı 3ün 2si anca süre alıyor zaten...

cenk stoperler arasında varlık gösteremiyor diğerleri desek oguzhan dısında formsuz yani bizlik birsey yok bana kalırsa
Kongre Kartal'ım neler diyorsun öyle  :D FT denilen kişi güya Beşiktaş'lı olup bize en fazla zararı dokunan kişidir. Ozan bunun has evladı . Kerim Frei bu gün için Emre Mor'un 3 tık üstü olduğu halde kadroya almamıştır. Evet Şenol Güneş'in sistemini denese ayıp olurdu. Zamanıyla Recep Çetin yerine vedat inceefe yi tercih eden adamdan bahsediyoruz. Bizim Olcay, Oğuzhan, Cenk, Frei sistemimiz bu takıma çağ atlatırdı

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Hırvatistan maçındaki semiiiiiih semiiiiiih diyen kişi. Yalçın çetin trt de erdoğan arikan ile birlikte en sevdiğim spikerler. Ersin hakikaten onların yanında çok vasat kaliyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

Bu twit hiç hayra alemet değil, özür dilemiş diyorlar..

https://twitter.com/chemedya/status/742439416040456192

Çevrimdışı Çağatay

Bu twit hiç hayra alemet değil, özür dilemiş diyorlar..

https://twitter.com/chemedya/status/742439416040456192

her twitter maymununu ciddiye almayın
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

tff ligi tescil etti. sıkıntı yok :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

Hırvatistan maçındaki semiiiiiih semiiiiiih diyen kişi. Yalçın çetin trt de erdoğan arikan ile birlikte en sevdiğim spikerler. Ersin hakikaten onların yanında çok vasat kaliyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ercan Taner

Çevrimdışı dkn_34

Ercan Taner
yalçın çetin spikerlerin ronaldosudur ,ercan tanerde messisidr.
yalçın çetin denılınce ilhan ve semıh diye haykırşı gelır.
ercan taner denilincce good bye liverpool cümlesi gelir.

Çevrimdışı Mehmet57

Insallah dogrudur. GG yetersiz. Milyonlari alip Beck'in yedegi olacak. Futbolculunu asla begenmedigim bir oyuncu. Geriye donecek dermani yok, top kapamaz, herhangi hizli, adamini arayan kanat oyuncusuna karsi rezil oluyor.

Çevrimdışı Ersoy

Gökhan Gönül den vazgeçtim ben dünkü milli maçtan sonra.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Koa_lAA

ercan taner çerçevesi ile ünlüdür :P

Çevrimdışı Tolga

İki tarafta birbiri hakkında açıklama yapmışken tekrardan bir araya gelip görüşebileceklerine inanıyor musunuz gerçekten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

Bu arada Çağrı abi nerelerde yahu hiç yazmıyor?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En onemlisi Sergen Atti sampiyonluk geldi dir bence :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

O zaman bu önermeyle, bir zamanların Ümit Aktan gerçeği de http://www.transfermarkt.com/diego/profil/spieler/4248
İlker Yasin :D http://www.transfermarkt.com.hr/mykyta-shevchenko/verletzungen/spieler/80312
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2016, 00:18:42 arda ]

Çevrimdışı TANERCAN

Gökhan da amma naz yaptı gorusecekse gorussun. Sanki tek sağ bek o dünyada.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dkn_34

Insallah dogrudur. GG yetersiz. Milyonlari alip Beck'in yedegi olacak. Futbolculunu asla begenmedigim bir oyuncu. Geriye donecek dermani yok, top kapamaz, herhangi hizli, adamini arayan kanat oyuncusuna karsi rezil oluyor.
gg gelırse bence kesin beck'in yedeği olur.şöyle bişeyde var adam hem 2 aydan berı çok yıprandı ..

Etiketler: