2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396510 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan Gönül'de son durum nedir ?  :alala:

fenerbahçe yönetimi oyuncunun menejeri ile görüşmek istememiş gökhan'ın yurt dışındanda talipleri var ama oyuncu bize yakın :)

Çevrimdışı mylife1903

Yarasın @mylife1903   :serefe: Q 17 yi başlarda ben de istemedim ama Şenol hoca sağolsun sayesinde oyunu gelişti. Q17 den beklediğim son bir kıyak var şöyle 10 - 15 her ne ise Çin'e gidip bizi rahatlatması gerek  :icool:
sorma abi kurbanlik koyun gibi etinden derisinden faydalanmaliyiz. ben olsam gomezi 5 sene sonra futbol yonetimine quaresmayi imaj olarak uefa kura cekimlerine atibayi ise ornek sporcu olarak genc takimlara atardim.

Çevrimdışı EMİR EMRE

@cursedofdragon @Türkay inşallah olur, Fenerli menerli dememek lazım. Son 10 yıldır kanayan yarayı kapatır bence. :ok:

Çevrimdışı 38life

Muhtemelen Sosa - Gönül izleyeceğiz orada.

Gönül sağdan çizgiye iner, Sosa iç ortasaha gibi oynar. İstediğim de buydu benim.

Oğuzhan - Tolgay - Atiba ortasahası ile.

O da farklı bir strateji ve daha total bir oyun ama Quaresma - Gökhan'ı hayal ettiğimde daha dar alanda, çizgide muazzam bir koridor görüyorum. Eğer rakibin sol kanat oyuncusu defansa çok katkı veren bir oyuncu değilse 45 dakikada rakibin sinir sistemini çökertiriz.

Quaresma bu sene Beck'in katkısızlığından çok çekti diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 15:56:25 38life ]

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Gökhan Gönül - Quaresma ikilisi sağ tarafta ne iş yapar be. Şöyle bi düşündüm de. İkisinin de performansı 2 kat artar birbirine bağlı olarak. Delik deşik yaparlar o bölgeyi, aman aman!

bence GG ve Q kötü ikili olurlar, Q sürekli çizgide olduğu için hücumcu sağ bekler için kötü bir partnerdir. GGnin en iyi olduğu Deividin oynadığı yıllardı çünkü Deivid sürekli içe kat ederek yada geriye yardım ederek GGnin önünü açardı. Q bunların hiç birini yapmaz. ben Qnun sol kanat performansını daha iyi buluyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 15:55:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O da farklı bir strateji ve daha total bir oyun ama Quaresma - Gökhan'ı hayal ettiğimde daha dar alanda, çizgide muazzam bir koridor görüyorum. Eğer rakibin sol kanat oyuncusu defansa çok katkı veren bir oyuncu değilse 45 dakikada rakibin sinir sistemini çökertiriz.

Ben iyi ikili olacaklarını sanmıyorum pek çünkü Quaresma bekinin önüne top atan bir oyuncu değil. Gökhan'ı bol bol koşturur boşluklardan kendi girmeye çalışır içeri Gökhan bıkana dek koşmaktan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

quaresma gecen sezon olsaydi 100% sampiyonduk. tore formsuz oldugunda mustafa pektemek yerine quaresma oyuna alinirdi, demba gomezden daha cok katki vermis olurdu. simdi duble yapmistik.
quaresma her ne kadar benim sevdigim tarz bir oyuncu olmasa da turkiye ligi icin fark yaratan bir karakterdir.
ne gomeZin ne de gelirse robbenin formasi quaresma kadar satilmaz. salt saha ici degil sirket mantigi ile dusunulmeli quaresma. cok buyuk marka hem saha icinde hem saha disinda.

gecen gun naninaniyi izleyince kupa finalinde quaresmanin degerini anladim yahu

santilani gibi kulupte tutulmali 40 yasina kadar

offf bugun sampiyonlugu kutluyorum, kebab ve turk kahvesi gunu
15 tane misafir var ben tuvalete kactim forumu okuyorum
bagimlilik yapiyor, kafada kiyak @Hasan Tahsin abi bira ile basladim vodka ile devam ediyorum
@tangaz reis alamadin bir apple urunu facetimeden tokustururduk kadehleri yahu

resim nasil eklenir ki bu foruma. ulan internet ozurlu oldum.

afiyet olsun dostum @mylife1903 bende kaçamak yaptım foruma girdim benim kız hadi baba die çekiştiriyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Ben iyi ikili olacaklarını sanmıyorum pek çünkü Quaresma bekinin önüne top atan bir oyuncu değil. Gökhan'ı bol bol koşturur boşluklardan kendi girmeye çalışır içeri Gökhan bıkana dek koşmaktan :D

Yok ama öyle deme. Bu sene çok an hatırlıyorum Quaresma'nın sağda yalnız kalıp top kaybı yaptığı. Bunların çoğu Beck'in yeterli katkısı olmadığından ötürüydü. Beck ileri doğru yönelse bile korkarak gidiyor, kendisine pas atılacak pozisyona girmiyor, Gölgede kalıyor. Adama yaklaşmıyor. Gökhan bence top Quaresmadayken ve Quaresmanın etrafına rakipler üşüşmüşken Quaresma'nın dibine kadar girer ve ondan o pası alır. Öyle ki Quaresma o pası vermek zorunda kalır. Zaten o pozisyonun devamında Quaresma koşu yapıp tekrar önüne Gökhandan pas alır böyle çok pozisyon izleriz diye düşündüm :)

Çevrimdışı Kemal

Ben temkinliyim Gökhan konusunda bize gelmeyebilir, Bilic diye bir bela var Türkiyenin ve özellikle Beşiktaşın başında burdaki tüm iyileri elindeki PL maddiyati kozuyla toplamaya çalışıyor .

Ha olmasa nolur Beck var yanına maç çıkarabilecek birini mutlaka alırlar orda o kadar sıkıntımız yok ; kale 2 stoper benim için çok daha önemli .

https://twitter.com/westhamtransfer/status/736541689750409216

Sonra bilice veya luce ye kufredince

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/westhamtransfer/status/736541689750409216

Sonra bilice veya luce ye kufredince

gökhan kaç yıldır istanbulda belli bir düzen oturtmuş durumda eşi ve çocukları ile belli bir düzenleri var.

Bilmediği bir ülkeye gideceğini sanmıyorum :)

Çevrimdışı Berat

Bilic Töre'yi alsın 18-19'a ilk önce :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 02:02:15 atalay ]

Çevrimdışı Kemal

Parayi veren düdüğü çalar , herif istanbuldan hakkariye geçici görevle sürülüyor muamelesi yapmayın :) 

Bilic ve luce en büyük 2 suzmedir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 16:06:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan Töre'yi istiyorlarsa böyle bişey yapmazlar :)

Bundan daha da iyi cevap olmaz sanırım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ahmet Bulut verdiği demeçle daha fazla para koparmanın peşinde... Gökhan, büyük ihtimalle FB ile anlaşır.

Selim soydan muhabbetide onu gosterio aslında , hedef gösteriyor taraftar ve yönetime , imzalayin bunla bjk kapmasin algısı var demeçte

Ahmet Bulut verdiği demeçle daha fazla para koparmanın peşinde... Gökhan, büyük ihtimalle FB ile anlaşır.

her zaman öyle olmuyor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre'yi istiyorlarsa böyle bişey yapmazlar :)
O tehdit alırım bir dal

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

Bundan daha da iyi cevap olmaz sanırım :D

Aynı mantıkla bakacaksak leiva ve Ospina olaylarından sonra aman bizim töre için ve ozi için kapimizi calmasinlar :)

Yanlış bakıyorsunuz olaylara

Çevrimdışı 38life

Bi de West Ham daha 6 ay önce sağ bek aldı. 4 sene sözleşme yaptı. Noluyor bunlara.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burda KAMİL GLİK Beğenmeyecek sayısız arkadaş var özellikle ağır diyecekler ve çok komik yorumlar dönecek.

Çevrimdışı Berat

Burda KAMİL GLİK Beğenmeyecek sayısız arkadaş var özellikle ağır diyecekler ve çok komik yorumlar dönecek.

Gelsin yeter şu an :)

Çevrimdışı 38life

Aynı mantıkla bakacaksak leiva ve Ospina olaylarından sonra aman bizim töre için ve ozi için kapimizi calmasinlar :)

Yanlış bakıyorsunuz olaylara

Tehdit iş bittikten sonra değil, iş bitmeden önce yapılır.

Bi de Arsenal ile West Ham aynı kefede değil bence.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 16:15:36 38life ]

Çevrimdışı Kemal

Tehdit iş bittikten sonra değil, iş bitmeden önce yapılır.

Bi de Arsenal ile West Ham aynı kefede değil bence.

Profesyonel is hayatında ve böyle milyon milyon eurolar dönerken tehdit fln yapılmaz , adam alır gokhan gönülu sonra toreye talip olur sen onun teklifini kullanıp piyasasını yukseltirsin.  Oldu kuselim birde .

Yanlış olan bilic gibi adamları efsane gibi bu taraftara gazlamakti zamanında

Etiketler: