2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384765 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Anladım iyiki gelmedi...

Beck'i zor keserdi, 20 maç oyna 10 maç kaçır 2.5 Milyon götür Fenerbahçe çiftliği değil burası, iyi oldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize doping testi yapıp istifa eden kurul geri dönmüş.

Bakın geri dönmüş diyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hürrem sultan gibi sendroma girmiştir
Okadat söylüyoruz Renklileri secmek pismanliktir diye :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen badem yazmış twitterda ne saçma bir şey :)

Vergiyle olması lazım
1.8 -1.9 m gibi bir paraya geliyor tahmin ettigim gibi , 2 -2.25 m bandina oynar ozaman burada

Vergi haric olmasi mumkun degildi zaten ozaman 6 -6.5 m gibi bir rakam çıkıyordu ortaya :bandit:

:alala: :alala:

Çevrimdışı Yado

Tutsaydı konuşmazdım hee kardeş . Boşa sölemiyorum sana 10 potansiyelliden 1,2 si tutar , Sen gidip tüm paranı potansiyelli olacak diye harcarsan 10 alır 1 sayarsın ;

Şenol hocada bunu sölüyor biz yarışan takımız olacak , potansiyelli diye transfer yapamaz artık diyor. Biraz değerlendirin olan biteni kafanızda kurban olim
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Bishamon

1.8 -1.9 m gibi bir paraya geliyor tahmin ettigim gibi , 2 -2.25 m bandina oynar ozaman burada

Vergi haric olmasi mumkun degildi zaten ozaman 6 -6.5 m gibi bir rakam çıkıyordu ortaya :bandit:

Kaç senedir düzgün oynamamış adama net o kadar para verilmez.Daha düşük bir net para ve maç başı ödenir ancak.

Karim Benzema :

Musluman oldugum icin milli takima alinmadim ulkem bana irkcilik yapti demisti

Fransada Benzemaya tepkiler varmis asiri sagci bir Bakan ve vekil : Madem rahatsız gitsin Cezayir adına oymasin ozaman demisler

Kusura bakmayin buraya yaziyorum ama irkciligin her türlüsüne karşıyız :busted_cop:

Kaç senedir düzgün oynamamış adama net o kadar para verilmez.Daha düşük bir net para ve maç başı ödenir ancak.
Almanya da 1.8-1.9 alan bir adami 2 m den asagi getiremzsin buraya bu paralari Almanya da her takimdan alır

Çevrimdışı Bishamon

Merak etme kimse o kadar para vermez sakat adama

Çevrimdışı tuncaboylu

Almanya da 1.8-1.9 alan bir adami 2 m den asagi getiremzsin buraya bu paralari Almanya da her takimdan alır

Adam oynamak ve kendini tekrar kanıtlamak istiyorsa fedakarlık yapacak. Bayern'de kalırsa 3-4 maç oynayabilir en fazla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gönül.
Anladım iyiki gelmedi...

Gönül gelmiyorsa, Serdar'la da sözleşme yenilemek lazım.  :ebebe:

Gönül.
3 milyon € diolar :o_o: :o_o:

Iyiki devreye girmişiz bu yoklukta Feneri daha da zarara ugrattik :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gönül gelmiyorsa, Serdar'la da sözleşme yenilemek lazım.  :ebebe:
Abi serdar antalyaya gitti

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 milyon € diolar :o_o: :o_o:

Iyiki devreye girmişiz bu yoklukta Feneri daha da zarara ugrattik :ishock: :ishock:
İsmail köybaşı ilede 3 yıllık 1.6 m eurodan uzatsınlar

Çevrimdışı Yado

Sen Emre Mor 18 oyuncusu değil diyorsun ben de 18'e girer hatta mevcut 11 de kötü oynayan oyuncu olursa 2.yarı oyuna girer diyorum. Kimse 18'e bile almayacağı bir oyuncuyu Alper Potuk ve Gökhan Töre'nin yerine tercih etmez. Bu iki oyuncu Avrupa Şampiyonasını evde izlerken bu çocuk Fransa'da olacak. Eğer Fatih Terim senin düşündüğün gibi bir şey yapacaksa çok büyük hata yapar zaten. Çünkü elinde iki tane çok önemli oyuncu varken tercih etmiyorsun. Ha Gökhan'ın iki maç cezası vardı ama gruptan çıkarsan yine önemli bir alternatiftir. Bir de Fatih Terim böyle riskler almayı seven bir teknik adam. Galatasaray 'da olsun milli takımda olsun genç oyunculara şans vermeyi seviyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro yaparken çeşitli parametreleri ele alırsın her oyuncuyu 11'in değişmezi olacak diye genş kadrona alamazsın. Soyunma odası faktörü , saha içi tesis içi huzur faktörü , gelecek dönemlerin yapılanması faktörü gibi gibi bi çok değişken .

Gökhanda grup maçlarında olmicaktı zaten sadece geniş kadroda kalacaktı devam etseydi . 2 maç cezası var .

Alperi de 11 olarak düşünmüyordu Terim genişş kadroda değerlendiririm sakat cezalı durumda diyordu.

Emre'nin karadağ performansı , potansiyeli ve antrenmanlarda Terim'in gözüne girmesi ile Koca teknik direktör insiyatifini Emre'den yana kullanmış. Bence iyi de yapmış emre gerçekten potansiyelli ilerde Türk Futboluna öenmli hizmet edecek . Avrupa da oynar bu çocuk kendini geliştirirse.
Terimde böle düşünüp Avrupa şampiyonası görmesini o havayı solumasını istemiştir , istediğine yakın performans alınca

Semih Kaya , Nuri Şahin Tercihleri Ve 11'de göbekte Selçuk,Ozii,hakan gibi üst düzey oyuncular varken israrla Ozan Tufan denen çingene de neden bukadar israr ediyor Bunu tartışmak daha anlamlı bence
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Ismail koybasi eger Beşiktaş ile anlasamazsa

Ismail ZU Anderleth , 1.15 m garanti ucret + mac basi

EXSPRESS GAZETE

İsmail köybaşı ilede 3 yıllık 1.6 m eurodan uzatsınlar

Topalin ucretini de 2.25 m den 2.5 m ye çıkarıyorlarmış

Bide bize alalim diyodunuz bu kazmaya bu kadar para verilirmi yahu :busted_cop:

Çevrimdışı Yado

EXSPRESS GAZETE

Kurban olim ismail deme kendimi kaybediyorum umarsızca gökyüzüne bakıp avazım çıktığı kadar küfretmek istiyorum.

Walla ben başkan olsam Beck'in arkasında Serdarı tutarım. Adam Beşiktaş'lı boş mukaveleye oynar Beşiktaş da.

İsmaili de gönderir Serdar seviyesinde adam gibi o formayı hak eden düşük maaşlı birini back-up koyar bide 11 için sol bek alırım.

Yani hem ismailden kurtulurum.

Zaten halihazırda serdar yerine bir back-up ve sol bek garanti oyuncu aranıyor.

Serdar yerine ismail gidecek çok mu zor

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Bishamon

Anderlecht bizim göremediğimiz ne görüyor?

Çevrimdışı Yado

Kurban olim ismail deme kendimi kaybediyorum umarsızca gökyüzüne bakıp avazım çıktığı kadar küfretmek istiyorum.

Walla ben başkan olsam Beck'in arkasında Serdarı tutarım. Adam Beşiktaş'lı boş mukaveleye oynar Beşiktaş da.

İsmaili de gönderir Serdar seviyesinde adam gibi o formayı hak eden düşük maaşlı birini back-up koyar bide 11 için sol bek alırım.

Yani hem ismailden kurtulurum.

Zaten halihazırda serdar yerine bir back-up ve sol bek garanti oyuncu aranıyor.

Serdar yerine ismail gidecek çok mu zor

Alın size nur topu gibi bir soru !!

İsmail mi gitsin Serdar Mı ?  1 sol bek 1 sağ bek mi ?   2 sol bek mi ? 
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı OrhanAker

EXSPRESS GAZETE
İsmail de get anderlechte :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Kadro yaparken çeşitli parametreleri ele alırsın her oyuncuyu 11'in değişmezi olacak diye genş kadrona alamazsın. Soyunma odası faktörü , saha içi tesis içi huzur faktörü , gelecek dönemlerin yapılanması faktörü gibi gibi bi çok değişken .

Gökhanda grup maçlarında olmicaktı zaten sadece geniş kadroda kalacaktı devam etseydi . 2 maç cezası var .

Alperi de 11 olarak düşünmüyordu Terim genişş kadroda değerlendiririm sakat cezalı durumda diyordu.

Emre'nin karadağ performansı , potansiyeli ve antrenmanlarda Terim'in gözüne girmesi ile Koca teknik direktör insiyatifini Emre'den yana kullanmış. Bence iyi de yapmış emre gerçekten potansiyelli ilerde Türk Futboluna öenmli hizmet edecek . Avrupa da oynar bu çocuk kendini geliştirirse.
Terimde böle düşünüp Avrupa şampiyonası görmesini o havayı solumasını istemiştir , istediğine yakın performans alınca

Semih Kaya , Nuri Şahin Tercihleri Ve 11'de göbekte Selçuk,Ozii,hakan gibi üst düzey oyuncular varken israrla Ozan Tufan denen çingene de neden bukadar israr ediyor Bunu tartışmak daha anlamlı bence

Slovenya maçında Emre'nin kaç dakika sahada kalacağı bence bu bahsettiğin parametrelere bir ipucu olur diye düşünüyorum. Eğer istikrarlı bir performans gösterirse Terim her türlü grup maçlarında bu çocuğa şans verir. Antremanlarda kendisiyle yakından ilgilenmesi , verdiği röportajlarda ''sıradışı bir oyuncu'' diye bahsetmesi bana göre onunla ilgili bir planının olduğunu gösteriyor. Ha bu rol nasıl bir rol olur orasını kestirmek güç fakat benim düşüncem Emre maçların gidişatına göre kadroda yer bulacağından yana.
Neyse, dediğim gibi konu dağıldı biraz. 1 hafta sonra neler yaşanacağını hepimiz göreceğiz.

Çevrimdışı Ensar

konuşuldu mu bilmiyorum ama  istifa eden doping kurulu başkanı görevine geri dönmüş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: