2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12409690 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı RevivaL

Şimdiden kafalar karıştı  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfersizlik açlıktan beter kafa yapıyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Çin'de transfer sezonu 21 Haziran'da başlıyor. Muhtemelen yabancı sayısı 6+2 olacak.

Doğru bakmışım o zaman.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

euro 2016 başlıyor neyse ki 15 20 gün zaman geçer sonra bayram tatil falan derken temmuz ortası 2 tane transferimizi yapmış oluruz :D

Çevrimdışı Bishamon

Aziz Behich'i alalım Çin'e pazarlayalım.Avusturalya milli takımında olduğu için Ersan gibi çok değerli Çin marketinde  :D

Çevrimdışı Berat

Aziz Behich'i alalım Çin'e pazarlayalım.Avusturalya milli takımında olduğu için Ersan gibi çok değerli Çin marketinde  :D

Bursa ona bile en az 5 ister.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin'de transfer sezonu 21 Haziran'da başlıyor. Muhtemelen yabancı sayısı 6+2 olacak.

Ara transfer döneminde yabancı sayısını mı arttırıyorlar?

Yıldırım Demirören orayı da yönetmeye başladı heralde. :lol:

Çevrimdışı celiker1

Gökhan Gönül'ün hangi takıma imza atacağının en geç cuma gününe kadar netleşeceğini düşünüyorum.Şampiyonadan dolayı free,31 yaşındaki oyuncunun olası sakatlık riskinden dolayı kontrat yapmadan başlayacağını düşünmüyorum.Olası 6 aylık bir sakatlıkta kontrat yapacak takım bulamaz.Bir çok arkadaş eski formunda olmayıp geriye gittiğini düşünüyor.Ben ise bunu tamamen Fener'in son 2 senedeki oyun anlayışına bağlıyorum.Gelirse bizim oyun formatımızda Gönül uçar uçar :super: Denildiği gibi eğer imzaladıysak bu akşam veya yarın açıklanır tahminimce :tabe: Fener'de yıllardır küfür etmediğim tek oyuncuydu.Hadi inşallah...
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 17:05:37 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı emrecakmak

Gustavo Gomez için Valencia 9m teklif etmiş diyor Boca'lı kaynaklar, bizimkiler 6 teklif etmişti sanırım  :by2:

4 milyon imza paralı N'koulou'yu kaçırmasak bari

Çevrimdışı ozan062

bu transferde gümledi:)

scout kime evet dese coktan adama teklifler gidiyor müthiş çalısıyorlar sagolsunlar varolsunlar  :s20:

https://twitter.com/evrenmanchester/status/740554801549737992
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yado

Zapata Skertel Glik kolarov , rybas , GG , Topal , Januzay , Isla , Gomez , Falcao , mikel , Serdar aziz , ospina , V.Babacan , Visca ve adını unuttuğum diğerleri ne kadar çok isim var arkadaş . Yönetim harbi çalışıyor
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı ozan062

Zapata Skertel Glik kolarov , rybas , GG , Topal , Januzay , Isla , Gomez , Falcao , mikel , Serdar aziz , ospina , V.Babacan , Visca ve adını unuttuğum diğerleri ne kadar çok isim var arkadaş . Yönetim harbi çalışıyor

ospina- babacandan

ali şaşala yamulduk

belki skrtel glikten

serdar veya ibrahim öztürke terfi edebiliriz:))

işin sakası falan diyemiycem çokca oldu bunlar ama Senol hocadan dolayı tabiki bunların olması zor iki dakikada verir ultimatomu ardından gomez bizim yönetimin bu hamlelerini çürütürler:) onlara güvenimiz tam :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tuncaboylu

gustavo gomezi

bütün herkes beğenmiş yani scout tam not vermiş hoca dısında herkes onay vermiş oda izleyip karar verip alınacakmış

ama en büyük endişe şu, bitirilebilecekmi başkaları devreye girmeden önce.. yoksa fiyat şişecek ve alınamayacak.. risk alıp hemen almak lazım ama işte:(((

murat özen haberi girmeden once radyoda söyledi bunları yani detay olarak senol hoca yok haberde ama radyoda var yani daha ona izletmemişler:) o onay verecek ama ne zaman ve sonrasında bitirici işler başlıcak...

bu transferde gümledi:)

scout kime evet dese coktan adama teklifler gidiyor müthiş çalısıyorlar sagolsunlar varolsunlar  :s20:

https://twitter.com/evrenmanchester/status/740554801549737992

1- Gümleyen bir şey yok, Boca'nın bahsi geçen teklifi çok cazip durmadığı gibi, Lanus ligdeki rakibine satmak istemeyebilir.
2- Şu "Şenol Güneş izleyecek, daha izlemedi. Ondan sonra teklif yapacağız" muhabbetine inanıyor musun gerçekten?

Çevrimdışı Bishamon

ospina- babacandan

ali şaşala yamulduk

belki skrtel glikten

işin sakası falan diyemiycem çokca oldu bunlar ama Senol hocadan dolayı tabiki bunların olması zor iki dakikada verir ultimatomu ardından gomez bizim yönetimin bu hamlelerini çürütürler:) onlara güvenimiz tam :ok:
Ali Şaşal alinsa bile birinci kaleci olarak mi alinacak?

Çevrimdışı Yado

ospina- babacandan

ali şaşala yamulduk

belki skrtel glikten

Ali Şaşal'da kesin değil ki söylenti sadece !Bence Yönetim aceleci de davranmamalı zaten dünya kadar zaman var , ayrıca 3 takım istiyor en yüksek teklifi verip alalım devri de bitti.

Tahminim 4 transferdi , başkanda doğruladı bu tezi . biri Marcelo olacak kesin gibi !! bir de GG alıcaz gibi duruyor. Ben 1 stoper 1 sol bek alınacak diye bekliyorum önden giden olmazsa .

Kaldı 2 Transfer onlarda da aceleci olmanın bir manası yok önümüzde koca 1 ay var.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı dkn_34

anladığım kadarıyla west ham  töre transferi için talebi var ısrarı yok
atiba  transferi için talep yok ısrar var.  :

Çevrimdışı Yado

Tolga/Ospina
Beck/GG            Marcelo/rodolfo            Tosic/ X            İsmail/ X

Atiba/Necip/Veli/Tolgay/Eslem

Q7/Olcay                     Sosa/Aras/Ozzi                          Kerim/Töre

Pektemek/Tosun/ (Gomez ?)

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

Tolga/Ospina
Beck/GG            Marcelo/rodolfo            Tosic/ X            İsmail/ X

Atiba/Necip/Veli/Tolgay/Eslem

Q7/Olcay                     Sosa/Aras/Ozzi                          Kerim/Töre

Pektemek/Tosun/ (Gomez ?)

Benim düşüncem harkezin aksine Gomez'in gideceği ve oradan yaklaşık 7-10 Milyon gelir geleceği doğrultusunda !!

Şuan kadroda Satışı en muhtemel oyuncu Gomez , Avrupanın Kalbur üstü takımlarına 20 Milyon civarı bedelle gider Şampiyonadan sonra

Boyko'nunda zararına da olsa 2-3 arası bi rakama gideceğini düşünüyorum.

10-12 civarı bir parada bize yeter. Daha doğrusu Yönetim o parayla arka tarafı halleder yaptılar yine yaparlar.

GG bonservissiz , Marcelo 1 milyon olsa , 1 sol bek , 1 stoper , 1 kaleci ; 12 milyona çözülür.

Edit: 1 tane de forvet lazım olacak  :evillol:  ama bu sene şansımız almaya kalksak 10 Milyondan aşağı alamicamız Cenk Tosun gibi bir değer yaratmış olmamız ! Farklı tip gezici , yada kanat forvet alınabilinir , Demba ve Gomez tipi nokta santrafor yerine
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 18:22:51 Yado ]
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

anladığım kadarıyla west ham  töre transferi için talebi var ısrarı yok
atiba  transferi için talep yok ısrar var.  :

Töre bir yere gitmez diyorum kimse dinlemiyor . Seneye Şampiyonlar Liginde seyredeceğiz Töre'yi kimse hayal kurmasın
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 16:48:57 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

"importante en lo económico del fútbol turco (Besiktas)" usta şimdi burda importante kelimesi fatih terimden kalan bir kelime... siii maaaa resortante importante... önemli demek sanırım... economico sanırım ekonomi, para gibi bişey olsa... türklerin güçlü ekonomilerinden, paralı takımı yani beşiktaş demek istemişler sanırım... bizim halimizi hiç bilmiyosa demekki agalar :D
merak etme onlar bizden daha iyi görüp daha gerçekci yorum yapıyorlardır.
transfer sınırlamasıyla kulüp güçsüz olmaz. Onların gördüğü Kadrosunda alman milli takım forvetinin
dünyanın en karizmatik oyuncularından olan quaresmanın olduğu kendi ekonomik gücüyle kendi stadını yapan
ki bu stad bize bir güzel görünüyorsa onlara beş katı daha güzel görünüyor. Böyle bir kulüp görüyorlar
bu dünyada kendi stadını yapabilecek kulüp sayısı çok az gomez Beşiktaş için Türkiyenin bayerni derken bunu çiçek dağıtmak için söylemiyor
gerçekten gördüğü o kulübün büyüklüğü potansiyeli onda bayern çağrışımı yapıyor. Bizdeki tek eksiklik bunu sportif başarıyla taçlandıramamamız
zaten söylediğide buydu. Burda her imkan var diyor peki neden bu imkanlar sportif başarı için kullanılmıyor.

Çevrimdışı celiker1

Bizim 2015-2016 futbolcu maaş+prim ödemeleri toplam kaç milyon euroydu bilen arkadaş var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bence yönetim değilde basın çalışıyor birazda taraftar :D
yönetimin radarında bu listeden taş çatlasa 3 isim vardır.ama bu listeye girmemiş isimler vardır birde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence basına yansıyanların çoğu patates bir ospinayla ilgilendiğimiz kesin gibi..:

Etiketler: