2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393381 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Atiba ..
Keşke daha önce keşisseydi yolumuz seninle :bawling:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Velesso gelirse en çok @Çağrı sevinir  :evillol:
O daha cok Le roy fere sevinir gece gunduz Le roy fe diye sayikladi adam gecen sene :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Neyse yine de beklemek lazım daha ortada kesinleşen birşey yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

Çağrı nerede bilen gören var mı? :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çağrı nerede bilen gören var mı? :alala:

Türkbükü'nde Simge isimli yatıyla görüntülenmiş diye duyduk :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba 'nin 4 milyona gittigi haberi ciddi olarak nerde var ? fotomac , fanatik vs..  bunlar haric.
ben avrupa'dan bir klubun 34 yasina dayanmis birine bonservis ucreti vercegini hic sanmiyorum.
her nekadar Atiba gecen sene cok sey katmis olsada bize, bu paralara vermek iyi olur, yerine ustune koyup daha gencini alabiliriz.

İngiliz takımları verir, Emenike'ye 1 milyon euro kiralama bedeli verdiler 6 ay için. Atiba'ya da en az 5-6 milyon euro verir Wast Ham.

Çevrimdışı Sarp

İyi ve her şey yolundaysa sorun yok  :icool:

Çevrimdışı ozan062

glik 7
skrtel 5
toplam 12 m fazla be:) stoperlere bu para harcanırsa işimiz var ki imkansızda hani olurda harcanırsa isimler bu adamlar olmamalı skrteli çok isterim formasınıda alıcagımı söyledim ama o para yok olmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı berkotistis

4 milyon Atiba için çok az bir ücret , 33 yaşında biri içinse çok  :ebebe:

Çevrimdışı MrtBlgc

Atiba giderse çok üzülürüm, ağlayabilirim bile... Beşiktaş'ımın emekçisi yolun açık olsun :(

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Atiba'nın yerini Tolgay'ın doldurabileceğini düşünüyorum ben.

Töre + Atiba paketi eğer değerini buluyorsa bence gitmeliler.

Atiba yaşını başını aldı artık, önümüzdeki sene acaba bu sene gösterdiği performansı gösterebilecek mi mesela?

Bu ikiliden gelecek para ile de kaliteli kaleci ve bekler alınabilir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı MrtBlgc

İyi bir defans tandemi oluşturursak o bölgede Atibanın eksikliği belli olmaz. Tolgay oynar yeri gelir Veli oynar. Hatta Tolgayla daha iyi bile olabilir. Tolgay daha golü düşünen, dikine oynayan, ayaklarına hakim bir çocuk. Ha istikrar da Atiba'nın kulaklarını çınlatırız gibi geliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi bir defans tandemi oluşturursak o bölgede Atibanın eksikliği belli olmaz. Tolgay oynar yeri gelir Veli oynar. Hatta Tolgayla daha iyi bile olabilir. Tolgay daha golü düşünen, dikine oynayan, ayaklarına hakim bir çocuk. Ha istikrar da Atiba'nın kulaklarını çınlatırız gibi geliyor.

Veli artık 2.lig düzeyinde bir topçu. Ondan umut beklemeyin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Veli'yi unutun artık...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Necmi

Atiba 33 yaşında ve üst seviye performansla oynadı.
ama seneye 34 olacak diğer taraftan iki iyi stoper önünde
gene iyi performans gösterir. Bizde iki sene daha iyi seviyede kalırdı.
Saygı göstermek gerekiyor gitmek istiyorsa kulüp ona her türlü kolaylığı
göstermeli bunu hak etti. Keşke her oyuncumuzu böyle üzülerek göndersek.
Atiba kendi istemediği sürece bu takımda emekli olur. Zaten vermemek için uğraşıyorlar.
Her oyuncu EPL de oynamak ister ve Atibanın başka da bir şansı olmayacak.
Farkındaysanız artık giden oyuncularımıza üzülüyoruz. Ama sirkülasyon olmak
zorunda gelişmenin en önemli gereğidir bu içinizdeki korku hep geçmişten kalma
artık bunu üzerinizden atın Beşiktaşa iyi oyuncular geliyor. Gidenin yeri daha iyisiyle doluyor.
durağan kalmak doğru değil bir süre sonra geriye gitmeye başlarsın. Bu takımdan
gitmeyecek oyuncu yok artık çıta her daim yukarıya taşınmak zorunda yeterki bunu
takımın bünyesini bozmadan yapmak. Sosa ve Ozi Olcay gitmediği sürecede bu takımın
bünyesi bozulmaz. Atiba sarsar ama göbek korunursa atibanın yerine gelecek olanı adapte
edebiliriz esas sıkıntı Atibayla birlikte ozi veya sosa giderse olurdu. Ben Atibanın yerine Leiva
gelirse buna fit olurum çıtayı bir tık daha yükseltmiş oluruz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Veli artık 2.lig düzeyinde bir topçu. Ondan umut beklemeyin.
Ben öyle düşünmüyorum, iyi bir hazırlık kampı geçirdikten sonra her şey belli olur. Belki eski formunda değil ama 2. Lig düzeyinde topçu deyip kestirip atmak da olmaz.

Çevrimdışı panic13

Atiba 33 yaşında ve üst seviye performansla oynadı.
ama seneye 34 olacak diğer taraftan iki iyi stoper önünde
gene iyi performans gösterir. Bizde iki sene daha iyi seviyede kalırdı.
Saygı göstermek gerekiyor gitmek istiyorsa kulüp ona her türlü kolaylığı
göstermeli bunu hak etti. Keşke her oyuncumuzu böyle üzülerek göndersek.
Atiba kendi istemediği sürece bu takımda emekli olur. Zaten vermemek için uğraşıyorlar.
Her oyuncu EPL de oynamak ister ve Atibanın başka da bir şansı olmayacak.
Farkındaysanız artık giden oyuncularımıza üzülüyoruz. Ama sirkülasyon olmak
zorunda gelişmenin en önemli gereğidir bu içinizdeki korku hep geçmişten kalma
artık bunu üzerinizden atın Beşiktaşa iyi oyuncular geliyor. Gidenin yeri daha iyisiyle doluyor.
durağan kalmak doğru değil bir süre sonra geriye gitmeye başlarsın. Bu takımdan
gitmeyecek oyuncu yok artık çıta her daim yukarıya taşınmak zorunda yeterki bunu
takımın bünyesini bozmadan yapmak. Sosa ve Ozi Olcay gitmediği sürecede bu takımın
bünyesi bozulmaz. Atiba sarsar ama göbek korunursa atibanın yerine gelecek olanı adapte
edebiliriz esas sıkıntı Atibayla birlikte ozi veya sosa giderse olurdu. Ben Atibanın yerine Leiva
gelirse buna fit olurum çıtayı bir tık daha yükseltmiş oluruz.

+1

Rahmetli dayım Şekerbegovic'i anlatırdı "böyle topçu görmedim diye", ben Sergen'i anlatırım büyük ihtimal ama "bi de Atiba vardı ya..."diye ekleyeceğim kesinlikle. Son 3 yılı gören herkes bunu diyecektir gönül rahatlığı ile.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba gitmek istiyorsa yapacak birsey yok. Hakkıdır yolu açık olsun. Ama yeri doldurulmaz değil. Yapılacak iki stoper takviyesi, bir sağ bi sol bek takviyesiyle belki o kadar iyi savunma yapacagız ki o dörtlüyle  orta sahayı Tolgay - Ozzy - Sosa yapacağız. Aksayan takım savunmasını Atiba kurtardı. Ama seneye takım savunması yaparsak o kadar hayati önemi olmayacak seneye.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Veli'den umudum yok ona güvenip yola çıkılmaz artık.

Atiba varken bile orta saha lazım diyorduk o giderse 2 tane orta sahaya ihtiyaç var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben öyle düşünmüyorum, iyi bir hazırlık kampı geçirdikten sonra her şey belli olur. Belki eski formunda değil ama 2. Lig düzeyinde topçu deyip kestirip atmak da olmaz.

neredeyse 2 senedir top oynamayan birisinden bahsediyoruz. Bu sene devre arası kampı geçirdi ondan sonra bile toparlayamadı, üstüne tekrar sakatlandı. Veli'ye güvenip yola çıkılmaz. Büyük ihtimalle Şenol Güneş'te gönderilmesi için talimat vermiştir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı emrecakmak

Atiba gidiyorsa bu gelsin bence aynısı ve daha genci :)

Çevrimdışı panic13

Veli'den umudum yok ona güvenip yola çıkılmaz artık.

Atiba varken bile orta saha lazım diyorduk o giderse 2 tane orta sahaya ihtiyaç var.

Aslında tam öyle değil, Tolgay sağlıklı dönerse Atiba tarzında 1 orta saha yetecektir. 2 tane alınacaksa anla ki tolgay tırt.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ergin1903

Emre mor 16 m € ?

Çevrimdışı Tolga

Aslında tam öyle değil, Tolgay sağlıklı dönerse Atiba tarzında 1 orta saha yetecektir. 2 tane alınacaksa anla ki tolgay tırt.
Atiba satılmadı diyelim ona birşey olursa o bölgede oynayacak adam Necip. Tolgay'ın o bölge için yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden de Atiba kalsa bile ona benzer profilde bir ön libero lazım. Atiba gidecekse de bu sayı 2 oyuncuya çıkar.

Tabi 2 tane oyuncu alınır mı pek zannetmiyorum o ayrı.

Etiketler: